a co do sparingu to nasi zawodnicy chyba juz zapomnieli jak sie jeździ przy krawężniku
Sparringi 2006
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Mateusz111
- Junior
baranek pisze:co sie stało że elita lubelskich kibiców siadła w okolicach baru![]()
![]()
a co do sparingu to nasi zawodnicy chyba juz zapomnieli jak sie jeździ przy krawężniku
Elita pod barem?
Sorry siedzialem na "zylecie".
Ogloszenie:
Do ciolka jezdzacego czarna renowka 19 - glupi pacanie tylko Ci sie wydaje, ze nikt Cie nie widzial jak rozbijales mi samochod na parkingu
Dziekuje za uwage
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Ogólnie myślałem, że gorzej zaprezentują się nasi "gwiazdorzy"...
Gratulacje dla Sebastiana Trumińskiego, który do feralnego biegu w którym miał defekt spisywał się znakomicie.
Miło się ogląda takie mecze (kiedy "nasi" przywożą ekstraligowców
)
Co do toru...
Jak dalej ma tak być to... zapraszam w niedziele na motocross.
pozdrawiam.
Gratulacje dla Sebastiana Trumińskiego, który do feralnego biegu w którym miał defekt spisywał się znakomicie.
Miło się ogląda takie mecze (kiedy "nasi" przywożą ekstraligowców
Co do toru...
Jak dalej ma tak być to... zapraszam w niedziele na motocross.
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
co sie stało że elita lubelskich kibiców siadła w okolicach baru
Proste chyba
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mam proste pytanie - dlaczego nie pojechał Świst? Zamiast dawać objeżdżać się rzeszowskim Ukraińcom może warto było przetestować NASZEGO zawodnika? Jaca jezdził dzisiaj bardzo słabo - markowany defekt, walki jak na lekarstwo. Jelen tradycyjnie - braki techniczne - jak wyjdzie ze startu to może dojedzie, jak nie - nie walczy - zaczyna byc namiastką Okoniewskiego. Ale to nie problem. Problem jest że nie pojechał Świst. Nikt nie wie w jakiej jest formie. Czy ktoś mógłby wyjaśnić o co chodzi?
W sumie Klimek stratę miał dosyć dużą, ale było to spowodowane wg. mnie słabą techniką i małym doświadczeniem. Rafał wyraźnie nie radził sobie na tych dziurach, ale widać że nie boi się walczyć i jeździć w bliskim kontakcie z rywalami. 2 razy objechał Lesia i 2 razy prowadził po pierwszym łuku po starcie z Baranem (raz Baran zaliczył uślizg, a raz zdołał wyprzedzić Rafała). W sumie występ poprawny, ale jeszcze dużo pracy przed nim.

Daleko...
ALe generalnie dobre wrażenie robił. Chociaż mam wrażenie, że pod koniec trochę sił zaczęło mu brakować
ALe generalnie dobre wrażenie robił. Chociaż mam wrażenie, że pod koniec trochę sił zaczęło mu brakować
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?