Sparringi 2006
Trzeba było pół sezonu czekać, aby wreszcie Śwista wywalić na dobre ze składu. Dziwi mnie to, że są jeszcze na forum osoby, przychylne temu "Panu". Czyżby wielu nadal wierzyło tej "płaczce", wylewającej żale na sprzęt, tor, pech i cały świat??? Dobrze, że zarząd nie ma już wątpliwości.
Każdemu jego Everest...
ermen pisze:Trzeba było pół sezonu czekać, aby wreszcie Śwista wywalić na dobre ze składu. Dziwi mnie to, że są jeszcze na forum osoby, przychylne temu "Panu". Czyżby wielu nadal wierzyło tej "płaczce", wylewającej żale na sprzęt, tor, pech i cały świat??? Dobrze, że zarząd nie ma już wątpliwości.
... być może trzeba go odsunąć od składu ale ewentualnie po sparingu
bo jaki sens jazdy Trumińskiego czy Wardzały?
Messing od środy jedzie do Lublina (2 doby!!) i nie wiadomo czy dojedzie, o Pavlicu nic nie słychać a powinien być na sparingu(kontuzjowany Tomicek) bo chyba nikt nie wierzy że Klimek ma jakieś szanse z Głuchym o reszcie nie wspomne...
amatorszczyzna
-
tomunneck
Pokemon pisze:Daj spokój :? Już i tak wiadomo kto pojedzie np. Shields i młodzieżowcy to Messing i Pavlić itd.
Zostało może pare miejsc, więc niech o nie walczą potencjalnie zainteresowani! :wink:
A jak potencjalnie zainteresowany Åšwist powiedzmy nie jest potencjalnie zainteresowany... i inni potencjalni... to z niewolnika nie ma pracownika! :roll:
.... już wiadomo kto pojedzie? no to tym bardziej powinni jechać w sparingu no poza Louisem i Shieldsem którzy maja obowiązki w Anglii a Messing i Pavlic którzy w zasadzie nie jeździli w Lublinie powinni jechać dzisiaj w sparingu i jutro trenować, trenować ...
a skład masz racje pewnie ustalony
Rempała, Brhel, Shields, Knapp, Louis, Pavlic, Messing, Jeleniewski
ewentualnie Klimek jeśli Pavlic nie został zaproszony bo innych zawodników nie ma skoro Świst dzisiaj nie jedzie
Na http://www.tzlublin.com pisze ze messing dojedzie dzis. Na innych stronach czytalem ze Pavlic startuje w sobote w zawodach gdzioes w austrii wiec jesli przyjedzie to na niedziele dopiero.
mam nadzieje ze swista nie jest nawet brany pod uwage.
ciekawy sparing sie zapowiada. mam nadzieje ze trumna pokaze ze i na 1 lige by sie nadal
mam nadzieje ze swista nie jest nawet brany pod uwage.
ciekawy sparing sie zapowiada. mam nadzieje ze trumna pokaze ze i na 1 lige by sie nadal
sting126 pisze:JAG pisze:sting126 pisze:Jakby wreczyl przed brama to jakby wszedl na stadion?
myslałam że ma karnet
Skoro mialby karnet to po co mialby kupowac program (bilet) i oddawac go komus?:D
No wlasnie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jest mi strasznie przykro, że Śwista nie ma w składzie na sparing. Mam nadzieje że to sie zmieni i przekonam się naocznie kto z czwórki walczącej o skład jest najsłabszy. Nie rozumiem też do końca jazdy Wardzały. Rozumiem kontakty tarnowsko - tarnowskie ale niebawem faza play-off w ktorym będziemy toczyć zacięte boje z Krosnem o to, kto pojedzie w barażach o utrzymanie
.
-
radeklublin
Co Ty sie Pokemon tak rozgadales dzisiaj ?
Nadajesz jak stara baba na targu.
No ciekawe czy Swist sie wypial na klub. Jezeli tak, to pewnie bedzie mial duzo cierpkich slow do powiedzenia po sezonie. Jednak, tak jak pisze Gelo, szkoda, ze nie chce przyjechac i na treningu/sparingu udowdonic swojej wyzszosci nad innymi zawodnikami. Wtedy bylaby duzo klarowniejsza sytuacja, a tak w swietle licznych wywiadow jakich udzielil, jest on najwiekszym pokrzywdzonym przez klub zuzlowcem.
No ciekawe czy Swist sie wypial na klub. Jezeli tak, to pewnie bedzie mial duzo cierpkich slow do powiedzenia po sezonie. Jednak, tak jak pisze Gelo, szkoda, ze nie chce przyjechac i na treningu/sparingu udowdonic swojej wyzszosci nad innymi zawodnikami. Wtedy bylaby duzo klarowniejsza sytuacja, a tak w swietle licznych wywiadow jakich udzielil, jest on najwiekszym pokrzywdzonym przez klub zuzlowcem.
No i leje..
No i bardzo dobrze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
meridol
-
Danio
Mnie już strasznie denerwuje ta cała sytuacja z Świstem, czy Klub już całkiem zrezygnował z jego usług, dlaczego nie bierze udziału w treningach, w wywiadach mówił że chcę zdrowej rywalizacji a tutaj co? Klub musi specjalne zaproszenie dla niego wysyłać? o co tu chodzi? Żałuje że tak się to toczy a miał być krajowym liderem naszym.
Ciekawe jak tor zachowa się po ulewie, będzie fajne błotko
Ciekawe jak tor zachowa się po ulewie, będzie fajne błotko