Troll pisze:Mam pytanie, czy na sparring obowiązują karnety tudzież zaproszenia?
Sparringi 2006
Karnety ani zaproszenia nie obowiązują ale Gienio Tudzież wchodzi gratis
UWAGA
Ten post to żart taki słowny
Żeby mi ktoś później nie gadał/pisał, że nieprawdę piszę

UWAGA
Ten post to żart taki słowny
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
bkapusta pisze:sting126 pisze:To licze na prezent bkapusto
Wprawdzie liczylem, ze znajdzie sie jakas chetna brunetka.. chetna na program oczywiscieAle czego sie nie robi dla Prezesa
no jakbys go wreczył jeszcze przed bramą to by się znalazła chetna
na program oczywiscie
-
Danio
cierpliwie wierzyłem w zapowiedzi zarządzających klubem o walce o wyższe cele niż piate miejsce ale skład na mecz z Rzeszowem mówi wyraźnie, amatorszczyzna, organizować sparing dla zawodników gościnnie występujących i juniorów to totalne nieporozumienie, Panie Dyrektorze ludzie honoru w takiej sytuacji podają sie do dymisji....
Wyglada na to, ze w skladzie bedzie 3ch obcokrajowcow - chodzi mi oczywiscie o mecz z Gorzowem - seniorow, bo chyba Jelen nie jest przewidywany w podstawie ? A moze Twisty planuje potrenowac w sobote ?
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2006, o 19:42 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomunneck
-
sledzio
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Bo pewnie zarzucił focha ze nie byl zaproszony na mecz Zielona Gora, tylko po co gada bzdury w wywiadach ze nalezy postawic na treningi na naszym torze i jeszcze powalczyc w tym sezonieMonter_77 pisze:Gawrzyk pisze:znów? a kiedy go nie powiadomiono ?
Czyli zostal powiadomiony
wiec dlaczego nie jedzie??
-
Danio