Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#202 Postautor: Gelo » 15 września 2005, o 08:57

Czas Harrego się skończył, nie demonizuj Jego osoby

Jakoś mam dziwne przeczucie, że jeeszcze wróci i to szybciej niż nam sie wydaje.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#203 Postautor: Saint » 15 września 2005, o 10:21

lucki73 pisze:
Ty masz chyba jakiś wspólny biznes z Harrym, bo takiego adwokata jak Ty długo by tutaj na Forum szukać.

lucki73

Chyba zapomniałeś o Regdalu :wink: ... to adwokat rodziny Klimków :wink:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#204 Postautor: Cz@rek » 21 czerwca 2006, o 21:43

Dzisiaj miał się chyba spotkac zarząd.Czy może zapadły jakieś ciekawe
decyzje :?: Czy nastąpiły jakieś zmiany kadrowe :?:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#205 Postautor: DonKamizi » 22 czerwca 2006, o 14:23

Ponawiam pytanie Cz@rka.

Czy może decyzje jakie wczoraj zapadły to jak zwykle w tym klubie wielka tajemnica :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Czarek
Trener

#206 Postautor: Czarek » 22 czerwca 2006, o 14:30

Ponoć w Sipmie zapadła już decyzja, że od przyszłego sezonu przestaje sponsorować TŻ. Czym szybciej zostanie to ogłoszone tym lepiej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Sober
Senior

#207 Postautor: Sober » 22 czerwca 2006, o 14:35

Dla ciebie może i lepiej, ale dla lubelskiego żużla - niekoniecznie...

Czarek
Trener

#209 Postautor: Czarek » 22 czerwca 2006, o 14:59

Sober pisze:Dla ciebie może i lepiej, ale dla lubelskiego żużla - niekoniecznie...

Dla lubelskiego żużla właśnie lepiej byłoby rozpocząć zmiany, mające na celu wejście w następny sezon, już teraz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Snys
Zawodowiec

#210 Postautor: Snys » 22 czerwca 2006, o 20:22

Awatar użytkownika
zdradziecka
Kontakt:

#211 Postautor: zdradziecka » 24 czerwca 2006, o 21:43

W poniedziałek jest kolejny zarząd.Wiadomo już pewnie będzie,czy Kasiński zostaje czy nie.

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#212 Postautor: keram » 25 czerwca 2006, o 06:25

Już jeden był w mijającym tygodniu i co z tego wynikło. Sparing komedia 4 naszymi zawodnikami. posty że M.Kępa konsultantem nie widziałem tego. Piękna pogoda w sobotę a treningu nie ma żadnego. A powiedzmy sobie szczerze nasi zawodnicy jak widziałem w piątek oprócz G.Knappa mają siłę w rękach na dwa kółka. I skończmy pisać bajki o torze a zacznijmy o nie przygotowaniu kondycyjnym do sezonu. Przecież było widać że nie mogą złamać motocykla w łuku. Po dwóch kółkach jadą gdzie jedzie motor, a nie oni chcą. I wychodzi podczas biegu że sobie nawzajem przeszkadzają.

meridol

#213 Postautor: meridol » 25 czerwca 2006, o 21:14

a ja slyszalem ze Meblotab chce sie zajac żużlem :)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#214 Postautor: ravajas » 25 czerwca 2006, o 21:23

meridol pisze:a ja slyszalem ze Meblotab chce sie zajac żużlem :)

w sensie, że co? zamiast mebli będą produkować szlakę i koks?
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Zulu
Junior

#215 Postautor: Zulu » 25 czerwca 2006, o 21:36

ravajas pisze:
meridol pisze:a ja slyszalem ze Meblotab chce sie zajac żużlem :)

w sensie, że co? zamiast mebli będą produkować szlakę i koks?

Po dotychczasowych meczach widać, że technicznie niektórzy nasi zawodnicy to przysłowiowe drewno. Więc najwyraźniej szukają surowca. :wink:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#216 Postautor: Speedway » 25 czerwca 2006, o 22:00

Rasialdo do TeŻetu !!! :lol:

sledzio

#217 Postautor: sledzio » 25 czerwca 2006, o 23:13

Co do dzisiejszego meczu !

Nie wiem czy klub jest poryty czy nie ale coÅ› tutaj nie gra !
Bramy zostają otwarte prawie godzina przed meczem gdzie tak nie powinno być bo skoro jest oglaszane półtorej godziny przed meczem to półtorej godziny a nie granie na nerwach !

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#218 Postautor: ravajas » 26 czerwca 2006, o 07:27

podobnie było z próbą toru Adama Shieldsa. Ktoś go wypuszcza na tor po to, by następny ktoś za chwilę mu machał czerwoną chorągiewką...? Kto się z kim nie dogadał?

No i także sławetny styropianowy kloc, o wdzięcznej nazwie" POŁÓŻ TO!!!" tak namiętnie noszony pod start i spod startu. Szkoda, że kloca nie poniesiono na prezentację dookoła boiska, a najlepiej do "wisły", co sugerowali głośno niektórzy kibice z żylety :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#219 Postautor: Portek » 26 czerwca 2006, o 08:49

Speedway pisze:Rasialdo do TeŻetu !!! :lol:

To i moze Janasa razem z nim :wink:

harry
Trener

#220 Postautor: harry » 26 czerwca 2006, o 12:01

ravajas pisze:No i także sławetny styropianowy kloc, o wdzięcznej nazwie" POŁÓŻ TO!!!" tak namiętnie noszony pod start i spod startu. Szkoda, że kloca nie poniesiono na prezentację dookoła boiska, a najlepiej do "wisły", co sugerowali głośno niektórzy kibice z żylety :)

Oglądać dobrych zawodników i dobre zawody to się chce ale kupę forsy za kloca to najlepiej do "wisły".
A już myślałem, że przynajmniej w kwestii reklam to debilizm niektórych kibiców się skończył. Oj naiwny, naiwny. Głupota ludzka nie zna granic.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meridol

#222 Postautor: meridol » 26 czerwca 2006, o 12:08

dokladnie i jeszcze by chcieli zeby bilety byly po 5 zlotych i piwo za darmo na stadionie...

meesha
Trener
Kontakt:

#223 Postautor: meesha » 26 czerwca 2006, o 13:06

Harry wiadomo, że pieniądze z nieba nie lecą ale zapraszamy na sektor vis-a-vis startu - "kloc" stoi tak fajnie, że nie widać w ogóle linii startu/mety :roll: A po drugie czy ta reklama na nim umieszczona jest skierowana tylko do siedzących pod budą :?: Bo z drugiej prostej ni cholery nie widać co na tam jest umieszczone (czhodzi mi o firmy)... Może więc jednak z obustronną korzyścią byłoby przesunięcie go choć trochę bardziej w stronę środka boiska :?: :?: :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#224 Postautor: ravajas » 26 czerwca 2006, o 13:45

harry pisze:Oglądać dobrych zawodników i dobre zawody to się chce ale kupę forsy za kloca to najlepiej do "wisły".
A już myślałem, że przynajmniej w kwestii reklam to debilizm niektórych kibiców się skończył. Oj naiwny, naiwny. Głupota ludzka nie zna granic.

Harry, ja doskonale rozumiem, ze dzieki takim klocom klub jakoś wiąże koniec z końcem ,ale - na miły Bóg - kloc w takim miejscu jak start to troszkę przesada. przecież mozna go postawić na środku i nawet mógłby być dwa razy wiekszy - jak już ktoś zauważył. Przeciez to nie zawodnik ma czytac reklamy na klocu tylko kibice... chyba, że tylko Ci, którzy siedzą pod daszkiem.

po drugie, mój post dotyczył raczej noszenia tego kloca w "te i we wte" (czyli galimatiasu wśród zarządzających klocem), a nie samego faktu bytności kloca na murawie.
pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#225 Postautor: Torsen » 26 czerwca 2006, o 14:16

Osobiście uważam za poważną przesadę zasłanianie startu połowie ludzi siedzących na trybunach i wytykanie rzekomego debilizmu tym, którym się to nie podoba.
Sponsorowi, który chce się w ten sposób reklamować należy raczej wyjaśnić, że:
1) taśma startowa nie jest ulubionym miejscem fotografów. Nawet, gdy fotografują start to z pominięciem pylonu, tym bardziej zaś uzbrojonego w przedmiotowy "kloc" - zasłaniałby on bowiem zawodników.
2) Ew. kamery nigdy nie pokazują mety bez śledzenia żużlowców, zawsze robią to z panoramowaniem. Efekt - tło jest zawsze rozmyte i reklama w nim umieszczona niewidoczna.
3) Jedyne uzasadnienie to relacja z wielu kamer i usytuowanie jednej z nich nieruchomo za płotem przy czwartym polu startowym. Wtedy, przed startem, reklama znalazłaby odpowiednie eksponowanie. Ale kiedy ostatnio była taka relacja z Lublina? Albo kiedy ostatnio wpuszczono tam fotografa?
4) Reklama nachalna, zbyt głośna, irytująca, przysłaniająca zmagania sportowe itd wobec kibiców obecnych na stadionie spełnia rolę przeciwną do zamierzonej. Podobnie było wczoraj z tą cholerną reklamą restauracji, nie pamiętam nawet nazwy. Ja wiem, że głusi też chodzą do restauracji, ale bardziej dla nich odpowiednią formą dotarcia z reklamą byłoby umieszczenie jej w programie zawodów. Reszta usłyszałaby tego spota nawet jak by go puścić ze dwa razy ciszej.