Do adminów
-
Przemek_lu
Chciałem spytać jasia dlaczego już dwa razy mnie wyrzucil z forum zupełnie bez powodu, wczesniej pod kontem: Przemcio, a wczoraj jako Przemek_lu. Prosze znaleść jeden racjonalny powód. Proszę o odpowiedź
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2006, o 19:43 przez Hans, łącznie zmieniany 5 razy.
- jas
- Senior
- Kontakt:
w tym momencie powinienes zostac wyrzucony po raz trzeci.
a powod jest prosty: multinickowanie.
ps. ja Cie nie wyrzucilem. nie mam niestety takich uprawnien.
a powod jest prosty: multinickowanie.
ps. ja Cie nie wyrzucilem. nie mam niestety takich uprawnien.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2006, o 20:42 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Pewnie poszedł wp***u razem z włosamimikas pisze:Jasiu pytam po raz kolejny, gdzie ten Twój sławetny luz![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
sting126 pisze:sebakowalczyk za text:
"siemanko pytanie kto z was lubi dyrektora kasinskiego dlamnie jest zlodziej bo chciał nam zabrac buzery a teraz zabral nam kask dla michaluka jakby byly za jego pieniadze to bym nic nie muwił ale to jest za pieniadzie tadeusza waryszaka. moim zdaniem powinien odejsc"
Można by go jeszcze oszczędzic z dzień dwa.Moze po ostatnim treningu
szkółki ma nowe wieści
-
krystian