Tomek Piszcz
-
meridol
-
meridol
Klusek pisze:nie upieram się że byłby takim wzmocnieniem ,ale akurat po tym występie to niewiele można powiedzieć na ten temat. raz dojechał do mety i dwa defekty, więc jazdy nie za wiele można było zobaczyć
no i wlasnie o to chodzi!!! widac jakim budżetem dysponuje a co za tym idzie sprzetem.
Meridol nie mozna moim zdaniem oceniac Piszcza na podstawie sprzetu. NIe startowal w Polsce do tej pory. Mozna sie domyslac, ze nie inwestowal kasy w sprzet bo i po co? Gdyby podpisal odrazu w jakims klubie to pewnie zainwestowalby w sprzet. Teraz pewnie Gdank, dosc bogaty klub, rzuci mu kase [juz rzucil?] i Tomek dopiero przygotuje silniki/sprzet na polskie tory 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
meridol pisze:
no i wlasnie o to chodzi!!! widac jakim budżetem dysponuje a co za tym idzie sprzetem.
e tam,na razie nic nie widać. każdemu mogą się zdarzyć awarie sprzętu w trakcie zawodów. jakoś w pierwszym meczu w barwach Gdańska nie miał takich problemów, w Anglii też rzadko się zdarzają mu defekty. może jest tak jak napisal wyzej Bkapusta że jeszcze nie zdążył zainwestować w sprzęt na Polskę.
Myślę,że Tomek sobie poradzi,to tylko kwestia czasu, podczas czwartkowego meczu w Rawiczu powinno być już lepiej.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
jataman21 pisze:No w Rawiczu to chyba żle być nie może... Myślę że do rawicza póścić naszych juniorów i spokojnie mecz byśmy wygrali
To sobie PÓŚĆ
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Olimpiada moze bedzie
Edit:
Mariusz Franków 0 0 0 0
Szanse rosna! Franek nie zawiedz nas!
Edit:
Jest czwarte 0
Edit:
Mariusz Franków 0 0 0 0
Szanse rosna! Franek nie zawiedz nas!
Edit:
Jest czwarte 0
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2006, o 18:48 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
jataman21 pisze:Powiedzcie mi kto to jest Bolesław Kułtucki... jak boga kocham nie słyszałem w życiu... bo jakby nie patrzeć to Tomka ze Smithem w 2 biegu załatwił![]()
![]()
glosno bylo o nim kiedys bo na kevlarze na wysokosci dupy mial napis "wdychaj kurz" albo cos w tym stylu
METHANOL ADVENTURE TEAM
Koper pisze:Tomek wystąpi 21.10 w Gdańsku, a 22.10 w Rzeszowie.
A kiedy w Lublinie?
Odświeżam wątek. Szkoda, że Piszczyk w ostatnim czasie rozmienił swój talent na drobne. Cóż- niestety równia pochyła. Nie sądzę, aby odbudował się w Lublinie, zwłaszcza w I lidze, skoro nie błyszczał w drugiej. Ale chętnie zobaczyłbym go na Zygmuntowskich w naszych barwach, bo skład złożony z wychowanków budzi we mnie jakoś większe emocje niż zawodnicy z kraju i zagranicy chcący w Lublinie spokojnie docipać sobie do żuzlowej emerytury.
Zulu pisze:Koper pisze:Tomek wystąpi 21.10 w Gdańsku, a 22.10 w Rzeszowie.
A kiedy w Lublinie?
Odświeżam wątek. Szkoda, że Piszczyk w ostatnim czasie rozmienił swój talent na drobne. Cóż- niestety równia pochyła. Nie sądzę, aby odbudował się w Lublinie, zwłaszcza w I lidze, skoro nie błyszczał w drugiej. Ale chętnie zobaczyłbym go na Zygmuntowskich w naszych barwach, bo skład złożony z wychowanków budzi we mnie jakoś większe emocje niż zawodnicy z kraju i zagranicy chcący w Lublinie spokojnie docipać sobie do żuzlowej emerytury.
Dokładnie
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Doskonale na naszym torze zaprezentował sie w meczu barażowym zdobywając 13+1 punktów. Możemy jedynie żałować że na torze w Zielonce był już dużo dużo słabszy, ale oczywiście miło byloby moim zdaniem zobaczyc jak najwiecej wychowanków w barwach SSA MOTOR Lublin
Dlatego niecierpliwie czekam na informacje ze w Lublinie kontrakty podpisali tacy zawodnicy jak: Darek Śledź, Tomek Piszcz, Rafał Klimek. Duet Stachyrów też mógłby moim zdaniem powrócić do Lublina:) Skompletowalibyśmy wówczas ekipę prawdziwych Koziołków wspartych obcokrajowcami:)