TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Mi też się udało bo na trening musiałem iść o 6 to jeszce byłluCas pisze:Koper pisze:Niewazne jaki termin, wywiesmy flagi, pomożmy naszym !!Cz@rek pisze:O ile wiem na ten termin (9 lipca) nie zgadzają się Ostrowianie więc
chyba jeszcze nic pewnego.
Ciezko bylo dzisiaj Kurier dostac![]()
![]()
Mi sie udalo
-
Danio
-
katrin
Mogę już potwierdzić, że mecz z Ostrowem odbędzie się 9 lipca. Termin meczu jest fatalny, ponieważ w tym dniu jak wiadomo jest finał Mistrzostw Świata, ale my i tak już będziemy po meczu z Gorzowem i Gnieznem więc coś się już wyjaśni o co walczymy, na frekwencję i tak bym już nie liczył...
-
katrin
rob7 pisze:... a ja sądze że termin jest dla nas idealny, finał MŚ to pewnie 20:30
jeżeli mecz będzie np o 16 to nie ma kolizji, mecze z Gorzowem, Gnieznem są szanse wygrać, pewnie wróci Shields, więc przy odpowiednim nagłośnieniu może przyjść dużo ludzi...
Z Gniezna to najwyżej przywieziemy bonusa
ja nie widze problemu... jezeli u nas w klubie sa inteligentni ludzie (a mocno w to wierze
) to logiczne, ze mecz w czasie finalu to katastrofa dla frekwencji na trybunach... mecze zuzlowe sa co 2-3 tyg., final MÅš co 4 lata... takze juz wiem co wybierze wiekszosc... tak jak pisal rob7 ustalic jakas wczesniejsza godzine i bedzie ok.
No i ciekawe jak ta bedzie z forma naszych zawodnikow... maja teraz naprawde duzo czasu, zeby nad nia popracowac. Teraz albo nigdy.
No i ciekawe jak ta bedzie z forma naszych zawodnikow... maja teraz naprawde duzo czasu, zeby nad nia popracowac. Teraz albo nigdy.
Shields moze sie rozjezdzic... jak dla nas... ma czas
Messing tez po kontuzji tak srednio wiec kilka zawodów ma przed sobą zeby znów poczuć motocykl tak jak to bylo przed.
Świst - no ten ma duzo do roboty... choćby mozna poproacowac nad kondycja i sila... 3 tyg. to naprawde sporo.
...o tych zawodnikow przede wszystkim chodzi
a tak poza tym to ja napisalem popracować a nie przepracować... ale to taki szczegół, nie bede sie czepial
Messing tez po kontuzji tak srednio wiec kilka zawodów ma przed sobą zeby znów poczuć motocykl tak jak to bylo przed.
Świst - no ten ma duzo do roboty... choćby mozna poproacowac nad kondycja i sila... 3 tyg. to naprawde sporo.
...o tych zawodnikow przede wszystkim chodzi
a tak poza tym to ja napisalem popracować a nie przepracować... ale to taki szczegół, nie bede sie czepial
rob7 pisze:... a ja sądze że termin jest dla nas idealny, finał MŚ to pewnie 20:30
20.
.. mecze zuzlowe sa co 2-3 tyg., final MÅš co 4 lata... takze juz wiem co wybierze wiekszosc... tak jak pisal rob7 ustalic jakas wczesniejsza godzine i bedzie ok.
Ciekawe jaka godzina bedzie ustalona na mecz z Gorzowem, gdyż tego dnia (25.06) jesli Polska wyjdzie z grupy z 2. miejsca to o godz. 17 gra w 1/8 MS. Chyba w południe....
A co do meczu, mam nadzieje że Adam bedzie juz w bardzo dobrej dyspozycji. Przy bezpiecznym torze to i nasi emeryci powalczą
Snys pisze:Ciekawe jaka godzina bedzie ustalona na mecz z Gorzowem, gdyż tego dnia (25.06) jesli Polska wyjdzie z grupy z 2. miejsca to o godz. 17 gra w 1/8 MS. Chyba w południe....
A co do meczu, mam nadzieje że Adam bedzie juz w bardzo dobrej dyspozycji. Przy bezpiecznym torze to i nasi emeryci powalczą
Hyhyhyhy
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
VWmaniak
Kiedy by nie byl mecz z Ostrowem ja i tak nie pojawie sie
Ale im pozniej tym chyba lepiej
U mnie normalnie tragedia... Tysiace flag angielskich (to normalka)... ale ja gorszy nie jestem
Oczywiscie moja flaga bialo-czerwona juz wisi
Bycmoze jedyna flaga Polski w Peterborough ;P hehe
Pozdr...
MarianJ pisze:Mam i ja i już flaga wisi.
Ma być dostępna jeszcze w piątek(9.06) w Przeglądzie Sportowym.
U mnie normalnie tragedia... Tysiace flag angielskich (to normalka)... ale ja gorszy nie jestem
Pozdr...
MOTORLUBLIN