Tomek Piszcz
Nie mam czasu,żeby wszystko czytać,byłem przekonany,że nikt nie narzeka.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
szafirek
W czym był lepszi Piszcz od Rempały?? Bo jak na torze, narazie patrząc po średnich to lepszy jest Rempała. Jest jeszcze jedna podstawowa różnica, Piszcz kręcił oczka w dużo slabszej lidze niż Rempała czy wyżej wymieniony Świst... więc można domniemywać że jego wyniki o ile nie byłyby słabsze, o tyle wątpie w lepszą średnią niżeli w ubiegłym sezonie.
Regdal, tak z ciekawości, skoro najpierw piszesz że nikt nie narzeka, a póżniej piszesz że nie czytasz... to po co piszesz że nikt nie narzeka??
Pozdrawiam
Regdal, tak z ciekawości, skoro najpierw piszesz że nikt nie narzeka, a póżniej piszesz że nie czytasz... to po co piszesz że nikt nie narzeka??
Pozdrawiam
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Nie zawsze - w tamtym roku w pierwszym meczu u nas z Rzeszowem - 10 kwietnia - przywiózł tylko 5 ptk ( chociaż patrząc na wyniki tegorocznych mistrzów to dobrze ) to jego wynikineir1 pisze:mniejsza z tym czy mocniejsza liga czy nie ale Piszcz u siebie na torze objerzdzał Okonia i Sucheckiego a Rempała tak nie koniecznie :/
M.Kuciapa , D.stachyra , T.Piszcz , K.Kępa
T.Rempała , T.Piszcz , K.Kępa , K.Baran
M.Max , D.Śledź ( 100 % Stalowiec
M.Max , M.Kuciapa , T.Piszcz , J.Jensen
Wyniki TÅ» lublin
Mariusz Franków 1
Jesper BI Jensen
Adam Pietraszko 10
Daniel Jeleniewski 7
Tomasz Piszcz 5
Kacer Kępa 2
Krzysztof Dominiczak 3
Był to raczej wypadek przy pracy ale trzeba było wspomnieć
-
Danio
Dla mnie zawodnik stacza się ostro po równi pochyłej do dołu! II liga w Polsce i w Anglii w jego wieku! a powinien śmigać w najwyższych ligach i ścigać się z najlepszymi, ale może trzeba osiągnąć dna aby móc się z niego odbić. Mam taką nadzieje że Tomek jeszcze wyjdzie na prostą- wkońcu lubelak 
Wiem, że się czepiam, ale gdyby "staczał się" do góry to byłoby wbrew prawom fizykiDanio pisze:Dla mnie zawodnik stacza się ostro po równi pochyłej do dołu!
Manitou pisze:(...) ale gdyby "staczał się" do góry to byłoby wbrew prawom fizyki(...)
A ja kiedyś widziałem w tv butelki toczące się pod góre na drodze
A tak o Piszczu - chłopak dałby u nas sobie radę i popatrzeć by było na co. A nie tylko oczekiwanie kiedy na tor wyjedzie Knapp lub Tomicek.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A tak o Piszczu - chłopak dałby u nas sobie radę i popatrzeć by było na co. A nie tylko oczekiwanie kiedy na tor wyjedzie Knapp lub Tomicek.
Ja nigdy nie czekam na Knappa, bo nadal uważam że to nasz najsłabszy senior, ale to tylko moje zdanie.
Ja wątpie czy Piszcz by sobie poradził, w tak słabej 2 lidze angielskiej uzyskuje całkowicie przeciętne wyniki. Liga lidze nierówna, rzecz oczywista, ale Tomek ma tendecje spadkową od paru sezonów, mimo że jest młodym zawodnikiem. Niestety Sandychor myślę że nie byłoby na co popatrzeć.
Mam nadzieje że Tomek się odbuduje, ale z taką jazdą to powinien zejść troszeczke na ziemie i nie strzelać fochów i mieć kosmiczne wymagania.
2 liga to narazie miejsce dla Tomka.
Pozdrawiam
max3 pisze:Na druga lige jest dobry.
Uważasz,że w 2 lidze jest Å‚atwo o punkty,tymbardziej w Poznaniu, Miszkolcu czy na Åotwie ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
dannie pisze:Regdal pisze:Uważasz,że w 2 lidze jest Å‚atwo o punkty,tymbardziej w Poznaniu, Miszkolcu czy na Åotwie ?
napewno latwiej niz w Zielonej, Ostrowie, Gorzowie czy nawet Krosnie...
Rozumiem,że jeździsz na mecze 2 ligi i masz rozeznanie.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Nie bedzie okazji, zeby to sprawdzic, ale moim zdaniem gdyby Tomek jezdzil teraz u nas - to po pierwsze nie bylby lepszy od reszty naszych zawodnikow, po drugie - moze na meczu u nas z Zielona bylby jednak w gronie tych, ktorzy nie bali sie jezdzic czyli Knappa i Tomicka. Po trzecie - piszac juz mniej serio - znajac jego szczescie do kontuzji pewnie na tym dziurawym torze zlapalby jakas kontuzje i tyle by bylo pozytku.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gawrzyk pisze:nie trzeba jeździć, żeby mieć.
Walasek, Okoniewski, Karlsson, Ferjan, Kylmaekorpi, Węgrzyk to nie Huszcza, Dudek, Tihanyi czy Marko...
1 liga to nie druga,to oczywiste.Nie chcę się licytować na nazwiska,każdy z ekstraligowców których wymieniłeś, spacerkiem punktów nie zrobi w Miszkolcu,Poznaniu,Dougavpils czy Gdańsku.Wynik Tomka na poziomie 10 punktów w 2 lidze należy uznać za dobry, a gdybanie nie ma tutaj sensu.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
jataman21 pisze:(...)Ja nigdy nie czekam na Knappa, bo nadal uważam że to nasz najsłabszy senior, ale to tylko moje zdanie.
Ja wątpie czy Piszcz by sobie poradził, w tak słabej 2 lidze angielskiej uzyskuje całkowicie przeciętne wyniki. Liga lidze nierówna, rzecz oczywista, ale Tomek ma tendecje spadkową od paru sezonów, mimo że jest młodym zawodnikiem.
A ja czekam aż na tor wyjedzie ktoś z jajami a nie kunktatorska <censored>. Suche statystyki tak naprawdę mi wiszą - liczą się pozytywne emocje, coby nie było, że oczekuję corridy i krwi. Niezależnie co się będzie działo z drużyną i tak będę chodził na mecze o ile będzie jechała ekipa, która jest w stanie zawalczyć i zrobić trochę widowiska. Można przegrać ale nie robić żenady. Piszczowi często ta sztuka się udawała. Przyznaję, że nie zawsze, ale swoimi szarżami wszystko nadrabiał. Mecz z Ostrowem z 2004r.(pojedynki z Jędrzejakiem, jak walnąłem gafę z rokiem to proszę o korektę) pamiętam do dziś.
Niestety Sandychor myślę że nie byłoby na co popatrzeć(...)
Już tu jeden taki był, co mi przeinaczał nicka. Skończył u mnie na liście kontaktów gg. I napewno szczerze tego żałuje, więc uważaj
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:A ja czekam aż na tor wyjedzie ktoś z jajami a nie kunktatorska <censored>. Suche statystyki tak naprawdę mi wiszą - liczą się pozytywne emocje, coby nie było, że oczekuję corridy i krwi
O to to! Przykład spotkania z Gorzowem w tamtym roku, rewelacja Joonasa i brak żalu że mecz przegrany. Było czym nacieszyć oko i to się liczyło!

Tomek wywalczyk 12 pkt dla "Komet" w meczu z Kings Lynn:
4. Tomasz Piszcz (0,1,6,3,2,0) 12
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=127918
4. Tomasz Piszcz (0,1,6,3,2,0) 12
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=127918
METHANOL ADVENTURE TEAM