TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#251 Postautor: Kubbas » 31 maja 2006, o 15:04

mikas pisze:Na sportowych faktach często piszą głupoty i niesprawdzone informacje, bo tam im płacą od newsa z tego co się orientuję, więc jak raz napiszą załóżmy że mecz przełożony (bo ktoś gdzieś tam coś usłyszał) a później jeszcze to sprostują to jest podwójny zarobek :twisted:
....

Ja Ci dam glupoty - jeszcze bedziesz chcial fotki :twisted:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#253 Postautor: Kubbas » 31 maja 2006, o 16:09

Gawrzyk pisze:bo taka pawda. ktos cos gdzies napisal i podchwycila cala Polska.

Jesli chodzi na sf to pisze "Jak poinformował podczas dzisiejszych zawodów w Ostrowie dyrektor Klubu Motorowego Intar Lazur Ostrów, Janusz Stefański mecz X kolejki pierwszej ligi pomiędzy TŻ Sipma Lublin a ostrowską drużyną odbędzie się w innym terminie."

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#254 Postautor: Cooper » 31 maja 2006, o 16:10

Swoja droga, jakby powstala liga zawodowa, a I i II by polaczyli, to fajna bylaby ta nowa II liga. Szczegolnie jesli zostalyby kraje zaprzyjaznione :wink: I ile druzyn i meczów (o widzisz Dudi, juz sie nauczyłem :wink: ).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

yrastanisław

#255 Postautor: yrastanisÅ‚aw » 31 maja 2006, o 16:42

Szkoda, że nie można zakontraktować Gjedde. Może jest jakiś sposób? :?: :!:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#256 Postautor: dilucio » 31 maja 2006, o 16:45

yrastanisław pisze:Szkoda, że nie można zakontraktować Gjedde. Może jest jakiś sposób? :?: :!:

a po co nam kolejna miernota zuzlowa :?: :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#257 Postautor: bkapusta » 31 maja 2006, o 16:49

Jak to po co? Do kompletu :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

ARMAL

#258 Postautor: ARMAL » 31 maja 2006, o 17:01

8) A może by tak na Piszcza klub postawił .W końcu jak by nie było to nasz wychowanek.Napewno podobnie jeżdziłby do Rempały lub Swista jak nie lepiej,a napewno byłby tanszy od nich i jest młodszy .Ale słyszałem ze jest już jedną nogą w Gdańsku. 8)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#259 Postautor: ravajas » 31 maja 2006, o 17:04

Gawrzyk pisze:bo taka pawda. ktos cos gdzies napisal i podchwycila cala Polska.

Panie! idź Pan stąd? ;)

to taki żart oczywiście
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#260 Postautor: Łoptymista » 31 maja 2006, o 17:05

ARMAL pisze:8) A może by tak na Piszcza klub postawił .W końcu jak by nie było to nasz wychowanek.Napewno podobnie jeżdziłby do Rempały lub Swista jak nie lepiej,a napewno byłby tanszy od nich i jest młodszy .Ale słyszałem ze jest już jedną nogą w Gdańsku. 8)

Litości. Po to tylko sie zalozyles ten profil, zeby nas straszyć Piszczem, w Lublinie? To byłaby porażka.
Piszcz do Gdańska. :!:

PS Pisz - tani?? :roll:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#261 Postautor: bkapusta » 31 maja 2006, o 17:12

Skad pomysl, ze Piszcz jest tani? Jakby mial rozsadne wymagania finasowe to nie wyladowalby w resorakowie na kontrakcie Warszawskim. Dawno smigalby w Lublinie, Krosnie, Gdansku czy cos...
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

ARMAL

#262 Postautor: ARMAL » 31 maja 2006, o 17:33

A skąd wiadomo jle Rempała i Swist żąndają za starty w Lublinie .Tani napewno nie byli w koncu jeżdzili w ekstralidze i mają doświadczenie którego nie umieją wykorzystać .A Piszcz widocznie zmniejszł oczekiwania finansowe skoro ma jezdzić w drugiej lidze.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#263 Postautor: bkapusta » 31 maja 2006, o 17:43

Nalezy zakladac, ze stosunek cena/jakosc/wymagania byl w rempaly i Swista mniejszy jak u Piszcza skoro to ich ogladamy.

Klub mamy biedny o ile mozna jeszcze myslec, ze na Jacka sie szarpnelismy o Dyro go lubli to zapewne inni kokosow u nas nie robia. A zludzen nie mam. Piszcz w tym sezonie nic by nie zdzialal... Na tym torze, znajac jego szczescie, wywrocilby sie odrazu i zalamal jakas kosc, ktora przy odrobinie szczescia zrasta sie 3 lata...

Pozatym chlopak ma ewidentnie focha [z dasem] skoro podpisal warszawski w resorakowie.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#264 Postautor: mikas » 31 maja 2006, o 18:48

Kubbas pisze:
mikas pisze:Na sportowych faktach często piszą głupoty i niesprawdzone informacje, bo tam im płacą od newsa z tego co się orientuję, więc jak raz napiszą załóżmy że mecz przełożony (bo ktoś gdzieś tam coś usłyszał) a później jeszcze to sprostują to jest podwójny zarobek :twisted:
....

Ja Ci dam glupoty - jeszcze bedziesz chcial fotki :twisted:

Przecież nie pisałem o fotografach ;)
Poza tym jesli chodzi o korespondentów z Lublina to chyba na SF są OK. Chociaż rzadko ich czytam, bo w koncu co nowego moge się z ich newsów dowiedzieć skoro wczesniej wszystko jest na forum (oprócz wypowiedzi pomeczowych) ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Goblyn

#265 Postautor: Goblyn » 31 maja 2006, o 19:55

Fork pisze:Znowu będzie chciał sprowadzić jakiegoś Jordana :)

Jak masz na myśli Michaela Jordana, to ja nie mam nic przeciwko.. :wink:
:-) TÅ» LUBLIN :-)

ARMAL

#267 Postautor: ARMAL » 31 maja 2006, o 20:48

:D Zaden Jordan nie pomoże trzeba stawiać na swoich wychowanków tak jak to robi Rybnik lub Gorzów .A jeżeli już kontraktować to młodych i ambitnych zawodników ,a nie dziadków któźi nie wydają kasy na sprzęt tylko odkładają na emeryture.Najblizszy mecz to dowód na to jak zależy im na najwierniejszych kibicach jak przegrają to trzeba podziękować całej armi zaćięznej i powiedzieć wont i w końcu postawić na młodych , a przedewszystkim na młodego i ambitnego Klimka .:evil:

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#268 Postautor: Nazir » 31 maja 2006, o 21:27

któźi

Sorry za OT ale w temacie nie chce mi sie nic pisac. :lol:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#269 Postautor: Erwin » 31 maja 2006, o 22:35

ARMAL pisze:[...] a nie dziadków któźi nie wydają kasy na sprzęt tylko odkładają na emeryture.

Z tym się nie zgodzę, przecież logiczne jest, że jeśli zawodnik zrobi sporo punktów to również na jego konto wpadnie zdecydowanie więcej $. Jeśli mówisz tu o odkładaniu na emeryturę, to ta droga zdaję się być najrozsądniejsza, tyle tylko, że to jest sport i żeby jeden wygrał inny musi przegrać, w niedziele Zielona nas zmiażdżyła, Walasek był klasą dla siebie, swoje zrobili Okoniewski, Lindgren i wszystko jasne.

pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#270 Postautor: Gelo » 31 maja 2006, o 22:52

ARMAL pisze:A skąd wiadomo jle Rempała i Swist żąndają za starty w Lublinie .Tani napewno nie byli w koncu jeżdzili w ekstralidze i mają doświadczenie którego nie umieją wykorzystać .A Piszcz widocznie zmniejszł oczekiwania finansowe skoro ma jezdzić w drugiej lidze.

Najblizszy mecz to dowód na to jak zależy im na najwierniejszych kibicach jak przegrają to trzeba podziękować całej armi zaćięznej i powiedzieć wont i w końcu postawić na młodych , a przedewszystkim na młodego i ambitnego Klimka

Mądrość z postawieniem na młodych wprost proporcjonalna do ortografii - synu uważaj lepiej na polskim i nie marnuj czasu na forum.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#271 Postautor: Erwin » 31 maja 2006, o 23:00

ARMAL pisze:A skąd wiadomo jle Rempała i Swist żąndają za starty w Lublinie .Tani napewno nie byli w koncu jeżdzili w ekstralidze i mają doświadczenie którego nie umieją wykorzystać .A Piszcz widocznie zmniejszł oczekiwania finansowe skoro ma jezdzić w drugiej lidze.

Gelu, a mi tu śmierdzi jakąś migracją ze zubożałego kraju, by w polskich cudownych warunkach móc się spokojnie kształcić.
Niemożliwe żeby Polak robił takie błędy :? .

Sorry za OT.

pozdr.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#272 Postautor: ravajas » 31 maja 2006, o 23:41

Erwin pisze:Walasek był klasą dla siebie

e tam, byłby klasą dla siebie gdyby takiwynik wykręcił np w tarnowie, albo wrocławiu. Ale tutaj? Na treningu w pojedynkę to i Klimek same trójki przywozi. Nie umniejszając Klimkowi
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

VWmaniak

#273 Postautor: VWmaniak » 1 czerwca 2006, o 09:00

Gelo pisze:
Mądrość z postawieniem na młodych wprost proporcjonalna do ortografii - synu uważaj lepiej na polskim i nie marnuj czasu na forum.

Chyba nie wiesz jakimi prawami rzÄ…dzi siÄ™ forum.
Nie dość że zebrało się kliku cwaniaków co cichaczem usuwają wpisy i konta użytkownikom tego forum, to jeszcze dołują młodszych (sądząc po ortografii) użytkowników, a do tego mają awersję na niemiecką markę VW (rodzaj prowokacji na siłę z braku laku).
Kolego, Każdy użytkownik tego forum ma Prawo do wypowiedzi związane z żużlem w wykonaniu TŻ Lublin czy ci się to podoba czy nie.
Jeśli wam "Prezesom" nie podoba się coś takiego, załużcie sobie forum dostępowe i bawcie się dobrze w swoim gronie.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#274 Postautor: Łoptymista » 1 czerwca 2006, o 09:09

:lol: :lol: :lol:
No Gelu...ekhm tzn PANIE PREZESIE. Zostaliście wreszcie zdemaskowani. Dobrze wam tak. Przyprdzielacie się do spontanicznych i drobnych plentuff to teraz macie. Won na forum dostępowe.
@ VW - pod jakim nickiem wczesniej pisales?