TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meridol

#201 Postautor: meridol » 30 maja 2006, o 15:54

Talib pisze:A to nie wiecie mikas, że akurat w tej dyscyplinie sportu zawodnicy jeżdżą po to żeby zarobić? :shock: Zresztą kluby, które ich zatrudniają też chyba chciałyby zarabiać. No chyba, żeby było inaczej...

no i co do tego ma sklad???

Holly

#202 Postautor: Holly » 30 maja 2006, o 15:57

JUŻ JEST PRZESĄDZONE ŻE ZARZĄD PODA SIE DO DYMISJI , ALE CO BĘDZIE DALEJ ? TO TROCHE DZIWNE ZE PAN JAROSŁAW ROK PO ROKU PODAJE SIE DO DYMISJI.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#203 Postautor: Talib » 30 maja 2006, o 16:01

Aha! :) A pan Jarosław to z jakiego stanowiska poda się do dymisji? :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#204 Postautor: mikas » 30 maja 2006, o 16:03

meridol pisze:
Talib pisze:A to nie wiecie mikas, że akurat w tej dyscyplinie sportu zawodnicy jeżdżą po to żeby zarobić? :shock: Zresztą kluby, które ich zatrudniają też chyba chciałyby zarabiać. No chyba, żeby było inaczej...

Żeby nie było,że unikam dyskusji, powtórze pytanie maridola :wink:
Co ma do tego skład i jego ustalanie?
Teraz wychodzę, wiec w ewentualnej dalszej części dyskusji wezme udział później.

P.S. Holly skąd takie informacje? Z tego co mi wiadomo zarząd jeszcze na planowanym na czerwiec spotkaniu nie dyskutował na ten temat.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Holly

#205 Postautor: Holly » 30 maja 2006, o 16:06

Sam Pan Siwek przyznał że porażka w meczu z Ostorwem to natychimastowe podanie sie do dymisji zarządu.

Aha! A pan Jarosław to z jakiego stanowiska poda się do dymisji?

nie wiem jakie stanowiska zajmuje w zarządzie , ale jak cały zarzad ma być zdymisjonowany to i Pan Jarosław również.

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#206 Postautor: Smirnek » 30 maja 2006, o 16:07

Holly pisze:Sam Pan Siwek przyznał że porażka w meczu z Ostorwem to natychimastowe podanie sie do dymisji zarządu.

Aha! A pan Jarosław to z jakiego stanowiska poda się do dymisji?

nie wiem jakie stanowiska zajmuje w zarządzie , ale jak cały zarzad ma być zdymisjonowany to i Pan Jarosław również.

Jak podaje nasza wspaniała strona, pan Siwek w klubie jest sekretarzem
Ostatnio zmieniony 30 maja 2006, o 16:08 przez Smirnek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#207 Postautor: Talib » 30 maja 2006, o 16:08

mikas pisze:
meridol pisze:

Żeby nie było,że unikam dyskusji, powtórze pytanie maridola :wink:
Co ma do tego skład i jego ustalanie?
Teraz wychodzę, wiec w ewentualnej dalszej części dyskusji wezme udział później.

P.S. Holly skąd takie informacje? Z tego co mi wiadomo zarząd jeszcze na planowanym na czerwiec spotkaniu nie dyskutował na ten temat.

mikas Przekonasz się na najbliższym treningu...

P.S.
Pozdrawiam cały FanKlub (z Tobą włącznie).

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#208 Postautor: mikas » 30 maja 2006, o 16:08

Pan Siwek jest obecnie sekretarzem :wink:

Talib dziękujemy za pozdrowienia i nawzajem :) Chociaz szkoda że nie chcesz napisac wprost o co Ci tak naprawdę chodzi.
MogÄ™ jeszcze 15 min. podyskutowac jednak ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#209 Postautor: Cooper » 30 maja 2006, o 16:14

Holly pisze:Sam Pan Siwek przyznał że porażka w meczu z Ostorwem to natychimastowe podanie sie do dymisji zarządu.

Meczu z Ostrowem jeszcze nie bylo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Holly

#210 Postautor: Holly » 30 maja 2006, o 16:15

Sekretarzem ? a co należy do jego obowiązków ? jakoś mi sie rzuciło w oczy ze miota sie po stadionie jakby był conajmiej v-ce dyrektorem :D

Któryś z urzytkowników napisał powyżej (już nie pamietam nicka a nie che mi sie szukać) że jakim cudem tak doświadczeni zawodnicy w czasie zawodów nie umieją skorygować ustawień motocykla do zmieniąjących sie warunków na torze , a cały team z ZG jak jeden mąż ustawia przełożenia tak dobrze ze bez trudu odjeżdża ze startu naszym doświadzczonym zawodnikom ?
To wszystko pachnie mi sabotażem :D

Meczu z Ostrowem jeszcze nie bylo

no chyba nie powiesz ze jest szansa na wygranie tych zawodów ? jeżeli tak sądzisz to radze przeżucić się na szachy.

Domin

#211 Postautor: Domin » 30 maja 2006, o 16:18

Domin pisze:9. Jeleniewski
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Åšwist
14. Polak/Michaluk
15. Klimek
16. Pavlić
.

No i dalej jestem za takim składem.
+ piwko na stadionie i fajna atmosfera.

A tor to najważniejsze, żeby był równy i sprzyjał walce. Po co kombinować?

Pójdźmy na mecz, dobrze sie bawmy i dopingujmy młodych zawodników, którzy chca dla nas walczyć.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#212 Postautor: Cooper » 30 maja 2006, o 16:18

A ja Tobie radze sie przerzucic do Samoobrony. Masz szanse na wielka kariere w takich kregach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gonzo

#213 Postautor: Gonzo » 30 maja 2006, o 16:29

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:11 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#215 Postautor: kilar » 30 maja 2006, o 17:09

Na narazie niech nikt sie do zadnej dymisji nie podaje, bo przyjdzie np. taki Kolodziej i w ogole bedzie sielanka.
Trzeba sprowadzic nasze gwiazdy na ziemie, bo to od nich przede wszystkim zalezy wynik druzyny.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#216 Postautor: Speedway » 30 maja 2006, o 17:39

Domin pisze:9. Jeleniewski
10. Knapp
11. Tomicek
12. Messing
13. Åšwist
14. Polak/Michaluk
15. Klimek
16. Pavlić

No i dalej jestem za takim składem.
+ piwko na stadionie i fajna atmosfera.

Jasne, może jeszce rozstawić leżaczek, kocyk, wyjąć wałówkę i cieszyć się jak któryś dwa punkty dowiezie.
Atmosferę na meczach zapewniają zwycięstwa a temu składowi co prawda ambicji nie brak ale troszke to za mało do zwycięstw. Osobiście wierzę że w następnych meczach i Brhel i Rempała swoje zrobią. Jedynie Louis wzbudza u mnie duuuże obawy...

Co innego za rok. Wtedy mozna sie pozbyc Brhela, Louisa, Śwsta, Rempały. A młodych trzeba szukać zagranicą, żaden perspektywiczny Polak nie przyjdzie do Lublina, widząc co tu się dzieje. Nie wiem czemu tak jest, ale już bardzo dawno nie zdarzyło się żeby ktoś u nas się wybił czy odbudował swoją formę...

harry
Trener

#217 Postautor: harry » 30 maja 2006, o 17:46

.

Najwyraźniej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Absolutnie nic takiego pan Siwek nie przyznał.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Wolf_81

#218 Postautor: Wolf_81 » 30 maja 2006, o 17:59

Chociaż jestem tu nowy to mam swoje zdanie na temat gnębiących lubelski żużel problemów. Słuchajcie. O co tak naprawdę ten zespół walczy obecnie? Wiadomo, że do ekstraligi wejdzie albo Ostrów, albo Zielonka. Albo jedno i drugie. Jest jeszcze opcja, aby trzecia drużyna 1 ligi jechała w barażu z RKM Rybnik, bo mają powiększyć ekstraligę (podobno to w miare pewne info). Pytanie, czy stać Lublin na ekstraligę? Jeśli nie, to kilku zawodników z tego składu powinno już wylecieć z drużyny. Tż utrzyma się przecież Knappem, Jelonkiem, Tomickiem i Shieldsem i innymi młodymi. Wystarczy to na Grudziądz i Krosno u siebie. Jak ktoś słusznie zauważył wcześniej, Lublin to tylko przystanek (oby ostatni) dla Śwista i Rempały. Są za słabi na ekstraligę, to na zdrowy chłopski rozum, czy warto im do niej teraz wchodzić? Nie, wyniki z nimi w składzie będą na poziomie 3-4 miejsca, bez nich 5-6. Co za różnica? Przynajmniej młodzi wtedy coś skorzystają i może wykrystalizuje się u was jakiś fajny skład na 2007 rok...
- Siara. I wszystko jasne.

Domin

#219 Postautor: Domin » 30 maja 2006, o 18:22

Speedway pisze:
Jasne, może jeszce rozstawić leżaczek, kocyk, wyjąć wałówkę i cieszyć się jak któryś dwa punkty dowiezie. ...
... Osobiście wierzę że w następnych meczach i Brhel i Rempała swoje zrobią. Jedynie Louis wzbudza u mnie duuuże obawy...

1. Nie chcesz się dobrze bawić na meczu i przyjemnie spędzić czas?

Ten skład na pewno zaprezentowałby się lepiej, niż osłabiony trzema kataryniarzami (Louis, Brhel, Rempała).

2. Czy ktoś jeszcze uważa, że Brhel i Rempała "swoje zrobią"?

Domin

#220 Postautor: Domin » 30 maja 2006, o 18:30

I jeszcze jedno. Atmosfera nie rodzi się ze zwycięstw, tylko z walki!

Mawiik
Szkółkowicz
Kontakt:

#221 Postautor: Mawiik » 30 maja 2006, o 18:39

Tak do twojej informacji istnieje opcja zmien,zeby nie pisac jednego posta pod drugim
pozdro

Dabram

#222 Postautor: Dabram » 30 maja 2006, o 18:54

katrin pisze:Mecz z Ostrowem na prośbę lubelskiej drużyny został przelożony na 11.06, tylko, nie wie czy ktoś zauważył, że tego dnia Lubos Tomicek startuje w Lesznie w półfinale mistrzost świata juniorów..

I bingo!!! To sciągac natychmiast na parę dni przed meczem Pavlica aby sobie Chorwacisko poobijało dupsko na Zygmuntowskich na treningach.Bo powiem szczerze do cholery jasnej że w dalszym ciągu nikt mi nie wyjaśnił dlaczego Pavlica nie było w niedzielę na meczu z Zieloną.Przeciez ma to w kontrakcie.Co kurt..a mamuśka nastojaszczy Norris????Następnemu polska liga waniajet???Ale wielkie kontrakty żeśmy pozawierali.Osobiście w momencie braku Lubosa uważam taki skład:
- Åšwistu
- Knapp
- Brhel
- Lui :lol:
- Dany :wink:
- Messing
- Pavlic
Innego wyboru nie ma, no chyba, że niech Jurek M. troszke potrenuje :idea:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#223 Postautor: Speedway » 30 maja 2006, o 19:01

Domin pisze:
Speedway pisze:
Jasne, może jeszce rozstawić leżaczek, kocyk, wyjąć wałówkę i cieszyć się jak któryś dwa punkty dowiezie. ...
... Osobiście wierzę że w następnych meczach i Brhel i Rempała swoje zrobią. Jedynie Louis wzbudza u mnie duuuże obawy...

1. Nie chcesz się dobrze bawić na meczu i przyjemnie spędzić czas?

Ten skład na pewno zaprezentowałby się lepiej, niż osłabiony trzema kataryniarzami (Louis, Brhel, Rempała).

2. Czy ktoś jeszcze uważa, że Brhel i Rempała "swoje zrobią"?

Owszem można poświecić jeden sezon na wykreowanie młodej fajnej ekipy ale jaka jest gwarancja że ci sami zawodnicy pozostaną u nas za rok? Wszystko fajnie, objeżdżamy chłopaków, a później i tak okaże się że trafiają do lokalnego rywala. Jeśli nasi mieliby kontrakty powiedzmy trzyletnie wtedy faktycznie mozna sie w cos takiego bawić.

Poza tym dostrzegam pewne nieścisłości jeśli chodzi o grupę "dziadków" na której wszyscy wieszają psy. Przez miesiąc forumowiczem chórem obrzucali wyzwiskami Śwista, a teraz wrócił do łask tylko dlatego że nie miał okazji dać klapy z Zieloną Dziura :roll: Nie mam nic do niego ale głupotą jest popadanie z jednej skrajności w skrajność. Dlatego apeluję do forumowych trenerów: nie zachowujcie sie jak chorągiewki po każdym meczu...

Zulu
Junior

#224 Postautor: Zulu » 30 maja 2006, o 19:05

Ja płacę za bilety i muszę siedzieć na betonie, to Jelenie, Świsty, Knappy, Rempały i inne asy też niech mają beton. Po tym, co pokazali ostatnio - koniec jeżdżenia po miękkim :D :D :D

keram

#225 Postautor: keram » 30 maja 2006, o 19:46

Z czego ty chcesz zrobić ten beton jak taki tor co by nie robić rozsypie sie po kilku biegach. Jak nie po 7 to po 10. Jest toromistrz nikt się go nie spytał kiedy dosypać nowej nawierzchni. Kiedyś już tak sytuacja była i walka z torem przez pół sezonu. Jeszcze dalej sięgając to kiedyś go przebudowywano aż pierwszy mecz trzeba było jechać w Rzeszowie. Powiedzmy sobie szczerze tak samo brak profesjonalizmu zawodnikom i tak samo działaczom. Ludzi mądrzych cechuje coś takiego że, jak coś nie wiedzą to się pytają, a nasi działacze pozjadali wszystkie rozumy. Jak są tacy mądrzy to niech się nie chcą podawać do dymisji tylko myślą jak to wszystko poukładać aby dalej lepiej działało.