28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
garsija_montex

#776 Postautor: garsija_montex » 29 maja 2006, o 18:32

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#777 Postautor: Cooper » 29 maja 2006, o 20:03

Z tego, co widze, to zaraz beda zdjecia w Galerii z meczu, bo juz jest utworzony katalog. Aha, troche dziwny tytul notki odnosnie meczu na ww.tzlublin.com :wink: "Dwa lania", troche dziwnie brzmi, przynajmniej dla mnie. "Podwójne lanie", niby to samo, ale chyba lepiej. Ale ja sie na dziennikarstwie nie znam 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

meridol

#778 Postautor: meridol » 29 maja 2006, o 20:24

fotki juz sÄ…...

Koper
Trener
Kontakt:

#779 Postautor: Koper » 29 maja 2006, o 20:47

Łoptymista pisze:
harry pisze:. Ale u nas prawie wszyscy gdzieś jeżdżą, mają popodpisywane kontrakty. Za nieobecności płacą kary itd.

Prawie? A Świst, Kempała, Knapp, Jeleniewski w ilu ligach oni spedzaja cale dni. Bogumil tez chyba nie smiga po 5 ligach aby nie moc pojawiac sie w Lublinie.
Jak piszesz Bogumil a nie Bohumil to pisz tez Danny a nie Jeleniewski :) :wink:

sledzio

#780 Postautor: sledzio » 29 maja 2006, o 21:29

harry pisze:
DonKamizi pisze:Akurat z jednym się mogę zgodzić.Na treningu powinna być walka o skład.Za ś.p Zwierzchowskiego na treninagach trzeszczały bandy teraz w parkingu można usłyszeć czasami muzyczkę :wink: .

To były piękne czasy. Na treningach czasami więcej się działo jak na zawodach. Przez dobrych kilka lat nie opuściłem treningu.
Ale tak po prawdzie to jak to dzisiaj zrobić, zorganizować? Bo ja jakoś sobie tego nie wyobrażam?
Owszem, jakiś pojedynczy zryw przed arcyważnym meczem. Ale u nas prawie wszyscy gdzieś jeżdżą, mają popodpisywane kontrakty. Za nieobecności płacą kary itd.

A mój brat zawsze po treningu przychodzil caly w smarze że moja mama nie poznawała go ze to jej syn !

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#781 Postautor: Talib » 30 maja 2006, o 01:21

meridol pisze:mam jakos wrazenie ze zawodnicy przychadzac do nas przechodza jakas metamorfoze... ale w dół :( po za wyjatkami oczywiscie. teraz tak sobie mysle ze nawet jakby wczoraj postwic np. Sucheckiego w naszym plastronie tez by nic nie pojechal.
wiem ze to jakies moje urojenia ale zobaczcie kto by przypuszczal przed sezonem ze tacy zawodnicy jak Świst czy Rempała czy wreszcie Louis albo Bo z trudem beda robic ok 10 punktow :shock:

:) A myślałem, że tylko ja mam takie wrażenie. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale coś mnie tak korci, żeby napisać, że niepoważnym traktowaniem przez zawodników klubu z Lublina. Takie mam np. wrażenie obserwując występy McJensena w sezonie ubiegłym i obecnym.

Koper
Trener
Kontakt:

#782 Postautor: Koper » 30 maja 2006, o 01:39

To jest takie troche dorabianie ideologii, Pawel Staszek nie przeszedl jednak do Lublina pomimo ze byl juz dogadany a mimo wszystko to nie uratowalo go od spadku formy, z kolei Grzesiek Knapp potrzebowal jednego sezonu podobnie jak kiedys Dariusz Stenka aby zaaklimatyzowac sie w naszej druzynie i calkiem niezle punktowac.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#783 Postautor: Talib » 30 maja 2006, o 01:45

Może trochę tak, ale mimo wszystko wydaje mi się, że coś w tym jest. Zresztą klub z Grudziądza jest chyba drugim przykładem takiego zjawiska w obecnym sezonie. A może po prostu I liga stała się na tyle silna, że solidny emeryt powinien szukać zatrudnienia w II lidze? Jak np. taki Huszcza.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#784 Postautor: Dj_Korgi » 30 maja 2006, o 06:41

Huszcza mógłby się z powodzeniem ścigać w I lidze a kto nie wie cz w E-Lidze też nie zdobywałby po te 8-10 ptk w meczu .

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#785 Postautor: Talib » 30 maja 2006, o 08:45

"PS
Przypominam, że nie cytujemy postu który jest bezpośrednio nas tym który piszemy. Forum staję się nieczytalne " :wink:

Co do Huszczy to są to chyba tylko gdybania. Skoro mógłby i to z powodzeniem to dlaczego nie startuje? Aczkolwiek sam ma duży szacunek i dobre zdanie o samym zawodniku i jego profesjonaliźmie. Natomiast J.Rempała, Świst, czy choćby Krzyżaniak są przykładami zdecydowanego równania w dół.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#786 Postautor: jataman21 » 30 maja 2006, o 09:01

Huszcza mógłby się z powodzeniem ścigać w I lidze a kto nie wie cz w E-Lidze też nie zdobywałby po te 8-10 ptk w meczu .

Nie róbcie sobie jaj... z całym szacunkiem do Pana Andrzeja ale e-liga nie jest dla niego... 8-10pkt w e-lidze jak na 50sięcio latka to już chyba przesada... przede wszystkim dlatego że młodszy tyle nie robił... zresztą teraz w tak silnej lidze... naprawde niektórzy mają niezłe poczucie humoru... :roll:

Dabram

#787 Postautor: Dabram » 30 maja 2006, o 11:32

Niektórzy kibice na wczorajszym meczu żenada!!!
Jak można wyjśc przed koncem meczu?? Piszecie o braku szacunklu ze strony zawodników. A wy wychodząc przed koncem meczu mieliście wczoraj szacunek do Lubosa i Grześka którzy dawali z siebie wszystko i jechali dla kibiców do konca nie odpuszczając? Mieliście szacunek dla zawodników przyjezdnych? Doceniliście klase Walaska? To są prawdziwi kibice?

Kurka!!!To jst dobre!!!!POPIERAM w całej rozciągłości!!Zresztą kilkadziesiąt postów wstecz o tym pisałem i jakoś brak odzewu poza Thorsenem.Należy się co poniektórym destruktom z tego forum taki op....l!!!Kibice z nich jak z koziej dupy armata przeciwpancerna!Pluć to każdy potrafi ale ocenić obiektywnie to trzeba troszeczkę mieć dobrej woli i inteligencji.Co z tego jak dobrej woli zabrakło większości już po 11 wyścigu i wypieprzyli ze stadionu do domusiu.A trzeba było zostać nawet po to aby podziekować takim wspaniałym żużlowcom jak nasi Lubos i Grzesiek i inszy REWELACYJNY WALASEK!!!Prawdziwy kibic potrafi uszanować i podziękować nawet przeciwnikowi.A u nas niestety tak nie było a o zgrozo ( o czym już pisałem wcześniej) zachowanie ciemniaków i buraków po meczu przy parku pokazało np.Walaskowi i Okoniowi, że Lublin i jego kibice to juz nie zadupie ale 5 metrów mułu!!!Pretensje np.do Rzeszowian to my zawsze mieliśmy o ich zachowanie ale tym razem przebiliśmy nawet ich.I na koniec - jak się ma neta i służy on tylko do rozładowania swoich frustracji i kompleksów to przynajmniej bardzo proszę nie na tym forum proszę to robić.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#788 Postautor: grzesieck » 30 maja 2006, o 12:20

pytam po raz trzeci, co sie dzialo po zakonczeniu meczu w okolicach parku maszyn?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#789 Postautor: kilar » 30 maja 2006, o 12:35

Po zakonczeniu meczu nie bylo tak burzliwie jak np w zeszlym roku z Grudziadzem. Ale jeszcze przed nominowanymi polecialo kilka k**** w strone Rempaly i Kasinskiego. Co dziwne darli sie typy po 40 lat i wiecej ...
Byly tez brawa dla Knappa i Tomicka.

Awatar użytkownika
Gonzo

#791 Postautor: Gonzo » 30 maja 2006, o 12:52

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:13 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gonzo

#793 Postautor: Gonzo » 30 maja 2006, o 12:58

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:13 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gonzo

#795 Postautor: Gonzo » 30 maja 2006, o 13:08

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:12 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gonzo

#797 Postautor: Gonzo » 30 maja 2006, o 13:23

.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2010, o 13:12 przez Gonzo, łącznie zmieniany 1 raz.

meridol

#799 Postautor: meridol » 30 maja 2006, o 13:41

mysle ze gdyby w nocy z soboty na niedziele padal deszcz to klub podjal by jakies :wink: dzialania zeby przelozyc spotkanie. jednak jeszcze na probie toru bylo wszystko zgodnie z planem. po tej ulewie gradowej juz bylo po ptakach... zreszta widzialem jak Harry chodzil po pierwszym luku i patrzyl na tor. wydaje mi sie ze dobrze wiedzial czym grozi dla wyniku jazda po tym torze.