Żużlowe różności
Ostatnimi czasy ci, ktorzy chca "dawac w pape", "ida w wicepremiery"
wiec moze Cooperowi tez szykuje sie jakas kariera. Jakby Ci sie Cooper poszczescilo, to nie zapominaj o lubelskim zuzlu i o kolegach z forum. Aha, i nie zapominaj o zaleglej beczce piwa, obiecanej za tlumaczenie tekstu InDorki o ile pamietam 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
sadychor pisze:Wypożyczyć Piszcza
Niestety obawiam się ,że to już niemożliwe.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
A można wiedzieć dlaczego?
Dowiesz siÄ™ za kilka dni.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
U nas kibice wychodzili przed biegami nominowanymi a w Grudziadzu...
W trakcie trwania niedzielnego meczu pomiędzy GTŻ-em Grudziądz, a Stalą Gorzów doszło do przykrego incydentu ze strony kibiców grudziądzkiego klubu, którzy w reakcji na wynik i przebieg spotkania wyrzucali na tor najróżniejsze rzeczy - butelki, papiery, race, ogórki a nawet karton od telewizora!
Kibice zrozumieli swój błąd i grupa sympatyków pod nazwą Ultras Brigade, która siedzi w sektorze popularnie zwanym "klatką" przyjęła na siebie winę wszystkich fanów z Grudziądza, nie tylko tych z ich sektora. W ramach przeprosin wysłali oni list otwarty skierowany do prezesa Grudziądzkiego Towarzystwa Żużlowego. Oto treść listu:
Grupa kibiców Ultras Brigade `05 chciałaby przeprosić prezesa klubu pana Zbigniewa Fiałkowskiego za nasze zachowanie w stosunku do niego podczas ostatniego meczu.
Chcemy również przeprosić za to, iż mimo pomocy pana prezesa wyładowaliśmy na nim dziś swoje emocje podczas meczu, czego bardzo żałujemy. Mamy nadzieję, że nasze zachowanie nie zmieni naszej współpracy i kontaktu z klubem, jak i panem Fiałkowskim. Wierzymy również, że zarząd nie podda się i nie wycofa drużyny z rozgrywek.
Ultras Brigade `05
Wszyscy w Grudziądzu zastanawiają się co dalej będzie z grudziądzkim speedweyem. Miejmy nadzieję, że zawodnicy GTŻ-u wkrótce się przełamią i już 11 czerwca na torze w Gorzowie, udowodnią swoim kibicom, że nadal mogą w nich wierzyć!
(speedway.infp.pl)
W trakcie trwania niedzielnego meczu pomiędzy GTŻ-em Grudziądz, a Stalą Gorzów doszło do przykrego incydentu ze strony kibiców grudziądzkiego klubu, którzy w reakcji na wynik i przebieg spotkania wyrzucali na tor najróżniejsze rzeczy - butelki, papiery, race, ogórki a nawet karton od telewizora!
Kibice zrozumieli swój błąd i grupa sympatyków pod nazwą Ultras Brigade, która siedzi w sektorze popularnie zwanym "klatką" przyjęła na siebie winę wszystkich fanów z Grudziądza, nie tylko tych z ich sektora. W ramach przeprosin wysłali oni list otwarty skierowany do prezesa Grudziądzkiego Towarzystwa Żużlowego. Oto treść listu:
Grupa kibiców Ultras Brigade `05 chciałaby przeprosić prezesa klubu pana Zbigniewa Fiałkowskiego za nasze zachowanie w stosunku do niego podczas ostatniego meczu.
Chcemy również przeprosić za to, iż mimo pomocy pana prezesa wyładowaliśmy na nim dziś swoje emocje podczas meczu, czego bardzo żałujemy. Mamy nadzieję, że nasze zachowanie nie zmieni naszej współpracy i kontaktu z klubem, jak i panem Fiałkowskim. Wierzymy również, że zarząd nie podda się i nie wycofa drużyny z rozgrywek.
Ultras Brigade `05
Wszyscy w Grudziądzu zastanawiają się co dalej będzie z grudziądzkim speedweyem. Miejmy nadzieję, że zawodnicy GTŻ-u wkrótce się przełamią i już 11 czerwca na torze w Gorzowie, udowodnią swoim kibicom, że nadal mogą w nich wierzyć!
(speedway.infp.pl)
Gelo pisze:Ja tylko bardzo proszę - żadnych Piszczów i Frankowów - juz wystarczy tego dziadostwa. Etatowy łamacz i pseudotechnik - życzę szczęścia w dramatycznych pojedynkach w Daugavpils. Już wolę dom spokojnej starości.
Spoko
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Gelo pisze:Ja tylko bardzo proszę - żadnych Piszczów i Frankowów - juz wystarczy tego dziadostwa. Etatowy łamacz i pseudotechnik - życzę szczęścia w dramatycznych pojedynkach w Daugavpils. Już wolę dom spokojnej starości.
Spoko
Ja jestem spoko - wystarczy, że pan Piotr bÄ™dzie mógÅ‚ jeździć jako peÅ‚noprawny zawodnik. Piszcze i Frankowy - do OrÅ‚a Åódź.
- Łoptymista
- Trener
Koper pisze:U nas kibice wychodzili przed biegami nominowanymi a w Grudziadzu...
Jade na nastepny mecz do Grudziadza moze rzuca telewizory
PS A o Piszczu w TZ nawet nie piszcie! Juz sie tu najezdzil.
jataman21 pisze:Ja mam prośbę, mógłby ktoś mi napisać na pw adres stronki Piotrka ze zdjęciami? Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Miałem format i niestety adres mi się zapodział![]()
![]()
Pozdrawiam
http://cba.pl/vhcs2/tools/filemanager/login.php
jeszcze sobie skoluj login i pass, i jestes w domciu
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Gelo pisze:harry pisze:Gelo pisze:Ja tylko bardzo proszę - żadnych Piszczów i Frankowów - juz wystarczy tego dziadostwa. Etatowy łamacz i pseudotechnik - życzę szczęścia w dramatycznych pojedynkach w Daugavpils. Już wolę dom spokojnej starości.
Spoko
Ja jestem spoko - wystarczy, że pan Piotr bÄ™dzie mógÅ‚ jeździć jako peÅ‚noprawny zawodnik. Piszcze i Frankowy - do OrÅ‚a Åódź.