28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
- Łoptymista
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Albo napis po 7 biegu, prosimy nie regulowac odbiornikow:/ albo wyjasnienie ze po 8 biegu to nie sa powtorki z roznych ujec tego samego biegu tylko to ciagle Lublin dostaje baty 1:5 :/Åoptymista pisze:Cz@rek pisze:A najgorsze jest to że ten blamaż bÄ™dzie mogÅ‚a zobaczyć caÅ‚a żużlowa
PolskaRelacja będzie w TELE 5.
No to bedzie zabawa.Powinni jeszcze dac na ekranie taki napis: "oszczedzasz na treningach to masz wyniki: totalny łomot od myszki mickey":/
Gelo pisze:Ludzie - zrozumcie - mamy jednego prawdziwego żużlowca w zespole czy się to nam podoba czy nie - Piotrka Śwista. Tak jak się obawiałem - błąd zarządu - dzisiaj na tym torze byłby bardzo potrzebny. Niestety - za dużo "mundrołów" w klubie i trenerów na forum. Mam nadzieję, że Piotrek nie wypnie się teraz na klub po tym, jak go potraktowano. Tylko on potrafi jeździć na żużlu w tej całej mizerii.
Nawet Gela opetala jakas ironia po tym meczu
P.S. Nie dajcie sie sprowokowac Gelowi, pewnie wzial urlop i sie nudzi w domu
Ja tylko chetnie poznal bym Gelu Twoje aktualne zdanie w temacie "wymiatajacych emerytow", gdyz taka kategorie wiekowa zawodnikow promowales przed sezonem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
fair play to bylo kiedys. jak jezdzil nielsen i inni. teraz czasy sie zmienily. za duze pieniadze za tym ida zeby pozwolic sobie na przegrana od tak sobie... odnosnie tego zachowania fair play to chyba chodzilo ci o tomicka. moze to i dobrze ze wstal... to mlody i zdolny chlopak. to juz jest nowa era zuzla. jak tacy jak on zaczna odnosic sukcesy, a odejda starzy wyjadacze to cos sie zmieni. a temu chlopakowi wroze za 2 lata GP i to z sukcesami. mysle ze niewiele odstaje od lindbecka...
Gelo pisze:Ludzie - zrozumcie - mamy jednego prawdziwego żużlowca w zespole czy się to nam podoba czy nie - Piotrka Śwista. Tak jak się obawiałem - błąd zarządu - dzisiaj na tym torze byłby bardzo potrzebny. Niestety - za dużo "mundrołów" w klubie i trenerów na forum. Mam nadzieję, że Piotrek nie wypnie się teraz na klub po tym, jak go potraktowano. Tylko on potrafi jeździć na żużlu w tej całej mizerii.
Hahaha. Dzis Swist zrobilby 5 no moze 7 punktow gdyby pojechal w 6 startach.
Skoro ze slabym Krosnem i przecietnym Gnieznem jezdzil gorzej od Rempaly i Brhela a z Gnieznem rowniez zdecdydowanie gorzej od Jelenia to dzisiaj dlaczego mialby ni z tego ni z owego zrobic dwucyfrowke??
Cala czworka emerytow Swist Rempala Louis i Brhel na out.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
to nie zalezy moim zdaniem tak bardzo od czasow ale od ludzi, za czasow Nielsena tez byly zagrania nie fair, ze tylko przypomne jak starcil zloty medal na rzecz Ermolenki (celowy upadek) i wykluczenie Hansa czy tez jak starcil zloty medal na rzecz Hamilla kiedy ostatni turniej GP w Vojens zostal ustawiony przeciwko Dunczykowi.Fenol pisze:fair play to bylo kiedys. jak jezdzil nielsen i inni. teraz czasy sie zmienily.
...a skad wiesz co by bylo gdyby?? moze i by zrobil 10. moze mialby jakis przeblysk. ja bym chetnie zobaczyl go w nastepnym meczu zamiast rempaly. on najbardziej zawiodl. trzeba go zmienic... moze terz wykozysta swoja szanse, a wtedy jacek bedzie musial czekac na potkniecie ktoregos. tego wlasnie trzeba ostrej walki o miejsce w skladzie. nikt nie moze byc pewny miejsca...
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Narazie same lamenty a ja chcę tylko dodać że do waszego upragnionego 3 miejsca brakuje wam ledwo 2 dużych punktów. Gniezno i Gorzów z calym szacunkiem są do objechania, wystarczy że wrócą do pełni sił kontuzjowani zawodnicy. Następna kolejka 15 czerwca, do tego czasu mogą dojść do siebie, a reszta też powinna się wziąść do roboty, wiecej treningow i jakaś "selekcja" czyli najlepsi z najgorszych.
Ale co tam lepiej narzekać
Ale co tam lepiej narzekać
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Kto to jest Cooper i do jakiego przedszkola chodzi? Przede wszystkim "meczy" to koza. Jeżeli już to "meczów". Co do emerytów - odsyłam do statystyk i polecam uwadze pierwsze piątki w Elidze i I lidze. Co do Śwista - nie wiem czy mama Cie puściła na mecz dwa lata temu, kiedy na podobnym torze do dzisiejszego trzasnął 14 oczek. Jestem przekonany że dzisiaj dałby radę - gorzej od Rempały, Jeleniewskiego Brhela i Louisa jechać się nie dało.
- Łoptymista
- Trener
Fenol pisze:...a skad wiesz co by bylo gdyby?? moze i by zrobil 10. moze mialby jakis przeblysk. ja bym chetnie zobaczyl go w nastepnym meczu zamiast rempaly.
Moze, ale takie watpliwosci powinien byl rozstrzygnac trening/treningi. Zamiast nich Swist dostal kopa, a teraz turla sie ze smiechu jak widzi wynik meczu z zkz.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, o 23:20 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.
Koper pisze: za czasow Nielsena tez byly zagrania nie fair, ze tylko przypomne jak starcil zloty medal na rzecz Ermolenki (celowy upadek) i wykluczenie Hansa
Oj chyba nie celowy upadek bo Hans ostro wjechał pod Ermolenke
Co do Śwista - nie wiem czy mama Cie puściła na mecz dwa lata temu, kiedy na podobnym torze do dzisiejszego trzasnął 14 oczek.
Takie wyliczanki można o dupę potłuc, Brhel w tamtym sezonie na podobnym torze też walną 17 punktów
no wlasnie... szkoda tylko ze nie ma u nas takiego ridera ktory umial by zmotywowac wszystkich do walki, jak Crump, Gollob czy Rickardson...
za daleko sięgasz
GTÅ» GrudziÄ…dz - 24:
9. Tomasz Bajerski (2,2,d,0,1) 5
10. Tomasz Cieślewicz (d,0,-,-) 0
11. Davey Watt (1,1,0,-) 2
12. Michał Robacki (2,0,2,0,0) 4
13. Jacek Krzyżaniak (0,2,-,1,1,1) 4
14. Alosza Charczenko (w,2,-,0,1,0) 3
15. Leon Madsen (1,1) 2
16. Miroslav Fencl (0,3,0) 3
Stal Gorzów - 66:
1. Piotr Paluch (1,2*,2*,2) 7+2
2. David Ruud (3,3,3,2*,2*) 13+2
3. JarosÅ‚aw Åukaszewski (w,-,3,3) 6
4. Niklas Klingberg (3,3,2*,2*,3) 13+2
5. Jonas Kylmeakorpi (1,3,3,3,3) 13
6. Kamil Brzozowski (2*,1,-,1*) 4+2
7. Andrzej Głuchy (3,3,1) 7
8. Michał Rajkowski (1,2*) 3+1
o taaa... a my niemogliśmy sobie z nimi poradzić...
- sonyericsson
Dudi pisze: Co do Śwista - nie wiem czy mama Cie puściła na mecz dwa lata temu, kiedy na podobnym torze do dzisiejszego trzasnął 14 oczek. Jestem przekonany że dzisiaj dałby radę - gorzej od Rempały, Jeleniewskiego Brhela i Louisa jechać się nie dało.
Panie "zaawansowany wiekowo", jak juz zeszlismy na temat statystyk, to ja radze zerknac na caly tamten sezon Swista, jezdzil na prawde niezle i nawiazywal walke z najlepszymi na swiecie. Obecnie woza go Wilki i inne Bajerskie, nie te lata i nie ta forma.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
No w sumie tutaj mozna dyskutowac, inna sprawa ze Hans tez jak zodbywal pierwsze mistrzostwo swiata indywidualnie to miala miejsce kontrowersyjna sytuacja i zerwanie tasmy w imie protestu przed Knudsena a pozniej ten gest powtorzyl w czasie meczu barazowego w Zielonej Gorze Sebsastian Truminskiczaszka pisze:Koper pisze: za czasow Nielsena tez byly zagrania nie fair, ze tylko przypomne jak starcil zloty medal na rzecz Ermolenki (celowy upadek) i wykluczenie Hansa
Oj chyba nie celowy upadek bo Hans ostro wjechał pod ErmolenkeNawet mam ten finał na VHS
Dudi pisze:Kto to jest Cooper i do jakiego przedszkola chodzi? Przede wszystkim "meczy" to koza. Jeżeli już to "meczów". Co do emerytów - odsyłam do statystyk i polecam uwadze pierwsze piątki w Elidze i I lidze. Co do Śwista - nie wiem czy mama Cie puściła na mecz dwa lata temu, kiedy na podobnym torze do dzisiejszego trzasnął 14 oczek. Jestem przekonany że dzisiaj dałby radę - gorzej od Rempały, Jeleniewskiego Brhela i Louisa jechać się nie dało.
O, jest i Dudi, zawsze sie pojawia, jak przegrywamy i mozna sie powymadrzac
Cooper, to ja, zdjecie moge Ci wyslac na PW
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
...nie mialem na mysli doslownie. Crumpa itd. tylko zawodnika, bardz trenera z jajami ktory zwiaze to wszystko do kupy. kogo trzeba kopnie w dupe a innego pochwali tak zeby wszystko gralo. szkoda ze stachyra odszedl. on wiedzial jak zrobic zuzel. pamietam jak wlasnemu synowi wypierdolil karczycho... a moze to w lublinie sie nie da zrobic zuzla...
$korzen$ pisze:Dudi pisze: Co do Śwista - nie wiem czy mama Cie puściła na mecz dwa lata temu, kiedy na podobnym torze do dzisiejszego trzasnął 14 oczek. Jestem przekonany że dzisiaj dałby radę - gorzej od Rempały, Jeleniewskiego Brhela i Louisa jechać się nie dało.
Panie "zaawansowany wiekowo", jak juz zeszlismy na temat statystyk, to ja radze zerknac na caly tamten sezon Swista, jezdzil na prawde niezle i nawiazywal walke z najlepszymi na swiecie. Obecnie woza go Wilki i inne Bajerskie, nie te lata i nie ta forma.
Nie rozumiem związku, bo statystyki znam - nie tylko z ubieglego roku. To znaczy że Świst zapomniał przez zimęjak się jezdzi na żużlu? Wdziałem wszystkie jego mecze w naszej drużynie - mam zastzreżenie do skuteczności" ale nie jedzie tak żle jak to wynika z punktacji. Nie jeździ przynajmniej pasywnie jak pupilek dyrektora Rempała, nie miota go po torze jak Knappa, o technice Jeleniewskiego nie wspominając. Bardzo żałuję, że został upokorzony i odsunięty od tego meczu. Tak się nie robi. Jeżeli chcieli się go pozbyć, powinni go sprawdzić na treningu w bezpośredniej konfrontacji z resztą. Jakby był najgorszy - nie miałbym zastrzeżeń do decyzji dyrektora. A tak popełnił kolejny błąd w prowadzeniu drużyny.
-
sledzio
Ehhhh tragedia aż serce mi szarpalo ostro ! wygrywac mecz a póżniej 6 biegów pod rząd w dupe po 1:5 to chyba jakieś jaja sa ! Brhel i Louis jechali jakby byli na treningu a nie o punkty !
A jednak to prawda to co pisali w tygodniku żużlowym tzn co wypowiadali się Kępa Głogowski Studziński i chyba Berej ! to wszystko jest prawda NIESTETY !
Ps.
Co to byl za transparent z kratami ? bo widzialem ze cos modziliście ale podarl się
A jednak to prawda to co pisali w tygodniku żużlowym tzn co wypowiadali się Kępa Głogowski Studziński i chyba Berej ! to wszystko jest prawda NIESTETY !
Ps.
Co to byl za transparent z kratami ? bo widzialem ze cos modziliście ale podarl się
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, o 23:43 przez sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.