28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
-
Arti83
Programy na mecz z ZKŻ są w kasach przy wejściu na stadion

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Arti83
Pewnie dlatego nie ma info, żeby kupić program a nie drukować
Ja uzupełniam skład tylko myszowatych, a naszych wpisze na miejscu.
Ja uzupełniam skład tylko myszowatych, a naszych wpisze na miejscu.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2006, o 13:47 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
Mars to dużo kreślenia będą mieli w tych swoich programach
4 złote panowie to nie majątek. Potem wszyscy wymagają kontraktowania dobrych zawodników i dobrych wyników na torze, ale jak można sie przyczynic do tego żeby zwiększyć na te rzeczy budżet klubu nawet w tak małym stopniu to juz każdy ma to gdzieś
4 złote panowie to nie majątek. Potem wszyscy wymagają kontraktowania dobrych zawodników i dobrych wyników na torze, ale jak można sie przyczynic do tego żeby zwiększyć na te rzeczy budżet klubu nawet w tak małym stopniu to juz każdy ma to gdzieś
mikas pisze:Mars to dużo kreślenia będą mieli w tych swoich programach![]()
ale od kiedy jest telebim to unas kupywanie programu jest zbedne przeciez wszystko sie wyswietla;)
P.S Mikas a niech kresla;) ja napisalem przykladowy;)
nie krzycz Mistrzu, to taki żart tylko byłArti83 pisze:WYDAWALO MI SIE ZE NAPISALEM ZE SZUKAM W INTERNECIE !!!!!!!!!
O TYM ZE W KASACH SA TO KAZDY WIE
Chociaż Mikas dobrze gada (
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Conrad
mikas pisze:Mars to dużo kreślenia będą mieli w tych swoich programach![]()
Tam gdzie dobrzy zawodnicy tam potężni sponsorzy. Ludziom, którzy jeszcze chcą tu przychodzic proponuję dać spokój.
Kawałek papierku do i tak drogich biletów powinien być za darmo. Ja nie muszę mieć kolorowych programów ze zdjęciami czy mocno opóźnionymi wywiadami.
Proponuję zrobić 2 wersje programów - tańszą i droższą. Która lepiej się sprzeda - chyba nie ma wątpliwości.
-
meridol
-
meridol
Conrad pisze:mikas pisze:Mars to dużo kreślenia będą mieli w tych swoich programach![]()
Tam gdzie dobrzy zawodnicy tam potężni sponsorzy. Ludziom, którzy jeszcze chcą tu przychodzic proponuję dać spokój.
Kawałek papierku do i tak drogich biletów powinien być za darmo. Ja nie muszę mieć kolorowych programów ze zdjęciami czy mocno opóźnionymi wywiadami.
Proponuję zrobić 2 wersje programów - tańszą i droższą. Która lepiej się sprzeda - chyba nie ma wątpliwości.
ja pierd... jescze moze zeby wiazd byl za darmo albo moze jak ktos chce stac caly mecz to wchodzi za 5 zl... ludzie przestancie gadac bzdury.
Conrad pisze:
Ta może jeszcze bilety najtansze dla bezrobotnych, troche drozsze dla pracowników fizycznych, inne dla pracowników umysłowych, jeszcze inne dla księży i hydraulików oraz specjalny rodzaj biletu dla Conrada ze specjalnymi podziekowaniami że raczył przyjść na mecz i za bilet zapałcić
P.S. Z tego co siÄ™ orientuje wywiady sÄ… zwykle przeprowadzane w tygodniu poprzedzajÄ…cym mecz.
Conrad pisze:Tam gdzie dobrzy zawodnicy tam potężni sponsorzy. Ludziom, którzy jeszcze chcą tu przychodzic proponuję dać spokój.
Co Ty taki pazerny jestes ? Chyba nie zbawi Cie jak wydasz 4 zl raz na miesiac.
Zuzlowcy powoli sie zjezdzaja na mecz. Widzialem, ze od nas jest juz Messing, Rempala, Louis, Knapp, a od nich Okon, Suchecki.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: