Piotr Świst
Piotr Świst (TŻ Lublin) IX miejsce, 8 punktów
W jednym biegu Dobrucki wsadził mnie w płot i musiałem przymknąć gaz. Przyjechałem trzeci, a już punkcik, może nawet dwa więcej by były. W ostatnim biegu trafiłem to najgorsze trzecie pole, które było najbardziej twarde. Od razu zostałem ze startu, a na dystansie mijanek nie było, chyba że kogoś porwało, bo dziury straszne. Było dobrze, ale skończyło się nieciekawie. Trenowałem na tym torze w ubiegły piątek, również z myślą o tych zawodach, ale też dlatego, że nie mam gdzie pojeździć. Trenuję tam, gdzie mi pozwolą, gdzie są normalni ludzie.
..."normalni ludzie"... hmm?
W jednym biegu Dobrucki wsadził mnie w płot i musiałem przymknąć gaz. Przyjechałem trzeci, a już punkcik, może nawet dwa więcej by były. W ostatnim biegu trafiłem to najgorsze trzecie pole, które było najbardziej twarde. Od razu zostałem ze startu, a na dystansie mijanek nie było, chyba że kogoś porwało, bo dziury straszne. Było dobrze, ale skończyło się nieciekawie. Trenowałem na tym torze w ubiegły piątek, również z myślą o tych zawodach, ale też dlatego, że nie mam gdzie pojeździć. Trenuję tam, gdzie mi pozwolą, gdzie są normalni ludzie.
..."normalni ludzie"... hmm?
-
Piotrbaz
-
szafirek
Piotrbaz pisze::d to juz mamy jasna sytuacje.. lublin jest ninormalny czyli znowu bedzie z 3 ptk w meczu.. no coz .. ja bym go wsadzał cały czas do skłądu ale zastepowal rezerwą.. wkoncu sam przestanie przyjezdzac na mecze
Olaboga....
Jak się cieszę, że nie jesteś ani trenerem, ani menadzerem...
Daleko byś raczej nie zaszedł...
Co do Śwista, zapewne pojedzie w meczu z Zieloną, bo kogo puścić??
A może akurat "uciuła" kilka punkcików?
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
-
Speedway Fan
- Senior
-
Piotrbaz
Apocalips pisze:Fork pisze:Co do Śwista, zapewne pojedzie w meczu z Zieloną, bo kogo puścić??
A może akurat "uciuła" kilka punkcików?
pozdrawiam.
Nie pojedzie.
no i całe szczescie.. Swist jesli roib tyle punktów z krosnem na "swoim" torze to ile zrobi z walaskiem i reszta?? powinni wprowadzic dla niego chyab skale ujemna...
czy ktoś wie co słychać u pana Piotra Ś ?
czy juz wyzdrowiał ?
czy jest jeszcze brany pod uwage przy ustalaniu składu TZ czy tez jego sezon juz sie skończył?
pozdrawia
pav4u
czy juz wyzdrowiał ?
czy jest jeszcze brany pod uwage przy ustalaniu składu TZ czy tez jego sezon juz sie skończył?
pozdrawia
pav4u
Ostatnio zmieniony 5 lipca 2006, o 07:31 przez pav4u, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Podobne kolizje terminow i intersow mial w poprzednich klubach Pan Piotr,a mianowicie w Gorzowie, Zielonej Gorze, Rzeszowie...ale jak obiecal w jednym z wywiadow wszystko powie po sezonie wiec musicie wykazac sie cierpliwoscia
To i tak nowosc bo w poprzednich sezonach mowil w trakcie sezonu a w naszym przypadku zadeklarowal dopiero po 
A niech on idzie w..... daleko. Pomysł zakontraktowania tego gościa był jeszcze głupszy od zakontraktowania Suchanka.
P.S. Skórnickiego trzeba było brać, jak wymiatał na półfinale...
Mam nadzieję, że ten sezon jest ostatnim w wykonaniu pana Kasińskiego na stanowisku dyrektora tego klubu (odbiegając od tematu).
Mam nadzieję, że ten sezon jest ostatnim w wykonaniu pana Kasińskiego na stanowisku dyrektora tego klubu (odbiegając od tematu).
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ciekawe, powazna kontuzja i brak oficjalnej informacji na ten temat...jakos jak Lukasz Jankowski mial wypadek samochodowy kibice w Gnieznie jak i w calej Polsce otrzymali odpowiednia informacje, a Pan Swist doznaje powaznej kontuzji i ma gdzies poinformowac o tym klub tak aby mozna bylo poinformowac kibicow klubu ktory reprezentuje, ktorym pozostaja domysly czy zlamal kreg, czy palec u nogi...czy tez po prostu symuluje...
-
meridol
Ge(L)o pisze:A niech on idzie w..... daleko. Pomysł zakontraktowania tego gościa był jeszcze głupszy od zakontraktowania Suchanka.
no to jak jestes taki specjalista to zglos sie do klubu, moze bedziesz mogl kontraktowac zawodnikow na nowy sezon. po co tak gadac??? wiedziales przed sezonem jak bedzei jezdzil Åšwist? a moze "skora" mial dobry dzien a w meczu pojechalby juz cieniutko... to jest gdybanie i loteria...
Ge(L)o pisze:P.S. Skórnickiego trzeba było brać, jak wymiatał na półfinale...
Czy naprawde pojechal az tak rewelacyjnie? Czy to, ze zajal miejsce wyzsze niz Gollob, Chrzanowski, Slabon, oznacza ze rywalizowalby z nimi na rowni w meczach extraligowych?
Wyniki w takich turniejach nie sa miarodajne. Dlatego daleki jestem od wielkiego optymizmu i checi zakontraktowania go do TZ.
PS. Wymiatac to mogl Jagus.
"Czy naprawde pojechal az tak rewelacyjnie? Czy to, ze zajal miejsce wyzsze niz Gollob, Chrzanowski, Slabon, oznacza ze rywalizowalby z nimi na rowni w meczach extraligowych?"
A czy my jeździmy w extralidze ??
"no to jak jestes taki specjalista to zglos sie do klubu, moze bedziesz mogl kontraktowac zawodnikow na nowy sezon. po co tak gadac??? wiedziales przed sezonem jak bedzei jezdzil Åšwist?"
Nie jestem takim specjalistą, ale oczekuję, że klub ciągle mający aspiracje ekstraligowe (okazuje się, że ciągle bezpodstawnie) takich specjalistów zatrudni i będzie potrafił wyselekcjonować grupę żużlowców walczących o wyznaczony cel. Czy wiedziałem jak będzie jeździł Świst ? Szczerze ? Wiedziałem. Poza tym znając charakter i występki tego pana w poprzednich klubach nigdy przez myśl by mi nie przeszło, żeby go kontraktować do naszej drużyny. Huszcza byłby lepszy - przynajmniej profesjonalista pełną gębą.
A czy my jeździmy w extralidze ??
"no to jak jestes taki specjalista to zglos sie do klubu, moze bedziesz mogl kontraktowac zawodnikow na nowy sezon. po co tak gadac??? wiedziales przed sezonem jak bedzei jezdzil Åšwist?"
Nie jestem takim specjalistą, ale oczekuję, że klub ciągle mający aspiracje ekstraligowe (okazuje się, że ciągle bezpodstawnie) takich specjalistów zatrudni i będzie potrafił wyselekcjonować grupę żużlowców walczących o wyznaczony cel. Czy wiedziałem jak będzie jeździł Świst ? Szczerze ? Wiedziałem. Poza tym znając charakter i występki tego pana w poprzednich klubach nigdy przez myśl by mi nie przeszło, żeby go kontraktować do naszej drużyny. Huszcza byłby lepszy - przynajmniej profesjonalista pełną gębą.
-
meridol
przeciez wszysko rozbija sie o pieniadze! wieksze pieniadze lepszy sklad,ile razy to juz bylo walkowane. nasz sklad jest na miare mozliwosci finansowych a nie aspiracji klubu. zeby nawet przyszedl tu najlepszy menadzer to nic nie zrobi bez pieniedzy i to takich zagwarantowanych zaraz po zakonczeniu sezonu.
PS. co do specjalistow to chyba w Lublinie jest paru np. J Ziolkowski albo T. Supryn.
PS. co do specjalistow to chyba w Lublinie jest paru np. J Ziolkowski albo T. Supryn.