28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#226 Postautor: bkapusta » 25 maja 2006, o 22:08

mikas pisze:No ale jednak rocznik jest decydujący w tym temacie :twisted: O której będziesz w niedziele przed stadionem? W sumie jadąc z Wa-wy juz po minięciu skrętu na Puławy możesz gdzieś w dobrym miejscu lać na Mazde benzyne i działać :wink: Obejdziemy sie bez oglądania tego widowiska :wink: Byleby Falubazy nie dojechały ;) Chociaż zanim się zjawią w naszym województwie to na tych dziurawych drogach w tzw. Polsce A mogą się kilka razy rozkraczyć, to może Mazde ocalisz :twisted: :wink:

P.S. Dla niewtajemniczonych :wink: Tak tak czym dalej na zachód tym drogi bardziej do dupy, więc nie narzekajcie na drogi w naszym województwie, bo w porównaniu z wszystkimi drogami na zachód od Radomia to my u nas mamy raj w tej kwestii :wink:

P.P.S. Z Corsy tylko CB by sie przydało wyjąc, bo przydatna rzecz ;)

Po pierwsze primo to tradycyjnie [taka nowa swiecka tradycja AD2006] na meczu mnie nie bedzie ;-) Znow mam zajety weekend ;-)

Po drugie prmio to jesli jezdze do Lublina to inna droga, bo przez Lubartow [do rodzicow po walowke trzeba zajechac :P].

Po trzecie primo, nie wierze zeby nikt tu nie mial starszego samochodu od mojej "Madzi" ;-)))
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#227 Postautor: Speedway » 25 maja 2006, o 22:12

Pokemon pisze:Mecz jest bardzo ważny, tymbardziej iż teraz terminarz będzie dla nas bardziej łaskawszy i to należałoby wykorzystać, a rozpocząć już w niedzielę od zwycięstwa, które jest w naszym zasięgu :wink:
Oczywiście trening jest wyznacznikiem, lecz koncepcja składu już napewno jest i niewiele się zmieni. Natomiast gdyby było jakieś "objawienie" tj. nagle ktoś na kogo nikt nie stawia wozi wszystkich albo większość, to należałoby to odpowiednio wykorzystać :wink:
Mój skład w ciemno:
9. Brhel
10. Jeleniewski
11. Rempała
12. Messing
13. Louis
14. Pavlić
15. Tomicek
16. Klimek
Oczywiście decyduje trening, ale przede wszystkim Kasiński :wink:

Z całym szacunkiem, ale gdybym przed meczem dowiedział się że ma być taki skład to chyba wolałbym wrócić do domu (a kawałek mam) i obejrzeć w TV jakiś wyrównany mecz...
Jakie są podstawy by uważać że Messing jest lepszy od Śwista czy Knappa :?: :!: Zaczynam lubić Andreasa ale forma, jaką prezentuje po kontuzji nie gwarantuje ZADNEJ zdobyczy punktowej (np. Elitserien: 0,0,1,0). Czyżbyś nadal opierał się na jego wyniku ze sparingu w Żeszofie?

Mój skład:
1. Brhel
2. Knapp
3. Rempała
4. Louis
5. Åšwist
6. Tomicek
7. Pavlic
8. Jeleń (od początku zmienia Knappa)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#228 Postautor: sadychor » 26 maja 2006, o 00:02

mikas pisze:(...) możesz gdzieś w dobrym miejscu lać na Mazde benzyne i działać :wink: Obejdziemy sie bez oglądania tego widowiska :wink: Byleby Falubazy nie dojechały

Tia, tylko jakby jej nie postawił (w poprzek czy na skos) to i tak zablokuje co najwyżej pobocze :twisted:

mikas pisze:Dla niewtajemniczonych :wink: Tak tak czym dalej na zachód tym drogi bardziej do dupy, więc nie narzekajcie na drogi w naszym województwie, bo w porównaniu z większością dróg na zachód od Radomia to my u nas mamy raj w tej kwestii

Sranie w banie Panie Mikas, ten sam szajs z lekkÄ… przewagÄ… zachodu.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#229 Postautor: jataman21 » 26 maja 2006, o 00:07

Mój skład:
1. Brhel
2. Knapp
3. Rempała
4. Louis
5. Åšwist
6. Tomicek
7. Pavlic
8. Jeleń (od początku zmienia Knappa)

Zgadzam się z tym składem, ale mimo wszystko Andreas jest w Lublinie i jeśli pokaże się na treningach z lepszej strony od Pavlicia czy Tomicka to powinien dostać szanse, napewno nie przyjechał oglądać meczu z trybun... Knapp ławeczka od początku, jeśli Świst by zawodził, można dać szanse Knappowi na 1-2 biegi pokazania się a Jelenia przezucić na zastępstwo Śwista(bądz innego zawodnika jakby zawodził).

Tak sobie rozmyślam... oby nas Jeleń nie zawiódł... tfu tfu :wink:

fajnie, bardzo fajnie tylko to, że w avatarze masz knappa to nie znaczy ze jest dobry. knapp w tym sezonie prezentuje podobna forme do śwista więc, nastepnym razem pisz bardziej obiektywnie... a co do pavlicia to mysle ze u nas ładnie pojedzie

Podpisuję się pod tym obiema rękami...

Pozdrawiam

Koper
Trener
Kontakt:

#231 Postautor: Koper » 26 maja 2006, o 03:01

Z forum ZKZ Zielona Gora:
Obrazek
Obrazek

wojteko
Senior

#232 Postautor: wojteko » 26 maja 2006, o 07:19

Koper pisze:Z forum ZKZ Zielona Gora.......

nic niepanikuj :!: bedzie na meczu transparent z ripostÄ… :wink: :shock:

Przemcio

#233 Postautor: Przemcio » 26 maja 2006, o 08:07

Noi prawidłowo :!:

Gregor75

#234 Postautor: Gregor75 » 26 maja 2006, o 08:56

Knapp wczoraj wstrząs mózgu,no i problem ze składem rozwiązany.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#235 Postautor: mikas » 26 maja 2006, o 09:37

sadychor pisze:Sranie w banie Panie Mikas, ten sam szajs z lekkÄ… przewagÄ… zachodu.

Nie jeżdzisz to skąd możesz wiedzieć :twisted: Nie mówię że mamy jakieś niesamowite drogi ale nie odstajemy w tym wzgledzie od reszty kraju i powiedziałbym nawet że mamy przewage my a nie oni. A już niż w woj. lubuskim to drogi mamy ze 3 razy lepsze ;)
Nie ważne, jak dobrze zauważyłeś Mazdy jakby nie postawic to całego ruchu nie zablokuje (mamy za szerokie drogi i z poboczami w przeciwieństwie do.. ;) )
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Conrad

#236 Postautor: Conrad » 26 maja 2006, o 10:46

Gawrzyk pisze:ktoś pytał swego czasu o średnie Okonia.
Dom - 2,70
Wyjazd - 1,00
I niech Falubazy dalej piszą, że to nie jest zawodnik swojego toru...
Skubańce, mieli najlepszy układ meczów w pierwszej rundzie...

Tak się składa, że taki Okoń jest o wiele więcej wart niż wasi emeryci razem wzięci. Obliczajcie im średnie, mierzcie czasy na treningach, a i tak to wszystko psu na budę. Umoczyliście w tamtym sezonie z Pulpetem, a w tym sezonie z przynajmniej połową składu.

szafirek

#237 Postautor: szafirek » 26 maja 2006, o 10:58

taa,to zobaczymy jak sie ten waz Okon pokaze w meczu
Ostatnio zmieniony 26 maja 2006, o 12:46 przez szafirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#238 Postautor: sadychor » 26 maja 2006, o 11:20

mikas pisze:(...)Nie jeżdzisz to skąd możesz wiedzieć :twisted: (...)

A skąd Ty to możesz wiedzieć gdzie ja jeżdżę :twisted: To, że nie uczestniczę w wyjazdach to nie znaczy, że siedzę w domu i pielę ogródek warzywny. Następny móndry.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#239 Postautor: mikas » 26 maja 2006, o 11:58

Wiem i nie dyskutuj :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

keram

#240 Postautor: keram » 26 maja 2006, o 12:27

Coś nam się skład na niedzielny mecz znowu zaczyna kurczyć, bo nie wierze że po wczorajszym upadku pojedzie Grzesia Knapp. Jak nie wypali teraz któremuś z naszych to nie chcę być prorokiem ale chyba tyły. Ale nie posądzajcie mnie o pesymizm zawsze wierzę w naszą wygraną.

keram

#242 Postautor: keram » 26 maja 2006, o 13:01

Fajny tylko co z Grzechem bo jak nie będzie jechał to co? Jeleniewski w to miejce i jak liczę to jednego brakuje.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#243 Postautor: jataman21 » 26 maja 2006, o 13:11

Wg. mnie za Grześka Jeleń, na 16 Messing i Pavlić pod 15.
W tym składzie nie ma Pavlicia a przeciez mecz chyba ma zakontraktowany :roll: :roll: :roll:

szafirek

#244 Postautor: szafirek » 26 maja 2006, o 13:15

A czy ktos wie co z GRZECHEM-mial wstrzas mózgu czy nie?[/list]

szafirek

#247 Postautor: szafirek » 26 maja 2006, o 13:22

DZIEKI POKEMON,pogubilem sie troche w tym wszystkim

tomunneck

#248 Postautor: tomunneck » 26 maja 2006, o 14:01

zawsze mozna liczyc na to , ze jesli mecz zostanie przelozony ze wzgledu na pogode , to moze shields juz powroci na inny termin :wink:

godzilla

#249 Postautor: godzilla » 26 maja 2006, o 14:52

Moje zestaiwnie na niedzielne spotkanie
9. Brhel
10. Jeleniewski
11. Rempała
12. Messing
13. Louis
14. Pavlić
15. Messing
16. Knapp

Awatar użytkownika