jataman21 pisze:Panowie... jaką mamy pewność że Jeleń w ogóle będzie tak rewelacyjny jak z Gnieznem... rozmawiacie o nim jak o jakimś asie, pewniaku na każdy mecz... spokojnie... nie twierdze że nie jest dobry, bo pokazał się z rewelacyjnej strony w ostatnim meczu w Lublinie... ale wątpie czy poprawi wyczyn... nie jedziemy z Cieślewiczami a z Walaskami i Okoniewskimi a to różnica.
Życze mu jak najlepiej, ale niektórzy traktują go przed tym meczem jak co najmniej Tomka Golloba... troche więcej dystansu żeby nie było rozczarowania...
Pozdrawiam
A jaką mamy pewność, że rewelacyjny będzie Świst, Knapp, Messing, Rempała??
No to jaki jest według ciebie ten Jeleń?? a) rewelacyjny b) jest asem c) jest pewniakiem d) jest dobry e) ponownie rewelacyjny f) nie jest Tomkiem Gollobem, czy może g) nie wiem
Przeczytałem wnikliwie cały ten temat i muszę przyznać, że nie zauważyłem jakoby ktokolwiek traktował Jelenia jak zbawcę albo "co najmniej Tomka Golloba". Logiczna jest dyskusja, w której porusza sie obszerniej temat zawodnika, który do tej pory nie zaskarbił sobie uznania w oczach menago, a wynikami uzyskanymi na własnym torze pokazał, że jest lepszy od 'nazwisk' z podstawowego składu.
Daniel pod 16 stką to najlepsze "taktycznie" rozwiązanie i każdemu, kto choć trochę orientuje się w speedway'u nie trzeba tego tłumaczyć.
Inna sprawa, że w 'tarnowskie' zdolności taktyczne wierzy chyba coraz mniej osób.