Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#201 Postautor: DonKamizi » 20 maja 2006, o 23:04

Regdal...jak by na to nie patrzeć ja trzymam kciuki.
Czekam na debiut Rafała w oficjalnych zawodach.POWODZENIA :!: :!: :!:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

harry
Trener

#202 Postautor: harry » 20 maja 2006, o 23:41

Mi chodziło o to, że jak wynika z moich obserwacji na papę Klimka wszyscy już reagują alergicznie i dlatego zasugerowałem, zeby decyzje podejmował on a negocjował kto inny. Wiem, że to prawie niewykonalne ale tu potrzeba szybkiego działania bo chyba we wtorek rusza Liga Południowa, znowu w Rzeszowie.
A z Zielonej Góry towarzystwo wróci gdzieś nad ranem, będą odsypiać do popołudnia i co??? Znowu nie będzie licencji???
"Nie chwal dnia przed zachodem słońca" - stare przysłowia się sprawdzają, niestety. :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#203 Postautor: Regdal » 21 maja 2006, o 00:03

harry pisze:Mi chodziło o to, że jak wynika z moich obserwacji na papę Klimka wszyscy już reagują alergicznie i dlatego zasugerowałem, zeby decyzje podejmował on a negocjował kto inny. Wiem, że to prawie niewykonalne ale tu potrzeba szybkiego działania bo chyba we wtorek rusza Liga Południowa, znowu w Rzeszowie.
A z Zielonej Góry towarzystwo wróci gdzieś nad ranem, będą odsypiać do popołudnia i co??? Znowu nie będzie licencji???
"Nie chwal dnia przed zachodem słońca" - stare przysłowia się sprawdzają, niestety. :evil:

Zapewniam cię ,że decyzja papy jest na tak,a na resztę nie mam wpływu.Rafał też chce jechać,a Liga Południowa już we wtorek.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

piotr76
Senior
Kontakt:

#205 Postautor: piotr76 » 23 maja 2006, o 09:17

Mamy wtorek i co będzie z Rafałem czy papa jest dalej na TAK ??? może jakieś oficjalne info ?
Pozdrawiam
Piotrek

hayabusarider

#206 Postautor: hayabusarider » 23 maja 2006, o 09:20

Jak do dzisiaj się nie dogadał i nie pojedzie , to niech smarkacz wogóle łaski nie robi .

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#207 Postautor: jas » 23 maja 2006, o 09:23

ja rozumiem, ze sytuacja jest dziwna, ale po co od razu Rafala (podejrzewam, ze majacego najmniej w tej sytuacji do powiedzenia) obrazac :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

ŻUŻLOWIEC

#208 Postautor: Å»UÅ»LOWIEC » 23 maja 2006, o 15:04

Na oficjalnej stronie rafała pisze rze ma kłopot z sprzentem i jeszcze cos na http://www.rafalklimek.pl jest film z egzaminu w donwland wejdzcie pozdro

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#209 Postautor: kdsz » 23 maja 2006, o 15:16

Na oficjalnej stronie rafała pisze rze ma kłopot z sprzentem i jeszcze cos na http://www.rafalklimek.pl jest film z egzaminu w donwland wejdzcie pozdro

Nie jestem ortodoksyjnym wyznawcą ortograficznej poprawności wypowiedzi pisemnej, sam też nie jestem mistrzem ortografii, ale bez przesady :lol: pozdro
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#210 Postautor: Łoptymista » 23 maja 2006, o 15:48

kdsz pisze:

Nie jestem ortodoksyjnym wyznawcą ortograficznej poprawności wypowiedzi pisemnej, sam też nie jestem mistrzem ortografii, ale bez przesady :lol: pozdro

Grunt, że chodzi o ten TŻ. A co do kłopotów ze sprzętem... znamy juz nazwisko nastepcy Krzysztofa Górala?

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#211 Postautor: Regdal » 23 maja 2006, o 15:57

... znamy juz nazwisko nastepcy Krzysztofa Górala?

I co jeszcze chciałbyś wiedzieć ? ...może ile Rafał ma kasy na koncie ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#212 Postautor: Łoptymista » 23 maja 2006, o 16:01

Regdal pisze:

A to Rafał ma konto?
Co taki elektryczny jesteś? To już sie nawet zapytać nie wolno?

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#213 Postautor: Regdal » 23 maja 2006, o 16:05

Kto ci odpowie na takie pytanie ? Zapytaj Jelenia,Knappa,Rempałę czy Śwista kto im składa silniki.

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#214 Postautor: ravajas » 23 maja 2006, o 16:07

kdsz pisze:

dobrze, że nie napisał TRZ :lol:
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#215 Postautor: Łoptymista » 23 maja 2006, o 16:13

Regdal pisze:Kto ci odpowie na takie pytanie ? Zapytaj Jelenia,Knappa,Rempałę czy Śwista kto im składa silniki.

Niektórzy mówią, inni nie. Z całym szacunkiem Rafałowi TROCHĘ (choćby)brakuje do wymienionych zawodników.
Więc nie wiem czemu mechanikowanie Rafałowi ma być owiane taką tajemnicą. Ale to nie mój cyrk, nie moje małpy. Czekam na starty Rafała i milczę, bo aż strach się odzwyać.

Piotrbaz

#216 Postautor: Piotrbaz » 23 maja 2006, o 16:34

Regdal pisze:

ja sie chętnie dowiem OMG

a tak pozatym to wyloozuj troche bo sie czasami zachowujesz jakby od klimka miało zalezec twoje zycie... chyba ze zalezy ;]

P.S nie piszcie tutaj tak czesto i zywo bo pomysla ze to jakas gwiazda jest :D

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#217 Postautor: Cooper » 23 maja 2006, o 21:14

http://tzmotorlublin.phorum.pl/viewtopic.php?t=37

Dla rozluznienia atmosfery, polecam szczegolnie frahment o busach zuzlowcow :lol: 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

piotr76
Senior
Kontakt:

#218 Postautor: piotr76 » 23 maja 2006, o 21:29

no to q... nie pojechał ja mam tylko 1 pytanie .... do q... nędzy wszysto już podpisane czy te informacje na sronie Rafała to ściema ... i dlaczego Rafał nie rozmawia na forum zakaz czy już gwiazdorstwo ?
skoro Maciek może to dlaczego Rafał zamilkł czyżby nas olewa ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#219 Postautor: mikas » 23 maja 2006, o 21:49

Akurat to że Rafał zamilkł na forum to była najlepsza decyzja Klimek teamu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#220 Postautor: RadeKas » 23 maja 2006, o 21:52

Zreszta Maciek tez juz od daaawna nic nie pisal.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#221 Postautor: jataman21 » 24 maja 2006, o 00:53

Maciek nie pisze od momentu jak go wiele osób zjechało po 1 jego meczu w barwach TŻ, przynajmniej tak mi powiedział na gg, że nie chce rozmawiać z osobami które go nie szanują.
Co do Rafała, to ja nie wiem... bo szkoda mi zawodnika... przez ojca traci czas i tyle... a kasy nikt mu nie da za ledwo upieczonego zawodnika, więc nie wiem co chce osiągnąć...

Pozdrawiam

bartekba

#222 Postautor: bartekba » 24 maja 2006, o 01:21

Wiecie co szkoda gadać po prostu żenada. Kurwa mać pierwszą żużlówkę( ps. to był GM od Bzóla a nie od Jurka) ja temu małolatowi odpalałem i Go odpychałem aby pojechał. Teraz na to wszystko patrzę z politowaniem. Rozumiem to że Papa włozył kupę sary w Młodego ale to dopiero początek o czym on nie wie bądź nie chce dopuścić tej myśli do siebie (Kubica dalej dokłada do interesu). Niestety sporty motorowe wymagają ogromnych środków finansowych. Wiem o tym dobrze ponieważ zajmuję się serwisowaniem aut do GSMP. Rozumiem też wladze klubowe które nie mogą bądź nie chcą łożyć kasy na zawodnika(pomijam warunki kontraktu) który właściwie nie zdobył żadnego punktu jeszcze (samych 3 życzę Ci Rafale). Więc proszę w imieniu swoim przede wszystkim i być może wielu Kibiców TŻ Lublin Ludzie opanujcie się i dajcie Rafałowi w końcu jeździć-startować w oficjalnych zawodach!!! W tej chwili najważniejsze jest to by Rafał w końcu zaczął startować!!! Przez wasze kłótnie i niesnaski cierpi młody człowiek, który według mnie może wiele w tym sporcie osiągnąć (po prostu ma talent). Pozdrawiam wszystkich Bartek-,,Kozłowski Racing Team"

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#223 Postautor: GIGI » 24 maja 2006, o 02:00

Bartekba pisze:Kubica dalej dokłada do interesu

...jasne a na chleb bierze od rodzicow... a tak powaznie to dajcie spokoj z tymi dywagacjami na temat Klimka i tak to nic nam nie da. Bedzie chcial ojciec to Rafal bedzie jezdzil a jesli ojciec bedzie sie dalej upieral to Rafal skonczy jak Daniel Lipniacki tylko ze w przeciwienstwie do Daniela to Rafal zeczywiscie jakas chec do jazy wykazuje ...;)

PS. Przepraszam za brak polskich liter

keram

#224 Postautor: keram » 24 maja 2006, o 06:18

Co się tak nim wszyscy podniecacie, nic nie pokazał a żądania już ma. Tylent to on będzie jak pojeżdzi, a teraz to tylko jest objeżdzony wiecej niż inni. Pamiętacie jak zaczanyli Staszek i śp. Dados mówino że są utalentowni i jak pamiętam już w pierwszych zawodach młodzieżowych na lubelskim torze wieźli trójki. Nie mieli wymagań i żądań, pokazali swój talent i propz\ozycjie i kasa sama do nich przyszła. Tak więc niech Rafał pokaże co jest wart w tym roku i dopiero potem niech rozmawia o kontrakcie. Bo tych okrzyczanych talentów już w polskim żużlu wiele było.

JAG
Senior

#225 Postautor: JAG » 24 maja 2006, o 12:52

Cooper pisze:http://tzmotorlublin.phorum.pl/viewtopic.php?t=37

Dla rozluznienia atmosfery, polecam szczegolnie frahment o busach zuzlowcow :lol: 8)

matko jedyna,ale sie toważystwo dobrało,nic tylko się rejestrować i dyskótować :wink:
:),czasami :(