28 maja TŻ LUBLIN vs ZKŻ ZIELONA GÓRA
-
Piotrbaz
-
cienki bolek
ermen pisze:Słuchajcie, nie chcę wywoływać kolejnej kłótni na forum. Jeśli ktoś twierdzi że Świst zasłużył sobie na występ w najbliższym meczu to niech prześledzi na kim Świst zdobywał punkty w Zielonej Górze...
całkowicie sie z toba zgadzam bo swis nie powinien miec miejsca w skladzie tylko knapp ktory jest po prostu lepszy
Morrison pisze:Trzeba zrobić taki tor,żeby o wszystkim decydował start. W przeciwnym razem będą nas Zielone po drodze wyprzedzać bo sprzęt mają szybszy. Starty naszym raczej nieźle wychodzą. Ten mecz nie musi być ładny, musi być wygrany za wszelką cenę.
Czyli jak nasi 'zostanÄ…' na starcie, to ich Motomyszy nie wyprzedzÄ…, tak? ...
-
Przemcio
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Przepraszam Mikusiu
, chciałem tym lekko tajeminiczym wpisem i "niespodzianką" zachęcić kibiców do przybycia na stadion
.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2006, o 20:56 przez Kaka, łącznie zmieniany 1 raz.

Czyzby dlugo planowany i odwlekany debiut nagiego mikasa na murawie? Mial byc w Bydzi na KA ale jakos mikas sie nie odwazyl [zimno bylo
]. To czyzby teraz skoro taka pogoda sprzyjajaca? 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Goblyn pisze:Morrison pisze:Trzeba zrobić taki tor,żeby o wszystkim decydował start. W przeciwnym razem będą nas Zielone po drodze wyprzedzać bo sprzęt mają szybszy. Starty naszym raczej nieźle wychodzą. Ten mecz nie musi być ładny, musi być wygrany za wszelką cenę.
Czyli jak nasi 'zostaną' na starcie, to ich Motomyszy nie wyprzedzą, tak? ...Nie, no tak tylko... żartuję sobie..
![]()
![]()
Pozdro 4 ALL
o matko.. ale się ulałem... hehhe
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
meridol
ogladam mecz na tele 5 i musze powiedziec, ze w niedziele przed komputerem i radiem myslalm ze naszym idzie niezle jak na wyjazd do zielonej dziury. teraz widze ze ten ynik to njmniejszy wymiar kary...
miota naszych,rzuca,przegrywaja nawet po wygranym starcie, para naszych stranieri nie potrafi zarobic trzech punktow w biegu... az przykro to ogladac.
PS. jeszcze dopisze, ze rozwalil mnie Twisty w udzielonym wywiadzie. humor go nie opuszcza, ale chyba nic innego mu nie zostaje.
miota naszych,rzuca,przegrywaja nawet po wygranym starcie, para naszych stranieri nie potrafi zarobic trzech punktow w biegu... az przykro to ogladac.
PS. jeszcze dopisze, ze rozwalil mnie Twisty w udzielonym wywiadzie. humor go nie opuszcza, ale chyba nic innego mu nie zostaje.
z calym szacunkiem ale niektorzy tutaj wyraznie twierdzÄ… ze Swist jest lepszy od Knappa i wystawiajÄ… go w skladzie..
Moim zdaniem obaj są słabi i tyle... nie wiem czego wielbisz tak Knappa ale on w tym sezonie jest tragiczny, jego postawa na motocyklu i ogólnie jazda jest tragiczna. Postawiłbym na Śwista, ale najchętniej obu odstawiłbym na urlop.
większość na temat składu pisze Świst/Knapp bo tak naprawdę to obydwaj w tym sezonie nie wiele pokazali
Własnie tak samo uważam, kto pokaże się z lepszej strony na treningach, powinien wystąpić w meczu.
Po obejrzeniu meczu przed chwilą, myślę że Pavlić nie jest taki zły... co prawda na łukach ma ogromne problemy ale jak rozjeżdzi się w naszej lidze, uważam że będzie z niego solidny zawodnik, motory ma dość szybkie i ja bym go nie skreślał.
Nic nikt prawie nie pisał na temat Brhela, a moim zdaniem on zawiódł okropnie... Knapp to w ogole tragedia... no nic nie rozpisuję się, nadal myslę że na 3 miejsce szanse są.
Pozdrawiam
piotr76 pisze:Kaka pisze:bkapusta pisze:Czyzby dlugo planowany i odwlekany debiut nagiego mikasa na murawie?
I cały mistepny plan w piz***
BKapusta jak mogłeś![]()
![]()
![]()
ja tam sie boje na żylecie siadać
oj będzie się działo warto przyjść i to zobaczyć
przyjarane krzeselka to nic w porownaniu z tym co moze wydarzyc sie w niedziele
METHANOL ADVENTURE TEAM
O czym mówicie? W meczu powinien pojechać i Knapp i Świst, oby nie w jednej parze. Na co komu trzech juniorów? Wiadomo przecież że żaden młody nie jest lepszy ani od Knappa ani od Śwista. Twisty by przywiózł 2 pkt więcej w Zielonej gdyby nie Rempała który niechcący w niego wjechał i wcale gorzej nie wypadł od całej reszty naszych orłów. Jeleń powinien jechać z rezerwy ale też zmieniać od pierwszego wyścigu albo Knappa albo Śwista w zależności od tego który z nich będzie lepszy na treningu.
-
hayabusarider
popieram Jeleń powinien jechać w podstawowym (w parze z Brhelrm) i spokojnie przygotowywać się do meczu (jak się dobrze spasuje to jest w stanie wygrać z każdym) a takie postawienie sprawy pozytywnie wpłynie na jego psychikę...
Morrison, bo dwóch juniorów to musi być w składzie (REGULAMIN) a rezerwowy pod ósemką tez musi być młodzieżowiec, Knappa albo Śwista tam nie wystawiasz, natomiast sensu Jelenia pod ósemką z założeniem że od pierwszego biegu kogoś tam zmienia nie widzę, spalisz tylko chłopaka psychicznie a pożytku żadnego...
i po ostatnie "pseudo gwiazdy" typu Knapp i Świst muszą być sprowadzone na ziemie, jasny przekaz, jedzie w meczu lepszy na treningu, słabszy ma wolne, zobaczysz podziała tak jak podziałała na Jacusia "zagrywka" Kasy i z Walaskiem potrafił wygrać..
PS.
no może nie pewniakiem ale jest w stanie z nimi wygrać, szczególnie
na "betonie" (jest dobrym "startowcem")
Zakładają że tor będzie dla "startowców" można spróbować tak:
9. Rempała
10. ? (Åšwist/Knapp - trening)
11. Bo Brhel
12. Jeleniewski
13. Louis
14. Pavlic
15. Messing
16.Tomicek
Morrison, bo dwóch juniorów to musi być w składzie (REGULAMIN) a rezerwowy pod ósemką tez musi być młodzieżowiec, Knappa albo Śwista tam nie wystawiasz, natomiast sensu Jelenia pod ósemką z założeniem że od pierwszego biegu kogoś tam zmienia nie widzę, spalisz tylko chłopaka psychicznie a pożytku żadnego...
i po ostatnie "pseudo gwiazdy" typu Knapp i Świst muszą być sprowadzone na ziemie, jasny przekaz, jedzie w meczu lepszy na treningu, słabszy ma wolne, zobaczysz podziała tak jak podziałała na Jacusia "zagrywka" Kasy i z Walaskiem potrafił wygrać..
PS.
no może nie pewniakiem ale jest w stanie z nimi wygrać, szczególnie
na "betonie" (jest dobrym "startowcem")
Zakładają że tor będzie dla "startowców" można spróbować tak:
9. Rempała
10. ? (Åšwist/Knapp - trening)
11. Bo Brhel
12. Jeleniewski
13. Louis
14. Pavlic
15. Messing
16.Tomicek
Ostatnio zmieniony 24 maja 2006, o 11:26 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
hayabusarider pisze:Jeleń powien mieć miejsce w podstawowym składzie.
Na naszym torze jest pewniakiem.
Pewniakiem do czego? Jak juz wspomnial Wielki Wodz na ZG nie ma pewniakow. Przynajmniej nie ma ich u nas w druzynie.
Jesli juz bawimy sie w trenerow to ja bym dal go jednak na rezrwe. Z tym, ze wyraznie zaznaczyl, ze kazdy krajowiec ktory skopie bieg w kolejnym zostanie zastapiony przez DJ.
Byleby tylko Daniel nie pojechał 6 razy juz do 10 czy 11 wyscigu :/