Wyjazd Zielona Góra
Wyjazd Zielona Góra
Witam zwiazku ze niemialem czasu wczesniej sie tym zajac i pozbierac osob zakladam ten temat chcialbym sie wybrac do Zielonej na mecz samochodem spalanie 10l/100 Gazu szukam chetnych na wyjazd prosze pisac na numer gadu-gadu 862425 mam nadzieje ze znajda sie chetni koszt 50-65zl to zalezy ile bedzie osob..
-
meridol
Gawrzyk pisze:więcej gorzowiaków będzie niż lubelaków w klatce
Åo, to sie moze zakotlowac w glowach Zielonodziurzan
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sting126 pisze: Chyba,ze jakis forumowicz mnie zasponsoruje?w zamian udostepniam auto na wyjazd
Sting ja powaznie.............oblicz ile ze lba a jestem gotów z toba pojechac i zasponsorować Ci (paliwo)
P.S interesuje mnie powrot na pon rano bo do pracy mam na 9.00 pzdr
Gawrzyk pisze:Mówiłem Ci wojtku podczas jazdy na niedoszły występ Klimka, że widzimy się w Zielonej![]()
Przecie z nim tak zawsze
A jak znam życie to po dzisiejszym wieczornym zebraniu FK jeszcze z jeden samochód sie uzbiera
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jeszcze żeby się cholera dało stamtąd wrócić na godz. 24
Wiem, wiem - jedno auto dałoby radę

Wiem, wiem - jedno auto dałoby radę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?