Żużlowe różności
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Poczytajcie co slychac w Królewskim Metropolitalnym Mieście Rzeszów:
Co prawda nie jest to informacja z ostatniej chwili, ale gdy przygotowywaliśmy materiały do wniosku o dofinansowanie II etapu budowy sieci w listopadzie 2005 r. badania freehotspot.com pokazywały, że najwięcej darmowych hot-spotów Wi-Fi jest w Paryżu - 80, w Londynie 21, a na trzecim miejscu jest Dublin - 16. Jeszcze mniej darmowych hot-spotów było w Barcelonie, Brighton, Monachium, Amsterdamie, Wiedniu, Marsylii i Kolonii, które zajęły kolejne miejsca.
Ciekawe, że na tle tak renomowanych europejskich metropolii Królewskie Metropolitalne Miasto Rzeszów naprawdę nie ma się czego wstydzić - z ilością 44 bezpłatnych hot-spotów w tym rankingu zajęło by 2 miejsce po Paryżu, a w przeliczeniu na liczbę mieszkańców - zdecydowanie pierwsze.
zrodlo: http://www.resman.pl/aktualnosci/art4.html
Co prawda nie jest to informacja z ostatniej chwili, ale gdy przygotowywaliśmy materiały do wniosku o dofinansowanie II etapu budowy sieci w listopadzie 2005 r. badania freehotspot.com pokazywały, że najwięcej darmowych hot-spotów Wi-Fi jest w Paryżu - 80, w Londynie 21, a na trzecim miejscu jest Dublin - 16. Jeszcze mniej darmowych hot-spotów było w Barcelonie, Brighton, Monachium, Amsterdamie, Wiedniu, Marsylii i Kolonii, które zajęły kolejne miejsca.
Ciekawe, że na tle tak renomowanych europejskich metropolii Królewskie Metropolitalne Miasto Rzeszów naprawdę nie ma się czego wstydzić - z ilością 44 bezpłatnych hot-spotów w tym rankingu zajęło by 2 miejsce po Paryżu, a w przeliczeniu na liczbę mieszkańców - zdecydowanie pierwsze.
zrodlo: http://www.resman.pl/aktualnosci/art4.html
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, o 16:40 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeszcze w tym roku ma byc u nas 40.bkapusta pisze:E jakies te dane dziwne... wydaja sie zanizoneA co z Warszawa? Jest ich okolo 70... W Lublinie niestety chyba tylko 6 [xmobile.pl]
W 40 punktach Lublina pojawi się bezpłatny dostęp do internetu. Miasto planuje budowę sieci hot spotów. Dzięki urządzeniom dostęp do internetu ma każdy użytkownik, który znajduje się w zasięgu sieci.
Z darmowego internetu korzystają już mieszkańcy Rzeszowa. Hot spot jest także na zamojskiej starówce. Na zamojskim Rynku Wielkim działa już prawie dwa lata i sprawuje się dobrze - tak oceniają prace urządzenia internauci.
Lublin dołączy do tych miast prawdopodobnie jeszcze w tym roku - obiecuje dyrektor Wydziału Informatyki i Telekomunikacji Urzędu Miasta w Lublinie - Grzegorz Hunicz. Dla wygody turystów i przyjezdnych hot spoty pojawią się także przy głównych ciągach komunikacyjnych. Pieniądze na lubelskie projekty w 3/4 pokryje Unia Europejska.
http://www.radio.lublin.pl/index.php?id=6457
Jakis lipny ten jozkowy tekst, znow sie wywyzszaja.
Wlasnie dzieki google.com znalazlem w Londynie 53 darmowe hot-spoty a nie 21... A w Paryzu 123...
A strona freehotspot.com aktualnie nie istnieje i nie mozna zweryfikowac "jozkagandy" [propaganda jozkow]
A strona freehotspot.com aktualnie nie istnieje i nie mozna zweryfikowac "jozkagandy" [propaganda jozkow]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Pewnie to pytanie juz kiedyś padło... ale czemu w tym sezonie praktycznie nie ma większych zapowiedzi przed meczem... nie spotkałem ani plakatów, ani bilbordów... 3ligowy Motor robi dużo większą reklame...
Tłumaczenie typu że nie ma na to kasy... do mnie nie przemawia... wiele razy spotkałem się z osobami które się pytały mnie kiedy kolejny mecz ja mówiłem że wczoraj, przedwczoraj był "naprawde, szkoda bo zamierzałem sie wybrać". Myślę, że klub by to sobie odbił parokrotnie co poszłoby na te plakaty...
No nic moja taka sugestia...
Pozdrawiam
Tłumaczenie typu że nie ma na to kasy... do mnie nie przemawia... wiele razy spotkałem się z osobami które się pytały mnie kiedy kolejny mecz ja mówiłem że wczoraj, przedwczoraj był "naprawde, szkoda bo zamierzałem sie wybrać". Myślę, że klub by to sobie odbił parokrotnie co poszłoby na te plakaty...
Pozdrawiam
Pewnie to pytanie juz kiedyś padło... ale czemu w tym sezonie praktycznie nie ma większych zapowiedzi przed meczem... nie spotkałem ani plakatów, ani bilbordów... 3ligowy Motor robi dużo większą reklame...
bo lepiej jest reklamować GP we Wrocławiu, jeszcze wczoraj widziałem na bilbordzie Jarka Hampela(czy jak kto woli Hampla)
bo lepiej jest reklamować GP we Wrocławiu, jeszcze wczoraj widziałem na bilbordzie Jarka Hampela(czy jak kto woli Hampla)
Dokładnie na kraśnickich widziałem bilbord z GP. Własnie dlatego mnie to zainteresowało, że nawet Wrocław reklamuje swoje imprezy w Lublinie, a my raczej nic nie robimy-przynajmniej ja nie spotkałem bilbordów/plakatów.
jataman21 pisze:Pewnie to pytanie juz kiedyś padło... ale czemu w tym sezonie praktycznie nie ma większych zapowiedzi przed meczem... nie spotkałem ani plakatów, ani bilbordów... 3ligowy Motor robi dużo większą reklame...
Pozdrawiam
Jest już pewien pomysł jeśli chodzi o ten temat w Fan Klubie nawet jego wykonanie jest już zaawansowane ale najpierw musimy skonsultowac to z kierownictwem klubu i miec zgode na jego ewentualną realizacje. Niestety padło dziś fanklubowe forum i nastąpiły małe kłopoty z komunikacją w naszych szeregach jak i przepadło troche ważnych rzeczy i informacji także realizacja może sie opóźnić
Odp 1. O zdrowiu napisałem - pomyśl
Odp 2. Na razie byłem tylko 2 razy. Jak mi czas pozwoli zamierzam bywać dużo częściej bo mi się lokal podoba. A co lepiej tam nie chodzić?
Odp 2. Na razie byłem tylko 2 razy. Jak mi czas pozwoli zamierzam bywać dużo częściej bo mi się lokal podoba. A co lepiej tam nie chodzić?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
jataman21 pisze:Harry to że nie jest różowo z Rafałem to się domyślam... ale chodziło mi bardziej o coś konkretnego, szanse na normalne zycie, chodzenie itp.
Pozdrawiam
No właśnie to napisałem, że jak mu powiedzieli prawdę to ....
Nie ma żadnych szans
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski