Piotr Świst
No to Åšwist chyba pozbieral sie po slabym poczatku sezonu przynajmniej w dwoch ostatnich meczach byl naszym najlepszym zawodnikiem i tak zostanie juz tak do konca sezonu
pokaze wszytskim ktorzy go skreslili ze Åšwist sie jeszcze nie skonczyl i potrafi jechac
a w Zielonce bedzie pierwsza dwucyfrowka w lidze licze na jakies 10-13 pkt
Powodzenia panie Åšwist 
-
Piotrbaz
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Marcinex pisze:Świst wystartuje 25 maja w Poznaniu w 1/4 IMP. Jeśli Piort utrzyma obecną formę, to są szanse na awans do 1/2
Kogo on tam ma za przeciwników ? Miesiąc, Głuchy, Suchecki, Jędrzejewski ? Powinien spokojnie awansować, bo jak nie to będzie "kiszka". Ba nawet powinien być w pierwszej 5. W końcu od zawodnika z takim nazwiskiem się czegoś wymaga
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Apocalips pisze:Kogo on tam ma za przeciwników ? Miesiąc, Głuchy, Suchecki, Jędrzejewski ? Powinien spokojnie awansować, bo jak nie to będzie "kiszka". Ba nawet powinien być w pierwszej 5. W końcu od zawodnika z takim nazwiskiem się czegoś wymaga
Dokladnie, wszystko ponizej 3 miejsca bedzie kpina dla Swista.
$korzen$ pisze:Apocalips pisze:Kogo on tam ma za przeciwników ? Miesiąc, Głuchy, Suchecki, Jędrzejewski ? Powinien spokojnie awansować, bo jak nie to będzie "kiszka". Ba nawet powinien być w pierwszej 5. W końcu od zawodnika z takim nazwiskiem się czegoś wymaga
Dokladnie, wszystko ponizej 3 miejsca bedzie kpina dla Swista.
Nie przesadzajmy. O ile nalezy wymagac od niego pierwszej 5 to ciezko mowic, ze 3 albo kompromitacja.
Ulamek, Dobrucki - ekstraligowcy osiagajacy lepsze wyniki od Swista
Wegrzyk - solidny senior, w pierwszej lidze sprawuje sie o niebo lepiej od Swista
Jablonscy - obydwaj radza sobie lepiej od Swista w tym sezonie
Huszcza - stary ale jary no i jedzie u siebie
Swist kiedys kiedys to byl top, ale teraz jelsi chodzi o polskich seniorow to sredniak, nie przesadzajmy wiec z wymaganiami, zwlaszcza, ze w ldize cienko mu idzie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
z forum Z-G :
" Za takie pojedynki jak z Adamsem, Loramem, Rickardssonem, Gollobem czy Jonssonem należ mu sie brawa i ja napewno w niedziele przywitam go z szacunkiem. Bardzo podoba mi sie jego styl jazdy, jest niesamowitym stylista i świetnym technikiem.
Chciałbym zaapelować do wszystkich normalnych kibiców żeby pochamowali sie od wyzwisk i gwizdów. Nie musicie klaskać ale chociaż nie gwizdzcie!!!
Ja od siebie chciałbym napisać:
Dziękujemy "TWISTY"
" Za takie pojedynki jak z Adamsem, Loramem, Rickardssonem, Gollobem czy Jonssonem należ mu sie brawa i ja napewno w niedziele przywitam go z szacunkiem. Bardzo podoba mi sie jego styl jazdy, jest niesamowitym stylista i świetnym technikiem.
Chciałbym zaapelować do wszystkich normalnych kibiców żeby pochamowali sie od wyzwisk i gwizdów. Nie musicie klaskać ale chociaż nie gwizdzcie!!!
Ja od siebie chciałbym napisać:
Dziękujemy "TWISTY"
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
7. Piotr Åšwist - TÅ» Sipma Lublin (2,3,1,2,0) 8
2. Huszcza, Åšwist, Romanek, Kwiatkowski
7. Świst, Jędrzejewski, K.Jabłoński, M.Jabłoński
12. Dobrucki, Ułamek, Świst, Głuchy (d4)
13. ZÄ…bik, Åšwist, MiesiÄ…c, Dym (d4)
18. Węgrzyk, Suchecki, Puszakowski, Świst
2. Huszcza, Åšwist, Romanek, Kwiatkowski
7. Świst, Jędrzejewski, K.Jabłoński, M.Jabłoński
12. Dobrucki, Ułamek, Świst, Głuchy (d4)
13. ZÄ…bik, Åšwist, MiesiÄ…c, Dym (d4)
18. Węgrzyk, Suchecki, Puszakowski, Świst
Ostatnio zmieniony 25 maja 2006, o 19:37 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 3 razy.
MOTOR LUBLIN
-
Piotrbaz
to amator zwykły jest.. nie powinien jeżzic juz nigdzy chyba ze w wandzie tam sie tacy przydadza.. zeby z takiego cwierc nie wejsc.. omg
Zastanów się co piszesz... nie pojechał wcale żle... niewiele zabrakło... wielce wielbisz Knappa widze a z Śwista oferme chcesz zrobić??
Zastanów się bo Świst napewno nie jest słabszy od Knappa...
Nie mam nic do Grześka ale jego postura na motorze i jazda w tym sezonie to jak dla mnie dużo gorzej niż Świst...
Pozdrawiam
jataman21 pisze:Zastanów się co piszesz... nie pojechał wcale żle... niewiele zabrakło... wielce wielbisz Knappa widze a z Śwista oferme chcesz zrobić??
Zastanów się bo Świst napewno nie jest słabszy od Knappa...
Nie mam nic do Grześka ale jego postura na motorze i jazda w tym sezonie to jak dla mnie dużo gorzej niż Świst...
Pozdrawiam
Świst nie pojechał źle
Co do Knappa to rzeczywiście jest w dość słabej formie (można od niego wymagać więcej), ale Świst jest jeszcze słabszy (co pokazują średnie).

-
szafirek
Świst nie pojechał źle To zobacz na kim on robił punkty. Na juniorach, albo na czyimś defekcie
Ja nie chce bronić Śwista... ale tak naprawde pojechał na miare swoich możliwosci tegorocznych... Po 2 to nie pokonywał samych juniorów... Oba defekty były na 4tych pozycjach, wiec ja nie wiem czy zawodnicy po prostu nie dali sobie spokoju.
Pozdrawiam
-
keram
Jak w niedzielę nic nie pokaże a mecz oby nie będzie przegrany to ja osobiscie bym już mu podziękował. Ale trzebz sobie powiedzieć szczerze że mając tyle lat to w niebezpiecznej sytuacji on zawsze ujmie gazu i nikt mnie nie przekona że będzie innaczej. pojechać może dobrze tylko przy super startach i po nich jak będzie na prowadzeniu. popatrzcie u nas jedzie krawężnik no jeszcze 2 merty od niego. Dalej nie bo tam może być już nieciekawie nie atakuje po dużej a jak pamietam nieliczni umieli u nas wyprzedzać po małej.