takie male wtracenie do waszej dyskusji
21 maja: ZKŻ Zielona Góra - TŻ MOTOR Lublin
Moim zdaniem powinismy wystapic w nastepujacym skladzie:
1.P.Swist-Miejmy nadzieje,ze w koncu zrobi kolo 10 punktow.
2.Norris-Wielka niewiadoma ,ale moim zdaniem pewniejszy niz Rempala
3.Brhel-Startowiec swoje zrobi.
4.Knapp/Rempala -Tutaj spodziewam sie mizernej zdobyczy punktowej
5.Louis-
6.Pavlic-licze na mile zaskoczenie
7.Messing-Jest dopiero po kontuzji,ale licze na zdobycz 6-8.
8.Jeleniewski
Takim sladem licze na wyniki 54-36 oczywiscie dla Zielonej.
Optymistycznie 43-47 dla TZ LUBLIN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.P.Swist-Miejmy nadzieje,ze w koncu zrobi kolo 10 punktow.
2.Norris-Wielka niewiadoma ,ale moim zdaniem pewniejszy niz Rempala
3.Brhel-Startowiec swoje zrobi.
4.Knapp/Rempala -Tutaj spodziewam sie mizernej zdobyczy punktowej
5.Louis-
6.Pavlic-licze na mile zaskoczenie
7.Messing-Jest dopiero po kontuzji,ale licze na zdobycz 6-8.
8.Jeleniewski
Takim sladem licze na wyniki 54-36 oczywiscie dla Zielonej.
Optymistycznie 43-47 dla TZ LUBLIN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 14 maja 2006, o 00:26 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.
W ogole to ciekawy post
Sklad z Norrisem (
), druzyna ma zrobic 36 punktow, z czego Swist i Messing ponad 20, a Louis+Brhel(swoje zrobi, czyli wg sredniej jakies 8-10)+Pavlic(niezly wystep, czyli na pewno wiecej niz 0)+Rempala+oczywiscie Norris
maja zrobic pozostale 16
Wychodzi po jakies 3 na łeb
A jakby doliczyc 8 punktow Brhela, to pozostala czworka wg tych prognoz ma przywiezc po 2 punkty. Ciekawa koncepcja 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
max3 pisze:Jak wystawimy Jacusia w parze z seniorem np. z Brhelem to przewiduje zdobycz max 2 punkty.
A może chociaż max 3
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Moim skromnym zdaniem Jacek do tej pory jako prowadzący parę jechał poprawnie i przed meczami z ZG zmieniać tego ustawienia nie ma potrzeby.
Do max3
Jak to ci wyszło, że jadąc z seniorem w parze Rempała przywiezie max 2 points?
W którym meczu jadąc większośc biegów z młodzieżowcem (czyli bez faktycznego wsparcia!!!) zbliżył sie do tej "zdobyczy"??
Nie musisz odpowiadać...
Przecież liczysz na 10 punktów "mojego ulubieńca"...
Do max3
Jak to ci wyszło, że jadąc z seniorem w parze Rempała przywiezie max 2 points?
W którym meczu jadąc większośc biegów z młodzieżowcem (czyli bez faktycznego wsparcia!!!) zbliżył sie do tej "zdobyczy"??
Nie musisz odpowiadać...
Przecież liczysz na 10 punktów "mojego ulubieńca"...
Każdemu jego Everest...
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Zalozmy taka sytuacje z Zielonej Gory...
Bieg nr XX
Ze startu ku zaskoczeniu wszystki najlepiej wychodzi Grzesiek Knapp, niestety najgorzej Rempala, za plecami Knappa jedzie Staszewski i Hamill...
W Twojej opinii, Knapp bedzie probowal, blokowac dwoch zielonogorzan i czekac na Rempale? Nie wydaje mi sie...
Niestety, zyjemy w takich czasach, ze dla wiekszosci zawodnikow najwazniejszy jest dorobek swoj a nie calej druzyny. Takze wydaje mi sie, ze nie masz racji, bo jadac w parze z juniorem latwiej u punkty...
Bieg nr XX
Ze startu ku zaskoczeniu wszystki najlepiej wychodzi Grzesiek Knapp, niestety najgorzej Rempala, za plecami Knappa jedzie Staszewski i Hamill...
W Twojej opinii, Knapp bedzie probowal, blokowac dwoch zielonogorzan i czekac na Rempale? Nie wydaje mi sie...
Niestety, zyjemy w takich czasach, ze dla wiekszosci zawodnikow najwazniejszy jest dorobek swoj a nie calej druzyny. Takze wydaje mi sie, ze nie masz racji, bo jadac w parze z juniorem latwiej u punkty...
Z forum sportboardu z tematu meczowego:
Myślę że to dośc interesująca informacja w kontekście najbliższego meczu
Harry, Gawrzyk szepnijcie słówko na ten temat komu trzeba 
...Jurica Pavlic będzie u nas pierwszy raz w życiu. Zobaczy tor, który wygląda jakby był przyczepny, a pod luźną nawierzchnią jest bardzo twardo. Ciekawe czy sobie poradzi z dopasowaniem...
Myślę że to dośc interesująca informacja w kontekście najbliższego meczu
Najlepsza byłaby opcja z trzema młodymi obco w składzie, nawet kosztem Jelenia lub Knappa. Trzrba ich maksymalnie sprawdzić przed rewanżem w Lublinie. Na bonus rzaczej się nie zanosi, jeśli wygramy u siebie to z bidą, jakimiś dwoma czy czterema punktami.
ProponujÄ™:
1. Brhel
2. Jeleń/Knapp
3. Åšwist
4. Rempała
5. Louis
6. Messing
7. Pavlić
8. Tomicek
ProponujÄ™:
1. Brhel
2. Jeleń/Knapp
3. Åšwist
4. Rempała
5. Louis
6. Messing
7. Pavlić
8. Tomicek
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A zobaczcie co o skladzie na Zielona Gore mysli czlowiek ktory zatrzymal Anglie, Jan Tomaszewski
http://sport.onet.pl/1322341,wiadomosci.html
-
Mateusz111
- Junior
Koper pisze:A zobaczcie co o skladzie na Zielona Gore mysli czlowiek ktory zatrzymal Anglie, Jan Tomaszewski![]()
Tylko Jeleń...
No cóż chyba się pomylił
- WojtekF
- Szkółkowicz
[quote="mikas"]Z forum sportboardu z tematu meczowego:
[quote]...Jurica Pavlic będzie u nas pierwszy raz w życiu. Zobaczy tor, który wygląda jakby był przyczepny, a pod luźną nawierzchnią jest bardzo twardo. Ciekawe czy sobie poradzi z dopasowaniem...[/quote]
Myślę że to dośc interesująca informacja w kontekście najbliższego meczu :wink: Harry, Gawrzyk szepnijcie słówko na ten temat komu trzeba :wink:[/quote]
To tak dla zmyłki wookie napisał. Tor w rzeczywistości wygląda na twardy a jest przyczepny :wink:
Pozdrawiam
[quote]...Jurica Pavlic będzie u nas pierwszy raz w życiu. Zobaczy tor, który wygląda jakby był przyczepny, a pod luźną nawierzchnią jest bardzo twardo. Ciekawe czy sobie poradzi z dopasowaniem...[/quote]
Myślę że to dośc interesująca informacja w kontekście najbliższego meczu :wink: Harry, Gawrzyk szepnijcie słówko na ten temat komu trzeba :wink:[/quote]
To tak dla zmyłki wookie napisał. Tor w rzeczywistości wygląda na twardy a jest przyczepny :wink:
Pozdrawiam
WojtekF pisze:
To tak dla zmyłki wookie napisał. Tor w rzeczywistości wygląda na twardy a jest przyczepny![]()
Pozdrawiam
również uwzględnimy
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
cienki bolek
Myślę że z tą formą nie jest aż tak źle, w końcu wiózł Golloba na 5-1 i gdyby nie defekt... Kasiński ma naprawdę trudną decyzję do podjęcia: Messing czy Tomicek. A może obydwaj
Ja widzę taki skład:
1. Åšwist
2. Jeleniewski/Knapp
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlic
7. Tomicek
8. Messing/Jeleniewski
Po obejrzeniu meczu w Ostrowie myślę że Daniel zasłużył na jazdę w pierwszym składzie. Wygrywał większość startów nawet z zawodnikami z Ostrowa, a po prostu źle rozgrywał 1 łuk.Ogólnie zaprezentował się lepiej od Knappa.
1. Åšwist
2. Jeleniewski/Knapp
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlic
7. Tomicek
8. Messing/Jeleniewski
Po obejrzeniu meczu w Ostrowie myślę że Daniel zasłużył na jazdę w pierwszym składzie. Wygrywał większość startów nawet z zawodnikami z Ostrowa, a po prostu źle rozgrywał 1 łuk.Ogólnie zaprezentował się lepiej od Knappa.

... może Kasiński weźmie pod uwagę głos "ludu" i zdecyduje się na jazdę w Z-G bez Knappa bo to nie jest tor dla niego bo tam liczy się start a
skład:
1/2 Świst/Rempała - niech już zaczną trenować rozgrywanie
pierwszego łuku i jazdę parą, np w Lesznie
3/4 Brhel/Jeleniewski - "startowcy" z Gnieznem pokazali że
potrafią wygrać start i w Z-G też może być
nieźle
5 Louis - jeździ raz lepiej, raz gorzej może tym razem...
6/7 Pavlic/Messing - wielka niewiadoma, duże możliwości niech
jadÄ… razem zobaczymy
8 Tomicek - objeżdzony i w Angli i w Polsce pasuje na jokera
tym bardziej że może zmienić juniora i seniora
PS. co do Messinga, jechał pierwszy raz po kontuzji, w najsilniejszej lidze
5+1 całkiem nieźle, tyle co Gollob
skład:
1/2 Świst/Rempała - niech już zaczną trenować rozgrywanie
pierwszego łuku i jazdę parą, np w Lesznie
3/4 Brhel/Jeleniewski - "startowcy" z Gnieznem pokazali że
potrafią wygrać start i w Z-G też może być
nieźle
5 Louis - jeździ raz lepiej, raz gorzej może tym razem...
6/7 Pavlic/Messing - wielka niewiadoma, duże możliwości niech
jadÄ… razem zobaczymy
8 Tomicek - objeżdzony i w Angli i w Polsce pasuje na jokera
tym bardziej że może zmienić juniora i seniora
PS. co do Messinga, jechał pierwszy raz po kontuzji, w najsilniejszej lidze
5+1 całkiem nieźle, tyle co Gollob
Tylko nie Louis z juniorem błagam.
Z juniorem ma jechać Rempała i nikt więcej. Wywiązuje się z tej roli dotychczas nienajgorzej i niech tak zostanie. Kilka razy pokazał że potrafi na pierwszym łuku zrobić miejsce dla kolegi z pary, mimo że czasami sam przez to tracił pozycje. Było kilka biegów w tym roku gdzie zachował sie niczym Gollob rozprowadzający Kołodzieja czy młodego Rempałe w poprzednich latach.
Z juniorem ma jechać Rempała i nikt więcej. Wywiązuje się z tej roli dotychczas nienajgorzej i niech tak zostanie. Kilka razy pokazał że potrafi na pierwszym łuku zrobić miejsce dla kolegi z pary, mimo że czasami sam przez to tracił pozycje. Było kilka biegów w tym roku gdzie zachował sie niczym Gollob rozprowadzający Kołodzieja czy młodego Rempałe w poprzednich latach.
... to sądzisz że Louis jest mało doświadczonym zawodnikiem i nie potrafi rozgrywać pierwszego łuku i rozprowadzić juniora?
a tylko Świst i Rempała są w stanie przygotować się razem do jazdy w parze bo są na miejscu reszta przyjedzie dopiero przed meczem i chyba
lepiej mieć zgrana chociaż jedną parę niż liczyć na rozprowadzenie juniora
PS.
Golob z M.Rempałą miał to przećwiczone w Tarnowie dlatego tak dobrze to im wychodziło
a tylko Świst i Rempała są w stanie przygotować się razem do jazdy w parze bo są na miejscu reszta przyjedzie dopiero przed meczem i chyba
lepiej mieć zgrana chociaż jedną parę niż liczyć na rozprowadzenie juniora
PS.
Golob z M.Rempałą miał to przećwiczone w Tarnowie dlatego tak dobrze to im wychodziło