Żużlowe różności
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
piotr76 pisze:Metalliczny pisze:A Toruń jedzie bez szamponu Tarnów, po pięciu biegach 22:8.
O już 27:9![]()
Z tego co słyszę, to Toruń zajebiście na starcie, potem trudno nadrobić cokolwiek.
A gdzie to słyszysz chętnie też posłucham
Juz wstales?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bkapusta pisze:piotr76 pisze:Metalliczny pisze:A Toruń jedzie bez szamponu Tarnów, po pięciu biegach 22:8.
O już 27:9![]()
Z tego co słyszę, to Toruń zajebiście na starcie, potem trudno nadrobić cokolwiek.
A gdzie to słyszysz chętnie też posłucham
Juz wstales?![]()
![]()
strasznie ciężko ale wstałem na 3 leci SPR dziewczyny pojechały zagłębie
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
no i Torun rozniosl Tarnow 57-33 tego to sie nie spodziewalem
Torun 57
9 Niels Kristian Iversen 1 1 2 1 5
10 Bjarne Pedersen 3 2 1 1 3 10
11 Krzysztof Słaboń 3 2 2 1 2 10
12 Ales Dryml 2 3 1 3 1 10
13 Wiesław Jaguś 2 3 3 2 2 12
14 Adrian Miedziński 3 2 0 2 7
15 Damian Stachowiak 0
16 Karol ZÄ…bik 2 1 3
Tarnow 33
1 Tomasz Gollob 2 d 2 3 2 0 9
2 Marcin Rempała 0 1 1 t 1 3
3 Janusz Kołodziej 0 1 0 0 0 1
4 Jacek Gollob 1 0 1
5 Tony Rickardsson 3 3 3 3 3 3 18
6 Kamil Zieliński 0 0
7 Paweł Hlib 1 0 0 0 d 1
8 brak zawodnika
W Tarnowie dwoch zawodnikow punktowalo Gollob i rewelacyjny Rickardsson reszta totalne dno:!:
Torun 57
9 Niels Kristian Iversen 1 1 2 1 5
10 Bjarne Pedersen 3 2 1 1 3 10
11 Krzysztof Słaboń 3 2 2 1 2 10
12 Ales Dryml 2 3 1 3 1 10
13 Wiesław Jaguś 2 3 3 2 2 12
14 Adrian Miedziński 3 2 0 2 7
15 Damian Stachowiak 0
16 Karol ZÄ…bik 2 1 3
Tarnow 33
1 Tomasz Gollob 2 d 2 3 2 0 9
2 Marcin Rempała 0 1 1 t 1 3
3 Janusz Kołodziej 0 1 0 0 0 1
4 Jacek Gollob 1 0 1
5 Tony Rickardsson 3 3 3 3 3 3 18
6 Kamil Zieliński 0 0
7 Paweł Hlib 1 0 0 0 d 1
8 brak zawodnika
W Tarnowie dwoch zawodnikow punktowalo Gollob i rewelacyjny Rickardsson reszta totalne dno:!:
Od jakiegos czasu zaobserwowalem, ze Gollob jest cienki na starcie. W TV jak byl mecz Bydgoszcz-Tarnow, prawie caly czas starty przegrywal, tyle, ze tamten tor ratowal wynik. W Krsko tez bylo roznie, podobnie jak wczoraj we Wrocku (niech juz nigdy nie robia tam GP...). W Toruniu gdiz o wyniku decydowal start, Gollob tylko 9 punktow...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
RadeKas pisze:Tymczasem w Rzeszowie musza miec cudowne nastroje.
Po 13 biegu Folijki prowadzily 42-36, po czym oba nominowane przegrali 1-5 i cale spotkanie dla Wroclawia 44-46. Wroclaw sie rozkreca.
Byłem na tym meczu
Zastanawiam się, kiedy wreszcie coś w ten deseń zobaczymy w Lublinie.
Mecz był świetny. Wrocław nie prowadził ani razu w meczu, a jednak zdołał wygrać. Przed nominowanymi 5:1 i 4:2 dawało im remis i wydawało się, że to szczyt marzeń dla Sparty. A jednak przywieźli dwa razy po 5:1 i wygrali. Wynik rozstrzygnął się na ostatnim okrążeniu ostatniego wyścigu, na którym Hampel wyprzedził Pedersena po wspaniałej walce. Esencja żużla. I ta cicha wścieklizna Józków po ostatnim biegu, doprawdy trudno było zachować powagę
Torsen pisze:Byłem na tym meczu ....... I ta cicha wścieklizna Józków po ostatnim biegu, doprawdy trudno było zachować powagę
Bylem i ja, Torsen masz totalna racje.... nawet niewiesz jak chcialem krzyknac na koniec "Je...ć Rz.....w" siedzac w samym "gniezdzie" Stalowców ale w pore opamietalem sie
P.S widziałes transparent Stachyra prawie jak trener
wojteko pisze:P.S widziałes transparent Stachyra prawie jak trener![]()
i ochrone jak go szybko zdejmuje z płotu
![]()
![]()
![]()
Przybyłem na stadion już w trakcie próby toru i przez to nie mogłem usiąść dostatecznie blisko 30-tego metra i pierwszego łuku, więc nie widziałem, co się działo w sektorze kibicowskim. Z resztą, trzeba przyznać, atmosfery w Rzeszowie nie ma w ogóle. Na stadionie nic się nie dzieje. Nie żeby mi to robiło jakąkolwiek różnicę (jak zapewne już wiecie), ale fakt faktem.
Kiedy Hampelek, zaczynając ostatnie okrążenie, zabierał się za Pedersena i widać było, że na wejściu w I łuk ma większą prędkość i nie jest bez szans, nie mogłem opanować pisku (jak baba), aż mnie kolega szturchnął. Kiedy go wyprzedził, myślałem, że zacznę krzyczeć, ale się opanowałem. Wychodząc ze stadionu, ustaliliśmy, że udajemy smutnych. Nie zapomnę, jak kolega mnie prosił "wyglądaj na wku***onego"
wojteko pisze:(...)nawet niewiesz jak chcialem krzyknac na koniec "Je...ć Rz.....w" siedzac w samym "gniezdzie" Stalowców ale w pore opamietalem sie(...)
Cykor
Torsen pisze:(...)atmosfery w Rzeszowie nie ma w ogóle. Na stadionie nic się nie dzieje(...)
Żadna nowość. Tam jest zawsze cisza jak słonecznikiem zasiał
Torsen pisze:(...)nie mogłem opanować pisku (jak baba), aż mnie kolega szturchnął. Kiedy go wyprzedził, myślałem, że zacznę krzyczeć, ale się opanowałem.(...)
Pamiętasz taką reklame jak kolesiowi pojebały się sektory i jako jedyny po szczeleniu
EDIT
Ej kurna przypomniałem sobie. W rzeczonym Rzeszowie stojąc w kolejca po... no nieważne, wydarłem gębę w akcie radości rok temu (zozole przerżneły z nami bieg). Cała okolica się na mnie spojrzała, jakiś trzech tubylców coś pomamrotało do mnie ale przeżyłem
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Ej kurna przypomniałem sobie. W rzeczonym Rzeszowie stojąc w kolejca po... no nieważne, wydarłem gębę w akcie radości rok temu (zozole przerżneły z nami bieg). Cała okolica się na mnie spojrzała, jakiś trzech tubylców coś pomamrotało do mnie ale przeżyłem
Przegrany bieg to nie to samo, co przegrany w ostatniej chwili mecz, po prowadzeniu przez 14 wyścigów
SwojÄ… drogÄ…... Zozole...?
Torsen pisze: Z resztą, trzeba przyznać, atmosfery w Rzeszowie nie ma w ogóle. Na stadionie nic się nie dzieje. Nie żeby mi to robiło jakąkolwiek różnicę (jak zapewne już wiecie), ale fakt faktem.
Znając Twój stosunek do tego jaka atmosfera panuje na stadionie to dla mnie szokiem jest, ze w ogole zauważasz róznice kiedy coś sie dzieje a kiedy nie
Dzisiaj Rybnik dostal lanie we Wroclawiu. W kolejnych meczach wyjazdowych wyniki pewnie beda podobne. U siebie tez nie sa faworytami i wcale sie nie zdziwie jak po 14 kolejkach nie zdobeda zadnego punktu. Tak sie zastanawiam, po jaka cholere oni pchali sie do tej extraligi
Chcieli na sile uszczesliwic kibicow zapewniajac im ogladanie Gollobow, Rickardssona, Crumpa i reszte czolowki GP ? Ale co to za atrakcja, skoro wlasna druzyna jest tylko tlem dla rywali i przegrywa mecz za meczem w kiepskim stylu.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Tragedia. Gdyby nie rozleciał się Nicolaiowi motocykl w 2 starcie a Gapa nie złapał gumy byłoby koło 70... potem Hans podstawił Mikiemu swój motocykl i skończyła sie dla rybniczan jazda - 17 latek mijał ich na dystansie jak tyczki slalomowe. Ogólnie Crump,Hans,Jarek poza zasięgiem a reszta też nie dawała im za duzych szans.
Muszą się zastanowić po co chceli ta ekstralige. Żeby dostać do 25 na wyjazdach...? Romanek,Gizatulin tracili do reszty dlugosc prostej o zgrozo...
Muszą się zastanowić po co chceli ta ekstralige. Żeby dostać do 25 na wyjazdach...? Romanek,Gizatulin tracili do reszty dlugosc prostej o zgrozo...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Wbrewb pozorom to jest ( był) bardzo chytry plan
.
Z tego co się daje słyszeć to o pozostaniu w zawodowej elidze będzie decydowały zdolności licencyjne a te Rybnik ma bardzo dobre. I tak mało zapłacą ( bo zawodnicy guzik zarobią) a eliga pozostanie ich. A w przyszłym roku już będą mogli się przygotować fest do rozgrywek eligowych.
Nigdy nikomu źle nie życzyłem ale za ten szwindel to dobrze by się stało gdyby sprawiedliwośćm zatriumfowała.
Z tego co się daje słyszeć to o pozostaniu w zawodowej elidze będzie decydowały zdolności licencyjne a te Rybnik ma bardzo dobre. I tak mało zapłacą ( bo zawodnicy guzik zarobią) a eliga pozostanie ich. A w przyszłym roku już będą mogli się przygotować fest do rozgrywek eligowych.
Nigdy nikomu źle nie życzyłem ale za ten szwindel to dobrze by się stało gdyby sprawiedliwośćm zatriumfowała.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
to siÄ™ chyba nazywa monopolizacja forum
jutro rano wstanę, zajrzę na forum. i teleranka nie będzie...
jutro rano wstanę, zajrzę na forum. i teleranka nie będzie...
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
tomunneck
- ahuramazda