21 maja: ZKŻ Zielona Góra - TŻ MOTOR Lublin
-
meridol
czytajac wywiady po meczu zielonej ze startem zawodnicy startu mowili tylko i wylacznie o startach, ze przegrywali je z kretesem i pozniej nic nie dalo sie zrobic. mowia ze teraz jada do domu wyciagac wnioski!!!
ja tylko bym chcial zeby nasi zawodnicy nie mowili po meczu ze nie mogli sie dopasowac do toru i do startow. wszystko tylko nie to!!! niech sobie tak ustawia motocykle zeby wygrywac straty.
ja tylko bym chcial zeby nasi zawodnicy nie mowili po meczu ze nie mogli sie dopasowac do toru i do startow. wszystko tylko nie to!!! niech sobie tak ustawia motocykle zeby wygrywac straty.
-
Danio
Moim zdaniem Andreasowi nalezy dać czas aby spokojnie potrenował i doszedł do formy na mecz z Zieloną w Lublinie. Do Z.G pojechać z Pavlicem i Tomickiem, na rezerwie Jeleń.
Mój skład
1. Ch. Louis
2. G. Knapp/J. Rempała
3. B. Brhel
4. P. Åšwist
5. D. Norris
6. J.Pavlic
7. L. Tomicek
8. D. Jeleniewski
Nie wiem czy uda się ściągnąć aż tylu obcokrajowców. Tor będzie przyczepny nie dla Jacka Rempały, nawet treningi czy sparing z Lesznem jemu nie pomogą. W Zielonej G. Tor zleją i zaorają tak że niezłe bagno będzie tam
Adam Shields- wątpie aby zdążył wyleczyć się, dobrze byłoby gdyby już jechał w rewanżu z Zieloną ale i oto też mam obawy czy tak szybko wróci na tor
Mój skład
1. Ch. Louis
2. G. Knapp/J. Rempała
3. B. Brhel
4. P. Åšwist
5. D. Norris
6. J.Pavlic
7. L. Tomicek
8. D. Jeleniewski
Nie wiem czy uda się ściągnąć aż tylu obcokrajowców. Tor będzie przyczepny nie dla Jacka Rempały, nawet treningi czy sparing z Lesznem jemu nie pomogą. W Zielonej G. Tor zleją i zaorają tak że niezłe bagno będzie tam
Adam Shields- wątpie aby zdążył wyleczyć się, dobrze byłoby gdyby już jechał w rewanżu z Zieloną ale i oto też mam obawy czy tak szybko wróci na tor
bkapusta pisze:Ja bym sie upieral zeby pod 6,7,9 jechali Pavlic, Tomicek i Messing.
Messing pod numerem "9" - chcesz go oddac do Zielonej? VETO - nawet gdyby to mial byc numer "na sabotazyste-dywersanta w szeregacj wroga" z Andreasem w roli glownej
Pisanie o Shieldsie w kontekscie meczu w Zielonej to chyba jednak hurra-optymizm. Widzicie w skladzie Norrisa - Harry pisal, ze temat w zasadzie jest zamkniety.
Tor w Zielonej jak na razie jest dla mnie zagadka. Grudziadz byl chyba zaskoczony przyczepnym torem. Gniezno tez mowi o zaskoczeniu - ale trafia sie opinia i o przyczepnym, i o twardym torze nie nadajacym sie do walki. Jak bylo naprawde, ktoredy najlepiej dalo sie jechac?
Jablonski: (...) tor byl na poczatku bardzo przyczepny (...) o wszystkim decydowal start (...) tor nie nadawal sie do wyprzedzania (...)
Gomolski: (...) na tym przyczepnym torze (...)
Pecyna: (...) tor byl ciekawy, troche przyczepny, a troche twardy (...)
Staszewski: (...) dzisiaj tor byl twardy, nie byl taki sam, jak na meczu z Grudziadzem, poniewaz teraz pogoda nie pozwala na zrobienie takiego toru (...)
Lindgren: (...) fajnie sie jechalo zwlaszcza srodkiem i przy krawezniku, gdzie bylo troche slisko (...)
Hamill: (...) lubie tutaj jezdzic po zewnetrznej i tak tez staralem sie dzisiaj jechac (...)
To sa wszystko wypowiedzi odnoszace sie do tego samego meczu. Czyzby byly twarde i przyczepne sciezki i stad takie bardzo rozne wypowiedzi zawodnikow, jedne o bardzo twardym, inne o przyczepnym torze?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
... Lech Kędziora:
moi zawodnicy nie mogli dopasować się do staru a cała walka rozgrywała się na 30 m
no właśnie tak jest w Z-G start i rozegranie pierwszego łuku a potem twardo i ślisko bez mijanek na dystansie dlatego z 1 powinien jechać Świst
a za Knappa "Jeleń" czyli
1.Åšwist
2.Rempała
3.Brhel
4.Jeleniewski
5.Louis
6.Pavlic
7.Messing
8.Tomicek
bkapusta zasugerował ciekawy układ, popieram
moi zawodnicy nie mogli dopasować się do staru a cała walka rozgrywała się na 30 m
no właśnie tak jest w Z-G start i rozegranie pierwszego łuku a potem twardo i ślisko bez mijanek na dystansie dlatego z 1 powinien jechać Świst
a za Knappa "Jeleń" czyli
1.Åšwist
2.Rempała
3.Brhel
4.Jeleniewski
5.Louis
6.Pavlic
7.Messing
8.Tomicek
bkapusta zasugerował ciekawy układ, popieram
boxing pisze:bkapusta pisze:Ja bym sie upieral zeby pod 6,7,9 jechali Pavlic, Tomicek i Messing.
Messing pod numerem "9" - chcesz go oddac do Zielonej? VETO - nawet gdyby to mial byc numer "na sabotazyste-dywersanta w szeregacj wroga" z Andreasem w roli glownej![]()
O przeskoczylo mi o jedno oczko
A tak na powaznie sugerowal bym uklad
6.Pavlic
7. Messing
8. Tomicek
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Proponujecie bardzo ciekawe ustawienie składu na mecz z Zielonką, pod którym podpisuje się również, szczególnie jeśli chodzi o mecz w Lublinie. W składzie jako senior mógłby pojechać Jelonek, a na rezerwie Andreas jako joker. Skład mógłby wyglądac więc nastepująco:
Louis - Jeleniewski
Brhel - Knapp
Rempała - Tomicek
Pavlic
Messing
Myslę, że jest to skład gwarantujący super zawody z happy endem.
Louis - Jeleniewski
Brhel - Knapp
Rempała - Tomicek
Pavlic
Messing
Każdemu jego Everest...
Pomysl z 3 juniorami jest jak najbardziej na miejscu. Najwazniejszy bedzie mecz w Lublinie. Walka o bonus? Ehh... Ciężko to widze, ale jezeli faktycznie o czyms marzymy to Jelen z 8 nie wiele zmienia... moze nawet wprost przeciwnie.
Andreas po kontuzji musi objechac kilka zawodow zeby znow poczuc motocykl... poza tym sprawdzimy na ile ta kontuzja wplynela na jego forme. Bedziemy wiedziec czy w Lublinie Tomicek czy Messing.
Ale... o czym my mowimy?! Ktory dzis? 4? Aha... czyli 17 dni... to juz praktycznie bede po maturze
...kupa czasu 
Andreas po kontuzji musi objechac kilka zawodow zeby znow poczuc motocykl... poza tym sprawdzimy na ile ta kontuzja wplynela na jego forme. Bedziemy wiedziec czy w Lublinie Tomicek czy Messing.
Ale... o czym my mowimy?! Ktory dzis? 4? Aha... czyli 17 dni... to juz praktycznie bede po maturze
No i musze zacytowac sam siebie:
Tak to jest jak siÄ™ czyta piÄ…te przez dziesiÄ…te.
Pisząc w tym temacie mam na mysli dwumecz, przy czym moim zdaniem wazniejsze jest spotkanie na naszym torze, które realnie możemy wygrac.
ermen pisze:Proponujecie bardzo ciekawe ustawienie składu na mecz z Zielonką, pod którym podpisuje się również, szczególnie jeśli chodzi o mecz w Lublinie. W składzie jako senior mógłby pojechać Jelonek, a na rezerwie Andreas jako joker. Skład mógłby wyglądac więc nastepująco:
Louis - Jeleniewski
Brhel - Knapp
Rempała - Tomicek
Pavlic
Messing
Tak to jest jak siÄ™ czyta piÄ…te przez dziesiÄ…te.
Pisząc w tym temacie mam na mysli dwumecz, przy czym moim zdaniem wazniejsze jest spotkanie na naszym torze, które realnie możemy wygrac.
Każdemu jego Everest...
-
Piotrbaz
tak czytam te posty wasze i widząc w niektorych składach klimka lub shieldsa mam coraz wieksze wrazenie ze.. a zreszta..
Ja troche mało sportowo olałbym ten mecz i juz teraz zaczal przygotowania do meczu rewanzowego na naszym torze ktory bedzei po zawodach w ZG.. niestety ale pojedziemy kase przewalimy (jeśli pojedziemy w max) a i tak o bonusie nie ma co marzyc a mozemy u siebie przynajmniej troche powalczyc...
Gdybym ja ustalał to:
1. Åšwist
2. Jelen
3. Knapp
4. Brhel
5. REmpała
6. Michaluk (znowu by miał punkt
to juz 2 w sezonie i ciezko bedzie to pobic w nastepnych latach
)
7. Polak
8. bz.............
Hardcore: (zupelnie niepotrzebnie)
1. Åšwist
2. Brhel
3. Louis
4. Knapp
5. Rempala
6. Pavlic
7. Tomicek
8. Jelen
.. Pewnie bedzie cos posrodku

Ja troche mało sportowo olałbym ten mecz i juz teraz zaczal przygotowania do meczu rewanzowego na naszym torze ktory bedzei po zawodach w ZG.. niestety ale pojedziemy kase przewalimy (jeśli pojedziemy w max) a i tak o bonusie nie ma co marzyc a mozemy u siebie przynajmniej troche powalczyc...
Gdybym ja ustalał to:
1. Åšwist
2. Jelen
3. Knapp
4. Brhel
5. REmpała
6. Michaluk (znowu by miał punkt
7. Polak
8. bz.............
Hardcore: (zupelnie niepotrzebnie)
1. Åšwist
2. Brhel
3. Louis
4. Knapp
5. Rempala
6. Pavlic
7. Tomicek
8. Jelen
.. Pewnie bedzie cos posrodku
-
Mateusz111
- Junior
ermen pisze:Proponujecie bardzo ciekawe ustawienie składu na mecz z Zielonką, pod którym podpisuje się również, szczególnie jeśli chodzi o mecz w Lublinie. W składzie jako senior mógłby pojechać Jelonek, a na rezerwie Andreas jako joker. Skład mógłby wyglądac więc nastepująco:
Louis - Jeleniewski
Brhel - Knapp
Rempała - Tomicek
Pavlic
Messing
Widze że nie wstawiłeś swojego ulubionego Śwista do składu
A ja bym tak ustawił:
Świst - Rempała
Brhel - Jeleń/Knapp
Louis - Messing/Tomicek
z 8 Pavlic
Piotrbaz pisze:Ja troche mało sportowo olałbym ten mecz i juz teraz zaczal przygotowania do meczu rewanzowego na naszym torze ktory bedzei po zawodach w ZG.. niestety ale pojedziemy kase przewalimy (jeśli pojedziemy w max) a i tak o bonusie nie ma co marzyc a mozemy u siebie przynajmniej troche powalczyc...
Jak ja czytam Twoje posty to ... a zresztÄ…
Trzeba jechać walczyć pełnym składem a nie chrzanić, że nie mamy szans na bonusa to lepiej olać mecz. Konkretnego składu jeszcze nie ma co podawać bo sporo czasu jest, będą treningi sparing ale już jest jeden duży plus- 2 konkretnych juniorów a nie sam Tomicek i żadnej możliwości manewru.
Åšwist
Rempała
Brhel
Knapp
Louis
Pavlic
Messing
Jeleń
Tak jak pisałem jeszcze sporo może się zmienić, przede wszystkim trzeba jakoś sprawdzić naszych juniorów . Messing prezentował się zdecydowanie lepiej od Tomicka i jeżeli po kontuzji będzie ok to raczej jest pewniakiem. Pavlic ma zakontraktowany ten mecz więc pewnie też pojedzie, Tomicka można ewentualnie wstawić na rezerwę ale czy jest sens ?? Wyjedzie w połowie zawodów i pewnie za wiele nie zdziała to już lepiej Jelenia puścić a z pary Pavlic- Messing nie sądzę żeby obydwaj byli do wymiany
-
godzilla
-
Piotrbaz