Piotr Świst
RadeKas pisze:No bo przeciez wiadomo, ze Franek byl 3 razy lepszy![]()
. Zwlaszcza pod wzgledem techniki, w koncu to byl nasz najlepszy technicznie zawodnik
.
Uśmieszek sugeruje, że wiesz kto był naszym zawodnikiem lepszym technicznie (oczywiście krajowym).
To napisz. Czekam z niecierpliwością.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
GIGI pisze:Oczywiście Harry to był żartJa chyba jako jedyny poprostu w tego chłopaka nie wierze;) a jeśli chodzi o technikę to oczywiście Jurek Mordel i to juz nie jest żart
O właśnie jest to bardzo dobry przykład.
O tym za chwilÄ™.
Rozymiem igraszki większości ludzi z Franka. Ale ta większość widywała go tylko wyłącznie w Lublinie. I nie ma co ukrywać ale to jest chyba najgorszy tor dla niego jaki mógł mu się trafic. I tutaj wyjątkowo mu nie szło. No chyba, że toromistrz się pomylił i przez przypadek zrobił tor dla niego ( bardzo mało razy).
Natomiast ja go widywałem bardzo często w akcjach na wyjazdach na torach w miarę normalnych gdzie bardzo często bywał jedynym, który wiedział o co chodzi. A kilka jego akcji wyjazdowych było takich, że mi szczęka opadała, ą zapewniam, że już często mi się to nie zdaża.
I tu wracamy do porównania z J. M.
Dwa talenty zmarnowane z własnej winy. Dwóch ludzi, którzy tak naprawdę nigdy poważnie nie traktowało żużla. Wiekszość wie o co chodzi a ja kończę bo znowu sobie narobię wrogów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dobra ale kończmy temat o Franku bo to jest dział Śwista.
Ale jakoś nie widać wpisów po udanym występie Śwista.
Zatkało co poniektórych czy jeszcze nie wierzą, że to nie jednorazowy wyskok? ( Tak jak ja)
Ale jakoś nie widać wpisów po udanym występie Śwista.
Zatkało co poniektórych czy jeszcze nie wierzą, że to nie jednorazowy wyskok? ( Tak jak ja)
-
Zaratustra
- Kadrowicz
-
meridol
meridol pisze:czy aby na pewno wszystko jasne??? a co bedzie jesli znow Piotrek pojedzie najlepiej albo prawie najlepiej z calej druzyny...?
Jeżeli tak to nikt na pewno nie będzie miał problemu.
W rewanżu z numerem 9 lub 10( baaardzo odpowiedzialny numer).
-
Zaratustra
- Kadrowicz
harry pisze:meridol pisze:czy aby na pewno wszystko jasne??? a co bedzie jesli znow Piotrek pojedzie najlepiej albo prawie najlepiej z calej druzyny...?
Jeżeli tak to nikt na pewno nie będzie miał problemu.
W rewanżu z numerem 9 lub 10( baaardzo odpowiedzialny numer).
Dokładnie
-
meridol
no to ja mam pytanie do harrego... czy mozna sie dowiedziec co sie dzieje z Jackiem i Piotrkiem? czy oni na prawde mysleli ze to beda wakacje w tym roku. nie zdawali sobie sprawy ze w tej lidze tez trzeba zainwestowac w sprzet i kondycje??? czy dopiero teraz sie przebudza i zaczna nadrabiac stracony czas?
nie sadze zeby nadawali sie juz tylko do 2 ligi i ciezko mi patrzec na te wszystkie wpisy na forum rownajace ich z ziemia. niech cos zrobia ze sprzetem i nabiora motywacji bo az przykro patrzec... co Pan o tym wszystkim sadzi?
nie sadze zeby nadawali sie juz tylko do 2 ligi i ciezko mi patrzec na te wszystkie wpisy na forum rownajace ich z ziemia. niech cos zrobia ze sprzetem i nabiora motywacji bo az przykro patrzec... co Pan o tym wszystkim sadzi?
Witam,
cały czas mówiłem o Piotrku że to wina jego "osiołków" ... mam nadzieje że już ze sprzętem się dogadał, albo może coś lepszego kupił harry podaj jakieś info
Miałem nadzieje że przebudzenie będzie w Gorzowie mieli byśmy wtedy wynik na styku ....
A co "Techników" Harry nie przesadzaj z tym Farankiem fakt dawno już nie było teachnika
w naszym klubie ... ale czy ich nie było ... no chyba że o klubie mówimy tylko o TŻ Lublin to wtedy się zgadze
Pozdrawiam
Piotrek
cały czas mówiłem o Piotrku że to wina jego "osiołków" ... mam nadzieje że już ze sprzętem się dogadał, albo może coś lepszego kupił harry podaj jakieś info
Miałem nadzieje że przebudzenie będzie w Gorzowie mieli byśmy wtedy wynik na styku ....
A co "Techników" Harry nie przesadzaj z tym Farankiem fakt dawno już nie było teachnika
Pozdrawiam
Piotrek
-
hayabusarider
Wydaje mi sie,ze od zawodnika klasy Swista mozna wymagac wiecej niz od innych.Jemu moze zdarzyc sie nieudany wystep raz na jakis czas ,a nie odwrotnie.Dlatego malo pochwał po jednorazowym ( jak narazie) wystepie.
Swist jak jaskółka....jeden dobry mecz to jeszcze nie jest udany sezon.
Po kilku kolejnych - zaczne chwalic i ja.
........
-
Przemcio
Może w końcu się przebudził, ale on jest tak doświadczonym zawodnikiem, z tego co widaćto forma idzie w góre ostrów 9pkt. (3,2,2,2,0), a jużw lesznie 12(3,2,2,3,2) Jak żle napisałem to prosze mnie poprawić. A w Zielonej Świst będzie najlepszy i myśle że nie się co oszukiwać. Napewno dobrze pojedzie Jeleń bo jemu ten tor chyba pasuje, baraże 8( 2,0,2,1,3,0).
pozdro.
pozdro.