Piotr Świst

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
hayabusarider

#126 Postautor: hayabusarider » 1 maja 2006, o 18:51

ŚWIST, Miałeś Szansę pokazania co umiesz.Pokazałeś że jesteś cienias nad cieniasy!!.

Zarząd TŻ powinien uszanować prośbę kibiców i wywalić go jak najszybciej.
Ale pewnie, pojedzie dane mu będzie pojechać w najbliższych 2-ch meczach, z braku laku.To będą dla niego 2 ostatnie szansy na pokazanie się z jego strony. W sumie do trzech razy sztuka, zobaczymy.
Ale ja osobiście wątpię,że Świst wyciągnie wnioski ze swoich występów.
W zeszłym roku, to cienias Franków który miał wylecieć jeździł lepiej od Śwista

Przemcio

#127 Postautor: Przemcio » 1 maja 2006, o 18:54

Oj tak ale on jakoś nie wygląda na zbyt przejętego wg. mnie powinien odpocząć od żużla dwa tygodnie i niech acznie jeździć po potem już będą za duże straty do czołówki, bo przecież w rundzie finałowej liczą się mecze z pierwszej części sezonu z tymiozespołami z 4.( Zapewne będą to Ostrów, Zielona Góra i Gorzów). Przypałowo. pozdro

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#128 Postautor: dilucio » 1 maja 2006, o 19:08

Przemcio pisze:Oj tak ale on jakoś nie wygląda na zbyt przejętego wg. mnie powinien odpocząć od żużla dwa tygodnie i niech acznie jeździć po potem już będą za duże straty do czołówki, bo przecież w rundzie finałowej liczą się mecze z pierwszej części sezonu z tymiozespołami z 4.( Zapewne będą to Ostrów, Zielona Góra i Gorzów). Przypałowo. pozdro

i co ty wsiadziesz na motor i bedziesz jezdzil za Åšwista :?: :?:
czy wolisz ogladac Mordela ktory chyba wogole w tym roku nie siedzial na motorze i nie trenowal :!: :!: pomysl troszke i zastanow sie jaka jest sytuacja w klubie a pozniej cos pisz :!:

ermen
Zawodowiec

#129 Postautor: ermen » 2 maja 2006, o 18:36

Front obrony wieśniaka ciągle żywy!! BRAWO!!
Ile jeszcze razy ma spajacowac, aby co niektórzy wreszcie przejrzeli na oczy??
Argument za dalszą jazdą Śwista - "nie ma kto jechać".
Do mnie ten argument nie trafia. On ma zdobywac punkty, a nie wozić się za słabeuszami. Niech jedzie Jeleniewski. Już w innym temacie pisałem i raz jeszcze powtórzę - Wolę oglądać słabego (szczególnie na wyjazdach) Jeleniewskiego niż beznadziejnego Śwista. Basta!
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: RadeKas » 2 maja 2006, o 18:53

Dobrze to teraz wstaw do skladu "gnieznowego" Jelenia za Swista i popatrz co sie okaze. No dobra podpowiem. W skladzie dalej jest Polak :shock:. Ale pewnie wolisz tez ogladac slabego(?) Polaka niz te 5 punktow Swista. A potem jak przegramy w 47-43 w jakims meczu bedzie placz:

"No kurde po co ten Polak tu byl. Jakby pojechal Swist to przynajmniej by te 5 punktow zrobil i bysmy wygrali, glupi Kasa, glupi Slupski, wszyscy glupi tylko ja super madry" :lol:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#131 Postautor: kilar » 2 maja 2006, o 18:55

ermen pisze:Front obrony wieśniaka ciągle żywy!! BRAWO!!
Do mnie ten argument nie trafia.
On ma zdobywac punkty, a nie wozić się za słabeuszami. Niech jedzie Jeleniewski. Już w innym temacie pisałem i raz jeszcze powtórzę - Wolę oglądać słabego (szczególnie na wyjazdach) Jeleniewskiego niż beznadziejnego Śwista. Basta!

No ale czy Ty nie rozumiesz, ze w Ostrowie i tak Swist pojedzie, bo nie ma go kto zastapic :!: Nie dociera to do Ciebie ?

Jezezli jestes az tak sfrustrowany, to tupnij sobie nozka :lol: moze Ci przejdzie :lol:

ermen
Zawodowiec

#132 Postautor: ermen » 2 maja 2006, o 19:06

Tupnąłem.....
A teraz Ty włącz inną płytę.....
"Nie ma go kto zastąpić, Nie ma go kto zastąpić, Nie ma go kto zastąpić, Nie ma go kto zastąpić......"
Kiedy Tobie siÄ™ to znudzi?
Wymyśl coś lepszego.
Pozdrawiam
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#133 Postautor: RadeKas » 2 maja 2006, o 19:08

Widze, ze z niektorymi rozmowa jest identyczna jak z moherami. Oni wiedza swoje i zaden argument nie dobije sie do glowki, a ich odpowiedz brzmi z reguly "ty jestes glupi, a ja wiem lepiej" :lol:.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#134 Postautor: kilar » 2 maja 2006, o 19:09

ermen

Zamaist gadac, to lepiej podaj jaki sklad bys zestawil na jutrzejszy mecz. Jedziesz...

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#135 Postautor: dilucio » 2 maja 2006, o 19:20

ermen pisze:Front obrony wieśniaka ciągle żywy!! BRAWO!!
Do mnie ten argument nie trafia. On ma zdobywac punkty, a nie wozić się za słabeuszami. Niech jedzie Jeleniewski. Już w innym temacie pisałem i raz jeszcze powtórzę - Wolę oglądać słabego (szczególnie na wyjazdach) Jeleniewskiego niż beznadziejnego Śwista. Basta!

Troche szacunku dla Åšwista troche w zuzlu osiagnal nie jest to jakis przypadkowy gosc nazywanie go wiesniakiem jest nie na miejscu wiec troche zastanow zanim kogos tak nazwiesz chyba ze twoje iQ jest mniejsze od malpy to wtedy to rozumiem ze nie nie znasz innych okreslen :!: idz mu powiedz to w twarz lamo jak taki odwazny jestes :!: w tym sezonie mu nie idzie trudno sie mowi to tylko sport :!:
i wole juz nie czytac postow jakiegos beznadziejnego ermena :evil:

ermen
Zawodowiec

#136 Postautor: ermen » 2 maja 2006, o 19:34

Aleś mi dowalił...
Czując się stłamszony, proponuję, aby wszyscy przyłączyli się do tego chóralnego głosu moich przedmówców.
ŚWIST MUSI ZOSTAĆ!!!
To przecież taki świetny zawodnik.

PS. A tak na poważnie. Każdy na tym forum ma prawo do swojego zdania. Gdyby mówił to samo co Ty (piszę Ty z dużej litery mimo "lamy" :) fajne) byłbym owcą - żeby nie powiedzieć baranem - idącą bez rozumu za stadem.
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#137 Postautor: jas » 2 maja 2006, o 20:07

spokojnie, bo mi sie nie chce wywalac Waszych postow z epitetami :roll: . nie umiecie dyskutowac nie obrazajac sie nawzajem? tak samo nie widze powodu aby obrzucac epitetami zawodnikow, nawet zawodzacych tak strasznie jak Swist.

ps. ermen, zamiast pisac jakie to argumenty wszystkich ktorzy sie z Toba nie zgadzaja sa zle i monotonne, pokaz jak mozna zestawic sklad na Ostrow bez Swista. zapewniam, ze jesli Ci sie uda, to zamkniesze usta wszelkim swoim adwersarzom :wink: .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

harry
Trener

#138 Postautor: harry » 2 maja 2006, o 20:10

Człowieku! Masz rację!!!
TYlko wywalając Śwista ze składu na Ostrów dostajemy walkowera, bo w drużynie musi być 6 zawodników. W tej chwili tylko tylu mamy bo inni z różnych przyczyn nie mogą. I to jest jedyny moim zdaniem argument za pozostawieniem Śwista.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#139 Postautor: Apocalips » 2 maja 2006, o 20:36

harry pisze:Człowieku! Masz rację!!!
TYlko wywalając Śwista ze składu na Ostrów dostajemy walkowera, bo w drużynie musi być 6 zawodników. W tej chwili tylko tylu mamy bo inni z różnych przyczyn nie mogą. I to jest jedyny moim zdaniem argument za pozostawieniem Śwista.

A czy Polak brany jest pod uwagę przy ustalaniu składu na Ostrów ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Speedway Fan
Senior

#140 Postautor: Speedway Fan » 2 maja 2006, o 20:38

Polak pojedzie w juniorskim bo jedziemy 6 zawodnikami.

http://tzlublin.com/index.php?action=fullnews&id=500

Najważniejsze, że niegroźnego urazu nabawił się Bo.

max3
Zawodowiec

#141 Postautor: max3 » 2 maja 2006, o 21:42

Swist po prostu musi wzmocnic sie sprzetowo.Panie Piotrze trzeba zainwestowac 20 tys w nowy silniczek i gaznik i w 2 meczach sie odrobi.

Koper
Trener
Kontakt:

#142 Postautor: Koper » 3 maja 2006, o 02:03

max3 pisze:Swist po prostu musi wzmocnic sie sprzetowo.Panie Piotrze trzeba zainwestowac 20 tys w nowy silniczek i gaznik i w 2 meczach sie odrobi.
Po co , przeciez to tylko pierwsza liga a nie extraliga...

PvDMich
Kontakt:

#143 Postautor: PvDMich » 3 maja 2006, o 11:07

Koper pisze:
max3 pisze:Swist po prostu musi wzmocnic sie sprzetowo.Panie Piotrze trzeba zainwestowac 20 tys w nowy silniczek i gaznik i w 2 meczach sie odrobi.

a czytałeś wywiad ze Świstem w którymś ostatnim "TŻ" :?: :?:
mówił że wydał tely samo kasy na pierwszą lige co wcześniej na extra
pozwolicie że zacytuję :lol: :
Redaktor-Zaoszczędziłeś trochę pieniędzy w związku z tym, że startował będziesz w pierwszej lidze ??
Piotrek-Nie ma - moim zdaniem - żadnych różnic.Trzeba przygotować się na takim samym poziomie wydatków.Nie można oszczędzać....[/url]

Koper
Trener
Kontakt:

#144 Postautor: Koper » 3 maja 2006, o 15:50

PvDMich pisze:
Koper pisze:

a czytałeś wywiad ze Świstem w którymś ostatnim "TŻ" :?: :?:
mówił że wydał tely samo kasy na pierwszą lige co wcześniej na extra
pozwolicie że zacytuję :lol: :
Redaktor-Zaoszczędziłeś trochę pieniędzy w związku z tym, że startował będziesz w pierwszej lidze ??
Piotrek-Nie ma - moim zdaniem - żadnych różnic.Trzeba przygotować się na takim samym poziomie wydatków.Nie można oszczędzać....[/url]

Tego wywiadu nie czytalem ale czytalem wywiady przed meczem barazowym o extralige...

PvDMich
Kontakt:

#145 Postautor: PvDMich » 3 maja 2006, o 18:14

Koper pisze:Tego wywiadu nie czytalem ale czytalem wywiady przed meczem barazowym o extralige...

Zupełnie dwóch innych ludzi :lol: myślałem że tylko kobiety są tak zmienne :lol:

Clyde

#146 Postautor: Clyde » 3 maja 2006, o 18:30

Czy Świst to nie jest (będzie) zawodnik pokroju Franciszka? Punkotwnie w meczach, które są przegrane :?
Mam nadzieje, że się mylę a dzisiejszy wynik to nie "wypadek przy pracy", i że już do końca sezonu bedzie jeździł tak dobrze

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#147 Postautor: Apocalips » 3 maja 2006, o 19:11

Clyde pisze:Czy Świst to nie jest (będzie) zawodnik pokroju Franciszka? Punkotwnie w meczach, które są przegrane :?
Mam nadzieje, że się mylę a dzisiejszy wynik to nie "wypadek przy pracy", i że już do końca sezonu bedzie jeździł tak dobrze

Jak dobrze ? 9 punktów ? Nie zapominajmy, że to miał być lider drużyny. To nadal pierwszy kandydat do "grzania ławy"..
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

rob7
Senior

#148 Postautor: rob7 » 3 maja 2006, o 19:18

...no jeszcze przed nim jest Jeleniewski i Knapp szczególnie na wyjazdach

ermen
Zawodowiec

#149 Postautor: ermen » 3 maja 2006, o 19:28

Franek potrafił w przegranym meczu w Gorzowie machnąć, jeśli mnie pamięć nie myli, nawet 14 punktów. I co z tego wynikło??
Każdemu jego Everest...

Snys
Zawodowiec

#150 Postautor: Snys » 3 maja 2006, o 19:29

ermen pisze:Franek potrafił w przegranym meczu w Gorzowie nawet machnąć, jeśli mnie pamięć nie myli, 14 punktów. I co z tego wynikło??

Dlatego nie ma co sie podniecać za bardzo dzisiejszym wynikiem i poczekać na mecze z Zielonką. Wtedy okaże sie czy na prawde zrobił cos ze sprzętem czy to tylko drugi Franek.