David Norris
harry pisze:Czekamyjataman21 pisze:Jaka jest szansa że zobaczymy Davida w Gorzowie??
Pewnie nie jest do końca dobrym pomysłem ujawnianie swojej planowanej siły uderzeniowej przed meczem wyjazdowym, ale trudno odmówić sobie zadania pytania: czy coś już wyczekaliśmy? I czy są jakiekolwiek szanse, że w Gorzowie wystąpi w naszych barwach dwóch Angoli? Odpowiedź nie musi być kategoryczna
Koper pisze:David Norris siÄ™ nie odzywa...
Bylo juz http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=2136&start=275
max3 pisze:Dziwna sprawa z tym Norrisem w Polsce nie mogl pojechac ,ale w Szwecji pojechal ,fakt zmizernym skutkiem(w,0,1*,o).
Widocznie do tego wszystkiego doszły problemy logistyczne. Bo gdyby się zgodził jeździć u nas to miałby niezły kocioł.
CoÅ› tak jak Walasek - sobota - Terenzano, niedziela-Krosno, pon. - Anglia, wtorek - Szwecja i jutro Zielonka.
Jeżeli dużo wcześniej nie zaplanujesz takiej eskapady to zginiesz finansowo i psychicznie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:max3 pisze:Dziwna sprawa z tym Norrisem w Polsce nie mogl pojechac ,ale w Szwecji pojechal ,fakt zmizernym skutkiem(w,0,1*,o).
Widocznie do tego wszystkiego doszły problemy logistyczne. Bo gdyby się zgodził jeździć u nas to miałby niezły kocioł.
CoÅ› tak jak Walasek - sobota - Terenzano, niedziela-Krosno, pon. - Anglia, wtorek - Szwecja i jutro Zielonka.
Jeżeli dużo wcześniej nie zaplanujesz takiej eskapady to zginiesz finansowo i psychicznie.
Czy to oznacza że kompletnie zrezygnował z ligi polskiej?
Ile jest w tym prawdy? I czy jeszcze w tym sezonie ujrzymy go w Lublinie?
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Fork pisze:Czy to oznacza że kompletnie zrezygnował z ligi polskiej?
Ile jest w tym prawdy? I czy jeszcze w tym sezonie ujrzymy go w Lublinie?
pozdrawiam.
Przeciez to wszystko bylo juz wałkowane...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=10925
Dla nich oczywiście znajdzie się czas, a i wszelkie problemy znikną...pies i tyle
Dla nich oczywiście znajdzie się czas, a i wszelkie problemy znikną...pies i tyle
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

Myślę i proszę modów lub adminów o zamknięcie tego tematu, bo po co rozmawiać o tym zawodniku i po co kazdy musi wymyślać nowe epitety na jego temat.
Poprostu ważniejszy był dla niego jego rodzimy klub i trudno , nie bedziemy za nim płakać(myślę w zdecydowanej większości
) i jest to dla mnie, ale także wielu forumiowiczów (świdczy o tym nikłe zainteresowanie jego tematem , ale nawet nie było o czym rozmawiać ) temat zamkniety...
Myślę, aby klub nie zgodził się na to rozwiązanie, jak się podpisuje kontrakt to się już jeździ a nie...to nie jest Anglia, że kazdy może sobie wystąpić gościnnie , on przejdzie do nich na zasadzie wypożyczenia i koniec z nim, nie dawajmy go Józkom
No może za hajs to tak
Poprostu ważniejszy był dla niego jego rodzimy klub i trudno , nie bedziemy za nim płakać(myślę w zdecydowanej większości
Myślę, aby klub nie zgodził się na to rozwiązanie, jak się podpisuje kontrakt to się już jeździ a nie...to nie jest Anglia, że kazdy może sobie wystąpić gościnnie , on przejdzie do nich na zasadzie wypożyczenia i koniec z nim, nie dawajmy go Józkom
No może za hajs to tak
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, o 11:26 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
Kod: Zaznacz cały
bowiem ma ważny kontrakt z TŻ-em Lublin i wszystko zależeć będzie właśnie od działaczy tej drużyny. Mam nadzieje ze nasi działacze postąpią tak jak on z nami i nie wyrażą zgody. W ramach odwetu
edit : oczywiscie za odpowiednią kwotę nie bedzie potrzeby unosić sie honorem
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, o 11:31 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.