30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Conrad

#376 Postautor: Conrad » 30 kwietnia 2006, o 18:44

meridol pisze:no wlasnie z swista moze jechac Adam a i Andreas moze byc w podstawowym. i nie wiem czemu mieliby nie wygrywac dla nas meczow????

Ooo kolejny naiwniak.Sam Messing, i Shields nie wygrają meczu.Cała reszta poza Tomickiem na wyjazdach nie istnieje.Więc czego chlopcze oczekujesz?

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#377 Postautor: marcin_lub » 30 kwietnia 2006, o 18:44

Fakt faktem cały skład nie jedzie. Nie wiem co byłoby gdyby jechał Messing. Nie widziałem go w meczu ligowym i tak naprawde nie wiem co potrafi. Na treningu i na naszym torze to i Jeleń komplety robi. Oczywiście nie mówie że on nie wygrałby meczu w Gorzowie, lecz nie wiem czy były taki wspaniały jak na teningu. Co do Śwista to wolę niech jedzie Jeleń w podstawowym składzie, a tego patałacha nie chce już oglądać. Szkoda że nie było Juricy bo po tym co pokazał wczoraj mógł nam podciągnąć troszke wynik. Po czterech kolejkach moge stwierdzić że możemy poszukac punktów tylko w Krośnie na wyjeździe natomiast w Lublinie musimy wszystko wygrać... Czy sie uda? Zobaczymy. Narazie tyyle. Nie załamujmy się, gorzej niż rok temu nie będzie, a terz zarząd zapowiadała walke o awans...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#378 Postautor: SpeeDFan » 30 kwietnia 2006, o 18:46

i znowu porazka :/ ten sport jest dziwny z jednego powodu, zawodnik może jezdzic w 10 klubach.. Co z tego że mamy takiego Pavlica który w Lonigo wyprzedzał Walaska.. jak nie możemy z niego skorzystać... O e-lidze nie mamy co myśleć za dużego mamy pecha niestety. Jak wróci Messing i Schields to myślę że coś się wkońcu zmieni!
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Conrad

#379 Postautor: Conrad » 30 kwietnia 2006, o 18:50

marcin_lub pisze:Szkoda że nie było Juricy bo po tym co pokazał wczoraj mógł nam podciągnąć troszke wynik.

Wielka szkoda bo mógłby zawstydzić Śwista,Rempałę,Knappa,Brhela i lalę barbie.Z drugiej strony mogliby się czegoś od niego nauczyć.

Speedway Fan
Senior

#380 Postautor: Speedway Fan » 30 kwietnia 2006, o 19:00

Trzeba przyznać, ze mamy też pecha. Knapp gdyby się wczesniej obudzil, Rempala pojechal jak jezdzil przez ostatnie mecze i Brhel nie upadl to moglo byc mniejszy wynik. Nie bede pisać co by bylo jakby nasi kontuzjowani byli bo szanse na wygraną byłyby jeszcze wieksze. Trzeba jechac dalej.

Koper
Trener
Kontakt:

#381 Postautor: Koper » 30 kwietnia 2006, o 19:02

Potwierdzily sie slowa z tego baneru:
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#382 Postautor: kilar » 30 kwietnia 2006, o 19:03

Trzeba przyznać, ze mamy też pecha. Knapp gdyby się wczesniej obudzil, Rempala pojechal jak jezdzil przez ostatnie mecze i Brhel nie upadl to moglo byc mniejszy wynik. Nie bede pisać co by bylo jakby nasi kontuzjowani byli bo szanse na wygraną byłyby jeszcze wieksze. Trzeba jechac dalej.
Z takim podejsciem, to zawsze bedzie cos nam "przeszkadzac" w wygraniu meczu :?
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2006, o 19:04 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Speedway Fan
Senior

#383 Postautor: Speedway Fan » 30 kwietnia 2006, o 19:03

Szczerze moowiac to wole juz ogladac zera Suchanka byle by Swist nie jechal.

Awatar użytkownika
Zuzia

#384 Postautor: Zuzia » 30 kwietnia 2006, o 19:08

Brhel NIE MA :!: złamanej ręki, najwyżej może mieć złamanego palca

Koper
Trener
Kontakt:

#385 Postautor: Koper » 30 kwietnia 2006, o 19:08

Speedway Fan pisze:Szczerze moowiac to wole juz ogladac zera Suchanka byle by Swist nie jechal.
Swist jest to robienia 2 cyfrowych wynikow podobnie jak Tomasz Gollob w Tarnowie, Grzegorz Walasek w Zielonej Gorze itd. jesli tego nie robi to nalezy go od skladu odstawic tym bardziej ze dostal juz szanse aby pokazac swoja wartosc sportowa ale tych szans nie wykorzystal, ja tez wole jechac Suchankiem i Jeleniewskim niz mam czekac jak Swist dowiezie 4-6 punktow juz nie mowiac o dzisiejszym wsytepie :!:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior