http://www.stalgorzowfanatics.prv.pl/ tu macie sporo fotek wystarczy wejśc i kliknąć na galeria

Miejscowych w młynie ok. 15 w porywach do 20
Jeszcze na poczÄ…tku meczu Ostrovia proponuje konfrontacjÄ™ 15 na 15. Nasi przystajÄ… na propozycjÄ™, ale przy stanie 10 na 10. Ostrovia odziwo…odmawia
Pod koniec drobna przepychanka z ochroniarzem, który usiłuje przerwać próbę palenia przez nas szala. Pomarańczowy spotyka się jednak z szybką interwencją naszych po czym ewakuuje się z sektora.
dannie pisze:O Boze! Ty tutaj?! i jeszcze link do tej smiesznej strony... ehhh...
Miejscowych w mÅ‚ynie ok. 15 w porywach do 20Jeszcze na poczÄ…tku meczu Ostrovia proponuje konfrontacjÄ™ 15 na 15. Nasi przystajÄ… na propozycjÄ™, ale przy stanie 10 na 10. Ostrovia odziwo…odmawiaPod koniec drobna przepychanka z ochroniarzem, który usiÅ‚uje przerwać próbÄ™ palenia przez nas szala. PomaraÅ„czowy spotyka siÄ™ jednak z szybkÄ… interwencjÄ… naszych po czym ewakuuje siÄ™ z sektora.
![]()
![]()
![]()
ej... wez daruj... nie ma na innej stronie zdjec z oprawy bo wchodzenie na ta wywoluje we mnie niekontrolowane wybuchy smiechu... no nie moge...
P.S a poza tym mysle, ze podobny watek juz byl:
viewtopic.php?t=1807
...wystarczy zmienic troszke temat
kdsz pisze:Bohaterska akcja! Brawo!Jaga pisze:Za to jeden mojrzeszowiak sie przewinął koło młyna i moomentalnie stracił szaliczek
grzesieck pisze:czemu ta jaskółka wyglada jak pingwin?
grzesieck pisze:kdsz pisze:Bohaterska akcja! Brawo!Jaga pisze:Za to jeden mojrzeszowiak sie przewinął koło młyna i moomentalnie stracił szaliczek
rowniez tego nie pochwalam, ale nalezy im sie za zeszly rok, tak samo bohatersko sie zachowali na meczu w Rzeszowie palac nasza flage.
JAG pisze:bardzo fajne zdjecia zapodałeś Jaga:),efektownie wam to wychodzi,wogóle jakos fajna atmosfera panuje na waszym stadionie(to akurat wiem z dwukrotnych odwiedzin z zeszłego sezonu)super sektorówki.
mam nadz.że znowu uda mi się zawitac do Tarnowa na jakieś fajne zawody w tym roku:)