Speedway Grand Prix 2006
-
meridol
-
meridol
meridol pisze:to znaczy nie mozna go nie lubic bo jest Polakiem???
to bzdura. nie lubie go i tyle i nie chce zeby wygrywal.
Chodzi o to że możesz go nie lubieć ale że jesteś polakiem i on odnosi sukcesy jako POLAK nie Gollob to powinienes sie cieszyć !!
Tymbardziej że No Hampel i Pepe nie pokazali się z dobrej strony

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
mozna Golloba lubić lub nie ale wynik go broni,zajął 3 miejsce i pokazał że potrafi pojechać nie tylko po orbicie.trochę napsuł krwi początkiem zawodów ale widać jakieś wnioski wyciągnął i końcówka była ok,w odróżnieniu od Jarka.Pepe tradycyjnie zaliczył zimny prysznic na początek.
-
meridol
kylong pisze:JAG pisze:zapomniałam spytać,czy ktoś może nagrywał GP Słowenii??bo chetnie obejrzałabym powtórke niektórych biegów
było pisać wczoraj. nagrywałem sobie ale wczoraj w nocy nagrałem mecz tarnów- bydgoszcz i GP się skasowało
to co ty tak szybko kasujesz
ludziska nagrywać GP bo ja lubię oglądać powtórki co fajniejszych biegów a kablówki nie mam
-
meridol
No i jestesmy po GP Europy, kilka moich refleksji :
- totalnie s..... Gollob w polfinale, nie dosc ze wybral niebieskie pole zamiast zoltego (imho chyba najlepszego co udowodnil Crump), to na 2 luku kiedy to Hampel wywiozl na szeroka Pedersena, zamiast sciac do kraweznika, pojechal po szerokiej co dalo mu chwile potem ... 4 miejsce
. Szkoda Tomka bo od 3 swojego biegu jechal na prawde bardzo dobrze.
- Na pewno pochwalic trzeba Hampela, ale z turnieju na turniej (a ogladam praktycznie kazdy) utwierdzam sie w przekonaniu ze Hampel IMS nigdy nie zostanie. Ten chlopak potrafi sie na torze bronic, jedzie madrze, ale nie ma bladego pojecia o skutecznym atakowaniu, co dobitnie pokazal final czy bieg 16. Nie zdziwie sie absolutnie jak za 2 tygodnie w Eskilstunie Hampel skonczy jak w Krsko. Kasprzak calkiem calkiem, a jazda pepe wola o pomste do nieba.
- Jezeli dzis mialbym wskazac mojego faworyta to bez wachania Nicki Pedersen, widac ze dojrzal, jego jazda nie ogranicza sie juz do atakow "kamikadze", on zaczal myslec na torze. To ze nie znalazl sie w finale moze zawdzieczac tylko temu ze w polfinale za szeroko wszedl w drugi luk i dal sie wypchnac Hampelowi.
Ogolnie turniej calkiem fajny, zwlaszcza pojedynki Crumpa z Hancockiem kapitalne, jazda Crumpa w finale miodzio. Oby w Eskilstunie bylo podobnie.
- totalnie s..... Gollob w polfinale, nie dosc ze wybral niebieskie pole zamiast zoltego (imho chyba najlepszego co udowodnil Crump), to na 2 luku kiedy to Hampel wywiozl na szeroka Pedersena, zamiast sciac do kraweznika, pojechal po szerokiej co dalo mu chwile potem ... 4 miejsce
- Na pewno pochwalic trzeba Hampela, ale z turnieju na turniej (a ogladam praktycznie kazdy) utwierdzam sie w przekonaniu ze Hampel IMS nigdy nie zostanie. Ten chlopak potrafi sie na torze bronic, jedzie madrze, ale nie ma bladego pojecia o skutecznym atakowaniu, co dobitnie pokazal final czy bieg 16. Nie zdziwie sie absolutnie jak za 2 tygodnie w Eskilstunie Hampel skonczy jak w Krsko. Kasprzak calkiem calkiem, a jazda pepe wola o pomste do nieba.
- Jezeli dzis mialbym wskazac mojego faworyta to bez wachania Nicki Pedersen, widac ze dojrzal, jego jazda nie ogranicza sie juz do atakow "kamikadze", on zaczal myslec na torze. To ze nie znalazl sie w finale moze zawdzieczac tylko temu ze w polfinale za szeroko wszedl w drugi luk i dal sie wypchnac Hampelowi.
Ogolnie turniej calkiem fajny, zwlaszcza pojedynki Crumpa z Hancockiem kapitalne, jazda Crumpa w finale miodzio. Oby w Eskilstunie bylo podobnie.
-
godzilla
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Przemcio
Kasprzak pojechał pierwszą część zawodów dobrze, Gollob co staje się już tradycją słabo, a Hampel tak sobie.Według mnie hampel już nie będzie taki mocny w tym roku w GP, Protasiewicz niczym nie zaskoczył.
A Tomek Gollob jak utrzyma taką dyspozycję to może w tym roku zdobyć medal.
Pozdro.
Pozdro.
Miejmy nadzieje ze BSI nie przedluzy umowy z Wroclawiem na organizacje GP.W porownaniu z zawodami w Krsko...przepasc!!!Praktycznie zero walki,start i do przodu.Nuda nuda i jeszcze raz nuda.
Zawody byly transmitowane w 60 krajach,w tym nawet w Azji Srodkowej.Watpie czy ktos kto wczoraj po raz pierwszy ogladal GP zrobi to kolejny raz.Zabraklo bowiem tego za co tak kochamy ten sport,walki o kazdym cm toru,mijanek i co za tym idzie wspanialych emocji.
Zawody byly transmitowane w 60 krajach,w tym nawet w Azji Srodkowej.Watpie czy ktos kto wczoraj po raz pierwszy ogladal GP zrobi to kolejny raz.Zabraklo bowiem tego za co tak kochamy ten sport,walki o kazdym cm toru,mijanek i co za tym idzie wspanialych emocji.
Ja od siebie napisze tyle : Tak nudnych zawodów GP dawnoooo nie oglądałem !!! Nie rozumie dlaczego GP jest tam nadal organizowane !! Zazwyczaj było tak że jak poszli ze startu tak do końca i to jest żałosne na tym torze 0 widowiska do tego jakoś tak GP rozciągnięte że trwało ponad 3 godziny ... no tragedia :
co do zawodników to tak ... na + zaskoczył mnie Zagar oraz nie wiem dlaczego Herbie no ale jakś tak ładnie pojechał hehe
Do tego dorzuce jeszcze Jarka Hampela bo myślałem że beznadziejnie pojedzie mimo własnego toru
Na minus zaskoczył mnie Tomek Gollob a także Tony oraz Lee
Ale mam nadzieje że to taka jednorazowa wpadka hehe tymbardziej że Tomek jak narazie jest na 3 miejscu w klasyfikacji generalnej i oby dążył w góre
Co do Kasprzaka to rozwaliły mnie jego wypowiedzi typu jaki to on zaabisty nie jest i ze smiało mogłbym miec stałego dzikusa bo jest tak samo dobry jak reszta uczestników GP. No żałosny jest chłop i tak niesamowicie w sobie zakochany że szok !!! Troche pokory by mu sie przydało bo przecierz widomo że tytułu mistrza świata nie zdobędzie po rzucie monetą !!!
P.S.
Co Protasiewicz dalej robi w GP ? Temu panu juz podziękujemy !!
co do zawodników to tak ... na + zaskoczył mnie Zagar oraz nie wiem dlaczego Herbie no ale jakś tak ładnie pojechał hehe
Na minus zaskoczył mnie Tomek Gollob a także Tony oraz Lee
Ale mam nadzieje że to taka jednorazowa wpadka hehe tymbardziej że Tomek jak narazie jest na 3 miejscu w klasyfikacji generalnej i oby dążył w góre
Co do Kasprzaka to rozwaliły mnie jego wypowiedzi typu jaki to on zaabisty nie jest i ze smiało mogłbym miec stałego dzikusa bo jest tak samo dobry jak reszta uczestników GP. No żałosny jest chłop i tak niesamowicie w sobie zakochany że szok !!! Troche pokory by mu sie przydało bo przecierz widomo że tytułu mistrza świata nie zdobędzie po rzucie monetą !!!
P.S.
Co Protasiewicz dalej robi w GP ? Temu panu juz podziękujemy !!

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
-
meridol
sting126 pisze:Przemcio pisze:Kasprzak pojechał pierwszą część zawodów dobrze, Gollob co staje się już tradycją słabo, a Hampel tak sobie.Według mnie hampel już nie będzie taki mocny w tym roku w GP, Protasiewicz niczym nie zaskoczył.
Pozdro.
i ze o co Ci chodzi mniej wiecej?
Też się zastanawiałem