Kontuzje 2006
Ale z Rybnikiem podobno tez ma nie jechać
Kod: Zaznacz cały
Co prawda potyczka Marmy Rzeszów z RKM-em Rybnik dopiero w niedzielę, to już obie drużyny ustaliły awizowane składy. Jak się okazuje w obu zespołach dojdzie do zmian w porównaniu do ostatniej kolejki Ekstraligi.
Drużyna z Rzeszowa pojedzie bez Nickiego Pedersena. W jego miejsce do składu "wskoczy" Maciej Kuciapa-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Kontuzja Rafała Chińskiego
www.kolejarz-rawicz.pl pisze:Bardzo pechowo ten mecz rozpoczął się dla dobrze spisującego się Rafała Chińskiego, który już w drugim swoim starcie upadł na tor i doznał groźnej kontuzji. Najprawdopodobniej sympatyczny zawodnik doznał złamania obojczyka. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
- marcin_lub
- Junior
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
W Polskiej lidze nie jezdzi, ale w angielskim Peterborough,Szweckim Luxo Stars owszem - mowa o Ulrichu Ostergaardzie który miał wczoraj wypadek w II biegu meczu będzie Piratami z Poole a Panterami. Diagnozy nie są dla zbyt dobre miejmy nadziej że skończy się na silniakach i Ulrich szybko wróci na tor.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Kontuzja IMP Janusza Kołodzieja
Dziś Janusz Kołodziej "nabawił" się kontuzji. Janusz ma złamany obojczyk.
Dziś Janusz Kołodziej "nabawił" się kontuzji. Janusz ma złamany obojczyk.

Oficjalne info z dziÅ› w sprawie Koldiego:
Po badaniach lekarskich i prześwietleniach okazało się, że Janusz ma pęknięty prawy obojczyk bez przemieszczenia.
Szkoda, że w takich zwodach i w ostatnim już biegu, gdzie wynik byÅ‚ już rozstrzygniÄ™ty doszÅ‚o do takiego upadku. CieszÄ™ siÄ™, że Marcinowi nic siÄ™ nie staÅ‚o i że ja mam tylko pÄ™kniÄ™ty obojczyk bez przemieszczenia. Teraz czeka mnie leczenie tego obojczyka. Zabiegi laserowe bÄ™dÄ™ miaÅ‚ przeprowadzane w klubie „Forma”. Prawdopodobnie przerwa w moich startach bÄ™dzie trwaÅ‚a od czterech do piÄ™ciu tygodni, ale możliwe że bÄ™dzie to trwaÅ‚o krócej - powiedziaÅ‚ Janusz.
http://www.KolodziejRacing.pl
Janusz 3maj siÄ™ !!
Samupadek wygladał nieciekawie
i pierwszemoje wrażenie byłot akie że stało się to samo co z Wilkiem ale naszczęście nie !
Jak dorwe film z tego upadku nie omieszkam wrzucić
Po badaniach lekarskich i prześwietleniach okazało się, że Janusz ma pęknięty prawy obojczyk bez przemieszczenia.
Szkoda, że w takich zwodach i w ostatnim już biegu, gdzie wynik byÅ‚ już rozstrzygniÄ™ty doszÅ‚o do takiego upadku. CieszÄ™ siÄ™, że Marcinowi nic siÄ™ nie staÅ‚o i że ja mam tylko pÄ™kniÄ™ty obojczyk bez przemieszczenia. Teraz czeka mnie leczenie tego obojczyka. Zabiegi laserowe bÄ™dÄ™ miaÅ‚ przeprowadzane w klubie „Forma”. Prawdopodobnie przerwa w moich startach bÄ™dzie trwaÅ‚a od czterech do piÄ™ciu tygodni, ale możliwe że bÄ™dzie to trwaÅ‚o krócej - powiedziaÅ‚ Janusz.
http://www.KolodziejRacing.pl
Janusz 3maj siÄ™ !!
Samupadek wygladał nieciekawie
Jak dorwe film z tego upadku nie omieszkam wrzucić

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
sting126 pisze:Jesli to faktycznie tylko pekniecie to Janusz z pewnoscia wroci na tor szybciej niz za 4-5 tygodni. Stawiam na 2.
Wczoraj już jeździł po mieście normalnie autkiem tak jakby nigdy nic się nie stało
Ale ja obstawiam że na Finale Złotego Kasku już sie pojawi

NSN
-
Przemcio
http://www.piotrswiderski.com.pl/index. ... _all&no=27
A tak swoją droga to Krzyś "pomóż mi tato" Kasprzak na treningu złamał obojczyk !!!
On to już we wszystkim chce naśladować Kołodzieja hehe
Nie bedzie jeździł w złotym kasku straci szanse na stałego dzikusa w GP (ktorego i tak by nie zdobył) ale oczywiście wieś Leszno będzie lamętowała że jemu sie nalezy itp ... dlatego jest to wielki minus tej kontuzji
A tak swoją droga to Krzyś "pomóż mi tato" Kasprzak na treningu złamał obojczyk !!!
On to już we wszystkim chce naśladować Kołodzieja hehe
Nie bedzie jeździł w złotym kasku straci szanse na stałego dzikusa w GP (ktorego i tak by nie zdobył) ale oczywiście wieś Leszno będzie lamętowała że jemu sie nalezy itp ... dlatego jest to wielki minus tej kontuzji

NSN
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec