7 urodziny forum
a żeby takie sytuacje nie miały miejsca, poszukujemy kandydatów do pisania zapowiedzi i relacji z meczy. Prosimy o kontakt mailowy: mailto:redakcja@tzlublin.com
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Shack pisze:a żeby takie sytuacje nie miały miejsca, poszukujemy kandydatów do pisania zapowiedzi i relacji z meczy. Prosimy o kontakt mailowy: mailto:redakcja@tzlublin.com
moze wspolpraca z sf (ponowna?)
Co się dzieje z tzlublin.com? Mamy dzisiaj środę, mecz był w poniedziałek, a na stronie cisza. Żadnych wyników, aktualizacji tabeli, nie mówiąc o relacji z meczu.
Przecież ta strona to jeden wielki wstyd. Co z tego, że ładnie wygląda jeśli zawartość merytoryczna jest na mierny z minusem?
Wydaje mi się, że w tej sytuacji strona nie zasługuje na miano "oficjalnej". Może lepiej to wszystko zaorać?
P.S. Admini, nie wymagam od was poświęcenia swojego życia redagowaniu tzlublin.com. Przydałby się jedynie zmysł organizacyjny i odrobina chęci.
Przecież ta strona to jeden wielki wstyd. Co z tego, że ładnie wygląda jeśli zawartość merytoryczna jest na mierny z minusem?
Wydaje mi się, że w tej sytuacji strona nie zasługuje na miano "oficjalnej". Może lepiej to wszystko zaorać?
P.S. Admini, nie wymagam od was poświęcenia swojego życia redagowaniu tzlublin.com. Przydałby się jedynie zmysł organizacyjny i odrobina chęci.
-
hayabusarider
- Łoptymista
- Trener
hayabusarider pisze:Biedaczynka.Laptopa nie masz np. z blueconnectem??![]()
Zaktualizować stronkę moment można, tylko chęci trzeba.
Oj weź wrzuć na luz.
Z tego co tutaj było wczesniej pisane jasno wynika ze G. i s-ka mieli na łbie ważniejsze sprawy niż wklejanie wyniku, który io tak wszscy znaja.
Jesli mnie pamiec nie myli to ciagle szukaja chetnych do pisania. Zgłoś się. Będziesz dawał wyniki, pisal relacje, poprawial tabelki i będzie git.
-
hayabusarider
hayabusarider pisze:A co do adminstrowania stronki,to nie jeden chętny by się znalazł.
Nie tylko ja,ale czemu nie.
Nie chodzi o administrowanie tylko redagowanie. Ogłoszenie o poszukiwaniu chętnych było jakiś czas temu. Jak wtedy nie zauważyłeś to nie problem - PW do Gawrzyka lub Shacka nietrudno wysłać
Powodzenia
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
hayabusarider
Dlaczego dopiero wieczorem? Nie słyszałeś o laptopach? Można pisać relację na bierząco i może się ukazać minutę po ostatnim wyścigumikas pisze:O jak miło, wreszcie będziemy mieli relacje od najbliższego meczu na bieżąco, Hayabusarider sie tym zajmieMam nadzieje zobaczyć Twojego pierwszego newsa na stronie już w niedziele wieczorem
Ja bym nawet chętnie poczytał relację live na tzlublin.com bo akurat w niedzielę nie będzie mnie w Lublinie. Do dzieła Hayabusarider!!!
- Łoptymista
- Trener