23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Troll
Kontakt:

23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

#1 Postautor: Troll » 12 kwietnia 2006, o 09:44

Choć do meczu z Gnieznem pozostało jeszcze 11 dni proponuję podyskutować już na ten temat. Czy pogoda dopisze? Czy uda się naprawić niedociągnięcia organizacyjne? Jaki będzie stan toru? Jak spisze się nasz ulubiony gość Jesper B. Jensen :D ? A przede wszystkim jaki skład wybierze zarząd na drugi mecz na Al. Zygmuntowskich

Ja osobiście proponuję:
1. Piotr Świst - pod warunkiem, że pojedzie w Grudziądzu i dobrze się spisze. Jak nie to Grzegorz Knapp
2. Bohumil Brhel
3. Jacek Rempała
4. David Norris - czas najwyższy aby zapoznał się z torem, a my z jego formą
5. Adam Shields
6. Lubos Tomicek
7. Jurica Pavlic - chyba, że nie jest zakontraktowany na to spotkanie, jak nie to słabo
8. Daniel Jeleniewski

meridol

#2 Postautor: meridol » 12 kwietnia 2006, o 10:17

ten temat jest stanowczo za wczesnie!!!
po co robic zamieszanie na forum, watek o nastepnych meczach powienien pojawiac sie po zakonczeniu poprzedniego meczu.
Mam nadzieje ze zaraz ktos zlikwiduje ten temat

Speedway-Mati
Zawodowiec

#3 Postautor: Speedway-Mati » 12 kwietnia 2006, o 10:20

meridol pisze:ten temat jest stanowczo za wczesnie!!!
po co robic zamieszanie na forum, watek o nastepnych meczach powienien pojawiac sie po zakonczeniu poprzedniego meczu.
Mam nadzieje ze zaraz ktos zlikwiduje ten temat

meridol trochę przesadzasz, rzeczywiście może lepiej by było jakby dyskusja była prowadzona po meczu z GTŻ, gdyż było by więcej wiadomo na co stać nasz TŻ, ale po co od razu kasować :? :?
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: meesha » 12 kwietnia 2006, o 10:20

Gdybym ( :D ) był moderatorem to bym ten temat zamknął do poniedziałku wieczorem... Ale że nie jestem to tylko mogę to zasugerować kolegom :wink:

Bezsensowna jest dyskusja o składzie na mecz w trzeciej kolejce przed odbyciem się meczu z kolejki drugiej :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#5 Postautor: Dobromir » 12 kwietnia 2006, o 10:33

W sumie to nie ma co zamykać przecież bałaganu żadnego nie ma a jak ktoś sie nie może doczekać to czemu ma sobie nie podyskutować o tym meczu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#6 Postautor: grzesieck » 12 kwietnia 2006, o 10:50

zamykam do poniedzialku
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#7 Postautor: dilucio » 18 kwietnia 2006, o 20:44

niech jada w takim skladzie w meczu z Gnieznem:

1.Åšwist
2.Brhel
3.Norris/Knapp
4.Knapp/Jelen
5.Rempala
6.Michaluk
7.Tomicek
8.Jelen/Polak

Danio

#8 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2006, o 08:30

Według mnie narazie to trudno wystawić skład, należałoby przeprowadzić treningi na własnym torze. Trzeba koniecznie zrobić tor przyczepny, może Gniezno wtedy pogubi się. Wiadomo że J. Rempała nie lubi takich torów, dlatego powinien trenowac i spasować motorki odpowiednio :D po kontuzji Adama trzeba koniecznie sprowadzić Davida, co prawda nie błyszczy na wyspach ale nie mamy wielkiego wyboru, a może akurat pojedzie :!: Do składu musi powrócić Grzecho Knapp i koniecznie popularny "Danny" Daniel Jeleniewski :D . Nie wyobrażam sobie skłądu bez Tomicka i Pavlica, przy juniorach tak mocnych jakich ma Gniezno.

Skład
1. G. Knapp
2. P. Åšwist
3. J. Rempała
4. B. Brhel
5. D. Norris
6. J. Pavlic
7. L. Tomicek
8. D. Jeleniewski

Jelenia puściłbym w min. 4 biegach pod warunkiem że w pierwszych punktowałby za każdego który zawalałby bieg

hayabusarider

#9 Postautor: hayabusarider » 19 kwietnia 2006, o 08:57

Ciekawe czy uda się ściągnąć Pavlica na mecz??
Dzisiaj już środa,czasu mało, z chorwacji kawał drogi aby przyjechać do Lublina.Powinien być w piątek u nas,w sobotę wypoczęty, zapoznać się z torem i Tomickiem, a w Niedziele powinni pojechać po 5:1 w pierwszym biegu.
A co do składu powinien jechać Jeleniewski oraz Knapp jeśli nie ma zatargu z Kasińskim

Fanatyk_#1

#10 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 10:26

Witam Wszystkich z Lublina :P

Coz wy do tego spotkania przystapicie osalbieni brakiem 2 mocnych zawodnikow (Messing, Shields), wiec duzego pola wyboru nie macie i musicie jechac tym co macie (czyli emeryci pokroju Twistego, Louisa itp.)
Ciekawe czy wystawice Chucka Norrisa :wink:

W braku Messinga, Shieldsa wietrze szanse na zwyciestwo w tym spotkaniu :lol: Mysle ze przyjedziemy do Lublina w najmocnijszym skladnie i ze wygramy ten mecz chociaz bedzie to bardzo ciezkiezkie zadanie.

Z dobrej strony powinien zaprezentowac sie 'Pulpet' - zna tor w Lublinie i mam nadzieje ze pokaze lubelskim kibicom ze zeszly sezon to wypadek przy pracy. Jesli sie dobrze spasuje to dwucyfrowke powinien wykrecic bez problemu :wink:

Jezeli czerwono-czarni zobeda 40 pkt i wiecej bede zadowolony z wyniku bo jesli nie da sie wygrac na wyjezdzie to trzeba liczyc na bonus. Ale wierze w to ze Startowcy skapia dupy Koziolkom i wroca do Gniezno z 2 zuzymi pkt meczowymi :D
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2006, o 10:41 przez Fanatyk_#1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#11 Postautor: Łoptymista » 19 kwietnia 2006, o 10:36

PoproszÄ™ o bana dla "fanatyka" z psychiatryka.
Nie dość, że ma obraźliwy avatrar to jeszcze nieuk
lublinskim

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#12 Postautor: luCas » 19 kwietnia 2006, o 10:36

ze pokaze lublinskim kibicom

Nauczcie sie wkoncu, glownie kibice z zachodu Polski, ze w LUBLINIE sa LUBELSCY kibice i LUBELSKIE KOZIOLKI, a nie jakies lublinskie
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#13 Postautor: Łoptymista » 19 kwietnia 2006, o 10:38

luCas pisze:
lublinskim

Nauczcie sie wkoncu, glownie kibice z zachodu Polski, ze w LUBLINIE sa LUBELSCY kibice i lubelskie koziolki, a nie jakies lublinskie

Tłumacz mu tłumacz, a on i tak nie pojmie. Dziecko pierwszy raz zobaczyło klawiature, wzięło sie napięło i nie wie co dalej ma robić. Cała praca mózgu skoncentrowana jest na napiinaniu. Myśleć, ani zrozumieć słowa pisanego już się nie da.
PS Ciekawe czy jeszcze oddycha :?:

Danio

#14 Postautor: Danio » 19 kwietnia 2006, o 10:41

Z dobrej strony powinien zaprezentowac sie 'Pulpet' - zna tor w Lublinie i mam nadzieje ze pokaze lublinskim kibicom ze zeszly sezon to wypadek przy pracy. Jesli sie dobrze spasuje to dwucyfrowke powinien wykrecic bez problemu

po pierwsze to piszę się kibicom lubelskim a nie lublińskim bo Gniezno ma przyjechać do Lublina na mecz a nie do Lubina :D ale w Gnieżnie może o tym nie wiedzą i pojadą do Lubina a wtedy wygramy walkowerem :D i nie bedzie musiał "Pulpet' wykręcać dwucyfrówki! A co do Pulpeta to nie wierzę żeby znowu zrehabilitował się- który to juz raz? :D W zeszłym roku też miał dobrze zrobione silniki i według niego formę, po prostu chłopak gubi się okropnie na przyczepnym torze zwłaszcza przy alejach Zygmuntowskich :!:

Fanatyk_#1

#15 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 10:43

Chlopaki w czym wam sie nie podoba moj avatar o co wam chodzi zaben obrazliwy :P

Hhaha widzielam ze sie wkur..... za lublinskim kibicom :wink:

Jak nie wierzyc w Pulpeta chlopaki to trudno, ale zobaczyc jak bedzie obejzdzal wasze gwaizdy (Twistego Rempale i Brhela)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#16 Postautor: luCas » 19 kwietnia 2006, o 10:55

Hhaha widzielam ze sie wkur..... za lublinskim kibicom Wink

Eeee przesadzasz..w ramach rewanzu spojrz na moj banner :wink: haha wiedzialem ze sie wku....sz :roll:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#17 Postautor: Łoptymista » 19 kwietnia 2006, o 10:56

To jednak oddychasz? Szkoda.
Wiesz po namysle dpchodze do wniosku, ze avatar nie jest az obrazliwy. Bardziej obrazliwe sa twoje tumanstwo i napinacytwo.
A twoje tlumaczenie o lublinskim... no coz, chyba pol godziny kombinowales zeby cos napisac w odpowiedzi. Gratuluje czasu reakcji. Beda z ciebie jeszcze ludzie... jak tylko nauczysz sie chodzic na nogach nie podpierajac sie przednimi lapami.

Fanatyk_#1

#18 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 11:00

Hahaha ale jestes smieszny

luCas prawie jak Jim Carrey

Dobra chlopaki ja tu jednak chce kultralnie powymieniac poglady o nadchodzacy spotkaniu Sipma - Start a nie spinac sie z lubelskim kibicami.
Porozmawiajmy kulturalnie i na temat sptkania Sipma - Start

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#20 Postautor: Łoptymista » 19 kwietnia 2006, o 11:03

Fanatyk_#1 pisze:Dobra chlopaki ja tu jednak chce kultralnie powymieniac poglady o nadchodzacy spotkaniu Sipma - Start [/b]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No jasne, a swistak siedzi i zawija sreberka.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#21 Postautor: luCas » 19 kwietnia 2006, o 11:06

Hahaha ale jestes smieszny

luCas prawie jak Jim Carrey

Widze, ze sie nie rozumiemy, bo to wcale smieszne nie bylo. Chcesz rozmawiac o meczu? Ok Jesli chodzi o sportkanie to uwazam ze z 20 nie wyjdziecie :wink: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#22 Postautor: yamahaR1 » 19 kwietnia 2006, o 11:07

Fanatyk_#1 pisze:Porozmawiajmy kulturalnie i na temat sptkania Sipma - Start

Kolego nie to żebym się czepiał ale jak chcesz rozmawiać na temat Sipmy to zapraszam na stronę http://www.sipma.pl może mają tam jakieś forum to wymienicie poglądy o nowych ciągnikach

Fanatyk_#1

#23 Postautor: Fanatyk_#1 » 19 kwietnia 2006, o 11:08

pav MOTOR to byl w latach 90 teraz musisz sie pogodzi z tym ze klub z Lublina zwie sie TZ Sipma, wiem ze zal dupe sciska ale tak jest.
I nie napinajcie sie chlopcy ja nie wiem dlaczego tak na mnie skaczecie

PS. Motor Lublin gra podajze w pilkarsiej III Lidze :P

Awatar użytkownika
Michaleks

#24 Postautor: Michaleks » 19 kwietnia 2006, o 11:19

Myślę, że podstwową sprawą jest sciagnięcie na ten mecz Pavlica bo u nich Alden, Gomólski i M.Jabłoński "zjedzą" naszych.

Awatar użytkownika
Ziuta
Kontakt:

#25 Postautor: Ziuta » 19 kwietnia 2006, o 11:26

Ja mam duże wątpliwości co do tego meczu :( Jeśli nasi nie zaczną trenować - wszyscy bez wyjątku - to jak co roku skończy sie na gadaniu o e-lidze i tyle :evil: Ale z drugiej strony brakuje mi meczy w których jest walka,zawodnicy jada punkt za punkt i dopiero nominowane decyduja o wygranej a, wedlug mojego przeczucia mecz z Gnieznem może taki byc :twisted:
Jedna wiara, jeden klub, TŻ LUBLIN aż po grób !!!!!!