Sklad na Gniezno wyklarowal sie sam. Nie bedzie Andreasa, nie bedzie Adama, Chris nie byl planowany na ten mecz, Suchanek przegrywajacy z Wegrami, Wlochami i Argentynczykiem potwierdzil swoja "wartosc" i sam sie skreslil.
Nie wiem tylko czy bedzie mogl pojechac Jurica.
9.Brhel
10.Knapp
11.Norris
12.Swist
13.Rempala
14.Tomicek
15.Pavlic
16.Jeleniewski
Oby po prawdziwie lanym poniedzialku przyszlo troche ludzi na Gniezno - moze przyciagnie ich chociaz chec zobaczenia nowych - Norrisa i Pavlicia.
Pisalem caly tydzien o wzieciu Norrisa na Grudziadz - bledem bylo pominiecie go w skladzie na ten konkretny mecz, ale przy takiej postawie reszty druzyny nawet on by nie pomogl. Pech Adama, Brhel poobijany w meczu czeskiej ligi - i efekt jest jaki jest. Po Chrisie spodziewalem sie takiego wystepu - wiadomo bylo, ze jest w dolku i w tym meczu nie on bedzie ciagnal wynik. Po tym, co ostatnio pokazywal Swist naiwnoscia bylo liczenie, ze teraz przywiezie cos wiecej. Twisty zapytany niedawno o sprzet zbyl dziennikarza stwierdzeniem, ze "niewazne czy nowy czy wyremontowany, wazne, zeby jechal". To ja mam teraz pytanie - czy pan Swist uwaza, ze sprzet jedzie czy jednak zechce grzecznie i konkretnie odpowiedziec na pytanie?
Suchankowi oczywiscie juz bym podziekowal, ale nie zgodze sie, zeby rezygnowac z Louisa. Mial dobre mecze w Anglii, az nagle nastapil dolek. Mozemy sledzic wyniki w Anglii - nie wierze, ze bedzie mial caly sezon slaby. Pewnie byl czas porozmawiac w Grudziadzu z Anglikiem - moze ekipa po powrocie napisze, co udalo sie ustalic. Jest pare mozliwych przyczyn - mysle, ze powtorka z Jensena'2005 nam nie grozi i Chris powroci do dyspozycji z ubieglego i poczatku tego sezonu. Pozdrawiam zdolowanych
Aha jeszcze jedno - oczywiscie caly tydzien jazda w Lublinie

Nie tylko Jelen, Maciek, Karol i Rafal, ale tez Swist i Knapp. Obowiazkowo tez Jacek Rempala - zeby nie wyszlo, ze teraz ktos inny przestanie jechac.