GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Speedway-Mati
Zawodowiec

#451 Postautor: Speedway-Mati » 17 kwietnia 2006, o 17:30

:? :? :?

Wstyd :!: Byłem optymistą ale to co zobaczyłem ... brak słów :?
Obrazek

Awatar użytkownika
KyLma

#452 Postautor: KyLma » 17 kwietnia 2006, o 17:31

szkoda ze ostrow wygralo ;///// i ze my przegralismy:///////
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#453 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2006, o 17:36

No i po meczu... baty :roll: Niestety porazka, niestety Shelds noge zlamal, niestety wszyscy rowno wszyscy g**** pokazali i stad ten wynik. Ciezko bedzie na wyjazdach o punkty, nawet takie Krosno na swoim torze bedzie grozne. Przynajmniej wiemy w jakiej formie sa poszczegolni zawodnicy i czego mozemy sie spodziewac po nich na innych torach.

Cos nasi zawodnicy nie mogli sie dopasowac do toru, gdzie te doswiadczenie ?? W tym roku przegralismy w podobnych rozmiarach jak w poprzednim sezonie, gdzie sklad byl teoretycznie duzo gorszy...

aaa i za Suchanka lepiej niech caly czas jezdzi Jelen, moze cos to zaprocentuje na nastepne lata :lol:

Mateusz111
Junior

#454 Postautor: Mateusz111 » 17 kwietnia 2006, o 17:37

Nareszcie jakies podwójne zwycięstwo :P
Rempała, Brhel, Robacki, Fencl 50-34

Chris C.

#455 Postautor: Chris C. » 17 kwietnia 2006, o 17:38

Panowie ale wstyd!Miał być awans,pierwsza czwórka i itd.
A tu baty i to gdzie...w GrudziÄ…dzu!
Gdzie te komplety panów Śwista ,Louisa i ...Brhela!
Teraz możecie powiedzieć tak:
O.K powalczymy o pierwszą czwórkę z Gorzowem!

Awatar użytkownika
Dragon_Juventino
Junior

#456 Postautor: Dragon_Juventino » 17 kwietnia 2006, o 17:40

pierwsze biegowe zwycięstwo, które jendnak nie cieszy bo nic nam nie daje no i odniesione przeciwko najslabszym zawodnkom Grudziądza. Nie moge pojąc jak moglo dojśc do takiego blamażu :cry:

Jacek Rempała 3
Bohumil Brhel 2
Michał Robacki 1
Miroslav Fencl 0

15.

Paweł Staszek 3
Jacek Rempała 2
Davey Watt 1
Chris Louis 0 Brawo Louis, transfer niczym sam Jensen w zeszłym sezonie, nic tylko siąść i plakać...

54-36

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#457 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2006, o 17:54

No Chris pokazal sie z bardzo dobrej strony, teraz tylko niech swoja super forma dobije nas Norris i w ogole bedzie pieknie. Gdyby jechal Messing, gdyby Sheldsowi sie nic nie stalo, to ten mecz bysmy wygrali :lol: :lol:

Poprosze o pomeczowe wypowiedzi naszych zuzlowcow w takiej kolejnosci: Louis, Brhel, Suchanek, Swist :twisted: Reszcie moge wybaczyc 8)

PS. o ktorej jest planowany nalot na to forum fanow z Grudziadza :?: :lol:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#458 Postautor: marcin_lub » 17 kwietnia 2006, o 17:58

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :!: Stało się :!: Mam jedynie nadzieję że zostaną wyciągnięte odpowiednie wnioski z tego spotkania :!: Jak dla mnie:
1) To był chyba pierwszy i ostatni występ Louisa w naszym klubie...
2) Zagonienie wszystkich zawodników do treningów (przede wszystkiem jazda parą)

Nie wiem jaki skład powienien wystąpić w meczu z Gnieznem. najgorsze jest to że nei mamy w naszym klubie żadnego lidera... Tak jak przeciwko drużynue z Krosna było ich 4 tak dzisiaj przeciwko drużynie potencjalnie wcale nie duzo lepszej od Krosna nie było żadnego lidera... nie wiem co z tym zrobić ale na szczęście nie jestem menago...
Do roboty panie Kasiński!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#459 Postautor: ravajas » 17 kwietnia 2006, o 18:19

a teraz przyjdzie timoti i co mu powiecie? hehe ;)

dobrze, że go Gelo nie znalazł po meczu bo by musiał go przepraszać :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Conrad

#460 Postautor: Conrad » 17 kwietnia 2006, o 18:33

Nie chcę się wymądrzać ale pisałem że Louis to totalna porażka i jak można dopuścic do meczu zawodnika który nic nie prezentuje. Gele, Gawrzyki i inni zaczęli się ze mnie naśmiewać. Może teraz Panowie macie trochę rozjaśnione umysły?
W tym klubie brakuje organizacji, trenera, treningów z prawdziwego zdarzenia.Za tydzień Gniezno i wcale się nie zdziwię jak przyjadą do nas po wygraną.
Mogę dać sobie rękę uciać że po przyjeździe PR klubu będzie raczył już znaną propagandą "ładnie wychodzili ze startu ale tracili pozycje na dystansie, gdyby Shields niemiał upadku no i gdyby był Messing..., a może Swist znowu przekombinował".Żałosny spektakl i nic więcej.

A tak apropo "GAWRZYKOWI GRATULUJEMY LOUISA"

Piszczyk

#461 Postautor: Piszczyk » 17 kwietnia 2006, o 18:38

TÅ» Lublin 36

1. B. Brhel (0,3,0,1,2) 6
2. P. Åšwist (2,0,2,3,0) 7
3. Ch. Louis (1,3,0,2,0) 6
4. A. Shilds (2,-,-,-,-) 2
5. J. Rempała (0,2,1,3,3,2) 11
6. M. Michaluk (0,-,-,-,-) 0
7. L. Tomicek (1,3,0,0,0) 4
8. T. Suchanek(0) 0

GTÅ» GrudziÄ…dz 56
9. M. Robacki (1,1,2,3,1) 8
10. D. Watt (3,3,1,1,1) 9
11. T. Bajerski (0,1,3,3) 7
12. P. Staszek (3,2,2,2,3) 12
13. J. Krzyżaniak(2,2,1,2) 7
14. K. Barański (2,1) 3
15. A. Charczenko (3,1,3,1) 8
16. M. Fencl (0) 0
GTŻ GRUDZIĄDZ - TŻ LUBLIN 54-36

Pogrom i bardzo wam dobrze!!!!!!!!

woocash
Szkółkowicz

#462 Postautor: woocash » 17 kwietnia 2006, o 19:05

jak w ubiegla niedziele wspominal dyrektor Kasinski prawdziwy sprawdzian formy bedzie w Grudziadzu i okazalo sie ze wcale nie jest tak rozowo a formy po prostu ,,, nie ma .
cala druzyna jezdzila w kratke ,tylko jacek Rempala pojechal sadzac po zdobyczy punktowej przyzwoicie.
Louis - co tu mozna powiedziec , gosciu ktory mial ciagnac wynik pojechal na poziomie reszty druzyny, czyli kompletnie nijak i bez wyrazu
widoczny jest brak Messinga, ktory w formie jaka prezentowal moze trzymalby wynik.
liga stala sie mocna i na wyjazdach bedzie niezwykle ciezko z kazdym ,, co widac jak ostrow meczyl sie z gorzowem, jesli nie nastapi jakas "terapia wstrzasowa" i forma naszych zawodnikow nie zacznie zwyzkowac to znow bedzie trzeba historie walki o ekstralige miedzy bajki wlozyc ..

2-ga kolejka za nami, mozna juz wiecej powiedziec o zawodnikach i ich aktualnej dyspozycji. kontuzja Adama uszczupla kadre i na jakis czas pozbawia nas zawodnika ktory zdawal sie byc mocny punktem i w najlepszej formie.
Ciekawe czy teraz ktos wypadnie ze skladu i kiedy przyjdzie czas na testowanie Norrisa ?!

PeeR
Kontakt:

#463 Postautor: PeeR » 17 kwietnia 2006, o 19:20

Słabo... Niestety tylko tyle mogę napisać o Waszych zawodnikach, jak jeden pojechał dobrze, to z kolei drugi zostawał z tyłu... Spodziewałem się zdecydowanie więcej, szczególnie po obcokrajowcach... Shields był szybki, ale miał pecha niestety... No i Rempała jeszcze mało wiele, no ale wiadomo, kiedyś jeździł dla nas i toru nie zapomniał ;) Ale nie ma co narazie wyciągać daleko idących wniosków, bo w końcu to dopiero początek sezonu i wszystko jeszcze się może zdarzyć.

Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców :)

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#464 Postautor: motorlublin » 17 kwietnia 2006, o 19:22

Lublinianie postanowili sprawić świąteczny prezent rywalom :wink: Tak fatalnego spotkania mało kto się spodziewał... Krótko mówiąc KOMPROMITACJA TŻ na torze w Grudziądzu:evil: Pal licho porażkę, one przytrafiają się nawet nawet najlepszym. Ale w tak szkaradnym stylu?! Mniej buńczucznych i deklaracji zapowiedzi działaczy oraz dyrektoro-trenera,a więcej pracy i pokory :!: Pora wyciągnąć pierwsze wnioski :wink:

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#465 Postautor: ciapek » 17 kwietnia 2006, o 19:39

Wstyd...rozczarowanie.... :( :(
Teraz forum zaleją posty kibiców Grudziądza....
Niestety ,ale dostać baty od Grudziądza , który przegrał z Zieloną Górą do 16, to wielka PORAŻKA !! To w takim razie my nie powinniśmy wyjść z 15 w meczu z Zieloną (teoretycznie) , wierze jednak w naszą Drużynę , wierze ,że będziemy lepiej jeździć , bo w żużlu może zdarzyć się wszystko ... :)

A 23 Kwietnia rozwiejemy wszelkie wątpliwości zwyciężając wysoko z Gnieznem ;)
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

BR
Senior

#466 Postautor: BR » 17 kwietnia 2006, o 19:46

ciapek pisze:Niestety ,ale dostać baty od Grudziądza , który przegrał z Zieloną Górą do 16, to wielka PORAŻKA !! To w takim razie my nie powinniśmy wyjść z 15 w meczu z Zieloną (teoretycznie)

to Krosno powinno oddać mecz walkowerem :lol:

Timoti
Kontakt:

#467 Postautor: Timoti » 17 kwietnia 2006, o 20:40

ravajas pisze:a teraz przyjdzie timoti i co mu powiecie? hehe ;)

dobrze, że go Gelo nie znalazł po meczu bo by musiał go przepraszać :)
Pwwnie ze Timoti przyjdzie no i jestem :D No i jak cwaniaczki? Nadal bedziecie walczyc o ekstralige? :P Jesli nawet przegrywacie z takim słabiutkim Grudziądzem.Patrzcie bardziej realistycznie na ten sport.Louis,świst no,no ich jazda była naprawde piękna :P Nie patrzecie na nazwiska bo one nie jeżdżą.Myśle że dostaliscie zimny prysznic i z dystansem bedziecie podchodzic do wypowiedzi o danym klubie.TYLKO GKM

Speedway-Mati
Zawodowiec

#468 Postautor: Speedway-Mati » 17 kwietnia 2006, o 20:53

Timoti dobrze wiedzieliście że Shields zdobył w Lublinie 14 punktów, i go nam zlikwidowaliście :) Hehe a tak na poważnie to byliśmy dzisiaj gorszą drużyną i przegraliśmy. Gratuluję i życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach :)

Podrwaiam Speedway-Mati :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#469 Postautor: ZÅ‚oty » 17 kwietnia 2006, o 20:54

wstyd... po raz kolejny sie potwierdziła stara prawda - nazwiska nie jezdza
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#470 Postautor: Łoptymista » 17 kwietnia 2006, o 20:57

No coz... kaszana straszna.
Na meczu nie bylem, ale kilka spraw z daleka mi nie najlepiej pachnie. Przypomina mi sie nasz mecz w Grudziadzu sprzed dwoch lat. Wtedy tez mialo byc tak slicznie :evil:
Nasze gwiazdy za kare od jutra skoszarowalbymw Lublinie i zagonil do ciezkiej fizycznej roboty. Moga wagony ladowac weglem. Wszystko jedno, byleby wiecej nie odwalali takich numerow.

Piszczyk (sam pewno nie wie jak) napisal
Pogrom i bardzo wam dobrze!!!!!!!!

To jak nazwiesz 74-16. Tumanstwo niektorych powala.

Czarek
Trener

#471 Postautor: Czarek » 17 kwietnia 2006, o 20:57

Wg mnie sezon w plecy tzn. zakładany cel czyli awans jest nierealny. Ten mecz trzeba było wygrać i kropka. Aż strach pomyśleć jaki wpier..l nasi dostaną w Zielonej Górze.
Szkoda Shieldsa, ale i bez niego ten mecz "doświadczeni zawodnicy" mieli obowiązek wygrać.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#472 Postautor: Pietter » 17 kwietnia 2006, o 21:06

Nierozumiem tylko tego że pod 8. był Suchanek, przecież on nie może sobie poradzić w Premier Trophy.(w 13 startach 9 pkt.) Ja proponowałbym ściągnięcie z Atlasu Pacholaka( o ile byloby to mozliwe) no i w nastepnym meczu z/z Schieldsa bo nie ma czasu na testowanie Norrisów i Suchanków. Jeleń na rezerwe i jedziemy :P

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#473 Postautor: sadychor » 17 kwietnia 2006, o 21:07

Z tego co się dowiedziałem przez telefon:
- Shields - noga złamana, prawdopodobnie w dwóch miejscach :shock: :( , Adam chciał po dużej wyprzedzić Krzyżaniaka, "zbrakło" miejsca :evil: ,
- grudziądzcy pseudokibice - no comments, mieliśmy resoraków, mamy krzyżaków, DonKamizi wywal te brednie z podpisu z łaski swojej :?
- wynik odzwierciedla przebieg meczu - postawa drużyny to tragedia.
Well, zostaliśmy z dwoma zawodnikami, Tomickiem i Rempałą. Reszta jest milczeniem...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

max3
Zawodowiec

#474 Postautor: max3 » 17 kwietnia 2006, o 21:19

WSTYD ,WSTYD WSTYD.Nikt w naszej druzunie dobze nie pojechal.
Louisowi bym juz podziewkoal z Norrisem pewnie bedzie podobnie.
Nie mamy lidera i w tym sezonie miec go nie bedziemy chyba ,ze Messing wroci szybko do zdrowia .Swist -sprzet tragednia jak jechali na 5:1 na dystansie mijali go bez najmniejszych problemow.Brhel super startowiec ale chyba na Krosno O Louisie nawet nie pisze .(byly mistrz swiata) :lol: Pewnie kierownictwo zwali wine na kontuzje ,ale i tak bez Shieldsa powinni sobie poradzic.Nic czekmay na Gniezno (latwo wcale nie bedzie wygrac)ale z extraliga mozna juz sie pozegnac.A juz myslalem o tlumach ,ktore przyjda na mecz z Gnieznem a tu 34 puntky doswiadczonych zawodnikow z EXTRALIGI Z 3 LETNIMI SILNIKAMI TAKI PODOBNO POSIADA SWIST.Dobze ,ze Knapp nie pojechal przynajmniej ominie go krytyka.

MasTereK_GKM

#475 Postautor: MasTereK_GKM » 17 kwietnia 2006, o 21:23

Napisze jedno - zjadła Was pewność siebie.... Osobiście sam nie liczyłem na to, że GKM wygra i to aż takim stosunkiem punktów - wole być mile zaskoczony niż rozczarowany. Od samego początku narzuciliśmy ton zdarzeń tego meczu....No i tak to się musiało skończyć, szkoda tylko Shieldsa bo mógł być ciekawszy mecz :]

Grudziądzcy pseudokibice ? <lol> Dobre sobie <lol> A niby czemu pseudokibice :> Co Wam takiego zrobilśmy ?:D