Wyjazd do Grudziądza! Zbiórka 4:30 pod halą MOSiR.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#76 Postautor: meesha » 15 kwietnia 2006, o 17:37

wojteko pisze:to pochwal sie jeszcze jaki uzyskalismy czas w drodze powrotnej :?: :wink: :shock:
Nie chwalę się bo to przecież nie ja ten czas osiągnąłem 8) Ja byłem jedynie pasażerem (czynnik opóźniający przejazd poprzez żądanie częstych postojów :lol: ). Ciekaw jestem czy teraz Romkobusem wystarczy nam 10 h na dojechanie jeśli na pokładzie będzie nie 2 lecz 50 "czynników opóźniających" :?: :roll: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#77 Postautor: sadychor » 15 kwietnia 2006, o 18:11

Synchronizacja panie i panowie, synchronizacja pęcherzy i zaplanowanie zapotrzebowania na płyny do konsumpcji. Nie radzę łączyć obydwu tych podmiotów w myśl powiedzenia "tobie chce się pić a mi lać; możemy się zgrać" :wink: 8) :twisted: :lol:
PS Niech Wam przyświeca maksyma "lepiej żeby zostało niż miałoby zbraknąć". Rzekłem 8)
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#78 Postautor: neir1 » 15 kwietnia 2006, o 21:28

ulgowy w grudziadzu nie przysluguje osobom ktore sie ucza???? na przegladzie piesze ze do 16 lat cos wala w ch..;)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#79 Postautor: _STAN_ » 16 kwietnia 2006, o 00:10

Na stronie Grudziadza pisza ze:
ulgowy: 10 zł (do 16 lat, za okazaniem legitymacji szkolnej)
normalny: 15 zł

To niezle, ulgowe bilety zazwyczaj przysluguja unczniom i studentom, a tu: do 16 lat:| alez sobie wymyslili

Zrodlo:
http://www.gtz.grudziadz.net/

harry
Trener

#80 Postautor: harry » 16 kwietnia 2006, o 01:06

Wcale nie dziwne: W GrudziÄ…dzu nie wiedzÄ… co to sÄ… studenci bo ich nie majÄ… ( takich prawdziwych).
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#81 Postautor: Smirnek » 16 kwietnia 2006, o 08:45

harry pisze:Wcale nie dziwne: W GrudziÄ…dzu nie wiedzÄ… co to sÄ… studenci bo ich nie majÄ… ( takich prawdziwych).

Ale licea chyba mają, a do liceum chodzą ludzie do 19 lat albo więcej :lol:

Arti83

#82 Postautor: Arti83 » 16 kwietnia 2006, o 11:07

harry
Trener

#84 Postautor: harry » 16 kwietnia 2006, o 14:46

Kto jest wstanie to niech wstaje ( i jedzie) 8) :shock: :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

meesha
Trener
Kontakt:

#85 Postautor: meesha » 16 kwietnia 2006, o 15:09

Gawrzyk pisze:jakby ktos sie wahal ze wzgledu na pogode czy jechac czy nie to mozna dzwonic do mnie. bede tam juz dzis.
Spodziewaj siÄ™ zatem telefonu jutro ok. 5 rano :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
nem

#86 Postautor: nem » 16 kwietnia 2006, o 15:44

METEO

Obserwuję prognozy od kilku dni, i jakby nie patrzeć mecz powinien sie odbyć. Ale i tak zadzwonimy do Gawrzyka o przed wyjazdem :)
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#87 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2006, o 17:22

Czy mógłby ktoś kto tą trasą jeździ napisać jak jechać najlepiej ? Chodzi o w miarę dobrą trase, żeby jak najszybciej ją zrobić

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#89 Postautor: wojtek_78 » 16 kwietnia 2006, o 19:29

sting126 pisze:Najlepiej tak jak pisane bylo wczesniej - Wawa, Plonsk (obwodnica), Lipno, Rypin.

Tylko nie róbcie postiju w Rypinie ;)
http://www.joemonster.org/article.php?sid=5836

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#90 Postautor: Pils » 16 kwietnia 2006, o 20:05

harry pisze:Kto jest wstanie to niech wstaje ( i jedzie) 8) :shock: :lol:

Wstac bym jeszcze wstal,gorzej jechac :wink:

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#91 Postautor: neir1 » 17 kwietnia 2006, o 03:48

Ciemnosc widze ciemnosc :/
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

meridol

#92 Postautor: meridol » 18 kwietnia 2006, o 03:26

mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!
kierowcy... szkoda gadac, ale to co wyprawiali "chuligani" TÅ» w czasie drogi to komedia. jak podczas wycieczki w podstawowce. Co 20KM siku i zakupki... aha jeszcze jedno, Wieszacie psy na kibicach pilkarskich Motoru ale ich piosenki to spiewacie bardzo chetnie!!! zdecydujcie sie czy to jest TÅ» czy Motor??? smieszni jestescie...
ochrona i policja w Grudziadzu katastrofa!!! wypuszczaja najpierw wszystkich ze stadionu a pozniej usiluja jakos nad nimi zapanowac nie majac pojecia czy sie uda... trzeba bylo najpierw nas wypuscic i po sprawie, barany!!!
konkluzja jest prosta... wiecej autokarem nie jade

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#93 Postautor: _STAN_ » 18 kwietnia 2006, o 10:01

meridol pisze:mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!
kierowcy... szkoda gadac, ale to co wyprawiali "chuligani" TÅ» w czasie drogi to komedia. jak podczas wycieczki w podstawowce. Co 20KM siku i zakupki... aha jeszcze jedno, Wieszacie psy na kibicach pilkarskich Motoru ale ich piosenki to spiewacie bardzo chetnie!!! zdecydujcie sie czy to jest TÅ» czy Motor??? smieszni jestescie...
ochrona i policja w Grudziadzu katastrofa!!! wypuszczaja najpierw wszystkich ze stadionu a pozniej usiluja jakos nad nimi zapanowac nie majac pojecia czy sie uda... trzeba bylo najpierw nas wypuscic i po sprawie, barany!!!

Chuligani TZ??? :shock: Nazywasz nas tak po chamskim zachowaniu kibicow z Grudziadza?To oni zaczeli pierwsi, kto chcial nam fllage zabrac?? :evil: Mi wyjazd podobał sie bardzo lecz szkoda wyniku :( Wszystko było dobrze zorganizowane, a to ze byly postoje to od poczatku bylo wiadome, nie po to wyjechalismy o 5 rano :twisted: atmosfera w autokarze byla bardzo dobra, spiewalismy bo tak powinni zachowywac sie kibice jadący na mecz....mielismy siedziec ze sluchawkami na uszach cala droge? Tak juz jest ze nigdy sie nie dogodzi wszystkim

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#94 Postautor: Łoptymista » 18 kwietnia 2006, o 10:49

meridol pisze:konkluzja jest prosta... wiecej autokarem nie jade

hurrrra

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#95 Postautor: Kaka » 18 kwietnia 2006, o 11:39

Meridol w czym masz problem? Jacy chuligani TÅ»? Czemu piszesz takie bzdury?
Co z tego, że jak piszesz co 20 km przerwy były (choć były częste to śmiem wątpić, że aż tak częste) skoro na stadion i tak zajechaliśmy sporo przed meczem. Piosenki głównie były "nasze", Motorowych poleciało dosłownie parę. Śmieszy mnie jak piszesz o chuligańskim zachowaniu podczas podróży, może przekleństwa Ci przeszkadzały? No sorki, jedzie 50 różnych osób, a nie 50 zakonnic. Zawsze jest tak, że kibiców gości jeśli istnieje realne zagrożenie wypuszcza się po opróżnieniu stadionu lub przed zakończeniem meczu ze względów bezpieczeńswa.
Nie chcesz więcej jeżdzić...Twoja sprawa, ale nie pisz bzdur i nie zrażaj innych.
Obrazek

Awatar użytkownika
sacreble9

#96 Postautor: sacreble9 » 18 kwietnia 2006, o 11:56

harry pisze:Wcale nie dziwne: W GrudziÄ…dzu nie wiedzÄ… co to sÄ… studenci bo ich nie majÄ… ( takich prawdziwych).

Brawo.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: mikas » 18 kwietnia 2006, o 15:39

meridol pisze:mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!

"Chuligani TÅ»" dobre :lol:

I co tak bardzo Ci te postoje przeszkadzały?? (pomijam fakt że z tymi 20 km to bardzo duża przesada) I tak byliśmy 1,5 godziny przed meczem a na wyjazdach jak wiadomo piwko sie leje i siku też trzeba zrobić (inni pala papierosy i tez potrzebują postoju). A wyjazd autokarowy to nie kolonia karna i nikt nikogo nie będzie zmuszał żeby narażał swój pęcherz na niekontrolowane opróżnienie :D Specjalnie wyjazd był wcześniej żeby wszystkie sprawy pogodzić i spokojnie przyjechac do Grudziądza mając zapas czasu w razie jakichś nieprzewidywanych sytuacji które czasami sie zdarzają (np. awaria autokaru).

Meridol... tzn. Sti jak sie podobała flaga na którą publicznie na forum kiedyś obiecałes przekazać 100zł :?:
I żeby nie było, nie jest to upominanie się, bo Fan Klub nic od Ciebie nie chce, ale na przyszłość jak nie masz ochoty i zamiaru wywiązywac się z publicznych deklaracji to poprostu do niczego się nie zobowiązuj :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#98 Postautor: Cooper » 18 kwietnia 2006, o 17:22

Meridol, a na zuzlu nie jest dla Ciebie za glosno i nie kurzy sie za bardzo...? 8) "Spiewali w autokarze..." :lol: :lol: Ale to musi byc trauma :D Jak Ci tak przeszkadzalo, to czemu wczoraj nie zwrociles uwagi cwaniaku :wink:

Wyjazdy w autokarze to super sprawa, kto byl ten wie :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

piotr76
Senior
Kontakt:

#99 Postautor: piotr76 » 18 kwietnia 2006, o 20:33

Co do wyjazdu ... mam pare :lol: fotek tylko nie wiem czy udostępniać bo nie wiem czy wszscy się zgodzą poza tym jest ich około 40 .... i to w wysokiej rodzielczości ... a wysyłanie każdemu na maila to troche ciężka praca ....
może ktoś mi poradzi chętnie bym udostępnił osobom które były na wyjeździe swoje fotki
Pozdrawiam
Piotrek
Ps.
Pozdrawiam wszystkich z wyprawy do Grudziądza ... :lol: a szczególnie osoby siedziące na tyłach :wink:

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#100 Postautor: Soluk » 18 kwietnia 2006, o 20:42

Udostepnij fotki za posrednictwem http://imageshack.us a potem link do zdjec wyslij zainteresowanym na GG :idea: pozdro
Ajm stil Łejt for positif njus ;)