Nie chwalę się bo to przecież nie ja ten czas osiągnąłemwojteko pisze:to pochwal sie jeszcze jaki uzyskalismy czas w drodze powrotnej![]()
![]()
![]()
Wyjazd do Grudziądza! Zbiórka 4:30 pod halą MOSiR.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Synchronizacja panie i panowie, synchronizacja pęcherzy i zaplanowanie zapotrzebowania na płyny do konsumpcji. Nie radzę łączyć obydwu tych podmiotów w myśl powiedzenia "tobie chce się pić a mi lać; możemy się zgrać"
PS Niech Wam przyświeca maksyma "lepiej żeby zostało niż miałoby zbraknąć". Rzekłem
PS Niech Wam przyświeca maksyma "lepiej żeby zostało niż miałoby zbraknąć". Rzekłem
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Na stronie Grudziadza pisza ze:
ulgowy: 10 zł (do 16 lat, za okazaniem legitymacji szkolnej)
normalny: 15 zł
To niezle, ulgowe bilety zazwyczaj przysluguja unczniom i studentom, a tu: do 16 lat:| alez sobie wymyslili
Zrodlo:
http://www.gtz.grudziadz.net/
ulgowy: 10 zł (do 16 lat, za okazaniem legitymacji szkolnej)
normalny: 15 zł
To niezle, ulgowe bilety zazwyczaj przysluguja unczniom i studentom, a tu: do 16 lat:| alez sobie wymyslili
Zrodlo:
http://www.gtz.grudziadz.net/
Spodziewaj siÄ™ zatem telefonu jutro ok. 5 ranoGawrzyk pisze:jakby ktos sie wahal ze wzgledu na pogode czy jechac czy nie to mozna dzwonic do mnie. bede tam juz dzis.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- marcin_lub
- Junior
sting126 pisze:Najlepiej tak jak pisane bylo wczesniej - Wawa, Plonsk (obwodnica), Lipno, Rypin.
Tylko nie róbcie postiju w Rypinie
http://www.joemonster.org/article.php?sid=5836
-
meridol
mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!
kierowcy... szkoda gadac, ale to co wyprawiali "chuligani" TÅ» w czasie drogi to komedia. jak podczas wycieczki w podstawowce. Co 20KM siku i zakupki... aha jeszcze jedno, Wieszacie psy na kibicach pilkarskich Motoru ale ich piosenki to spiewacie bardzo chetnie!!! zdecydujcie sie czy to jest TÅ» czy Motor??? smieszni jestescie...
ochrona i policja w Grudziadzu katastrofa!!! wypuszczaja najpierw wszystkich ze stadionu a pozniej usiluja jakos nad nimi zapanowac nie majac pojecia czy sie uda... trzeba bylo najpierw nas wypuscic i po sprawie, barany!!!
konkluzja jest prosta... wiecej autokarem nie jade
kierowcy... szkoda gadac, ale to co wyprawiali "chuligani" TÅ» w czasie drogi to komedia. jak podczas wycieczki w podstawowce. Co 20KM siku i zakupki... aha jeszcze jedno, Wieszacie psy na kibicach pilkarskich Motoru ale ich piosenki to spiewacie bardzo chetnie!!! zdecydujcie sie czy to jest TÅ» czy Motor??? smieszni jestescie...
ochrona i policja w Grudziadzu katastrofa!!! wypuszczaja najpierw wszystkich ze stadionu a pozniej usiluja jakos nad nimi zapanowac nie majac pojecia czy sie uda... trzeba bylo najpierw nas wypuscic i po sprawie, barany!!!
meridol pisze:mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!
Chuligani TZ???
- Łoptymista
- Trener
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Meridol w czym masz problem? Jacy chuligani TÅ»? Czemu piszesz takie bzdury?
Co z tego, że jak piszesz co 20 km przerwy były (choć były częste to śmiem wątpić, że aż tak częste) skoro na stadion i tak zajechaliśmy sporo przed meczem. Piosenki głównie były "nasze", Motorowych poleciało dosłownie parę. Śmieszy mnie jak piszesz o chuligańskim zachowaniu podczas podróży, może przekleństwa Ci przeszkadzały? No sorki, jedzie 50 różnych osób, a nie 50 zakonnic. Zawsze jest tak, że kibiców gości jeśli istnieje realne zagrożenie wypuszcza się po opróżnieniu stadionu lub przed zakończeniem meczu ze względów bezpieczeńswa.
Nie chcesz więcej jeżdzić...Twoja sprawa, ale nie pisz bzdur i nie zrażaj innych.
Co z tego, że jak piszesz co 20 km przerwy były (choć były częste to śmiem wątpić, że aż tak częste) skoro na stadion i tak zajechaliśmy sporo przed meczem. Piosenki głównie były "nasze", Motorowych poleciało dosłownie parę. Śmieszy mnie jak piszesz o chuligańskim zachowaniu podczas podróży, może przekleństwa Ci przeszkadzały? No sorki, jedzie 50 różnych osób, a nie 50 zakonnic. Zawsze jest tak, że kibiców gości jeśli istnieje realne zagrożenie wypuszcza się po opróżnieniu stadionu lub przed zakończeniem meczu ze względów bezpieczeńswa.
Nie chcesz więcej jeżdzić...Twoja sprawa, ale nie pisz bzdur i nie zrażaj innych.

meridol pisze:mysle ze wyjazd do bani z kilku powodow. nasi zawodnicy fatalnie i nie ma usprawiedliwien!!!
"Chuligani TÅ»" dobre
I co tak bardzo Ci te postoje przeszkadzały?? (pomijam fakt że z tymi 20 km to bardzo duża przesada) I tak byliśmy 1,5 godziny przed meczem a na wyjazdach jak wiadomo piwko sie leje i siku też trzeba zrobić (inni pala papierosy i tez potrzebują postoju). A wyjazd autokarowy to nie kolonia karna i nikt nikogo nie będzie zmuszał żeby narażał swój pęcherz na niekontrolowane opróżnienie
Meridol... tzn. Sti jak sie podobała flaga na którą publicznie na forum kiedyś obiecałes przekazać 100zł
I żeby nie było, nie jest to upominanie się, bo Fan Klub nic od Ciebie nie chce, ale na przyszłość jak nie masz ochoty i zamiaru wywiązywac się z publicznych deklaracji to poprostu do niczego się nie zobowiązuj
Meridol, a na zuzlu nie jest dla Ciebie za glosno i nie kurzy sie za bardzo...?
"Spiewali w autokarze..."
Ale to musi byc trauma
Jak Ci tak przeszkadzalo, to czemu wczoraj nie zwrociles uwagi cwaniaku
Wyjazdy w autokarze to super sprawa, kto byl ten wie
Wyjazdy w autokarze to super sprawa, kto byl ten wie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Co do wyjazdu ... mam pare
fotek tylko nie wiem czy udostępniać bo nie wiem czy wszscy się zgodzą poza tym jest ich około 40 .... i to w wysokiej rodzielczości ... a wysyłanie każdemu na maila to troche ciężka praca ....
może ktoś mi poradzi chętnie bym udostępnił osobom które były na wyjeździe swoje fotki
Pozdrawiam
Piotrek
Ps.
Pozdrawiam wszystkich z wyprawy do GrudziÄ…dza ...
a szczególnie osoby siedziące na tyłach 
może ktoś mi poradzi chętnie bym udostępnił osobom które były na wyjeździe swoje fotki
Pozdrawiam
Piotrek
Ps.
Pozdrawiam wszystkich z wyprawy do GrudziÄ…dza ...
Udostepnij fotki za posrednictwem http://imageshack.us a potem link do zdjec wyslij zainteresowanym na GG
pozdro
Ajm stil Łejt for positif njus