Liga Brytyjska 2007
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Koncowka Adama slaba, ale i tak niezle. Szkoda tylko przegranej z J. Davidssonem.
4. Adam Shields (3,3,2,1,0) 9
1. David Norris (2,1,2,0) 5
Norris cieniutko, ale juz sie przyzwyczailem
.
4. Adam Shields (3,3,2,1,0) 9
1. David Norris (2,1,2,0) 5
Norris cieniutko, ale juz sie przyzwyczailem
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mars pisze:dzieki za linka chyba kazdy potrafi sobie wejsc i zobaczyc ahh wy lubicie nabijac te posty;)
Tu nie chodzi o nabijanie, ale o ułatwienie dostępu do relacji z meczu dla innych forumowiczów. Nie wszyscy mogą wiedzieć gdzie znajdują się relacje z meczów, albo po prostu wolą zaoszczędzić czas

Marcinex pisze:Mars pisze:dzieki za linka chyba kazdy potrafi sobie wejsc i zobaczyc ahh wy lubicie nabijac te posty;)
Tu nie chodzi o nabijanie, ale o ułatwienie dostępu do relacji z meczu dla innych forumowiczów. Nie wszyscy mogą wiedzieć gdzie znajdują się relacje z meczów, albo po prostu wolą zaoszczędzić czas.
odpowiem tak " hahahaha" na forum zarejestrowac sie umiał a na linka wcisnac nie potrafi chyba niechcesz mi tego wmowic
Ale przecież do tego służy to forum. Czy wklejanie wyników i biegów naszych zawodników, czy też wywiady z kimś związanym z lubelskim żużlem też uważasz za nabijanie sobie postówMars pisze:odpowiem tak " hahahaha" na forum zarejestrowac sie umiał a na linka wcisnac nie potrafi chyba niechcesz mi tego wmowic

mikas pisze:Ja tam dziekuje za te zapowiedzi Kdsz-a, bardzo mi sie przydają. Nie mam czasu aby sprawdzac wcześniej kiedy jest jakis mecz z udziałem naszych zawodników i zapowiedzi Kdsz-a bardzo mi pomagają. Jeszcze raz dzięki i prosze o nie przejmowanie się głosem Marsa.
Mikas zanim zaczniesz zemna dyskutowac wejdz sobie na wczesniejsza stronke i zobacz co napisalem i twoj post mnie rozbawil
P.S Mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno...
- marcin_lub
- Junior
Mars pisze:Mikas zanim zaczniesz zemna dyskutowac wejdz sobie na wczesniejsza stronke i zobacz co napisalem i twoj post mnie rozbawilco do linkow jestem jak najbardziej za juz koledze podziekowalem za podanie ,irytuje mnie te spamowanie i wklejanie przez nabijaczy bieg po biegu jak post wyzej jest link do meczu.
P.S Mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno...
Teraz tak, wcześniej jednak jak widac nie wyraziłeś sie jasno, zacytowałeś posta Kdsz-a. Trzeba było zacytowac te osoby do których sie odnosisz. Ja Twoje podziękowania w poście w którym zacytowałes Kdsz-a odebrałem ironicznie. I z tego co widze inne osoby także. Na przyszłośc cytuj te osoby do których masz zamiar skierowac swoje uwagi a nie całkiem inne.
Przewiózł Zagara i rewelacyjnego od początku sezonu Kołodzieja, więc nie jest źle. Szkoda tylko, że z 7 wyścigów ukończył zaledwie 3.
Tak na marginesie to dzisiejsza porażka Reading to ich pierwsze stracone punkty na wyjeździe. I to z outsiderem. Ciekawe czy odrobią tę stratę wieczorem
Tak na marginesie to dzisiejsza porażka Reading to ich pierwsze stracone punkty na wyjeździe. I to z outsiderem. Ciekawe czy odrobią tę stratę wieczorem
- marcin_lub
- Junior
KURCZE LOUIS COS CIENIUJE... JAK NARAZIE 4 PKT (2,1,1) WIĘC MAM PEWNE OBAWY CO DO JEGO WYSTĘPU W GRUDZIÄ„DZU... MAM NADZIEJĘ Å»E W PONIEDZIAÅKOWY WIECZÓR UDOWODNI Å»E JEDNAK MOÅ»E BYĆ LIDEREM NASZEJ DRUÅ»YNY I ROZWIEJE WSZELKIE OBAWY
edit by sting: nie pisz z caps lockiem bo posty beda lecialy w cosmos. Ostatnie ostrzezenie
edit by sting: nie pisz z caps lockiem bo posty beda lecialy w cosmos. Ostatnie ostrzezenie
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
marcin_lub pisze:KURCZE lOUIS COS CIENIUJE... JAK NARAZIE 4 PKT (2,1,1) WIĘC MAM PEWNE OBAWY CO DO JEGO WYSTĘPU W GRUDZIÄ„DZU... MAM NADZIEJĘ Å»E W PONIEDZIAÅKOWY WIECZÓR UDOWODNI Å»E JEDNAK JEST LIDEREM DRUÅ»YNY![]()
Ja uważam że Louis w Grudziądzu zrobi swoje

Kod: Zaznacz cały
Eastbourne 49 (85)
1) David Norris 2 X 3 2* 1 =8+1
2) Andrew Moore 0 1 3 0 =4
3) Dean Barker 2 1 3 3 =9
4) Adam Sheilds 0 3 2* 3 =8+1
5) Nicki Pedersen 3 3 2 3 3 =14
6) Andy Appleton 1* 1 0 =2+1
7) Lewis Bridger 2 1 1 F 0 =4
Poole 40 (93)
1) Bjarne Pedersen 3 2 3 X 2 =10
2) Craig Boyce 1 X 2 1 =4
3) Greg Walasek 1 2 2 2 =7
4) Antonio Lindback 3 X 1* 2 0 =6+1
5) Krystof Kasprzak 2 2* 1 1 =6+1
6) Joonas Davidsson 0 3 0 1* 1* =5+2
7) Daniel Davidsson 3 0 0 =3
Heat 1 B Pedersen, Norris, Boyce, Moore. 56.0 2-4
Heat 2 D Davidsson, Bridger, Appleton, J Davidsson 56.8 3-3 5-7
Heat 3 Lindback, Barker, Walasek, Shields 56.6 2-4 7-11
Heat 4 N Pedersen, Kasprazak, Bridger, D Davidsson 56.2 4-2 11-13
Heat 5 Shields, B Pedersen, Barker, Boyce(X) 56.7 4-2 15-15
Heat 6 J Davidsson, Kasprazak, Moore, Norris(X) 57.1 1-5 16-20
Heat 7 N Pedersen, Walasek, Appleton, Lindback(X) 57.2 4-2 20-22
Heat 8 Moore, Boyce, Bridger, D Davidsson 57.6 4-2 24-24
Heat 9 Barker, Shields, Kasprazak, J Davidsson 57.1 5-1 29-25
Heat 10 Norris, Walasek, Lindback, Moore 57.4 3-3 32-28
************INTERVAL*************
Heat 11 B Pedersen, N Pedersen, Boyce, Appleton 56.5 2-4 34-32
Heat 12 Barker, Walasek, J Davidsson, Bridger(F) 58.1 3-3 37-35
Heat 13 N Pedersen, Norris, Kasprazak, B Pedersen (X) 57.5 5-1 42-36
Heat 14 Shields, Lindback, J Davidsson, Bridger 57.3 3-3 45-39
Heat 15 N Pedersen, B Pedersen, Norris, Lindback 57.2 4-2 49-41
Adam oprócz pierwszego startu bardzo dobrze.Norris w koncu tez pojechał przyzwoicie.
1. Chris Louis -Ex -2 -2 -1' Za to Chris nie za bardzo
Snys pisze:
Adam oprócz pierwszego startu bardzo dobrze.Norris w koncu tez pojechał przyzwoicie.
Adam musiał dramatycznie zaspać pierwszy start. A na tym torze minąć kogoś dobrego to nie lada sztuka. KIlka lat temu właśnie Walaska oglądałem jak zaskakująco dobrze radził sobie na tym torze. W zasadzie w Eastburne mijać można cieniaków, juniorów i tych co są 1-2 raz.
Jak ktoś był na torze w Głusku to niech sobie wyobrazi tor dłuższy o 100 m i o 50% szerszy
1. Chris Louis -Ex -2 -2 -1'
Za to Chris nie za bardzo
To faktycznie zaczyna być niepokojące. Fakt, ze i Arena to tor dla startowców ( taki sam jak Machowa) ale w Grudziądzu to chyba starty będą miały decydujące znaczenie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry to jest bardzo niepokojące co wyprawia Louis taki zawodnik powinien w Angli co mecz przywozic w okolicach 8-12pkt a tu klapa jezdzi dużo słabiej od Shieldsa noi jak zauważylem ostatnio Norris sie wziąl do roboty a Louis no coz przed meczem w Grudziądzu nie zachwyca pewnie ma problemy sprzetowe bo umiejętnosci ma i to duze ja cały czas licze że postawil na Polska lige i nas wszystkich zaskoczy w Grudziądzu oby pozytywnie
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
-
Conrad
-
Conrad
Marcinex pisze:Conrad pisze:Facet nie ma formy i tyle.
Może i nie ma ale ta forma i (miejmy nadzieje) jego szybkie maszyny spokojnie wystarczy na słabiutki Grudziądz. Louis obok Shieldsa i Tomicka są najbardziej objeżdżenie i o ich wynik można być spokojnym![]()
Skąd słyszałeś o jego szybkich maszynach?
Czy Louis nie ma zapisu w kontrakcie, że w razie jego słabszych wyników nie jedzie?
a na jakiej podstawie sadzisz ze w Polsce bedzie notowal slabe wyniki ???? kolega ci powiedzial?? to Tomickek tez niech nie jedzie do Grudziadza bo mniej punktow zrobil od Chrisa a o Brhel to wogole mowy nie ma nie jezdzi na wyspach to tez niech nie jedzie
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
-
Conrad
neir1 pisze:a na jakiej podstawie sadzisz ze w Polsce bedzie notowal slabe wyniki ???? kolega ci powiedzial?? to Tomickek tez niech nie jedzie do grudziadza bo mniej punktow zrobil od Chrisa a o Brhel to wogole nie jezdzi na wyspach to tez niech nie jedzie do Grudziadza
Odpowiedź jest banalna. Brhel, Tomicek, Shields (który świetnie się spisuje na wyspach) pokazali się już na naszym torze, ba mieli nawet okazję potrenować na nim. Shields o mały włos zaliczyłby wpadkę z Krosnem (kłopoty ze sprzętem) Gwiazda Louis nawet nie raczyła pofatygować się do Polski aby odbyć choć jeden trening. No cóż najwidoczniej gwiazdy nie muszą trenować. Nie jestem aż tak naiwny, aby uwierzyć w to, że mimo słabych wyników w Anglii dostanie olśnienia w polskiej lidze.
Chciałbym się mylić.
Louis ma słabe wyniki?? To co dopiero mamy mówić o Tomicku, który w Anglii przywozi same 0, 1 albo ma defekty, a który w swoim 1 starcie w Polsce zdobył 10+1 pkt? Formy Chrisa nie ma co porównywać do formy pulpeta z zeszłego sezonu, bo on miał cały sezon fatalny, a u Louisa jest to (miejmy nadzieje) chwilowa słabość, po dobrym początku sezonu.

-
Conrad
Marcinex pisze:Louis ma słabe wyniki?? To co dopiero mamy mówić o Tomicku, który w Anglii przywozi same 0, 1 albo ma defekty, a który w swoim 1 starcie w Polsce zdobył 10+1 pkt? Formy Chrisa nie ma co porównywać do formy pulpeta z zeszłego sezonu, bo on miał cały sezon fatalny, a u Louisa jest to (miejmy nadzieje) chwilowa słabość, po dobrym początku sezonu.
Chyba nie jesteś poważny. Daj spokoj Tomickowi, który jest juiorem i nie do niego należy robienie po 10 pkt w meczach (zwłaszcza na wyspach). On i tak zrobił w meczu z Krosnem o wiele więcej niz od niego wymagano.Tomicek przyjeżdza i trenuje, a Louis rżnie gwiazdę i tyle.
Louisowi życzę naprawdę jak najlepiej.
-
Speedway Fan
- Senior