Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2451 Postautor: mikas » 11 kwietnia 2006, o 13:39

Torsen pisze:Przeciwnie. Siebie postanowiłem oszczędzić, natomiast zapadł wyrok na Was. W sektorze fanklubu przy najbliższej okazji będzie BOMBOWO ;)

Też słyszałem że od następnego meczu Norbi wraca ze swoimi fajerwerkami, tylko nie wiedziałem że te bombowe atrakcjie wspierasz Ty drogi Torsenie, przepraszam Torsenku ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2452 Postautor: Saint » 11 kwietnia 2006, o 14:07

Jeszcze zamieńcie "kanapki" na "kanapeczki" i bedzie "gitesik"... :wink:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2453 Postautor: Torsen » 11 kwietnia 2006, o 14:12

Niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski....

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2454 Postautor: bkapusta » 11 kwietnia 2006, o 14:14

Niebiesciutki 8) 8) 8)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2455 Postautor: Torsen » 11 kwietnia 2006, o 14:18

Nie róbcie z forum parady równości.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2456 Postautor: RadeKas » 11 kwietnia 2006, o 14:55

To ja mam pytanie z innej beczki.

Gdziez to mozna sie dorobic takich pieknych bannerkow 8), jak ma polowa forum w podpisie?

edit: dzieki :)
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2006, o 14:58 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2457 Postautor: bkapusta » 11 kwietnia 2006, o 14:57

userbars.com
userbars.net
userbary.com

i masa innych ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#2458 Postautor: mikas » 11 kwietnia 2006, o 15:01

Albo ukraść mikasowi z jego stopki :wink: :wink: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2459 Postautor: bkapusta » 11 kwietnia 2006, o 15:07

E tam ukrasc, taka mala kolezenska zlosliwosc ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#2460 Postautor: arturek111 » 11 kwietnia 2006, o 15:11

Torsen - chym z tym dzieckiem to troche przegiołeś - a że mi sie tak napisało, bo tak mi sie chciało, ale po przeczytaniu innych pościków, widzę że nie tylko ja lubie zdrobnienia przecież to takie miluchne :D :D :D :D :D :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Koper
Trener
Kontakt:

#2461 Postautor: Koper » 11 kwietnia 2006, o 15:20

arturek111 pisze:Torsen - chym z tym dzieckiem to troche przegiołeś - a że mi sie tak napisało, bo tak mi sie chciało,
Zupelny przypadek Arturze tzn arturku111 :lol:

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#2462 Postautor: arturek111 » 11 kwietnia 2006, o 16:10

Torsen pisze:Niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski, niebieski....

zielony, zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,zielony,zielony, zielony, zielony, zielony,zielony, zielony,

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#2463 Postautor: arturek111 » 11 kwietnia 2006, o 16:42

A tak gwoli scisłości milutki Torseniku - gdybyś chodził na żużel już 37 lat to kto wie, czy byś niewyrażał się podobnie. A chyba nawet niemasz tylu lat "dziecko"

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2464 Postautor: Torsen » 11 kwietnia 2006, o 17:14

I Bogu dzięki.

Edit
Swoją drogą, nie mam pojęcia, jaki jest związek długości stażu na żużlowych trybunach i infantylnego wysławiania się. Czterdzieści parę lat, które jak mniemam, sobie liczysz, "Arturku", to jeszcze za mało na zdziecinnienie starcze.
Dla Twojej natomiast wiadmości, z racji wieku, jak i kibicowskiego stażu z pewnością należę do seniorów tego forum. Niestety. Więc w moim przyadku daruj sobie proszę żałosne, nieśmieszne i przede wszystkim mało oryginalne, bo po mnie powtórzone riposty, polegające na nazywaniu mnie dzieckiem. Ja, w odróżnieniu od Ciebie, nie gadam jak pieszczący się 5-latek.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2465 Postautor: grzesieck » 11 kwietnia 2006, o 19:54

1:0 dla Torsena :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#2466 Postautor: arturek111 » 11 kwietnia 2006, o 20:34

Torsen pisze:I Bogu dzięki.

Edit
Swoją drogą, nie mam pojęcia, jaki jest związek długości stażu na żużlowych trybunach i infantylnego wysławiania się. Czterdzieści parę lat, które jak mniemam, sobie liczysz, "Arturku", to jeszcze za mało na zdziecinnienie starcze.
Dla Twojej natomiast wiadmości, z racji wieku, jak i kibicowskiego stażu z pewnością należę do seniorów tego forum. Niestety. Więc w moim przyadku daruj sobie proszę żałosne, nieśmieszne i przede wszystkim mało oryginalne, bo po mnie powtórzone riposty, polegające na nazywaniu mnie dzieckiem. Ja, w odróżnieniu od Ciebie, nie gadam jak pieszczący się 5-latek.
Pozdrawiam

Chym no wiesz o ile Ty należysz do seniorów tego forum - patrzac na date 2005 a moją 2003 - to ja się zaliczyam do "dinozaurów" ale chyba tu niechodzi o umniejszaniu sobie zasług i wiedzy na temat żużla - podejrzewam że obaj lubimy ten sport i jesteśmy wiernymi kibicami Naszego klubu.
A że nazwałem Cię dzieckiem - pierwszy zaczołeś, ja tylko zripostowałem (ale skąd mogłeś wiedzxieć że nie jestem dzieckim) sądze że są to tylko niepotrzebne jak i z Twojej strony i z mojej strony dziwne przepychanki - proponuje spotkanko prz zimnym i dobrym pifku.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2467 Postautor: grzesieck » 11 kwietnia 2006, o 20:41

Torsen wczesniej przez dlugi czas pisal pod innym nickiem, wiec data przylaczenia 2005 jest mylaca w tym przypadku.

koniec tematu
METHANOL ADVENTURE TEAM

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#2468 Postautor: arturek111 » 12 kwietnia 2006, o 17:44

A to niewiedziałem - przepraszam. Ale chyba to nie oto chodzi, aby sie licytować latam - NAJWAŻNIESZY JEST TŻ LUBLIN i zamiłowanie do tej dyscypliny sportu.

Pozdrawiam
Artur

piotr76
Senior
Kontakt:

#2469 Postautor: piotr76 » 12 kwietnia 2006, o 18:09

arturek111 pisze:
Torsen pisze:I Bogu dzięki.

Edit
Pozdrawiam

Chym no wiesz o ile Ty należysz do seniorów tego forum - patrzac na date 2005 a moją 2003 - to ja się zaliczyam do "dinozaurów" ale chyba tu niechodzi o umniejszaniu sobie zasług i wiedzy na temat żużla - podejrzewam że obaj lubimy ten sport i jesteśmy wiernymi kibicami Naszego klubu.
A że nazwałem Cię dzieckiem - pierwszy zaczołeś, ja tylko zripostowałem (ale skąd mogłeś wiedzxieć że nie jestem dzieckim) sądze że są to tylko niepotrzebne jak i z Twojej strony i z mojej strony dziwne przepychanki - proponuje spotkanko prz zimnym i dobrym pifku.

Z całym szacunkiem, ale czy długość pobytu na forum jest jakąś miarą ja jestem może tydzień, może dwa ... a zajrzyj kolego do tematu zbiórka pieniędzy na serwer :!: :!: :!: , zobacz sobie kto go założył,kto mamawiał innych to deklaracji,kto chciał kupić serwer za swoją kase a póżniej się rozliczyć, kto wyłożył największą kase przecież mógł wydać ją na coś innego, Przepraszam, że że tak mało skromnie poprostu wku...ło mnie to że ktoś określa moją wiedze i to jakim jest człowiekiem na podstawie czasu jaki jest obecnym na forum. Drogi kolego zanim napiszesz podobnego posta zastanów się czy kogoś tym nie urazisz ...

Ps. Pozdrawiam każdego kto dał choćby złotówke na serwer bo nie ważna jest kwota jaką wpłacił, wpłacił tyle na ile go było stać i chwała mu za to i szacunek
Piotrek

piotr76
Senior
Kontakt:

#2470 Postautor: piotr76 » 12 kwietnia 2006, o 20:52

Torsen pisze:
piotr76 pisze:
Torsen pisze:Dla Twojej natomiast wiadmości, z racji wieku, jak i kibicowskiego stażu z pewnością należę do seniorów tego forum. Niestety. Więc w moim przyadku daruj sobie proszę (...) riposty, polegające na nazywaniu mnie dzieckiem.

Z całym szacunkiem, ale czy długość pobytu na forum jest jakąś miarą ja jestem może tydzień, może dwa ... a zajrzyj kolego do tematu zbiórka pieniędzy na serwer :!: :!: :!: , zobacz sobie kto go założył,kto mamawiał innych to deklaracji,kto chciał kupić serwer za swoją kase a póżniej się rozliczyć, kto wyłożył największą kase przecież mógł wydać ją na coś innego, Przepraszam, że że tak mało skromnie poprostu wku...ło mnie to że ktoś określa moją wiedze i to jakim jest człowiekiem na podstawie czasu jaki jest obecnym na forum.

Umiesz czytać? A ze zrozumieniem?
Dla ułatwienia wykroiłem Ci z mojego posta najważniejszy fragment i Twoją jego interpretację. Nadal widzisz tam gdzieś odniesienie do Twojej, czy czyjejkolwiek wiedzy, albo ocenę, jakim ktoś jest człowiekiem? Widzisz tam w ogóle cokolwiek na temat czasu obecności na forum?
Drogi kolego zanim napiszesz podobnego posta zastanów się czy kogoś tym nie urazisz ...

Zanim poczujesz się urażony, upewnij się, że dobrze zrozumiałeś piszącego. W tym przypadku się ośmieszyłeś.
Ps. Pozdrawiam każdego kto dał choćby złotówke na serwer bo nie ważna jest kwota jaką wpłacił, wpłacił tyle na ile go było stać i chwała mu za to i szacunek

Są też tacy na forum, którzy pisząc na nim stracili więcej niż Twoje 100 zł i może nie życzą sobie Twoich zakichanych aluzji, że nie partycypowali w zakupie nowego serwera.

Po 1 kbicowski staż liczy się w latach a to dziwne .... bo Ciebie oreślił że do zawawnsowanych użytkowników nie należysz ....skoro
Ty nie to w domyśle do jakich ja należe skoro przez pare lat się nie wypowiadałem .... (umiesz nie tylko czytac ale rozumiesz aluzje :?: )
Po 2 nie sądze żebym się ośmieszał pisząc o urażeniu bo dobrze zrozumiałem aluzje w stosunku do osób które nie zarejestowały się na forum odpowiednio wcześniej ....

Po 3 Nie umniejszam zasług osób które wspomagały i wspomagają forum powiedz mi poprostu jeżeli chcesz ile Cię to forum kosztowało poza łączeniem się i wygłaszaniem opini ... z drugiej strony jeśli włożyłeś jaką kase w forum to mnie dziwi tak małe zaangażowanie w to żeby forum dalej istniało ...
Ps. jestem pełen podziwu dla Adminów że mimo że dają łącze dali też kase ....

Jedyne co znalazłem w 2 tematach dotyczących forum :"co dalej ..." oraz "zbiórka ..." to ten wpis ....

"Ale od wczorajszego popołudnia bardzo się poprawiło. Forum śmiga. Byłem pewien, że to już nowy sprzęt."
Ale być może się myle wyjaśni mi to wtedy napwno przprosze ....
Ps2. nie to żebym się jakoś wywyższał swoją 100 bo sam obiecałem i słowa dotrzymałem i to nic wielkiego ... tak jak pisałem każdy dał tyle ile mógł ... najlepiej jest pisać na forum dalej mimo, że forum miało przestac istnieć chociaż nie dało się ani 1 PLN ... i będę to powtarzał każdemu który się tu wypowiada a jakoś w ważnych tematach się nie wypowiedział ....

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2471 Postautor: Torsen » 12 kwietnia 2006, o 21:29

Zdecyduj się, z kim polemizujesz. Jak pierwszy raz otworzyłem ten temat, Twój post wyglądał na wypowiedź skierowaną do mnie. Kiedy się do niego ustosunkowałem, Twój post wyglądał już na odpowiedź skierowaną do Arturka (na co uwagę zwrócił mi inny forumowicz, ale sam, jak widzę, swój post wywalił, cwaniaczek :twisted:) - czasami zdarza się, że ostateczna treść posta jest inna niż początkowa, mimo że nie widać informacji o dokonanej edycji. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje, ale jestem pewien, że nie raz już takie cuda tutaj widziałem. Jakkolwiek, nagle nabrało to wszystko sensu - bo wcześniej, jako wypowiedź skierowana do mnie, sensu nie miało najmniejszego. W związku z tym, nie mogąc już wyrzucić posta, wywaliłem całą jego treść i wpisałem "pomyłka". A teraz się okazuje, że Ty jednak rzeczywiście polemizujesz ze mną, czy tak? :lol:
Po 1 kbicowski staż liczy się w latach a to dziwne

A w czym proponujesz, w litrach?
.... bo Ciebie oreślił że do zawawnsowanych użytkowników nie należysz ....skoro
Ty nie to w domyśle do jakich ja należe skoro przez pare lat się nie wypowiadałem .... (umiesz nie tylko czytac ale rozumiesz aluzje :?: )

Zrozum, że ja w ogóle nie wspomniałem o tym, ile kto jest na forum. Ktoś nazwał mnie dzieckiem, więc go poinformowałem, że zarówno pod względem wieku, jak i kibicowskiego stażu (nie forumowego, tylko kibicowskiego) należę do seniorów tego forum. Oznacza to tyle, że większość użytkowników forum jest ode mnie młodsza i krócej chodzi na żużel. I nie wyciągam z tego żadnych wniosków, po prostu tłumaczę, że nie jestem dzieckiem. Poniał?
Po 2 nie sądze żebym się ośmieszał pisząc o urażeniu bo dobrze zrozumiałem aluzje w stosunku do osób które nie zarejestowały się na forum odpowiednio wcześniej ....

Z mojej strony aluzji nie było. A jeśli zajmujesz się odczytywaniem nie istniejących aluzji, to może oznaczać albo nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, albo manię prześladowczą.
Po 3 Nie umniejszam zasług osób które wspomagały i wspomagają forum powiedz mi poprostu jeżeli chcesz ile Cię to forum kosztowało poza łączeniem się i wygłaszaniem opini ...

Nie chcÄ™.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2472 Postautor: RadeKas » 12 kwietnia 2006, o 22:24

Torsen pisze:(na co uwagę zwrócił mi inny forumowicz, ale sam, jak widzę, swój post wywalił, cwaniaczek :twisted:)

To ja, przyznaje sie bez bicia :wink:. Usunalem, bo po zmianie Twojego posta moj byl bez sensu, a sprawa wydawala sie byc zakonczona :wink:.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

piotr76
Senior
Kontakt:

#2473 Postautor: piotr76 » 12 kwietnia 2006, o 23:00

Torsen , nie polemizowałem napewno z Tobą ... jeśli czytałeś uważnie to chyba zrozumiałeś i usunoleś posta ....
napisałem już chyba ze 4 razy wyprocowania na ten temat ale za kazdym razem wyskakiwał mi błąd forum więc mam już dość ....
powiem w skrócie treściwie to że ktos jest krócej na forum nie świadczy o jego wiedzy
Pozdrawiam
Piotrek
Ps. Redkas może mi napiszesz na PW co tam wyskrobałeś :lol:

hayabusarider

#2474 Postautor: hayabusarider » 13 kwietnia 2006, o 16:55

Mam pytanko dotyczącego Lubelskich pubów z projektorami.
Gdzie można będzie w przyzwoitych warunkach obejrzeć GP Słowenii??
Który bar polecacie??

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#2475 Postautor: Pils » 13 kwietnia 2006, o 17:00

hayabusarider pisze:Mam pytanko dotyczącego Lubelskich pubów z projektorami.
Gdzie można będzie w przyzwoitych warunkach obejrzeć GP Słowenii??
Który bar polecacie??

Wembley