GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#126 Postautor: Gelo » 12 kwietnia 2006, o 10:25

sacreble9 pisze:
Timoti pisze:Śmiało moge napisac że napewno nie wygracie tego meczu.

Skąd ta śmiałość??? Nie wypisuj bzdur, bo się znów kompromitujesz. Trafisz na drugiego takiego samego jak ty i bedziecie się beznadziejnie przekomarzać.

Już mnie korci :twisted:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#127 Postautor: Talib » 12 kwietnia 2006, o 10:37

Nie ukrywam, że nie jestem miłośnikiem "talentu" naszego potencjalnego krajowego lidera. Jak Twisty pojechał każdy widział, ale przekreślanie go po jednym meczu to chyba zbyt pospieszne wyciąganie wniosków.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#128 Postautor: Lublin_Fan » 12 kwietnia 2006, o 10:50

Skreślanie Śwista po jednym meczu jest bardzo nierozsądne. To jest najbardziej doświadczony Polak w kadrze klubu. Facet widział na żużlu mnóstwo i jeżdzić z pewnością potrafi. Może po prostu chciał zaoszczędzić na sprzęcie bo myślał, że w pierwszej lidze jest łatwo. jego prowdziwą wartość poznamy na wyjazdach. Ja jestem przekonany, że jeszcze niejednokrotnie będziecie pali z zachwytu nad tym zawodnikiem.
O ile mecz z Krosnem mógł być dla Śwista wypadkiem przy pracy, o tyle dla Knappa będzie w tym roku wypadkiem przy pracy zrobinie ponad 10 pkt w jakimkolwiek meczu.

Pozdr.

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#129 Postautor: SpeeDFan » 12 kwietnia 2006, o 11:01

Spoglądam na niebo oraz prognozę pogody na najblizsze dni, i coraz barzdiej jestem przekonany że meczu chyba jednak nie będzie :/. A szkoda bo 2 kolejne punkty by się przydały... :)
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: bkapusta » 12 kwietnia 2006, o 11:02

A co ma lubelskie niebo do meczu w Grudziadzu? ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#131 Postautor: SpeeDFan » 12 kwietnia 2006, o 11:05

bkapusta pisze:A co ma lubelskie niebo do meczu w Grudziadzu? ;-)

Napisałem że i prognoza pogody nie jest zbyt optymistyczna :/ więc wszystko wskazuje na to że i dzisija z Tarnowem też nie pojedziemy :/..

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#132 Postautor: bkapusta » 12 kwietnia 2006, o 11:08

SpeeDFan pisze:
bkapusta pisze:A co ma lubelskie niebo do meczu w Grudziadzu? ;-)

Napisałem że i prognoza pogody nie jest zbyt optymistyczna :/ więc wszystko wskazuje na to że i dzisija z Tarnowem też nie pojedziemy :/..

Tarnow juz odwolany ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#133 Postautor: SpeeDFan » 12 kwietnia 2006, o 11:10

To zostało nam tylko oglądanie Klanu... ;)

Timoti
Kontakt:

#134 Postautor: Timoti » 12 kwietnia 2006, o 11:49

Ludzie zostawcie tego Śwista i Knappa wspokoju.Nie podniecajcie sie sie tak.Mieli słaby wystep a wy juz wieszacie ich.A jak beda robic po 10pkt. to odrazu bedziecie ich całowac po nogach.

meesha
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: meesha » 12 kwietnia 2006, o 11:55

Timoti pisze:jak beda robic po 10pkt. to odrazu bedziecie ich całowac po nogach.
Nie chodzi o punkty a bardziej o styl w jakim ich nie zdobywają :P Przecież wiadomo, że żużel to nie koszykówka, tu się nie da zrobić w jednej drużynie więcej niż 75 punktów :D Więc sprawa prosta - nie ma fizycznej możliwości, żeby 8 zawodników zdobyło po 10 punktów, albo trzech - 15 i pięciu po 8 :lol:
Inna rzecz, że dla klubu to nienajlepsza sytuacja kiedy drużyna wygrywa np. 74:16 ( 8) ) i trzeba zawodnikom wypłacić za 88 punktów licząc z bonusami :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#136 Postautor: bkapusta » 12 kwietnia 2006, o 11:59

Timoti pisze:Ludzie zostawcie tego Śwista i Knappa wspokoju.Nie podniecajcie sie sie tak.Mieli słaby wystep a wy juz wieszacie ich.A jak beda robic po 10pkt. to odrazu bedziecie ich całowac po nogach.

Dlaczego mamy sobie nie podyskutowac o ich formie i o tym kto powinien jechac w kolejnym meczu?

Jasne Swist bedzie robil po 10ptk to bede za tym zeby jechal, zrobi 1 to bede krzyczal zeby go odsunac od skladu.

Co w tym zlego?

Kadra jest szeroka, zawodnicy to profesjonalisci, wypadek przy pracy moze sie zdazyc ale jak ktos bedzie sobie olewal to noga dupa brama bo na jego miejsce czeka kilku innych zawodnikow. Tymbardziej, ze obecny sklad Lublina to w wiekszosci najemnicy i ciezko miec do nich sentyment.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

rob7
Senior

#137 Postautor: rob7 » 12 kwietnia 2006, o 12:01

... a może to sposób ma wyniszczenie (finansowe) przeciwnika już przed rundą rewanżową?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#139 Postautor: Łoptymista » 12 kwietnia 2006, o 13:03

Pokemon pisze:Ciekawe, czy gdyby wyjazd był teraz do Zielonki to widzielibyście Śwista w składzie, czy też nie? :wink:

Chyba nikt Ci nie powie... Sytuacja podobna do dylematu czy Knapp ma jechać w Grudziądzu.
Problemem TŻ jest nadal kiepskie rozpoznanie przydatnosci naszych zawodników. Objechali jeden sparing, meczyk i od biedy dwa treningi. Cieżko na tej podstawie orzekać co do dyspozycji zawodników. Dlatego juz teraz należy współczuc panu dyrektorowi. Wybrać skład na Grudziądz, będzie cieżko. W razie przegranej od razu znajdzie sie armia madralinskich, ktorzy powiedza:"KAZDY WIEDZIAL, ZE X NIE POJEDZIE. Kasinski idz pan w cholere".
Jedyny sposób na uniknięcie jobów to wygranie w poniedzialek. Pytanie kto ma wyjechac zwyciestwo? ja nie mam pojecia. Moze tyrzeba zagrac w butelke, spytac wrozki lub jeszcze raz przeanalizowac wyniki z meczu z Krosnem. Kazda z tych metod moze okazac sie rownie duzo warta. 8)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#141 Postautor: Talib » 12 kwietnia 2006, o 16:13

Timoti pisze:Ludzie zostawcie tego Śwista i Knappa wspokoju.Nie podniecajcie sie sie tak.Mieli słaby wystep a wy juz wieszacie ich.A jak beda robic po 10pkt. to odrazu bedziecie ich całowac po nogach.

Od razu po nogach i to jeszce takiego brzydala. Ja tam jeszcze pamiętam co ów megalider opowiadał w 2004 o mieście Lublin i w związku z tym żadnego całowanka nie będzie. Jest taki kindzior jak się reklamuje to niech jeździ te 12 punktów na mecz, nie to won ze składu na emeryturę i już. Tak czy siak wyjazd do Grudziądza powinien być najlepszym sprawdzianem dla naszego miłosnika taksówek.

piotr76
Senior
Kontakt:

#142 Postautor: piotr76 » 12 kwietnia 2006, o 17:03

Talib pisze:

Od razu po nogach i to jeszce takiego brzydala. Ja tam jeszcze pamiętam co ów megalider opowiadał w 2004 o mieście Lublin i w związku z tym żadnego całowanka nie będzie. Jest taki kindzior jak się reklamuje to niech jeździ te 12 punktów na mecz, nie to won ze składu na emeryturę i już. Tak czy siak wyjazd do Grudziądza powinien być najlepszym sprawdzianem dla naszego miłosnika taksówek.

Popieram w 100 % poza tym myśle że Piotrek miał zimy przysznic w meczu z Krosnem ... myślał że na swoich osiołkach z E-ligi zawojuje 1 i to pierwszy błąd a 2 że nawet jak mu nie idzie a drużyna wygrywa to spokojnie odjedzie 5 biegów a to drugi błąd (brawa dla tych którzy postanowili zastosować rezerwe chyba że sam Piotrek o to poprosił )
po 3 miała być łatwa i przyjemna kasa w meczu z Krosnem, a okazało się że "na waciki będzie miał" ...
Myśle że 1+2+3 :lol: = Piotrek przemyśli wszystko dokładnie i zrobi to co trzeba żeby zarabiać, przecież nie jednokrotnie słyszeliśmy że kasa jest dla niego najważniejsza ...
Cóż myślenie że liga niższa jest dużo słabsza gubi wielu ... tylko dziwne że po barażach się o tym nie przekonał ....
Pozdrawiam
Piotrek

godzilla

#143 Postautor: godzilla » 12 kwietnia 2006, o 17:27

Ja sadze tak skoro ZKÅ» ich skopalo to moze i my tam wygramy. Ja stawiam na remis albo zwyciestwo

Awatar użytkownika
_STAN_
Kontakt:

#144 Postautor: _STAN_ » 12 kwietnia 2006, o 17:29

SpeeDFan pisze:Spoglądam na niebo oraz prognozę pogody na najblizsze dni, i coraz barzdiej jestem przekonany że meczu chyba jednak nie będzie :/. A szkoda bo 2 kolejne punkty by się przydały... :)

Do meczu zostało jeszcze kilka dni, a nawet jesli u nas bedzie padac to nie znaczy że i tam:)

Jesli chodzi o Knappa to mysle ze powinnien jechac, on przeciez zna ten tor jak nikt inny. Jeśli chodzi o Śwista to moze troche mu nie poszlo ale to dopiero poczatek sezonu jeszcze bedziemy sie zachwycac jego forma, mamy w kim wybierac, o sklad senierow nie ma sie co bac najgorzej bedzie jak pojedzie Michaluk...pkt nam ucikena :?

hayabusarider

#145 Postautor: hayabusarider » 12 kwietnia 2006, o 19:43

Kasiński do Grudziądza nie puści Michaluka!!!.Nie ma takiej możliwości.
Pojedzie na bank Pavlic z Tomickiem.Nie ma innej możliwości dopóki Messing się nie wykuruje.Knapp też ma miejsce zaklepane,musi wprowadzić "resztę" w tajniki tamtejszego toru.
Stawiam na remis lub minimalnÄ… NaszÄ… wygranÄ…

piotr76
Senior
Kontakt:

#146 Postautor: piotr76 » 12 kwietnia 2006, o 19:47

W poniedziałek z prognoz wynika że leje :cry:

Snys
Zawodowiec

#148 Postautor: Snys » 12 kwietnia 2006, o 19:54

na tvn przed chwilą. Sobota przelotne opady, niedziela tez, poniedziałek deszcz bez słońca.I temp. tez nie taka wysoka.
Oczywiscie wszystko zweryfikują najbliższe dni
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2006, o 19:56 przez Snys, łącznie zmieniany 2 razy.

Koper
Trener
Kontakt:

#149 Postautor: Koper » 12 kwietnia 2006, o 19:54

Gawrzyk pisze:Jak donoszą informatorzy, w Grudziadzu w tor gwoździa się nie da wbić więc nawet w przypadku deszczu nie powinno być problemów z torem...
Czyli na tak twardym torze tylko dobry start i jazda...

Awatar użytkownika
Magic

#150 Postautor: Magic » 12 kwietnia 2006, o 22:56

Mam nadzieją, że pogoda nie przeszkodzi w rozegraniu tego spotkania.

A co do spotkania, to sądzę, że po dzisiejszych występach Adama i Jacka możemy być dobrej myśli. I jeżeli juniorzy pojadą na wysokim poziomie to powinna być niewielka wygrana 48-42 dla Tż :)[/img]