Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#301 Postautor: yamahaR1 » 26 czerwca 2005, o 11:23

Gawrzyk pisze:Jakość jest odpowiednia do ceny. Wbrew temu co napisano na portalach to nie będą te same programy.

To było oczywiste, wcale się nie łudziłem , że cena tego programu spadnie o 3zł. Poprostu chyba się nie opłaca go wydawać i jest powrót do tego sprzed roku za 2zł

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#302 Postautor: Madlene » 26 czerwca 2005, o 11:25

sadychor pisze:
Madlene pisze:
kdsz pisze:Tańsze programy, wczesniejsza godzina rozpoczęcia meczu .... no no no!

To moze jeszcze zwyciestwo do kompletu :wink:

A nie za dużo byś chciała :?: :wink: :wink: :D :D

Za dużo ? :wink: W sam raz :wink: :D

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#303 Postautor: Lublin_Fan » 26 czerwca 2005, o 12:36

Koszty druku nowych programów okazały się zbyt duże.

Pozdr.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#304 Postautor: papi » 26 czerwca 2005, o 21:03

Dziś w programie na mecz wywiad-rzeka z Mariuszem. Pozwole sobie zacytować 2 śmieszniejsze fragmenty :lol: dla tych, którzy nie mieli okazji przeczytać

- Co robisz w ciągu tygodnia, gdyż w Lublinie pojawiasz się tylko na meczach?
- Bardzo duzo czasu pochłania mi praca ze sprzętem - jego sprawdzanie i docieranie. Poza tym raz w tygodniu odbywam trening na torze w Pile, ażeby cały czas była ciągłość jazdy (prosty wniosek, nad sprzętem pracuje 5 dni w tygodniu, 1 jeździ w Pile, raz w tygodniu zawody, a jeszcze trzeba znaleźć czas na lige niemiecką :x bardzo mu współczuje, widać, że chłop jest zaharowany, proponuje dać mu urlop do końca sezonu)

- Na jakich torach lubisz ścigac się najbardziej?
- Nie mam swoich ulubionych torów. Jeżeli sprzęt sprawuje się jak powinien, to każdy tor jest dobry (jak widać dziś sprzęt był bardzo niedobry, skoro na każdym torze da się pojechać to nad Lublinem najwyraźniej wisi jakieś fatum :lol: )

PS. jeszcze co do programow. Chyba wszyscy się cieszą, że wrocily te za 2 zł, ale czy w dalszym ciągu nie da się wyeliminować błędów :?: W 8 biegu - kask żółty Jerzy Mordel :x

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#305 Postautor: sadychor » 26 czerwca 2005, o 21:34

- Bardzo duzo czasu pochłania mi praca ze sprzętem - jego sprawdzanie i docieranie. Poza tym raz w tygodniu odbywam trening na torze w Pile, ażeby cały czas była ciągłość jazdy

Jakim sprzętem :?: Brawoooooooo, trenuje aż RAZ w tygodniu.

- Nie mam swoich ulubionych torów. Jeżeli sprzęt sprawuje się jak powinien, to każdy tor jest dobry

Ale nie każdy jest podobny do tego w Pile. Do twórców programu-nie umieszczajcie takich bzdetów, błagam :!: :!:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

go!
Trener

#306 Postautor: go! » 26 czerwca 2005, o 21:42

Lublin_Fan pisze:Koszty druku nowych programów okazały się zbyt duże.

Ja mogę się nie znać na prowadzeniu pierwszoligowej drużyny żużlowej, ale błagam - oszczędź mi podobnych bzdur... :D

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#307 Postautor: Lublin_Fan » 26 czerwca 2005, o 23:11

go! pisze:Ja mogę się nie znać na prowadzeniu pierwszoligowej drużyny żużlowej, ale błagam - oszczędź mi podobnych bzdur... :D

Jak to już ktoś kiedyś na forum napisał... wiedza determinuje poglądy 8)

Pozdr.

Siwek Patataj

#308 Postautor: Siwek Patataj » 26 czerwca 2005, o 23:24

Lublin_Fan pisze:
go! pisze:Ja mogę się nie znać na prowadzeniu pierwszoligowej drużyny żużlowej, ale błagam - oszczędź mi podobnych bzdur... :D

Jak to już ktoś kiedyś na forum napisał... wiedza determinuje poglądy 8)

Pozdr.

Z przekory zapytam w nawiązaniu do Twoich słów: ("Koszty druku nowych programów okazały się zbyt duże") o kosztach dowiedzieliście się dopiero je drukując? Nie macie w zwyczaju wcześniej pytać o cenę?

pzdr.
lucki73

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#309 Postautor: Lublin_Fan » 26 czerwca 2005, o 23:31

Lucki. nie zadawaj aż tak prymitywnych pytań. Błagam :lol:

Jak wyjde z beznadziejnego nastroju spowodowanego dzisiejszym meczem to napisze w paru zdaniach co i jak. W tej chwili to sam sobie się dziwie, że w ogóle zaglądam na to forum i chce czytać o żużlu :)

Pozdr.

Siwek Patataj

#310 Postautor: Siwek Patataj » 26 czerwca 2005, o 23:35

Lublin_Fan pisze:Lucki. nie zadawaj aż tak prymitywnych pytań. Błagam :lol:

Jak wyjde z beznadziejnego nastroju spowodowanego dzisiejszym meczem to napisze w paru zdaniach co i jak. W tej chwili to sam sobie się dziwie, że w ogóle zaglądam na to forum i chce czytać o żużlu :)

Pozdr.

Pamiętaj tylko, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi :wink:

lucki73

hagon

#311 Postautor: hagon » 28 czerwca 2005, o 20:56

Czy ma ktoś może do odsprzedania program z meczu LUBLIN - OSTRÓW z 1996r. ???
Jeśli tak to prosze o PW.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#312 Postautor: kdsz » 10 kwietnia 2006, o 12:21

Bardzo się cieszę, że wreszcie tabela biegów znalazła się w całości na sąsiednich stronach [bez tych idiotycznych reklam], ale jednocześnie proszę autorów o wyjaśnienie, czy koniecznie muszą się znajdować oba zestawy biegowe w formie tabelki? Dwie dodatkowe kolumny z nazwami pól startrowych sprawdzają się w całym kraju, tylko Lublin jest pod tym względem wyjątkowy.
I druga sprawa - wielkość czcionki w tabeli indywidualnej. Krowiaste napisy z nazwiskami zawodników skutecznie eliminują szansę na wprowadzenie modyfikacji w składach meczowych. W żaden sposób nie byłem w stanie wpisać Maksyma Karajczencewa, choć bardzo się starałem. Zlitujcie się chłopaki i zróbcie coś z tym.

Sam program nawet OK, za wyjątkiem kilku błedów i literówek a także kaszaniastej okładki. Cena do zaakceptowania, choć więcej niż 3zł ów program nie był wart.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#313 Postautor: mikas » 10 kwietnia 2006, o 13:21

kdsz pisze:Bardzo się cieszę, że wreszcie tabela biegów znalazła się w całości na sąsiednich stronach [bez tych idiotycznych reklam], ale jednocześnie proszę autorów o wyjaśnienie, czy koniecznie muszą się znajdować oba zestawy biegowe w formie tabelki? Dwie dodatkowe kolumny z nazwami pól startrowych sprawdzają się w całym kraju, tylko Lublin jest pod tym względem wyjątkowy.

Kurde to jest najlepsze w naszych programach, nie ważcie się tego zmieniać :!: :!: :!: Dla mnie to jest własnie najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o tabele biegów. Wszystko jasne i przejrzyste. Akurat tego mogliby sie nauczyć w innych miastach od nas. Zabraniam tego zmieniać :!: :!: :!: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#314 Postautor: kdsz » 10 kwietnia 2006, o 13:31

Przy zestawie drugim jest wszystko OK [oczywiście z wyjątkiem szerokości komórek - Maksym Karajczencew kłania się ponownie], natomiast nie pisz mi tu, że przy wylosowaniu pierwszego zestawu pól startowych program jest funcjonalny :!:

Jak nic potrzebna jest ankieta :!: :evil:

;)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#315 Postautor: Torsen » 10 kwietnia 2006, o 13:33

Popieram. Moim zdaniem również jest to dobre rozwiązanie. Dzięki temu zawsze jest miejsce na wpisanie rezerwy taktycznej tam, gdzie przed meczem nastąpiła zmiana w składzie :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#317 Postautor: mikas » 10 kwietnia 2006, o 13:41

kdsz pisze:
Jak nic potrzebna jest ankieta :!: :evil:

;)

Żadnych ankiet, to zostaje i konieć kropka :twisted: :wink:
A gdy jedziemy według pierwszego zestawu to drugi sobie cały elegancko skreślasz jeszcze przed pierwszym biegiem i nic Ci sie nie myli :twisted: :wink:
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2006, o 13:49 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#318 Postautor: kdsz » 10 kwietnia 2006, o 13:48

sting126 pisze:Postaramy sie nastepnym razem to poprawic zeby bledy juz sie nie pojawialy. Jeden z nich nie mam pojecia w jaki sposob sie wdarl :roll: mam u siebie tekst i byka nie ma, a w porgramie sie pojawil - ani chybi jakis chochlik;)
Drobiazgi. Moim zdaniem ten program, mimo kilku wpadek, i tak był najlepszy w ostatnich latach

mikas pisze:A gdy jedziemy według pierwszego zestawu to drugi sobie cały elegancko skreślasz jeszcze przed pierwszym biegiem i nic Ci sie nie myli
Zawsze sobie elegancko skreślam i zawsze przed pierwszym biegiem i co z tego? Nie ma to żadnego wpływu na wygodę użytkowania programu. Idealnym wyjściem byłyby dwie alternatywne tabele biegowe, ale domyślam się, że zwiększenie ilości stron w programie podnisłoby też cenę.

kylong
Junior
Kontakt:

#319 Postautor: kylong » 10 kwietnia 2006, o 20:24

tylko terminarz trochÄ™ ,,zwalony" :P
wynika min. że:
1. pauzujemy 1 raz
2. trzy mecze mamy z krosnem, a jeden z ostrowem (fajnie by było :twisted: )
i jeszcze pare tego typu błędów
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Speedway-Mati
Zawodowiec

#320 Postautor: Speedway-Mati » 10 kwietnia 2006, o 20:52

kylong pisze:1. pauzujemy 1 raz

Właśnie pauzujemy 1 raz przy 3 ZKŻ-u :?

Ciekawe czy ten program był robiony na szybko czy ktoś miał takie sobre wiadomości ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#321 Postautor: Speedway » 10 kwietnia 2006, o 21:15

Programik ogólnie fajowski. Co do ceny też nie mam wielkich zastrzeżeń. Nie wiem jaki inni ale ja wole zapłacić 4 zł za kilkanaście stron programu niż 1 cz 2 zł za jakąś fuszerkę przypominającą papier toaletowy (kto pamięta np. program z meczu MOTOR - Apator 95 r. :?: Jedna beznadziejnie KSEROWANA kartka).

A jeśli chodzi o dwa zestawy to też wolałbym zastosować rozwiązanie stosowane w większości klubów. Ale i w tej sytuacji znalazłem ratunek. Mianowicie niezależnie od losowania i tak zawsze piszę wg zestawu drugiego tak by mieć punkty przy nazwisku zawodnika...

P.S Okładka moim zdaniem ok. Ładnie wkomponowane barwy klubowe

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#322 Postautor: maestro76 » 22 kwietnia 2006, o 09:00

wiadomo juz cos gdzie karnetowcy moga nabyc program :?:
never ride faster than your angel can fly

sledzio

#325 Postautor: sledzio » 24 kwietnia 2006, o 12:05

Elegancki :):)
Niech już taki zostanie do konca sezonu chyba ze zostanie coś jeszcze dodane to niemam nic przaeciwko temu :P