GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

#1 Postautor: Mars » 9 kwietnia 2006, o 19:13

Wiec pierwszy mecz wyjazdowy i pierwszy powazny sprawdzian przed naszymi zawodnikami nie wyobrazam sobie aby nasi nie wygrali tego meczu po tym co pokazala druzyna z Grudziadza w Zielonej jestem optymista.
a sklad proponowalbym nastepujacy:

1.Åšwist
2.Shields
3.Brhel
4.Knapp
5.Rempala
6.Pavlic
7.Tomicek
8.Suchanek

dlaczego Świst?? moim zdaniem w tym meczu pokaże na co go stać
dlaczego Knapp??tylko dlatego ze zna tor jak nikt inny gdyby ten mecz bylby np w Gnieznie postawilbym na Louisa.
dlaczego Pavlic?? chyba niemusze pisac.oby nasi dzialacze dali rade go sciagnac..

Zapraszam do dyskusji...

P.S Jade samochodem szukam chetnych wychodzi (50zł plus bilet)
pisac na priv!!!!
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2006, o 19:44 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2 Postautor: bkapusta » 9 kwietnia 2006, o 19:24

1.Shields
2.Louis / Swist
3.Brhel
4.Knapp
5.Jacek
6.Pavlic
7.Tomicek
8.Suchanek

Shields - bo jest dobry ;-)))
Louis - wiem, mial pare meczy gorszych w Angli ale wkoncu jechal z zapaleniem pluc. I mam dziwne przeczucie, ze w Grudziadzu bedzie chcial pojechac ;-))) Oczywiscie jesli Louis niezechce to Swist niech sie chlopina pokaze.
Brhel - bo jest dobry ;-)))
Knapp - bo to jego tor, gdzie ma sie pokazac jak nie tam?
Jacek - bo jest dobry ;-)))

Juniorzy wiadomo - Tomicek zasluzyl na miejsce wskladzie pozatym tam jest niezbedny, wypada sciagnac Pavlica bo Maciek gwarantuje tylko 0 a to moze byc malo... Musimy wygrac.

Suchanek - trzeba go sprawdzic a Jeleniowi w kwesti wyajzdu nie ufam.
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2006, o 19:39 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#3 Postautor: Dobromir » 9 kwietnia 2006, o 19:37

Grudziądza w żadnym wypadku nie można zlekceważyć trzeba jechać w najmocniejszym składzie i ściągnąć Pavlica koniecznie. Co do Louisa to dałbym sobie spokój narazie bo ten skład jest ok . Świst powinien sie zrehabilitować.

Łukasz89

#4 Postautor: Łukasz89 » 9 kwietnia 2006, o 19:39

Zwłaszcza, że Grudziądz pojechał fatalnie a nie wydaje mi się że jesteśmy gorsi niż ZG, powinniśmy wygrać to spotkanie. Obstawiam wynik 37:53 i skład:

1.Grzegorz Knapp - w tym meczu u nas jako as
2.Piotr Świst - będzie dobrze
3.Bohumil Brhel - potrzebny zawodnik
4.Adam Shields - w Lublinie dobry ale trzeba go sprawdzić na wyjeździe
5.Jacek Rempała - potrzebny zawodnik
6.Maciej Michaluk- dajmy mu szanse jeszcze pojeździc, Pavlić na najważniejsze i najtrudniejsze mecze
7.Lubos Tomicek - myśle, że zaliczy kolejny świetny występ (Grudziądz ma slabych juniorów)
8.Tomas Suchanek - wiadomo, na wyjazdy zawsze on a Daniel wiadomo jak jeździ na obcych torach

i ten skład powinien osiągnąc wynik 37:53 :D

myślę , że już na mecz z Gnieznem u nas można by spróbować Pavlica, Norrisa i być może Louisa (dwóch pierwszych napewno), bo potem na sam mecz z ZG czy Ostrowem będzie wielka niewiadoma.

PS. Kto jest wogóle trenerem??

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#5 Postautor: SpeeDFan » 9 kwietnia 2006, o 19:51

Dobromir pisze:Grudziądza w żadnym wypadku nie można zlekceważyć trzeba jechać w najmocniejszym składzie i ściągnąć Pavlica koniecznie. Co do Louisa to dałbym sobie spokój narazie bo ten skład jest ok . Świst powinien sie zrehabilitować.

Grudziadz napewno się zmobilizuje po takiej wpadce jaka mieli w Zielonej więc będzie bardzo ciężko. Myśle że taki skład by był najlepszy.

1. Rempała
2. Norris (Brhel)
3. Knapp (mam nadzieję że nie zapomniał jak się jezdzi w Grudziadzu) :)
4. Shields
5. Louis
6. Tomicek
7. Pavlic
8. Jeleń

Ciężko powiedzieć jak byśmy pojechali w tym składzie co dzisiaj.. Był to mecz ze słabszą dróżyną i na własnym torze więć chyba nie ma co ryzykować.. a przy okazji zobaczymy co pokaże Louis i Norris
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
kuper_

#6 Postautor: kuper_ » 9 kwietnia 2006, o 20:03

Ja bym proponował taki składa:

1. Grzegorz Knapp
2. Adam Shields
3. Piotr Åšwist
4. Bohumil Brhel
5. Jacek Rempała
6. Lubos Tomicek
7. Jurica Pavlic
8. Daniel Jeleniewski

Knapp-bo to jego tor i ma już silniki pod tor przygotowane
Shields-w Lublinie dobrze pojechał to w Grudziądzu też dobrze powinien pojechać
Świst-rozjeździ się.na wyjazdach i u nas
Brhel-dobry punkt drużyny tak jak Shield i Rempała
Rempała-dobry punkt drużyny
Tomicek-walczeny zawdonik
Pavlic-trzeba zobaczyć na co go stać
Jeleniewski-dobry zawodnik. na wszelki wypadek swojego wziąść

Wygrany mecz powinin być!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: ravajas » 9 kwietnia 2006, o 20:16

SpeeDFan pisze:
Grudziadz napewno się zmobilizuje po takiej wpadce jaka mieli w Zielonej więc będzie bardzo ciężko. Myśle że taki skład by był najlepszy.

1. Rempała
2. Norris (Brhel)
3. Knapp (mam nadzieję że nie zapomniał jak się jezdzi w Grudziadzu) :)
4. Shields
5. Louis
6. Tomicek
7. Pavlic
8. Jeleń

Ciężko powiedzieć jak byśmy pojechali w tym składzie co dzisiaj.. Był to mecz ze słabszą dróżyną i na własnym torze więć chyba nie ma co ryzykować.. a przy okazji zobaczymy co pokaże Louis i Norris

to że mecz byłna własnym torze o niczym nie świadczy, bo kto ten tor znał? raptem knapp i jeleń. reszta jeździłą jak na wyjeździe. treningów było za mało, by powiedzieć, że świst, tomicek, brhel, shields i rempała jeździli na własnym torze. na próbie toru widać było, że shields to debiutant w polsce. ja się obawiałem, czy w meczu sobie poradzi, ale jak widać - zaskoczenie in plus. podobny skład jak dziś mógłby spokojnie powalczyć o podobny wynik w grudziądzu. z tym, że niestety maćka bym nie puścił. musi być pavlic, bo messing wylogowany z jazdy na miesiąc.
z drugiej strony ciekaw jestem norrisa i louisa.

zielona dała koncert, ale w tym meczu nie tyle oni byli bardzo silni co grudziądz słabiutki. ciekawi mnie jeszcze ostrów. bo to, że rempała zrobił komplet o niczym nie świadczy w kontekście meczu z ostrowem

swojÄ… drogÄ…: szybkie te jawy shieldsa :shock:
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

sledzio

#8 Postautor: sledzio » 9 kwietnia 2006, o 20:40

Napewno będzie trudno wygrać ale skoro chcemy awansowac do extraligi to nie możemy przegrać tego meczu gdyż Gtż dostaje baty w Zielonej tak wysoko.

primobaker

#9 Postautor: primobaker » 9 kwietnia 2006, o 20:56

Uważam, że po tym co dzisiaj widzieliśmy w Lublinie, w Grudziądzu możemy powalczyć o 2 punkty. Skład powinien zostać bez zmian lub zostac nieznacznie zmieniony.W myśl zasady,że nie zmienia się tego co się sprawdziło. Wydaje mi się,że Shilds i Brhel to pewniacy.Nie wiem co sądzic o skrajnych postawach Jacka i Twista.Jednemu mógł tor w Lublinie akurat podpasowac,drugi mógł mieć poprostu kłopoty z dopasowaniem sie do niego. Czas pokaże.Gdyby Messing był zdolny do jazdy problem juniorów mielibysmy z głowy.Mecz w Grudziądzu jest na tyle wazny, ze dobrze byłoby pojechać w optymalnym składzie aby zwiekszyc szanse na wygraną.Mozna pomyslec o ściagnięciu Juricy ale nie ma pewności że pojedzie on na zadawalajacym wszystkich poziomie.ponadto "nasi" juniorzy tez powinni gdzies zdobywać doswiadczenie.Grześ powinien poradzić sobie na "ojczystej ziemi",chyba, ze się chłopina mocno stremuje.A pomysł żeby na wyjazdach rolę rezerwowego pełnił Suchanek,też nie jest zly.Co do Louisa czy Norrisa to moze nalezało by sie wstrzymac az któremus ze sprawdzonych juz staranieri podwinie sie noga(?).
Taki skład widzę w Grudziadzu:
1.Brhel
2.Åšwist
3.Shilds
4.Knapp
5.Rempała
6.Pavlic/Michaluk
7.Tomicek
8.Suchanek/Jeleniewski
...wierny po wygranej, dumny po porażce ;)

max3
Zawodowiec

#10 Postautor: max3 » 9 kwietnia 2006, o 20:58

Moim zdaniem nasi dzialacze powinni scagnac Norisa i Louisa na sparing z Tarnowem i po sparingu wyciagnal wnioski czy Swist i Knapp nadaja sie na mecz w Grudziadzu.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#11 Postautor: neir1 » 9 kwietnia 2006, o 21:51

a ja jestem zdania ze powinnismy jechac tym samym skladem no moze tylko za Macka nie pojedzie Jurica i bedzie dobrze jestem pewien z Świst pojedzie duzo lepiej, a Grzesio całe zycie jezdzil tam wiec nie powinien miec problemow ze spasowaniem sie z torem :D bedzie dobrze
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
extreame
Kontakt:

#12 Postautor: extreame » 9 kwietnia 2006, o 22:03

1. P. Åšwist
2. B. Brhel
3. A. Shields
4. G. Knapp
5. J. Rempała
6. L. Tomicek
7. J. Pavlic
8. T. Suchanek

Świst - licze na rehabilitacje i pokazanie że wcale nie zapomniał jak się jeździ
Brhel - dzisiejszy mecz z Krosnem mówi sam za siebie (mocny punkt)
Shields - mocny punkt (bardzo)
Knapp - jego rodzinny tor
Rempała - mocny punkt
Tomicek - ma potencjał i jest waleczny (mocny punkt)
Pavlic - Nie lekceważyć lepiej Grudziądza i pojechać i pewnie wygrać
Suchanek - Nie ryzykujmy Danielem na wyjeździe
Obrazek

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#13 Postautor: Speedway » 9 kwietnia 2006, o 22:11

1. Louis
2. Brhel
3. Shields
4. Knapp
5. Rempała
6. Pavlic
7. Tomicek
8. Danny :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#14 Postautor: $korzen$ » 9 kwietnia 2006, o 23:12

Ja tam sie wcale nie ciesze z tej sromotnej porazki w Zielonej Gorze, Bajerskie i inne Robackie beda teraz tak gryzly tor ze bedzie na prawde trudno tam wygrac. Mysle ze nie ma sensu nic zmieniac, bowiem od lat sprawdza sie koncepcja ze zwyciezkego skladu sie nie zmienia, a wierze ze dzisiejszy wystep pojdzie Swistowi bardzo po jego ambicji. Nie ukrywam ze licze na zwyciestwo, ale jezeli sie nie uda tragedii nie bedzie, wazne zeby wygrac w Krosnie,Gnieznie i Gorzowie bo tam moim zdaniem bedzie najlatwiej. Szkoda ze mnie nie bedzie, bardzo chetnie wybral bym sie do Grudziadza.

Dudi
Junior

#15 Postautor: Dudi » 10 kwietnia 2006, o 00:13

Speedway pisze:1. Louis
2. Brhel
3. Shields
4. Knapp
5. Rempała
6. Pavlic
7. Tomicek
8. Danny :D

Jaki Danny? Po prostu Jeleń. Co do grudziądza - wybieram się i liczę na zwycięstwo ale może być problem. Tomicek jedzie w Anglii mecz z Peterborough... Był bardzo zmartwiony i nie wiedział co zrobić. Ciekawe jakich argumentów trzeba bedzie użyć żeby zrezygnował z Anglii na rzecz TŻ.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#16 Postautor: RadeKas » 10 kwietnia 2006, o 07:01

Dudi pisze:Jaki Danny? Po prostu Jeleń.

No jak to? Przeciez spiker usilnie z 5 razy powtarzal, ze Jelen jest popularnie zwany Danym :lol: :lol:.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#17 Postautor: ravajas » 10 kwietnia 2006, o 07:37

RadeKas pisze:
Dudi pisze:Jaki Danny? Po prostu Jeleń.

No jak to? Przeciez spiker usilnie z 5 razy powtarzal, ze Jelen jest popularnie zwany Danym :lol: :lol:.

i to podobno przez kibiców.... może Dudi nie jest kibicem? ;)
a swoją drogą ciekawe skąd spiker miał te... Dane hehh
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Czarek
Trener

#18 Postautor: Czarek » 10 kwietnia 2006, o 08:39

Tomicek ma w poniedziałek 17 IV mecz w Anglii.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#19 Postautor: Pils » 10 kwietnia 2006, o 08:48

Czarek pisze:Tomicek ma w poniedziałek 17 IV mecz w Anglii.

W kalendzarzu startow na stronce Lubosa przy dacie apr 17 wyraznie widnieje GRUDZIADZ

Awatar użytkownika
kuper_

#20 Postautor: kuper_ » 10 kwietnia 2006, o 08:51

Tomicek do Grudziądza przyjedzie.Nawet na jego stronie jest terminarz i 17 Kwietnia ma jeździć w Grudziądzu. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#21 Postautor: Dobromir » 10 kwietnia 2006, o 08:53

Krr... to niedobrze tymbardziej że Grudziądz ma słabych juniorów i mogłobybyć 1:5 na otwarcie jakby jechali Tomicek i Pavlic.

Licze na działaczy ze sobie poradzą z tym fantem

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#22 Postautor: K.A.M.I.L. » 10 kwietnia 2006, o 09:03

Według mnie skład powinien wyglądać podobnie do tego z meczu z Krosnem.

1.Åšwist
2.Shields
3.Brhel
4.Knapp
5.Rempała
6.Pavlic/Michaluk
7.Tomicek
8.Jeleniewski

Mam nadzieje, że działacze dogadają się z Pavlicem i będzie mógł wystąpić w Grudziądzu.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Danio

#23 Postautor: Danio » 10 kwietnia 2006, o 09:27

Ogólnie składu bym nie zmieniał tego z Krosnem. Intensywne treningi w tym tygodniu, niektórym przydałyby się, np. Świstowi, Knappowi, juniorom krajowym. ściągnałbym koniecznie Tomasa Suchanka na treningi i zobaczyć jak wygląda jego jazda. Po treningach można byłoby zobaczyć dopiero dyspozycję wszystkich zawodników, dobrac pary być może inne niż te wczorajsze. aAgdyby Świst w dalszym ciągu prezentował się słabo to nawet prezentujących lepiej się Suchanka i Jelenia wstawić do składu, gdzie jeden trafiłby na rezerwe.

9. A Shields
10. P. Åšwist/ T. Suchanek
11. G. Knapp
12. J. Rempała
13. B. Brhel
14. M. Michaluk
15. L. Tomicek
16. D. Jeleniewski

Czarek
Trener

#24 Postautor: Czarek » 10 kwietnia 2006, o 09:28

kuper_ pisze:Tomicek do Grudziądza przyjedzie.Nawet na jego stronie jest terminarz i 17 Kwietnia ma jeździć w Grudziądzu. :lol: :lol:

Jego wczorajsze wypowiedzi świadczą o czymś innym.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#25 Postautor: Gelo » 10 kwietnia 2006, o 11:39

Mam nadzieję, że po prostu Lubosowi coś sie pomyliło. Z Peterborough mają jezdzic 25 kwietnia (wg terminarza).