Sparringi 2006
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Niech wyciagna wnioski z tego sparinngu, niech poprawia sprzet, potrenuja jutro i Krosno mamy z glowy. Pozniej jeszcze sparing z Tarnowem i treningi. Bedzie oki... Chyba
Cieszy postawa Messinga
Cieszy postawa Messinga
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
RadeKas pisze:Ale za to w 15 Messing z Tomickiem objechali Chrzanowskiego. Mozemy miec pocieche z juniorow.
15. Holta, Messing, Tomicek, Chrzanowski 3-3 (61-29)
Tak jak to mówiłem to tylko sparing ..... ludzie nie bierzcie tego tak do siebie ... świadczy o tym bieg gdzie chrzanek sobie odpuścił ... Nasze młode wilki chciały się pokazać i to zrobili .... jeśli Świst i Jaca będą cienować to nasze Młode wilki trzasną kompeciki i po zabiegu
Jedno martwi ... Co z Jelonkiem ??????
Widac, kto powaznie podszedl do tych zawodow... Messing i tyle . Czyli jednak mozna bylo powalczyc, skoro junior, ktory pierwszy raz w zyciu startuje w Polsce, potrafil nawiazac walke, to i mogl tez podjac jÄ… Rempala Swist i Knapp.
Szkoda, bo na pewno mozna bylo sie spodziewac czegos wiecej po jezdzie nowych zawodnikow.
Szkoda, bo na pewno mozna bylo sie spodziewac czegos wiecej po jezdzie nowych zawodnikow.
kilar pisze:Widac, kto powaznie podszedl do tych zawodow... Messing i tyle . Czyli jednak mozna bylo powalczyc, skoro junior, ktory pierwszy raz w zyciu startuje w Polsce, potrafil nawiazac walke, to i mogl tez podjac jÄ… Rempala Swist i Knapp.
Sorki kilar ale czego Ty oczekiwałeś że powieziemy klub który bedzie mierzył w 1 czwórke a może nawet i w któryś z medeli w Elidze na ich terenie i w dodatku w wybrakowanym składzie ... sorki ale to zakrawa na żart ... ja tam jestem zadowolony że młodych mamy na czołówkę 1 ligi .... a Messing może być nawet najlepszym juniorem bo potencjał ma ...
naprawde nie wysnuwajmy po sparingu aż tak daleko idących wniosków ...
- marcin_lub
- Junior
juniorzy niewątpliwie odjechali udane zawody, szczególnie Messing, choć i Lubos pokazał się z dobrej strony, widać że może być z niego w przyszłości dobry zawodnik
Natomiast smuci postawa seniorów. O ile od Jelenia zbyt wiele nie oczekiwałem, o tyle Knapp i Świst baaaardzo mnie rozczarowali. Na temat Rempały opinie wypracowałem sobie po obejrzeniu kilku spotkań Unii Leszno i jak narazie potwierdza się to co najgorsze. Na chwile obecną jego transfer to największa wpadka, mimo że sezon się jeszcze nie zaczął. Szczerze mówiąc chciałbym aby zamiast Śwista i Rempały w niedziele pojechali Brhel i Shields. Może brak miejsca w składzie zagrałby im na ambicji, bo obecnie ich dyspozycja jest fatalna. Postawa Śwista na środowym treningu w jakimś stopniu pokazało jego charakter i podejście do jazdy, dlatego nie widze powodu by traktować go jak święta krowę. Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz zmusi do refleksji i osoby do tego uprawnione wyciągną jakieś konsekwencje. Porażki Śwista, Knappa i Rempały z juniorami to po prostu wstyd i wiele musi ulec zmianie jeśli naprawde ta drużyna chce przynajmniej nawiązać walke z Ostrowem i Zieloną 
piotr76 pisze:
Sorki kilar ale czego Ty oczekiwałeś że powieziemy klub który bedzie mierzył w 1 czwórke a może nawet i w któryś z medeli w Elidze na ich terenie i w dodatku w wybrakowanym składzie ... sorki ale to zakrawa na żart ... ja tam jestem zadowolony że młodych mamy na czołówkę 1 ligi .... a Messing może być nawet najlepszym juniorem bo potencjał ma ...
naprawde nie wysnuwajmy po sparingu aż tak daleko idących wniosków ...
Troszeczke wiecej spodziewalem sie po Rempale i Swiscie. To jednak jakby nie patrzec sa zawodicy, ktorzy startowali w ubieglym roku w extralidze.
Jeśli chcecie patrzeć na sparingi to prosze bardzo ....
Jędrzejak (d,d,d,2
Węgrzyk (d,1,1,2
Szczepaniak (1,1,2,2
i to z osłabionym tarnowem bez Riciego i Kołodzieja
No to my wystawiamy junorów i robimy baty Iskrze u nich tak ?
ja tam jestem spokojny
Krosno powieziemy na pewno i wtedy bedziemy mogli się zastanawiać kogo dać na ławke ....
Pozdrawiam
Piotrek
Jędrzejak (d,d,d,2
Węgrzyk (d,1,1,2
Szczepaniak (1,1,2,2
i to z osłabionym tarnowem bez Riciego i Kołodzieja
No to my wystawiamy junorów i robimy baty Iskrze u nich tak ?
ja tam jestem spokojny
Krosno powieziemy na pewno i wtedy bedziemy mogli się zastanawiać kogo dać na ławke ....
Pozdrawiam
Piotrek
-
hayabusarider
Nie pierniczcie, że to "tylko" Sparing.Dla Mojrzeszowa też to był "tylko" Sparing.Dajcie głos teraz cwaniacy,którzy cwaniaczyli, co za skład w tym roku mamy,na miarę walki o E-ligę.
.
Z Krosnem może dając z siebie wszystko wygrają u nas w niedzielę,a reszta będzie w plecy niestety, tym składem.
Messing z Tomickiem e-ligii nam nie zwojuje,niestety.We dwóch nie dadzą rady.
Z Krosnem może dając z siebie wszystko wygrają u nas w niedzielę,a reszta będzie w plecy niestety, tym składem.
Mesio ładnie - podobał mi się już na treningu crossowym u nas. Myślę, ze niezaleznie od wyników w lidze warto sie z tym chłopakiem związać na dłuzej niż jeden sezon - bo do niego należy przyszłość. Szkoda tylko pierwszego wyścigu - Stachyry nie traktuję poważnie i liczyłem że przynajmniej z nim wygra. No ale w końcu kołek Dawidek jezdzi w Józefowie z zamknietymi oczami - a jak jeszcze z piewszego toru... Co do Twistiego i Jacy - zdaje się kunktatorskie myślenie wzieło górę. Ktoś pytał co sie stało z Jeleniem - odpowiadam - nic sie nie stało - to po prostu równa forma wyjazdowa Jelenia, którą prezentuje od początku swojej kariery. Zawsze to powtarzałem - ten chłopak nie umie jezdzić na wyjazdach - dwa "wybryki" w Rybniku i Zielonej Górze na 6 lat startów nie zmieniają tego faktu.
- marcin_lub
- Junior
- Łoptymista
- Trener
Dobre wiadomosc z Jozkowa sa dwie: wyszlismy z 20 pkt co po pierwszych biegach wydawalo sie niemozliwe. Messing sie rozkreca.
Dalej jest smutniej. Mam powazne watpliwosci co do formy i przygotowania naszych asiorow. Rempala i Swist jechali juz kilka razy i co? Ano ...o. Jak tak dalej pojdzie to obaj beda sie nadawac tylko do ubijania toru lbami. Szkoda by bylo, bo na Swista baaaaardzo liczylem. (nadal jeszcze licze)
Dalej jest smutniej. Mam powazne watpliwosci co do formy i przygotowania naszych asiorow. Rempala i Swist jechali juz kilka razy i co? Ano ...o. Jak tak dalej pojdzie to obaj beda sie nadawac tylko do ubijania toru lbami. Szkoda by bylo, bo na Swista baaaaardzo liczylem. (nadal jeszcze licze)
Dostaliście od nas tęgie lanie , ale powiem tak Messing jeździł naprawdę świetnie z tego chłopaka będziecie mieli naprawdę wiele pożytku nie tylko starty ale także walka na dystansie , jeździł odważnie i mądrze pokonywał kolejne okrążenia nie tracił a zbliżał się do naszych naprawdę świetny ruch z zakontraktowaniem go.
Tomicek też całkiem przyzwoicie początek troche zabardzo asekuracyjnie a im dalej tym lepiej może być ciekawym zawodnikiem.
Knapp no cóż jak nie potrenuje to mu nie wróże bo miał problemy zpokonywaniem łuków strasznie go zarzucało słabiutki występ.
Jeleniewski w pierwszym swoim starcie walczył w drugim upadł ciężko coś więcej wywnioskować z tego startu.
Świst pierwszy wyścig bardzo dobrze im dalej tym gorzej pod koniec zawodów zgasł i już tylko asystował być może braki kondycyjne może brak motywacji ciężko powiedzieć.
Jacek Rempałą jedyne co można dobrgo powiedzieć to że się na torze utrzymywał , ale jazda przez 4 okrążenia przy samym krawężniku raczej nie zrobi furory.
Ogólnie to nie macie się co znowu tak strasznie Lublinianie bardzo dobrze wychodzili ze startu dużo gorzej było już z rozegraniem pierwszego łuku i nad tym muszą popracować bo momentami wychodzili wasi na 5-1 i wywozili się sami w bande co np wykorzystał Karpow który przegrał start o długość motocykla ale po wejści na krótką spokojnie wyszedłna 2 miejsce.
Na dystansie widać lekkie braki sprzętowe chociaż Messig Tomicek byli całkiem szybcy i dotrzymywali kroku każdemu z naszych z wyjątkiem Pedersena.
Tomicek też całkiem przyzwoicie początek troche zabardzo asekuracyjnie a im dalej tym lepiej może być ciekawym zawodnikiem.
Knapp no cóż jak nie potrenuje to mu nie wróże bo miał problemy zpokonywaniem łuków strasznie go zarzucało słabiutki występ.
Jeleniewski w pierwszym swoim starcie walczył w drugim upadł ciężko coś więcej wywnioskować z tego startu.
Świst pierwszy wyścig bardzo dobrze im dalej tym gorzej pod koniec zawodów zgasł i już tylko asystował być może braki kondycyjne może brak motywacji ciężko powiedzieć.
Jacek Rempałą jedyne co można dobrgo powiedzieć to że się na torze utrzymywał , ale jazda przez 4 okrążenia przy samym krawężniku raczej nie zrobi furory.
Ogólnie to nie macie się co znowu tak strasznie Lublinianie bardzo dobrze wychodzili ze startu dużo gorzej było już z rozegraniem pierwszego łuku i nad tym muszą popracować bo momentami wychodzili wasi na 5-1 i wywozili się sami w bande co np wykorzystał Karpow który przegrał start o długość motocykla ale po wejści na krótką spokojnie wyszedłna 2 miejsce.
Na dystansie widać lekkie braki sprzętowe chociaż Messig Tomicek byli całkiem szybcy i dotrzymywali kroku każdemu z naszych z wyjątkiem Pedersena.
hayabusarider pisze:Nie pierniczcie, że to "tylko" Sparing.Dla Mojrzeszowa też to był "tylko" Sparing.Dajcie głos teraz cwaniacy,którzy cwaniaczyli, co za skład w tym roku mamy,na miarę walki o E-ligę..
Przepraszam ale skąd się kolega urawał ... czy kolega uprawiał jakiś sport ? czy wie jaka jest różnica między sparingiem, treningiem a właściwymie zawodami .... tak jak to ktoś napisał nasi wygrywali starty a później odpuszczali (wiem że to nie fair) to już daje coś do myślenia ... 2 sprawa zadaj sobie pytanie kto był gospodarzem i komu bardziej zalerzało
jeszcze raz powtórze w takim razie tak jak kolega widzi pare postów wyżej potwierdzi że my znowu pchamy spokojnie Iskre i to u siebie i na wyjeździe tak ?
a co do jelenia Gelu skończyło się tylko na potłuczeniach ?
bo nie bardzo rozumiem lepiej było dać jeździć naszemu niż Tomkowi ....
Pozdrawiam
Piotrek
- marcin_lub
- Junior
Gelo pisze:Mesio ładnie - podobał mi się już na treningu crossowym u nas. Myślę, ze niezaleznie od wyników w lidze warto sie z tym chłopakiem związać na dłuzej niż jeden sezon - bo do niego należy przyszłość.
No proszę i kto to mówi
-
Speedway Fan
- Senior