Sparringi 2006
To może jednak Jacek przyjedzie jutro na sparing ????
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=115883
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=115883
Składy obydwu drużyn wcale nie są jakieś imponujące, więc nie wiem czego tak wysoka cena biletów. Mogły by one być o połowe tańsze. Jeśli cena się utrzyma, tą na pewno przyjdzie poniżej 1 tys. osób (oprócz wysokiej ceny, należy dodać jeszcze to, że to środek tygodnia). Skoro to jest sparing, to chyba zawodnicy nie dostają za to pieniędzy, a jeśli tak jest to i wstęp powinien być darmowy.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
- marcin_lub
- Junior
Metalliczny pisze:To przyjdź w niedziele na ligę, skoro za drogo. Ja jestem tak zgłodniały żużla, że zapłacę bez mrugnięcia okiem.
Może i jesteś zgłodniały żużla ale jest też masa ludzi zgłodniałych tak samo jak Ty lecz nie stać ich na wypłacenie 25 czy 30 zł w tygodniu na bilety
Pozdrawiam
marcin_lub pisze:jest też masa ludzi zgłodniałych tak samo jak Ty lecz nie stać ich na wypłacenie 25 czy 30 zł w tygodniu na biletyPomyśl w ten sposób a nie patrzysz tylko na siebie
Przypominam że żyjemy w najbiedniejszym regionie UE.
W sklepach też marudzisz, że za drogo i argumentujesz, że mieszkamy w najbiedniejszym regionie? Kogo to obchodzi?
Ceny biletów nie są ukłonem w stronę ludzi, tylko mają zapewnić płynność finansową. Jak kogoś nie stać - nie przychodzi. Nie koażdy musi mieć telewizor, nie każdy musi codziennie żreć szynkę i nie każdy może pójść 15 razy w roku na żużel. Dopóki to nie wpływa na kondycję finansową sprzedających, czy organizatorów, to mają oni to w głębokim poważaniu.
Sorry za ten post, ale właśnie czytałem na onecie wypowiedź Leppera i mnie cholera wzięła.
- jas
- Senior
- Kontakt:
Torsen pisze:marcin_lub pisze:jest też masa ludzi zgłodniałych tak samo jak Ty lecz nie stać ich na wypłacenie 25 czy 30 zł w tygodniu na biletyPomyśl w ten sposób a nie patrzysz tylko na siebie
Przypominam że żyjemy w najbiedniejszym regionie UE.
W sklepach też marudzisz, że za drogo i argumentujesz, że mieszkamy w najbiedniejszym regionie? Kogo to obchodzi?
Ceny biletów nie są ukłonem w stronę ludzi, tylko mają zapewnić płynność finansową. Jak kogoś nie stać - nie przychodzi. Nie koażdy musi mieć telewizor, nie każdy musi codziennie żreć szynkę i nie każdy może pójść 15 razy w roku na żużel. Dopóki to nie wpływa na kondycję finansową sprzedających, czy organizatorów, to mają oni to w głębokim poważaniu.
Sorry za ten post, ale właśnie czytałem na onecie wypowiedź Leppera i mnie cholera wzięła.
AMEN, lepiej bym tego nie potrafil ujac
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
meridol
Ja powiem tyle - KOGOÅš POJEBAÅO !!!
Może dostane bana albo coś, ale taka jest prawda !!!
10zł za sparing ? Przecież to nawet nie jest śmieszne tylko żałosne... Tak naprawdę to nikt nie powinien przyjść na ten sparing i mieliby nauczkę !!! Ja nie zarabiam i nie stać mnie na wydatek rzędu 25zł w tygodniu na mecze... Powinni chociaż zrobić podział na ulgowe(5zł) i normalne(10zł).To jeszcze jakoś dałoby się preżyć, ale 10zł ulgowy za sparing ?!
!!! PARANOJA !!!
10zł za sparing ? Przecież to nawet nie jest śmieszne tylko żałosne... Tak naprawdę to nikt nie powinien przyjść na ten sparing i mieliby nauczkę !!! Ja nie zarabiam i nie stać mnie na wydatek rzędu 25zł w tygodniu na mecze... Powinni chociaż zrobić podział na ulgowe(5zł) i normalne(10zł).To jeszcze jakoś dałoby się preżyć, ale 10zł ulgowy za sparing ?!
!!! PARANOJA !!!
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
meridol
hagon pisze:Ja powiem tyle - KOGOÅš POJEBAÅO !!!
!!! PARANOJA !!!
to wejdziesz na drzewo i popatrzysz zza ogrodzenia stadionu.
dla mnie paranoja sa takie posty!!!
meridol pisze:to wejdziesz na drzewo i popatrzysz zza ogrodzenia stadionu.
a dla mnie takie posty to paranoja zycze ci stary zebys kiedys tez niemial pieniedzy i zebys z drzewa ogladal mysle ze jak by byly bilety po 5 zl to by przyszlo wiecej ludzi wiec plynnosc klub i tak i tak byla by zapewniona :/
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
-
meridol
neir1 pisze:meridol pisze:to wejdziesz na drzewo i popatrzysz zza ogrodzenia stadionu.
a dla mnie takie posty to paranoja zycze ci stary zebys kiedys tez niemial pieniedzy i zebys z drzewa ogladal mysle ze jak by byly bilety po 5 zl to by przyszlo wiecej ludzi wiec plynnosc klub i tak i tak byla by zapewniona :/
ty myslisz ze 5 zl by wystarczylo a ci ktorzy ustalili taka cene wiedza ze nie. co tu gdybac bilety sa po 10 i kogo nie stac ten nie idzie, a za rok w zimie oszczedza na sparingi.
Sober pisze:Nie stać Cie? - nie przychodzisz. Tyle w tym temacie.
Nie do konca. Przy ustalaniu cen biletow powinna byc wzieta pod uwage grupa osbo, kbicow, ktorzy z racji wieku nie uzyskuja przychodow (przede wszystkim mlodziez) i dla nich powinny byc wprowadzone bilety ulgowe. Mysle, ze takie rozwiazanie byloby zadowalajacym kompromisem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]