mikas pisze:A to teoretycznie nawet jest możliwe w sparingu z Rzeszowem
faktycznie Mikas.nie wiało by nudą,czekamy na sparing
Jako, ze dziś sobota, a Ty wszystko przepowiadasz to podaj mi numery na dzisiejszego duzego lotka.hayabusarider pisze:No to po meczu sparingowym Zielonej góry z Wrocławiem,widać na co stać Zielonkę,Stawiam na 1 lub ostatecznie 2 miejsce w tabeli na zakończenie sezonu.
Więc,witaj TŻ w sezonie 2007,w I lidze.Nie dla psa kiełbasa.
Niestety taka jest prawda.
Chociaż chciałbym być w wielkim błędzie
Speedway Fan pisze:Wroclaw jechal trzema juniorami i taki Klindt jadąc pierwszy raz na torze w Zielonej objechał na 5:1 Walaska.
hayabusarider pisze:No to po meczu sparingowym Zielonej góry z Wrocławiem,widać na co stać Zielonkę,Stawiam na 1 lub ostatecznie 2 miejsce w tabeli na zakończenie sezonu.
Więc,witaj TŻ w sezonie 2007,w I lidze.Nie dla psa kiełbasa.
Niestety taka jest prawda.
Chociaż chciałbym być w wielkim błędzie
SPEEDWAY.info.p pisze:Mecz sparingowy pomiędzy ekipami zielonogórskiego Kronopolu i wrocławskiego Atlasu był głównym punktem sobotniej części "Weekendu z ZKŻ - em". Zakończona porażką miejscowych w stosunku 35:43 potyczka potwierdziła całkiem niezłą formę krajowych zawodników ZKŻ - u i przy okazji przyniosła sporo emocji. Byłoby ich pewnie jeszcze więcej, gdyby w zawodach wziął udział Jason Crump, który jeszcze wczoraj trenował na zielonogórskim torze, chwaląc sobie znakomite jego przygotowanie. Jak udało nam się ustalić, aktualny wicemistrz świata nie wystąpił w meczu, gdyż prowadzi bardzo zaawansowane negocjacje z włodarzami ZKŻ - u. Jeden z działaczy powiedział nam, że zmiana barw klubowych przez Australijczyka jest tylko kwestią czasu, wobec czego zawodnik nie chciał wystąpić w meczu przeciwko swojej przyszłej drużynie.
hayabusarider pisze:Jakbyś zgadł,przyjąłem już dzisiaj kilka piw.
To Perełka tak podziałała na mnie
hayabusarider pisze:(...)Wiesz, chyba coś z tobą nie tak, jak nie wiesz którego wczoraj było!!.
Kolesiu ty wogóle na żartach 1 kwietnia się nie znasz!!.

wojtas pisze:hayabusarider pisze:(...)Wiesz, chyba coś z tobą nie tak, jak nie wiesz którego wczoraj było!!.
Tu nie chodzi o Twoje zarty z okazji 1 kwietnia "Kolesiu" (inna sprawa ze nic smiesznego tam nie widzialem). Chodzi raczej o Twoje zalosne nastawienie i bezsensowne posty, ktorych juz mam serdecznie dosc. Mozesz sobie byc debilem wyciagajacym daleko idace wnioski ze sparingow itd, mozesz byc wiecznie nieszczescliwym kopciuszkiem narzekajacym na wszystko dokola, ale zachowaj to dla siebie, bo ludziom sie juz nie chce czytac Twoich postow w formie "jak to wszystko jest dobrze, tylko nie u nas".
P.S. Pol krolestwa za przycisk "ignoruj".
hayabusarider pisze:wojtas pisze:hayabusarider pisze:(...)Wiesz, chyba coś z tobą nie tak, jak nie wiesz którego wczoraj było!!.
Tu nie chodzi o Twoje zarty z okazji 1 kwietnia "Kolesiu" (inna sprawa ze nic smiesznego tam nie widzialem). Chodzi raczej o Twoje zalosne nastawienie i bezsensowne posty, ktorych juz mam serdecznie dosc. Mozesz sobie byc debilem wyciagajacym daleko idace wnioski ze sparingow itd, mozesz byc wiecznie nieszczescliwym kopciuszkiem narzekajacym na wszystko dokola, ale zachowaj to dla siebie, bo ludziom sie juz nie chce czytac Twoich postow w formie "jak to wszystko jest dobrze, tylko nie u nas".
P.S. Pol krolestwa za przycisk "ignoruj".
To tłumaczy twoją głęboką niewiedzę do czego służy Forum i jakimi prawami się rządzi.
P.S.
Nie każdy musi być optymistą, a ja nie mówię że mamy najgorszy skład w lidze, po prostu ten skład nie zagwarantuje nam E-ligii.
hayabusarider pisze:To tłumaczy twoją głęboką niewiedzę do czego służy Forum i jakimi prawami się rządzi.
Nie każdy musi być optymistą, a ja nie mówię że mamy najgorszy skład w lidze, po prostu ten skład nie zagwarantuje nam E-ligii.

hayabusarider pisze:Ale masz kompleksy koleżko![]()
![]()
Jak masz jakiś problem, idź do księdza,on cię wysłucha !!