Chris Louis
Chris to doświadczony zawodnik,nie znamy przyczyny tak słabego wyniku,może to tylko "wypadek przy pracy".
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
O co taka panika ???
a) Czy to nasz jedyny zawodnik ?
b) Czy na nim ma spoczywac ciezar robienia punktow w kazdym meczu ?
c) Kto powiedzial że Chris ma kopiowac takie "wyczyny" w dalszej czesci sezonu ?
Chyba lepiej, że taka wpadka przytrafia mu sie na samym poczatku sezonu. Jeśli to wina sprzetu to bedzie czas naniesc odpowiednie poprawki a jesli to poprostu słabsza forma wówczas patrz: a, b,c.
a) Czy to nasz jedyny zawodnik ?
b) Czy na nim ma spoczywac ciezar robienia punktow w kazdym meczu ?
c) Kto powiedzial że Chris ma kopiowac takie "wyczyny" w dalszej czesci sezonu ?
Chyba lepiej, że taka wpadka przytrafia mu sie na samym poczatku sezonu. Jeśli to wina sprzetu to bedzie czas naniesc odpowiednie poprawki a jesli to poprostu słabsza forma wówczas patrz: a, b,c.
-
Speedway Fan
- Senior
Szansa na rehabilitację już w czwartek:
http://www.totalspeedway.com/index.php?view=news&id=290
http://www.totalspeedway.com/index.php?view=news&id=290
-
Mateusz111
- Junior
Ogólnie może martwić występ Louisa ale ja jakoś z tego powodu nie panikuje.
Chris jeździ już na żużlu sporo lat.
Okreslenie "kropka nad i" jest słuszne, ponieważ anglik ma być "wzmocnieniem" naszej drużyny w trudnych meczach (czyt. z Ostrowem, Zieloną Górą).
Z optymizmem patrze w przyszłość i wiem że takiej klasy zawodnik potrafi zmobilizować się w natychmiastowym tępie. Wierze że z pełnym profesjonalizmem podejdzie do startów w Lublinie.
pozdrawiam.
Chris jeździ już na żużlu sporo lat.
Okreslenie "kropka nad i" jest słuszne, ponieważ anglik ma być "wzmocnieniem" naszej drużyny w trudnych meczach (czyt. z Ostrowem, Zieloną Górą).
Z optymizmem patrze w przyszłość i wiem że takiej klasy zawodnik potrafi zmobilizować się w natychmiastowym tępie. Wierze że z pełnym profesjonalizmem podejdzie do startów w Lublinie.
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
http://speedwayupdates.proboards60.com/ ... 1142494652
Tu mozna zobaczyc osiagniecia Krzysztofa z towarzyskiego meczu Ipswich
Tu mozna zobaczyc osiagniecia Krzysztofa z towarzyskiego meczu Ipswich
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
kilar pisze:bkapusta pisze:Defekt.
danke![]()
No i takimi wynikami moze straszyc teraz dream teamy z Ostrowa czy Zielonej Pagorki.
Chyba za bardzo ich Chris nie nastraszyl - po prostu przeciwnik byl slabiutki. To pierwsze jazdy Louisa w tym sezonie - nie ma powodow do paniki, ale i nie ma sensu podniecac soe trojkami na slabych rywalach. Jest jeszcze czas, mozna spokojnie zbudowac forme, choc przyznam, ze troche zaskakuje mnie pozne wchodzenie Anglika w sezon - do pierwszych wystepow w Polsce jest jeszcze wprawdzie troche czasu, ale Ipswich pierwsze mecze jedzie 22-23 marca.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gonzo pisze:kilar pisze:No i takimi wynikami moze straszyc teraz dream teamy z Ostrowa czy Zielonej Pagorki.
Straszyć? Bo z kelnerami zrobił 10+1 ? To taki świetny wynik? Nie ma sie wg mnie czym zachwycać...
No wlasnie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
boxing pisze: To pierwsze jazdy Louisa w tym sezonie - nie ma powodow do paniki
Dokladnie tak. Zanim przyjedzie do nas mecz, to odjedzie kilka spotkan w Anglii.
boxing pisze:choc przyznam, ze troche zaskakuje mnie pozne wchodzenie Anglika w sezon - do pierwszych wystepow w Polsce jest jeszcze wprawdzie troche czasu, ale Ipswich pierwsze mecze jedzie 22-23 marca.
sparing sparingiem, ale na mecze zawodnik zawsze bardziej sie mobilizuje
Gonzo pisze:Straszyć? Bo z kelnerami zrobił 10+1 ? To taki świetny wynik? Nie ma sie wg mnie czym zachwycać...
Ale po co ten pesymizm, ja nie mam zamiaru sie dolowac z tego powodu, ze wykrecil taki wynik na kelnerach... No ale jak Tobie sie nie podoba, to chyba nic nie pozostaje innego oprocz kupienia sobie sznurka.
-
hayabusarider
Co znaczy puscil i zna swoje miejsce?
Bylo nie bylo to sparing, jedzie sie po to zeby sie objechac cos sprawdzic, wyregulowac, tymbardziej, ze to pierwsze jazdy Louisa w tym roku. Pewnie chce dograc sprzet ect. Nie zapominaj, ze w zeszlym roku mial srednia wyzsza od Lorama, Hamilla, Sullivana czy Protasiewicza. Cieniasem nie jest. Poprostu cos tam sie u niego dzieje. Ciezko znajac suche wyniki biegow wyrokowac. Moim zdaniem Cris poprostu sie rozjezdza, testuje graty. Widac, ze mozliwosci ma [najlepszy czas w meczu] i jezdzic potrafi [srednie z poprzednich lat].
Bylo nie bylo to sparing, jedzie sie po to zeby sie objechac cos sprawdzic, wyregulowac, tymbardziej, ze to pierwsze jazdy Louisa w tym roku. Pewnie chce dograc sprzet ect. Nie zapominaj, ze w zeszlym roku mial srednia wyzsza od Lorama, Hamilla, Sullivana czy Protasiewicza. Cieniasem nie jest. Poprostu cos tam sie u niego dzieje. Ciezko znajac suche wyniki biegow wyrokowac. Moim zdaniem Cris poprostu sie rozjezdza, testuje graty. Widac, ze mozliwosci ma [najlepszy czas w meczu] i jezdzic potrafi [srednie z poprzednich lat].
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.