Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1901 Postautor: bkapusta » 14 marca 2006, o 16:02

wojteko pisze:
bkapusta pisze:Wojteko jak sciemniasz to masz zakaz stadionowy dozywotnio ;-) Bo ja juz sobie zimne piwo zafundowalem zeby to oblac ;-)

nie kituje :!: mam swoje lata zapytaj mikasa albo Stinga pierdoly mi nie wglowie :!: ja co niepije to z radosci browara sobie strzele :wink: TŻ TŻ tralalalalaa Jebać Rzeszuf :wink:

Toz spokojnie w metryke Ci nikt nie zaglada ;-)

edit: No chyba, ze jestes mlodka sliczna brunetka wtedy musial bym sprawcic czy masz odpowiedni wiek zanim bym zaproponowal wspolne oblewanie sukcesu ;-) Ale domyslam sie, ze to nam nie grozi ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1902 Postautor: grzesieck » 14 marca 2006, o 16:04

<jupi>

juz nie pamietam jak to sie ogladalo mecze bez krat...bedzie trzeba sie przyzwyczaic ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM

wojteko
Senior

#1903 Postautor: wojteko » 14 marca 2006, o 16:05

bkapusta pisze:
edit: No chyba, ze jestes mlodka sliczna brunetka wtedy musial bym sprawcic czy masz odpowiedni wiek zanim bym zaproponowal wspolne oblewanie sukcesu ;-) Ale domyslam sie, ze to nam nie grozi ;-)

obawiam sie ze niechcial bys ze mna pic po pierwszym razie :cry: wszyscy tak mowia :!: a ja niewiem o co im chodzi bo przwaznie to nic niepamietam :wink: :shock: pzdr

P.S masz w w-wie Manitou znamy sie b.dorze pogadaj z nim co ze mnie za ptica :D : :?:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1904 Postautor: bkapusta » 14 marca 2006, o 16:09

Swoja droga bedzie teraz jakos tak... lyso. Pewnie na pierwszym meczu bedziemy niczym krety ktore pierwszy raz ujrzaly powierzchnie i slonce.

Z tego miejsca chcialem wszystkim podziekowac i pogratulowac. Bo nie ma sie co oszukiwac jest to nasza zasluga :P I specjalne podziekowania dla Gela oraz dla Stinga ;-)
Ostatnio zmieniony 14 marca 2006, o 16:36 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1905 Postautor: Gelo » 14 marca 2006, o 16:30

Już wyjaśniam co następuje:
To że krat nie bedzie nie jest jeszcze przesądzone - decyzję moze podjąć tylko prezydent. Obiecał jednak, że wyda ją po zapoznaniu się z opnią Rady Miasta i policji. A ta stosunkiem głosów - 3 za, 2 przeciw i 1 wstrzymujący postanowiła że krata będzie obniżona o połowę z wyjątkiem sektora gości. Był drugi wniosek - który był za utrzymaniem krat w obecnej formie. Jego autorem jest (tutaj fanfary) prezes honorowy TŻ Sipma Zbigniew Wojciechowski. Wniosku nie przyjęto (2-2-2).
Jak prezydent podejmie obiecaną decyzję - składacie sie na 2 kraty browarów dla stinga (niezależnie od wyniku odwalił kawał dobrej roboty - fan klub moze być z niego dumny) i dla mnie (krata za kratę :)) Uff - było bardzo gorąco.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2006, o 16:38 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#1906 Postautor: Kaka » 14 marca 2006, o 16:35

To panu Wojciechowskiemu pomyliły się opcje czy przestał trzymać za żużlem czy jak :?: :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1907 Postautor: Gelo » 14 marca 2006, o 16:36

Kaka pisze:To panu Wojciechowskiemu pomyliły się opcje czy przestał trzymać za żużlem czy jak :?: :?

Spoznil sie na posiedzienie - moze mu nikt nie powiedział w korytarzu jaka jest "linia partii".

wojteko
Senior

#1908 Postautor: wojteko » 14 marca 2006, o 16:37

Gelo pisze: składacie sie na 2 kraty browarów dla stinga i dla mnie (krata za kratę :)) .

Gelu tÄ… karate moze i wypijesz :wink: z roznym efektem ale zawsze :wink: ale Sting to wymieknie na przedbiegach :wink: :shock: :D pzdr

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1909 Postautor: mikas » 14 marca 2006, o 19:20

Myśle,ze Sting jeszcze tutaj ( i nie tylko) pare słów napisze i podziękuje odpowiednim osobom jednak ja juz teraz chciałbym zaznaczyć, że oprócz Gela i Stinga bardzo dużo uczynił też pan Dariusz Piątek jeśli chodzi o przegłosowanie wniosku o zdjęcie krat.

A jeśli chodzi o pana Wojciechowskiego to mam nadzieję,że poznamy jego komentarz co do jego wniosku i jakieś ciekawe argumenty,które przemawiały za jego postawą. Należy się chyba zastanowić czy człowiek który w taki sposób popiera kibiców lubelskiego klubu żużlowego powinien pełnić funkcję honorowego prezesa naszego klubu, niezależnie od wcześniejszych zasług.

Teraz pozostaje nam czekac na decyzje prezydenta, miejmy nadzieję,że dotrzyma słowa danego przedstawicielom Fan Klubu w ratuszu podczas wręczania listu otwartego w sprawie demontażu krat i juz nic nie stanie na przeszkodzie aby w bardziej cywilizowanych warunkach oglądać zmagania sportowców przy Zygmuntowskich.

P.S. Gelu wiesz może ile czasu ma prezydent Pruszkowski na wydanie decyzji??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

wojteko
Senior

#1910 Postautor: wojteko » 14 marca 2006, o 19:49

mikas pisze:A jeśli chodzi o pana Wojciechowskiego to mam nadzieję,że poznamy jego komentarz co do jego wniosku i jakieś ciekawe argumenty,które przemawiały za jego postawą.

mikas dlaczego ty jeszcze jestes taki naiwny :cry: stary byk jestes a taki glupi (bez urazy) tak trudno zauwazyc kto kolo kogo lazi i lize ................. niemoge tego napisac bo cenzura nie pozwala :cry: ehhhhh

edited by mikas:
Wojtku nie uraziłem sie ;) tak chciałem podjąc temat aby nie zginał wśród euforii ;)

wojteko
Senior

#1911 Postautor: wojteko » 14 marca 2006, o 19:54

Gelo pisze: :D :D :D :D :D
Gelu czy wiesz ze znowu sie spotykam z Toba i Dudim w przyjaznej atmosferze tak jak za dawnych dobrych czsów na tarasie kolo barku stadionowego :?: niech sie tylko ociepli :!: przekaz oczywiscie to Dudiemu koniecznie od wojteko pzdr i zdrofka :D
P.S przy pierwszym meczy z KSÅ» znajde was i proponuje nastepny dzien urlop (kiedys konstytucja zapewniala 4 dni na tel. ale teraz to zapowiedz w kadrach osobiscie free day) pzdr

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1912 Postautor: sadychor » 14 marca 2006, o 20:42

meesha pisze:(...)A z tą eksplozją na Zachodniej to chyba o co innego chodziło :) Ci co chcieli to widzieli (jak to się mówi) :lol: 8)

8) 8) 8)

bkapusta pisze:(...)Sie bedziecie bawic w polsrodki. Zrobcie pare wiaderek ANFO a jesli jest tu jakis chemik to juz naprawde niedurza ilosc TCAP, odpowiednio zaplanowana detonacja i problem krat z glowy. A przy okazji mozna by zrobic miejsc ena trybune na drugim luku.

Jasne i czyjąś chałupe też przewietrzymy podczas tych eksperymentów. A jakby co to ktoś by po nas zapalił świeczke :?: Bo kase za robote chyba miałby kto przejąć :?: :D

wojteko pisze:obawiam sie ze niechcial bys ze mna pic po pierwszym razie Crying or Very sad wszyscy tak mowia Exclamation a ja niewiem o co im chodzi bo przwaznie to nic niepamietam Wink Shocked pzdr

P.S masz w w-wie Manitou znamy sie b.dorze pogadaj z nim co ze mnie za ptica Very Happy : Question

bkapusta-siedź spokojnie w tej Warszawie. Taka dobra rada, no chyba, że chcesz mieć co powtarzać za innymi swoim dzieciom. Bo gwarantuje, że swoich wspomnień nie będziesz miał :D

A tak w temacie: hip hurra, koniec z metaloplastyką :D I wiwaty nie należą się tylko i wyłącznie Stingowi. W FK kilka osób nad tym pracowało(odrazu zaznaczam, że nie ja). Im też chwała.

PS Niech teraz tylko pan nadprezydent spróbuje zrobić z gęby d*pe....
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1913 Postautor: bkapusta » 14 marca 2006, o 21:21

Jutro do Lublina przyjedzie Tony Briggs - producent dmuchanych band. Nowozelandczyk będzie zbierał informacje niezbędne do zainstalowania bandy na stadionie przy Alejach Zygmuntowskich w Lublinie.
osobioscie znalazlem na sportowefakty.pl ktore to podaly za tzlublin.com. Pozdrowienia dla Gawrzyka ;-)

No prosze. Dobrze sie dzieje w panstwie lubelskim? 8) 8) 8)
Ostatnio zmieniony 14 marca 2006, o 21:27 przez bkapusta, łącznie zmieniany 1 raz.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1915 Postautor: bkapusta » 14 marca 2006, o 21:26

Gawrzyk pisze:ekhm. Za tzlublin.com :wink:

O przepraszam ;-)

Moj promotor Kapitan S. zawsze grozil mi zeslaniem na mrozny poligon srodkowego pomorza za bledy w przypisach ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1916 Postautor: Cooper » 15 marca 2006, o 00:20

Skoro juz jestesmy przy eforii z okazji prawdopodobnego demontazu krat, to warto zaznaczyc, ze jak to zawsze bywa (lecz tym razem naprawde), sukces ma wielu ojcow. Jest to kilka anonimowych osob z FanKlubu, ale takze spoza, ktore zbieraly podpisy, zredagowaly pismo itp. Byly osoby ktore zebraly ponad 50 podpisow w bardzo krotkim czasie. Takze kazdy "w sprawe" zaanagazowal sie w taki sposob jaki mogl. A od tego mamy Prezesa, zeby wysylac go na takie posiedzenia komisji itd. (nie ujmujac nic Stingowi i wadze jego spotkan z kilkoma osobami np. PiÄ…tkiem). Trudno, zebysmy wszyscy chodzili do Ratusza :wink: Choc jak bedzie trzeba, to damy rade 8) . Cieszy postawy prasy, na wyroznienie z pewnoscia zasluguje Kurier.
P.S. Piszac tego posta jestem bardzo obiektywny, bo ja akurat w sprawe demontazu krat nie zaangazowalem sie wcale :wink: No, podpisalem sie of course na liscie tylko 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1917 Postautor: mikas » 15 marca 2006, o 00:34

MOTOR LUBLIN
Obrazek

Kalhorn
Junior

#1918 Postautor: Kalhorn » 15 marca 2006, o 01:22

Pierwsza sprawa: Co jest do %#$#$# , że honorowy prezes wnioskuje o to by wbrew kibicom i także, chyba władzom klubu pozostawić obecne kraty w nietkniętym stanie?

Druga sprawa: Ile kosztuje kufel złocistego trunku w karczmie "Na Strychu"? :)

meesha
Trener
Kontakt:

#1919 Postautor: meesha » 15 marca 2006, o 01:25

Kalhorn pisze:Pierwsza sprawa: Co jest do %#$#$# , że honorowy prezes wnioskuje o to by wbrew kibicom i także, chyba władzom klubu pozostawić obecne kraty w nietkniętym stanie?
Tego nie wiem :?

Druga sprawa: Ile kosztuje kufel złocistego trunku w karczmie "Na Strychu"? :)
Ale to wiem :D Kufel tego trunku, który sponsoruje Twoje posty kosztuje 3 PLN (z kija) lub 3,50 PLN (butelka) :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1920 Postautor: Cooper » 15 marca 2006, o 10:50

Chcialbym jeszcze przy okazji pogratulowac Gelowi jednej rzeczy. Ze w koncu przestal notorycznego nazywania nas w swych artykulach Fanklubem TZ Sipma. 8)

Przy okazji, chyba troche populizm uprawia Piatek z tym usuwaniem kraty na swoj koszt wraz z kibicami. Juz o tym kiedys pisalem...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1921 Postautor: Manitou » 15 marca 2006, o 10:59

Cooper pisze:Chcialbym jeszcze przy okazji pogratulowac Gelowi jednej rzeczy. Ze w koncu przestal notorycznego nazywania nas w swych artykulach Fanklubem TZ Sipma. 8)
Też mi się to rzuciło w oczy. Jak to dumnie brzmi: "prezes Lubelskiego Fan Klubu Żużlowego pan Dariusz B." :)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1922 Postautor: bkapusta » 15 marca 2006, o 11:03

A my, uzytkownicy forum, prawdziwa sila sprawcza w tej akcji, wielki kolektyw, maciez intelektualna pozostajemy w cieniu. No coz pozostanie nam tylko dalsze sterowanie marionetkami bez ukazywania sie w swietle medialnych jupiterow ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#1923 Postautor: Manitou » 15 marca 2006, o 11:03

bkapusta pisze:A my, uzytkownicy forum, prawdziwa sila sprawcza w tej akcji, wielki kolektyw, maciez intelektualna pozostajemy w cieniu. No coz pozostanie nam tylko dalsze sterowanie marionetkami bez ukazywania sie w swietle medialnych jupiterow ;-)
...mason... :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1924 Postautor: bkapusta » 15 marca 2006, o 11:04

I cyklista teoretyk.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#1925 Postautor: maestro76 » 15 marca 2006, o 11:06

a jest jakas szansa na krzeselka na pierwszym luku??(do sektora gosci oczywiscie :twisted: )
never ride faster than your angel can fly