Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1851 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 16:36

facett pisze:zeby grac techniczna pilke trzeba miec boiska,baze treningowa,trenerow ,specjalistow i mase kasy

...technike, talent, umiejetnosci.
na to wszytsko.a dopoki jej nie ma trzeba sie cieszyc z tego ze ktos chce wyrwac sie z tej 3 ligi zeby kiedys nie narzekac na stadion ,pseudokibicow i poziom gry.niektorzy z was wola przyjsc na gotowe na minimum dobra lige i miec podane wszytsko na tacy.a ja mnie daloby mase przyjemnosci to ze ide na mecz jak motor byl w 4 lidze ze awansowal do 3 ze jest wiecej ludzi ze cos sie zmienia ze stadionem z finansowami klubu.fajniej to przezyc i byc z klubem zawsze niz chodzic jak jest ok,ttak samo laze na zuzel i na reczna bezwzgledu na wynik.na zuzelu ogladalem motor sprzed ery nielsena ogladalem srebro i oglaalem mecze z wanda tak samo jak widzialem motor 1 i 4 ligowy czy montex z pucharem ehf i montex ktory jechal na mecz do szczecina pociagiem za kase z zrzutki

A myslisz ze my chodzimy/chodzilismy na zuzel tylko jak bylo dobrze?? Nie rob z siebie takiego meczennika i oddanego kibica, bo zapewniam ze wiekszosc udzielajacych sie na forum fanow chodzilo na mecze ze Swietochlowicami i Krakowem, zeby ogladac w akcji Sitkow i Zielinskich, bo chcialo. To chyba rzecz normalna i jak najbardziej zdrowa, jesli ktos jest prawdziwym kibicem. A piszesz tak jakby tylko na pilce byli wierni fani, ktorzy musza cierpiec ogladajac III ligowe potyczki.
Obrazek

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#1852 Postautor: FantyÅ› » 12 marca 2006, o 16:43

wojtas pisze:
bo chcialo.

Nie bo chciało bo kocha sie ten Sport :!:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

meridol

#1853 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 16:45

...ale nikt wtedy nie mowil ci ze poziom Sitka i innych jest beznadziejny i szkoda czasu na tą paranoje. chodziles bo kochasz swoj klub i zuzel. tak samo my teraz chodzimy na Motor i nie mozna pisac co mamy robic i kim jestesmy idac na stadion na ktory moze wejsc jakis pałogłów ktory chce robic burdy a nie kibicowac.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1854 Postautor: wojtas » 12 marca 2006, o 16:57

meridol pisze:...ale nikt wtedy nie mowil ci ze poziom Sitka i innych jest beznadziejny i szkoda czasu na tą paranoje. chodziles bo kochasz swoj klub i zuzel. tak samo my teraz chodzimy na Motor i nie mozna pisac co mamy robic i kim jestesmy idac na stadion na ktory moze wejsc jakis pałogłów ktory chce robic burdy a nie kibicowac.

Ale moge twierdzic ze poziom Predot i Poplawskich jest beznadziejny, a Ty mozesz mimo to chodzic na mecze. Na tym polega demokracja, mozemy wyrazac wlasne poglady. Poziom Sitka i innych byl beznadziejny i nikt mi o tym mowic nie musial bo o tym wiem, ale jednak chodzilem. Tak samo Wy mozecie chodzic, ale nie umiecie przyjac do wiadomosci, ze dla kogos moze to byc nudne, monotonne, beznadziejne...
A to ze istnieje stereotyp pilkarskiego kibica, mozesz zawdzeczac jedynie swoim kolegom z sektora...
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1855 Postautor: kdsz » 12 marca 2006, o 17:01

"NASZ CHULIGAŃSKI TRUD DLA CIEBIE MOTORZE" :lol:

PS. rks - cieszę się, że wróciłeś na forum. Szkoda, że wciąż jesteś monotematyczny. W każdym razie pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1856 Postautor: $korzen$ » 12 marca 2006, o 17:14

Panie Meridol i facett , my startujac w tej nedznej pierwszej lidze moglismy podziwiac takich zawodnikow jak Nicki Pedersen,Peter Karlsson,Lee Richardson, Rafal Okoniewski, Tomasz Chrzanowski,Robert Kosciecha i wielu wielu innych, a kogo wy wielkiego w ostatnim czasie widzieliscie podczas meczu Motoru ? Porownywanie poziomu sportowego zuzlowej pierwszej ligi i trzeciej pilkarskiej jest delikatnie mowiac glupie.[/b]

meridol

#1857 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 17:15

jak dla mnie to mozesz nawet napisac ze poziom Mistrzostw Swiata w pilce noznej jest beznadziejny tylko kogo to obchodzi...
ty nawet chodzac na zuzel za czasow Sitka mowisz ze poziom byl beznadziejny, a ja mam troche wiecej szacunku dla czlowieka ktory sciga sie na zuzlu i nie powiem nigdy ze poziom takiego czlowieka jest beznadziejny...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

Re: m

#1858 Postautor: jas » 12 marca 2006, o 17:20

facett pisze:zuzel to jest zasciankowa dyscyplina sportu dla kilku krajow cos ala skoki narciarskie.tyle ze one maja o wiele lepsze medialne przebicie.porownaj sobie ile ludzi jest na grand prix a ile ma mistrzostwach swiata w pilce nozej porownaj mistrzostwa europy w zuzlu i w pilce i puchary.

tym gorzej dla pilki, ze przegrywa rywalizacje o kibicow z tak slabym zuzlem.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

meridol

#1859 Postautor: meridol » 12 marca 2006, o 17:22

$korzen$ pisze:Panie Meridol i facett , my startujac w tej nedznej pierwszej lidze moglismy podziwiac takich zawodnikow jak Nicki Pedersen,Peter Karlsson,Lee Richardson, Rafal Okoniewski, Tomasz Chrzanowski,Robert Kosciecha i wielu wielu innych, a kogo wy wielkiego w ostatnim czasie widzieliscie podczas meczu Motoru ? Porownywanie poziomu sportowego zuzlowej pierwszej ligi i trzeciej pilkarskiej jest delikatnie mowiac glupie.[/b]

a kto porownuje??? ja tez mialem okazje widziec tych i innych zawodnikow... to zanczy mam czekac z ogladaniem pilki az do Lublina przyjedzie Roni albo Puyol???

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1860 Postautor: Gelo » 12 marca 2006, o 17:50

meridol pisze:
$korzen$ pisze:Panie Meridol i facett , my startujac w tej nedznej pierwszej lidze moglismy podziwiac takich zawodnikow jak Nicki Pedersen,Peter Karlsson,Lee Richardson, Rafal Okoniewski, Tomasz Chrzanowski,Robert Kosciecha i wielu wielu innych, a kogo wy wielkiego w ostatnim czasie widzieliscie podczas meczu Motoru ? Porownywanie poziomu sportowego zuzlowej pierwszej ligi i trzeciej pilkarskiej jest delikatnie mowiac glupie.[/b]

a kto porownuje??? ja tez mialem okazje widziec tych i innych zawodnikow... to zanczy mam czekac z ogladaniem pilki az do Lublina przyjedzie Roni albo Puyol???

I tak się nie doczekasz, więc to znaczy, że nie ma się co podniecać nędznymi kopaczami. To wszystko.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1861 Postautor: mikas » 12 marca 2006, o 17:51

facett pisze:bandyci w szalikach motoru sa ,ale jest ich niewielu wbrew temu co sie mowi i pisze.macie racje sa winni i dla takiego bydla nie ma na naszym stadionie miejsca...

Własnie problem w tym że dla takiego bydła na meczach piłki miejsce jest.
Jakby dla nich miejsca nie było to by ich poprostu nie było.
Miejsca dla nich nie ma na żużlu jak widac po trybunach, na piłce jest jak najbardziej i to jest Wasz problem.

Ostatni mecz piłkarzy Motoru oglądałem na jesieni (z Sadencją w któryś piątek) po pierwszej połowie miałem ochote wyjśc i nie wyszedłem tylko dlatego że byłem ze znajomymi i rozmowa z nimi była ciekawsza niż to co sie działo na boisku. Pod względem kibicowskim też lepiej nie było, dopingu żadnego, flag też, a spóżniając sie 10 minut na mecz bez problemu zająłem sobie mijsce w "sektorze" w najwyższym rzędzie.
I gdzie to Wasze hasło na dobre i na złe z Motorem??

Ponawiam pytanie na ilu meczach wyjazdowych żużlowców byłeś w poprzednim sezonie wielki kibicu na dobre i na złe?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1862 Postautor: Gelo » 12 marca 2006, o 17:55

Wkrada się pewna nieścisłość w haśle kibiców LKP - Powinno być "wierni na złe", bo "dobrego" to tam próżno szukać.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1863 Postautor: boxing » 12 marca 2006, o 23:17

facett pisze:dla takiego bydla nie ma na naszym stadionie miejsca (...)kazdy normlany czlowiek nie chce bandytow na stadionie chce podopingowac (...) zeby grac techniczna pilke trzeba miec boiska,baze treningowa,trenerow ,specjalistow i mase kasy na to wszytsko

W takim razie nie rozumiem Twojej dumy z flagi - "zawsze wierni i oddani z Zygmuntowskich chuligani"... To jest dla nich miejsce na stadionie czy nie ma? Trzymasz z tymi chuliganami czy nie chcesz bandytow na stadionie?

Zastanawiales sie kiedys, dlaczego klub nie ma kasy na "baze treningowa,trenerow ,specjalistow"? Przyczyniaja sie do tego glownie ci "wierni i oddani": zniechecaja normalnych kibicow do przyjscia calymi rodzinami na stadion wiec klub ma mniejsze przychody z biletow. Narazaja klub na kary finansowe za rozroby na trybunach.

Nie jestem przeciwnikiem pilki, choc w wydaniu ligowym bardzo mi zobojetniala. A co do dyskusji o wyzszosci speedwaya nad pilka... Coz, w nowym sezonie w polskiej 2 lidze zuzlowej (czyli trzeciej klasie rozgrywkowej) prawdopodobnie pojedzie byly mistrz swiata Gary Havelock. Jakie najwieksze gwiazdy swiatowej pilki wystapily w polskiej ekstraklasie? Zdaje sie, ze Ulrich Borowka i Anatolij Demianienko - u schylku kariery i po problemach alkoholowych. Czy do Lublina zawitala jakas gwiazda swiatowej pilki? Tylko Romario - i to niestety nie na Zygmuntowskie...
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1864 Postautor: RadeKas » 12 marca 2006, o 23:21

To tak w kwestii "kibice pilkarscy".

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=49596

I jak tu chodzic z usmiechem na ustach na mecze pilki noznej. Nie mowie, ze w Lublinie jest to samo, ale generalnie takie akcje "kibicow" w calej Polsce odstraszaja od wchodzenia na stadion podczas meczu kopanej. W zasadzie to strach nawet po ulicy chodzic. A noz ktos zapyta cie "za kim jestes?" i zle odpowiesz...

Paranoja... :roll:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
bienio
Kontakt:

#1865 Postautor: bienio » 12 marca 2006, o 23:57

$korzen$ pisze: kogo wy wielkiego w ostatnim czasie widzieliscie podczas meczu Motoru ?
ze dwa lata temu popularny Kiełbasa był w barwach Heko :lol: tak na marginesie to tamten mecz skończył się ogólnym odwrotem publiczności z trybun bo sektor zaczął heroiczną walkę z policją, która odgrodziła go kordonem od reszty publiki. W efekcie kamulki zamiast w prewencję, szły w widzów...

sledzio

#1866 Postautor: sledzio » 13 marca 2006, o 00:02

meridol

#1867 Postautor: meridol » 13 marca 2006, o 01:40

Gelo pisze:
meridol pisze:

I tak się nie doczekasz, więc to znaczy, że nie ma się co podniecać nędznymi kopaczami. To wszystko.

wiec sie nie podniecaj, to wszystko

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1868 Postautor: Gelo » 13 marca 2006, o 08:11

Mnie piłkarskie patałachy nie obchodzš ani odrobinę - jak dla mnie mogš ten klub rozwišzać - i byłby spokój. Chce tylko usunięcia kraty ze stadionu, w czym te patałachy a raczej ich kibice przeszkadzajš.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1869 Postautor: bkapusta » 13 marca 2006, o 08:23

No mam nadzieje, ze radni Lublina oraz Policja pokaza, ze dysponuja zdrowym rozsadkiem i zadecyduja sie usunac krate.

Jedyny sprzeciw zostal merytorycznieodparty. Po pierwsze Policja jest przeciwna wieszaniu falg (wzgledy bezpieczenstwa) po drugie na flagach pojawiaja sie tresci 'niepoprawne'. Wiec chyba nie mamy sie czego obawiac.

Jeden geniusz (nie pamietam kto) mowil cos o duzych kosztach - luz aby byla decyzja. Zorganizowanie paru chlopakow z gumowkami nie powinno stanowic problemu. Jak bedzie trzeba sam moge pomoc ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#1870 Postautor: Carew » 13 marca 2006, o 08:36

Mam nadzieję że jutro zapadnie stosowna decyzja i niebęde oglądał więcej meczu przez metalowe badziewie.
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1871 Postautor: Gelo » 13 marca 2006, o 10:04

Jeden geniusz (nie pamietam kto) mowil cos o duzych kosztach - luz aby byla decyzja. Zorganizowanie paru chlopakow z gumowkami nie powinno stanowic problemu. Jak bedzie trzeba sam moge pomoc ;-)

Z tego co obiło mi się o uszy - ze względów bezpieczenstwa trzeba to zrobić palnikami. Gumówki pozostawiają ponoć ostre krawędzie :wink: - ja bym je zostawił - na kibiców piłkarskich ktorzy ewentualnie chcieliby wtargnąć na boisko. Pokaleczy sobie łapki jeden z drugim i po krzyku :)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1872 Postautor: bkapusta » 13 marca 2006, o 10:06

E tam. Nawet taki fachowiec jak Ja wie, ze mozna po obcieciu obszlifowac. Ba, mozna by ladnie zaizolowac [tasma, guma ect.] tylko nie wiem po co ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#1873 Postautor: Lublin_Fan » 13 marca 2006, o 10:22

Ja mimo wszystko nie wierzę w pomyślną dla nas decyzję. Nie zapominajcie gdzie mieszkacie - w ciemnogrodzie posiadającym irracjonalnie działającą władzę.

Pozdr.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1875 Postautor: bkapusta » 13 marca 2006, o 11:09

sting126 pisze:
bkapusta pisze:Jeden geniusz (nie pamietam kto) mowil cos o duzych kosztach - luz aby byla decyzja. Zorganizowanie paru chlopakow z gumowkami nie powinno stanowic problemu. Jak bedzie trzeba sam moge pomoc ;-)

Prezydent obiecal,ze jesli decyzja Policji bedzie dla nas przychylna to fundusze na usuniecie kraty na pewno sie znajda.

Milo z jego strony.

Chociaz uwazam, ze ten co wspominal o duzych kosztach [chyba ktos z LKP, najnormalniej w swiecie zapomnialem a szukac mi sie niechce] poprostu szukal dziury w calym.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,