pierwsze punkty na kontach
pozdrawia:
Rafał Borowski
Taaak, ale wystarczy popatrzeć na post niejakiego grzesieck na Sportsboardzie. Nie wiem czemu mają służyć takie posty! Chyba tylko żeby wszczynać awantury i to mu się udałoarOn_ek pisze:Nie wiem tylko dlaczego od poczatku nie panowala taka atmosferaBedzie dobrze chlopaki i dziwczyny
michal pisze:Taaak, ale wystarczy popatrzeć na post niejakiego grzesieck na Sportsboardzie. Nie wiem czemu mają służyć takie posty! Chyba tylko żeby wszczynać awantury i to mu się udałoarOn_ek pisze:Nie wiem tylko dlaczego od poczatku nie panowala taka atmosferaBedzie dobrze chlopaki i dziwczyny
![]()
Czyżbyśmy zmierzali w stronę takiej nienawiści jak Tarnow z Rzeszowem? Szkoda by było...
kaar pisze:Czy zauwazyliscie pewna prawidlowosc - zawsze w meczach z TZ -em w druzynie przeciwnej najwiecej punktow zbieraja zawodnicy nieznani, slabi - no w kazdym razie nie liderzy - tak bylo ostatnio w Rzeszowie - super jezdzili Miesiac i Baran - teraz z Grudziadzem pojechali przzecietnie. Grudziadz tez inaczej punktowal - u nas w Lublinie ekstra prezentowali sie Puszakowski i Buczkowski - w meczu ze STALA zdobyli po 4 pkt. - ciekawe z czego to wynika ze neutralizujemy liderow ale dajemy jezdzic slabszym???
pozdr.
Bimmer pisze:harry pisze:Baran oddał silnik Golonce i jechał na swoich "Beduinach"- dlatego taki kiepski wynik. Dodam jeszcze raz, że pewnie z Piszcem kupili GM-y z tej samej beznadziejnej serii i niechcę być prorokiem ale mogą sie z nimi meczyć cały sezon - no bo skąd wziąć kase na nowe???
A dlaczego Piszcz nie może, tak jak Śledź, jeździć na zeszłorocznych? Czyżby one też padły? Wiem, że Tomek jeszcze przed sezonem zatarł kilka silników... W zeszłym roku chłopak nie pojeździł, więc silniki powinny być tip top.
PS SkÄ…d tyle pesymizmu?
Osobiście również wierzę w Tomka, stać go na bardzo wiele i jestem przekonany, że będzie nie raz solidnie punktował.
spiks pisze:Gratulacje dla Rzeszowa. Po pechowej porażce należał wam się punkcik.
Co do Tomka to liczę na to , iż może już w piątkowym sparingu się przebudzi i będziemy oglądać Tomka z początku sezonu 2003.
Maxx pisze:A co się tyczy meczu GTŻ - STAL, gratuluję chłopakom z Rzeszowa. Mile zaskoczyli, brawa dla nich!!!
Pozdrawiam
Maxx pisze:A co się tyczy meczu GTŻ - STAL, gratuluję chłopakom z Rzeszowa. Mile zaskoczyli, brawa dla nich!!!
Pozdrawiam