GRUDZIĄDZ - RZESZÓW 45 - 45

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

GRUDZIĄDZ - RZESZÓW 45 - 45

#1 Postautor: ravajas » 18 kwietnia 2004, o 18:14

a to Ci heca :):):)

pierwsze punkty na kontach ;)

pozdrawia:
Rafał Borowski

michal

#2 Postautor: michal » 18 kwietnia 2004, o 18:27

Zapewne temat zaraz zniknie, ale widzicie, że chyba za wcześnie skazywaliście nas na II ligę :twisted: :twisted: :twisted:

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#3 Postautor: Apocalips » 18 kwietnia 2004, o 18:40

Gratuluję dobrego występu zawodnikom Stali. Fakt faktem, Grudziądz sobie Was troszkę "olał" i to mu na dobre nie wyszło (jazda bez obco). W Stali świetnie pojechał Gjedde (16pkt.) i o dziwo T.Rempała(12pkt), którego 3/4 kibiców z Rzeszowa obarczała słabymi wynikami drużyny, w końcu się zrechabilitował i to m.in. dzięki niemu ten ważny punkt dla Was. Szkoda, że tylko ten 1pkt. dla Rzeszowa, bo kibicuje im jako sąsiadowi ze Wschodzniej Polski. Dziwi mnie trochę polityka GKM-u no ale cóż.. Takie życie. Pozdrawiam

P.S. nikt Was na drugą ligę nie skazywał. Mówiliśmy tylko o tym, że będziecie wlaczyć w drugiej czwórce (o utrzymanie) i niestety chyba nadal przy tym obstajemy (bynajmniej ja tak sądze).Chyba, że Trojan z Ciapkiem szybko wrócą, a słyszałem że u Maćka pojwiły się jakieś komplikacje :? Wracajcie do zdrowia chłopaki
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#4 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 18 kwietnia 2004, o 19:14

Dla nas to nawet dobrze jak rzeszow zaczyan jezdzic bo mamy jakos nadziej ze odbiora punkty nawet stali gorzow na swoim torze albo ogolnie jakims lepszym druzyna :D

michal

#5 Postautor: michal » 18 kwietnia 2004, o 20:25

Ja zawsze byłem za drużnami z naszego regionu (oprócz Tarnowa :P). Zawsze to lepiej, jak ma się blisko mocne ekipy. Był taki okres (98 rok) że tylko my się liczyliśmy, ale na szczęście jest już lepiej. Wolę oglądać wygrane Lublina niż np. Gdańska, zawsze to lepiej na ekstraligę pojechać do was :)

Sober
Senior

#6 Postautor: Sober » 18 kwietnia 2004, o 20:30

Widze, że z niebyle kim sie meczyliśmy :) BRAWO STAL.. Racja może zabiorą też punkty drużynom z górnej półki :wink:

PS. A tak wogóle to co ma Stal i Grudziądz do nas, że temat jest zamieszczony w dziale TŻ Sipma Lublin?

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#7 Postautor: kaar » 18 kwietnia 2004, o 20:36

Czy zauwazyliscie pewna prawidlowosc - zawsze w meczach z TZ -em w druzynie przeciwnej najwiecej punktow zbieraja zawodnicy nieznani, slabi - no w kazdym razie nie liderzy - tak bylo ostatnio w Rzeszowie - super jezdzili Miesiac i Baran - teraz z Grudziadzem pojechali przzecietnie. Grudziadz tez inaczej punktowal - u nas w Lublinie ekstra prezentowali sie Puszakowski i Buczkowski - w meczu ze STALA zdobyli po 4 pkt. - ciekawe z czego to wynika ze neutralizujemy liderow ale dajemy jezdzic slabszym???
pozdr.

arOn_ek
Kontakt:

#8 Postautor: arOn_ek » 18 kwietnia 2004, o 21:40

Nie wiem tylko dlaczego od poczatku nie panowala taka atmosfera :) Bedzie dobrze chlopaki i dziwczyny :)
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

michal

#9 Postautor: michal » 18 kwietnia 2004, o 21:44

arOn_ek pisze:Nie wiem tylko dlaczego od poczatku nie panowala taka atmosfera :) Bedzie dobrze chlopaki i dziwczyny :)
Taaak, ale wystarczy popatrzeć na post niejakiego grzesieck na Sportsboardzie. Nie wiem czemu mają służyć takie posty! Chyba tylko żeby wszczynać awantury i to mu się udało :?
Czyżbyśmy zmierzali w stronę takiej nienawiści jak Tarnow z Rzeszowem? Szkoda by było...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#10 Postautor: mikas » 18 kwietnia 2004, o 21:55

Olejcie grzesiecka i jego podobnych, w każdym mieście znają sie takie elementy(nie użyłem innego określenia, tylko dlatego,że chłopaczyna jest z Lublina), niektórzy muszą dorosnąć do tego,żeby brać odpowiedzialnośc za swoje słowa, do tego czasu niestety będą zachowywac sie jak gówniarze.
Gratuluje bardzo dobrego występu Waszych zawodników w Grudziądzu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#11 Postautor: grzesieck » 18 kwietnia 2004, o 22:00

michal pisze:
arOn_ek pisze:Nie wiem tylko dlaczego od poczatku nie panowala taka atmosfera :) Bedzie dobrze chlopaki i dziwczyny :)
Taaak, ale wystarczy popatrzeć na post niejakiego grzesieck na Sportsboardzie. Nie wiem czemu mają służyć takie posty! Chyba tylko żeby wszczynać awantury i to mu się udało :?
Czyżbyśmy zmierzali w stronę takiej nienawiści jak Tarnow z Rzeszowem? Szkoda by było...

Napisalem go po przeczytaniu postu strongu wypowiadajacego sie w podobnym tonie o Koziołkach. To byl impuls, nie zwracajcie na to uwagi:) Ja akurat daze sympatia druzyne z Rzeszowa i chyba nigdy nie powiedzialem zlego slowa o nich, nie wrzucalem na was nawet wtedy jak wy wrzucaliscie nam na waszym i naszym forum, wiec potraktujcie ten moj post na forum SB tylko jako riposte w strone strongu. Pozdrawiam wszystkich kibicow z Rzeszowa:)
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#12 Postautor: harry » 18 kwietnia 2004, o 22:06

kaar pisze:Czy zauwazyliscie pewna prawidlowosc - zawsze w meczach z TZ -em w druzynie przeciwnej najwiecej punktow zbieraja zawodnicy nieznani, slabi - no w kazdym razie nie liderzy - tak bylo ostatnio w Rzeszowie - super jezdzili Miesiac i Baran - teraz z Grudziadzem pojechali przzecietnie. Grudziadz tez inaczej punktowal - u nas w Lublinie ekstra prezentowali sie Puszakowski i Buczkowski - w meczu ze STALA zdobyli po 4 pkt. - ciekawe z czego to wynika ze neutralizujemy liderow ale dajemy jezdzic slabszym???
pozdr.

Baran oddał silnik Golonce i jechał na swoich "Beduinach"- dlatego taki kiepski wynik. Dodam jeszcze raz, że pewnie z Piszcem kupili GM-y z tej samej beznadziejnej serii i niechcę być prorokiem ale mogą sie z nimi meczyć cały sezon - no bo skąd wziąć kase na nowe???

Szymek

#13 Postautor: Szymek » 18 kwietnia 2004, o 22:20

Jesli tak gadacie o silnikach, to kolega z oficjalnej strony GTŻ powiedzial mi ciekawa rzecz;]. Przeprowadzil wywiad z Tomaszem Rempałą po meczu, a ten wypowiedział dość interesujące zdanie: "(...)Dziękuję Grzesiowi Knappowi za użyczenie silników(...)". A później dziwić się, że Grzesiek bedzie punktował tak jak w pierwszy meczu u nas :lol:. Widac, ze Knapp chyba chce sie zemscic za to, ze nie dali mu trenowac w Grudziądzu :P Dzisiaj mozna powiedziec ze mu sie nawet udalo :D

harry
Trener

#14 Postautor: harry » 18 kwietnia 2004, o 23:40

Należy dodać, że Grzesiek pożyczył Tomkowi tylko gaźnik. Ale bez niego Tomek niewiele by wskórał.

harry
Trener

#15 Postautor: harry » 18 kwietnia 2004, o 23:44

Bimmer pisze:
harry pisze:Baran oddał silnik Golonce i jechał na swoich "Beduinach"- dlatego taki kiepski wynik. Dodam jeszcze raz, że pewnie z Piszcem kupili GM-y z tej samej beznadziejnej serii i niechcę być prorokiem ale mogą sie z nimi meczyć cały sezon - no bo skąd wziąć kase na nowe???

A dlaczego Piszcz nie może, tak jak Śledź, jeździć na zeszłorocznych? Czyżby one też padły? Wiem, że Tomek jeszcze przed sezonem zatarł kilka silników... W zeszłym roku chłopak nie pojeździł, więc silniki powinny być tip top.
PS SkÄ…d tyle pesymizmu? :twisted:

Pesymizmem to zalatuje od ciebie z daleka. Kupił jeden kilka zatarł więc wszystko sie zgadza. Nie umiesz liczyć?
A ja dalej wierzÄ™ w Tomka!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#16 Postautor: Maxx » 19 kwietnia 2004, o 09:13

Tomek to nie jest "zielona łąka"w żuzlu i fakt, że zaczął źle co prawda mocno niepokoi ale na pewno nie można od razu mówić, że jest do kitu i tak dalej. Zawiódł to fakt, ale na szczescie pozostali zawodnicy potrafili załatać tę lukę i skończyło się dla nas szczesliwie. Oby tylko Tomek pojechał jak należy w najważniejszych meczach, które dopiero przed nami.
Osobiście również wierzę w Tomka, stać go na bardzo wiele i jestem przekonany, że będzie nie raz solidnie punktował.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#17 Postautor: Maxx » 19 kwietnia 2004, o 09:14

A co się tyczy meczu GTŻ - STAL, gratuluję chłopakom z Rzeszowa. Mile zaskoczyli, brawa dla nich!!!

Pozdrawiam

arOn_ek
Kontakt:

#18 Postautor: arOn_ek » 19 kwietnia 2004, o 11:18

Mozna patrzec naprawde optymistycznie na mecz z Ostrowem, o ile nasi dzialacze skorzystaja z zastepstwa zawodnika :) Poptatrzcie na taki sklad:

1. Charlie Gjedde
2. Tomek Rempała
3. Rafał Trojanowski
4. Karol Baran
5. Maciek Kuciapa (zz)
6. Rajkes (szef :D)
7. Paweł Miesiac

Mamy w skladzie czterech, jesli chodzi o punktowanie nieobliczalnych zawodnikow, (pierwsza czworka)... Sa oni wstanie spokojnie wygrac ten mecz, Gjedde moze pojechac nawet w 7 biegach i naprawde jest wstanie zrobic jako pierwszy 20 punktow :) Bedzie sie dzialo :)
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#19 Postautor: Sprawiedliwy » 19 kwietnia 2004, o 12:55

Co do użyczenia sprzętu (gaźnika) przez Knappa T.Rempale, to chyba nie zrobił to z czystej przyźni $$.

Osobiście również wierzę w Tomka, stać go na bardzo wiele i jestem przekonany, że będzie nie raz solidnie punktował.

A kto w niego nie wierzy :?: no oprócz przeciwników :wink:
Każdy kolejny mecz to kolejna szansa.

Awatar użytkownika
spiks

#20 Postautor: spiks » 19 kwietnia 2004, o 14:17

Gratulacje dla Rzeszowa. Po pechowej porażce należał wam się punkcik.
Co do Tomka to liczę na to , iż może już w piątkowym sparingu się przebudzi i będziemy oglądać Tomka z początku sezonu 2003.

Szymek

#21 Postautor: Szymek » 19 kwietnia 2004, o 17:00

spiks pisze:Gratulacje dla Rzeszowa. Po pechowej porażce należał wam się punkcik.
Co do Tomka to liczę na to , iż może już w piątkowym sparingu się przebudzi i będziemy oglądać Tomka z początku sezonu 2003.

Dla Tomka lepiej byloby jakby sie w srode obudzil :), bo na tym sparingu to i tak pewnie pojedzie w miare, bo sa to zawodnicy klasy 2ligowej, tak mi sie wydaje. Ale w tym watku nie ma co sie wiecej o Piszczu rozpisywac :P

michal

#22 Postautor: michal » 19 kwietnia 2004, o 18:30

Za gest Knappa duże brawa, chociaż wszyscy wiemy, że zrobił to z chęci zemsty na Grudziadzu, a nie z miłosci do Rzeszowa :D:D
Swoja drogą to ładnie mamy badziewny sprzęt. Rempała nie istniał na torze do tej pory, pożyczył gaźnik i już został bohaterem meczu :/

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#23 Postautor: ravajas » 21 kwietnia 2004, o 10:46

Maxx pisze:A co się tyczy meczu GTŻ - STAL, gratuluję chłopakom z Rzeszowa. Mile zaskoczyli, brawa dla nich!!!

Pozdrawiam

w podobny sposób wyjęli mecz jak my u nich... też mnie to cieszy :) ale szkoda defektów (bodaj pierwszy wyścig wygraliby 4:2, gdyby nie defekt Rajkesa(?))

pozdro dla Rzeszowa

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#24 Postautor: ravajas » 21 kwietnia 2004, o 10:48

Maxx pisze:A co się tyczy meczu GTŻ - STAL, gratuluję chłopakom z Rzeszowa. Mile zaskoczyli, brawa dla nich!!!

Pozdrawiam

w podobny sposób wyjęli mecz jak my u nich... też mnie to cieszy :) ale szkoda defektów (bodaj pierwszy wyścig wygraliby 4:2, gdyby nie deket Rajkesa(?))

pozdro dla Rzeszowa

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#25 Postautor: Talib » 21 kwietnia 2004, o 10:55

Grudziądz sam sobie jest winien. Trzeba było ściągnąć Hamilla i byłoby po sprawie. Niezamierzony efekt oszczędności.